Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Hatrrick Škody v Jaroměři a velké návštěvy v Červeném Kostelci a Bělohradě !!!!


Datum akce: 30.11.-0001

Víkendové kolo krajského přeboru nabídlo souboj prvního s druhým celkem tabulky. Týniště remizovalo s Jičínem 1:1. Díky tomu i nadále vládne tabulce právě před Jičínem.  


Týniště - Jičín 1:1 (Slezák - Voldán)

Hosté se ujali vedení ve 12.minutě po brance Voldána. Hosté se domáhali ve 34.minutě pokutového kopu, který nakonec rozhodčí neodpískal. Po poločase byl stav 0:1. Poté domácí srovnali skóre a díky hostujícímu brankáři Pušovi, se již skóre dále neměnilo.

Slavia - Dobruška 3:2 (Veselý, Homolka, Hloušek - Hájek, Dostál)

Šedesát minut měli hráči Dobrušky více ze hry a prakticky domácím neumožnili hrát kombinační hru. Teprve po vystřídání jejich kapitána Marcela Hájka se sešívaným podařilo dát kontaktní branku. S přibývajícím časem začaly hostům docházet síly a Slavii se podařilo brankami Homolky a Hlouška z pokutového kopu strhnout vítězství na svou stranu.

 

Červený Kostelec - Úpice 2:0 (2x Vít)

Derby zápas se hrál před fantastickou diváckou kulisou. Na stadion si našlo cestu 453 diváků !!! Domácí byli po celý zápas lepším týmem a po čtvrté v řadě také nedostali branku. Utkání velmi dobře řídil sudí Hůlka.

Kratonohy - Bydžov 2:0 (Fidra, Dostál)

Zajímavé utkání se odehrálo v Kratonohách. Divák si musel přijít na své. Viděl pěkné branky, tři pokutové kopy a k tomu ještě dvě červené karty. Hosté nedokázali využít svých velkých příležitostí a nepodařil se jim ani proměnit pokutový kop. Vyloučen byl domácí Sůra a za hosty Dítě.

Jaroměř - Rychnov 5:1 (Exnar, Kořínek, 3x Škoda - Zajíček)

Domácí hráli na rychlé protiútoky a tato taktika se jim vyplatila. Do poločasu zasadili úder svému soupeři hned dvakrát. Po změně stran přidali ještě tři branky. Za zmínku stojí hattrick domácího Škody.

Chlumec - Broumov 3:0 (Kraus, 2x Ševčík)

Hosté i přes inkasovanou branku již v 8. minutě měli více ze hry. To jim však nebylo nic platné. Fotbal se hraje na góly a ty dávali pouze domácí.

Olympia - Libčany 2:0 (Hubička, Novák)

Remízový král soutěže z Libčan přijel do Kuklen. Domácí vyhráli zaslouženě. Hostující tým dle slov trenéra, zápas odmakal a v tomto směru panovala spokojenost, avšak mimo výsledku.

Bělohrad - Hořice 1:0 (Berger)

Derby utkání navštívilo 500 diváků, což představovalo rekord kola!!! Domácí se herně trápili, ale oživení přinesla poločasová bouřka v kabině domácích a střídání Bergera, který rozhodl o osudu utkání v 72. minutě. Hosté si vytvořili šance až v poslední pětiminutovce. Důležité body zůstávají v Bělohradě.

Tabulka střelců:

1. Jiří KOŘÍNEK                  Jaroměř               18 branek

2. Radek KORBA               Olympia               15 branek

3. Martin MERGANC           Týniště                 13 branek

 

1. A

Vysoká - Třebeš 7:0(3x Haken, 2x Bělka, Kalaš, Jelínek)

Na derby utkání hradeckého okresu dorazilo 250 diváků. Mužstvo pod taktovkou trenéra Samka excelovalo, a kdyby si nakonec hosté odvezli branek deset, nikdo by se nemohl divit.

Kostelec n/O - Třebechovice 1:1 (Řehák - Bíl R.)

Vyrovnané utkání, které skončilo zaslouženou remízou. Čtyři min před koncem se hosté ujali vedení, ale po hrubé chybě uprostřed hřiště nabídli domácím přímý volný kop, který zkušený domácí stoper proměnil.

 

Roudnice - Častolovice 4:0 (Mikan, Vlnas, Koutník, Bednář Z.)

Domácí hosty od úvodu jasně přehrávali a o svém vítězství rozhodli již v prvním poločase. Gólový účet dnes načali nestárnoucí obránci Mikan s Vlnasem. Přidali se i Koutník s Bednářem

 

Černilov - Nové Město n/M 3:0 (Čapek, 2 Ježek M.)

Vyrovnané utkání bylo o vstřelení první branky. To se povedlo Černilovu Čapkovým gólem. Soupeř z Nového Města zatlačil, ale Černilovu se povedly dva brejky, které rozhodly.

 

Bílá Třemešná - Nový HK 6:2 (Macek, Hendrych 2x, Hažer, J. Kubelka, D. Kubelka - Vopálka, Zákravský)

První poločas na takovou kanonádu nevypadal. Do Bílé Třemešné přijelo technicky dobře vybavené mužstvo. Bojovnost ale byla na straně domácích. Hráči za ni navíc byli odměněni střelecky, a proto soupeř odjel se slušným přídělem.

 

Police n/M - Kunčice 2:2 (Mucha, Jandík - Rohlíček, Gazdík)

Domácí během prvního poločasu skórovali Muchou. Ve druhém poločase hosté zlepšili hru a zaslouženě srovnali na 2:2.

Vrchlabí - Dvůr Králové B 1:1 (Žďarský - Černík)

Utkání bylo rozhodnuto již ve 13. minutě. Nejprve v první minutě skórovali domácí a za třináct minut se proti nim kopala penalta, kterou proměnil Černík. To bylo vše, žádná branka již nepadla.


Vytvořeno: 9.4.2014
_PO_


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace