Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Východočeský přebor má za sebou základní část. Divoké výsledky v soutěžích mládeže. Jméno Pour = hattrick!!


Datum akce: 30.11.-0001

Posledním kolem základní části pokračoval o víkendu Východočeský přebor dorostu U 19. Po tomto kole se týmy rozdělili do skupiny o 1-5. místo a 6-10. místo. Vítězem základní části se stalo suverénně pardubické béčko, které v závěrečném kole remizovalo 0:0 v Rychnově. Náchod překvapivě prohrál v Novém Městě n. M. 1:5. Za domácí se blýskl hattrickem Klikar, zprávy od hostů hovoří o nedisciplinovanosti jejich týmu a produktivitě domácích. V utkání béček Olympie a RMSK se střelci trápili a tak o vítězství hostů rozhodl v 88.minutě Holec.

Výsledky Východočeského přeboru zde ...

 

 

 

V FM SERVIS krajském přeboru U-19 nezaváhal ani jeden z trojice týmů z čela tabulky. Solnice zvítězila v Dobrušce vysoko 6:0, Probluz, po bezbrankové půli, přehrála Žacléř 5:0 a Hořice , i díky hattricku Poura, vyhrály 7:1 v Nové Pace. Na hřišti v Lovčicích se představilo Vrchlabí, herně bylo lepší, ale výsledek 2:1 byl nakonec příznivější pro společný tým Chlumce a Lovčic.

Výsledky přeboru zde ...

Ve finálové skupině krajské dorostenecké soutěže překvapila vysoká prohra Týniště ve Vysoké v poměru 2:9. Tři branky domácích vstřelil Sobotka. V čele je, bez ztráty bodu, Bílá Třemešná, která si odvezla tři body ze Stěžer po výsledku 6:2. Až penaltový rozstřel rozhodl o vítězství Kopidlna nad Hostinným.

 Výsledky skupiny A zde ...

 
Ve skupině o pořadí č.1.si vedoucí Kosičky otevřely střelnici v Rasoškách. Zvítězili zde jednoznačně 8:2. Javorka, která má také plný bodový zisk, porazila Červeněves 4:2.
Ve skupině o pořadí č.2 je na čele Úpice, která přehrála Babí 3:1, ale domácí trenéři nebyli s výkonem svého týmu nijak spokojeni. Domácí Jánské Lázně nastoupili, proti týmu Meziměstí/Teplice, jen v deseti hráčích a po zásluze inkasovaly 8 branek.

Výsledky skupiny C zde ...

 

V NADLER krajském přeboru U-17 se úvod jara nepovedl chlumeckým. Po prohře v Třebši, nestačili tentokráte ani v Novém Městě n.M, kde prohráli 2:4. První místo v tabulce si tak upevnila Třebeš, která, v Podhůří, porazila Vrchlabí 3:0, i když průběh zápasu byl vcelku vyrovnaný. Olympie vyhrála 4:1 na Slávii a domácí, i přes prohru, hlásí spokojenost se svým výkonem. Na rychnovské umělce se představila Jaroměř a odvezla si prohru 1:3.

výsledky přeboru U-17 zde ...

 

 

 

V ISOTRA krajském přeboru SŽ rozstřílel Červený Kostelec 9:1 soupeře z Volanova. Hattrick zaznamenal Poláček. Jaroměř prohrávala v Rychnově po půli 1:2, ale ve druhé půli předvedla velký obrat a zvítězila 6:2. Slávia hodně dlouho trápila svého soka z Olympie. Tři minuty před koncem vyrovnal domácí Svrbíka, ale o vítězství Olympie rozhodl o minutu později Daněk. Třebeš, trochu překvapivě, zvítězila 3:2 ve Vrchlabí.

výsledky zde:

 

 

Ve finálové skupině BELSPORT KS SŽ je na čele tým Dobruška/Opočno, který dokázal zvítězit 2:1 v Hronově. Černilov neudržel v Týništi poločasové vedení a nakonec prohrál 1:4. Javorka si dojela pro tři body do Kuklen, kde zvítězila na domácím béčkem v poměru 5:2. Tři branky vstřelil kanonýr Pour.

Výsledky zde ...

 

Ve skupině o pořadí BELSPORT KS SŽ nadělil Jičín"desítku" společnému týmu Vamberka a Doudleb. U domácích se třikrát trefili Mika a Forman. Hořice porazili 6:1 RSCM Rozkoš i díky třem brankám Poura.

Výsledky zde:

 

 


Vytvořeno: 16.4.2014
fotbal v kraji - MF-


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace