Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Resumé VOTROK KP a 1.A třídy...26.-27.4.


Datum akce: 30.11.-0001

Týniště - Kratonohy 1:1 (Winkler - Fidra)

Podle slov obou trenérů byla kvalita utkání velmi poznamenaná návštěvou některých borců na pátečním Majálesu. Přestože se domácí brzy ujali vedení, vypracovali si další příležitosti, tak Kratonohy dokázaly srovnat na 1:1 a oba týmy si tak připsaly remízový bod.

Jaroměř - Bělohrad 2:2 (2x Škoda - 2x Rychecký)

Zápas byl ve znamení dvou různých poločasů. V tom prvním excelovali nejdříve domácí, kteří vyjádřili svou převahu dvěma brankami střelce Škody. Do druhého poločasu Bělohrad změnil herní styl, který dělal domácím problémy. Navíc byl v 67. minutě vyloučen jaroměřský Exnar a hosté proti deseti dokázali dvěma brankami Rycheckého srovnat na konečných 2:2.

Úpice - Olympia 0:0

V utkání týmů z rozdílných pater tabulky branka nepadla a oba si tak do tabulky připsali remízový bod.

Dobruška - Hořice 1:0 (Hašek)

Zápas celků ohrožených sestupem přinesl žalostnou fotbalovou úroveň, která měla do přeborové hodně daleko, ale takové bývají zápasy o záchranu. Domácí využili jednu ze svých šancí a zvítězili 1:0. Hostujícímu celku se pomalu, ale jistě záchrana vzdaluje.

Jičín - Červený Kostelec 0:1 (vlastní)

Překvapivý výsledek se zrodil v Jičíně, kde bojoval Červený Kostelec. Utkání nabídlo diváku pěknou podívanou. Jičín si připsal první domácí prohru, jelikož nedokázal využít své šance, kdežto hosté svou jedinou ano.

Broumov - Libčany 1:4 (Čihák - Jelínek, Klouda, 2x Jiřík)

Po vyrovnaném prvním poločase, který skončil 1:1, se ve druhém projevily individuální chyby domácích a rychlé brejky hostů, které nakonec rozhodly.

Rychnov - Slavia 2:0 (Zajíček, Počtýnský)

Domácí po pěti porážkách v řadě dokázali zvítězit, když porazili hradeckou Slavii, která nastoupila bez čtyř hráčů základní sestavy. Nutno dodat, že vítězství domácích bylo zasloužené, jelikož hosté byli v koncovce žalostní.

Nový Bydžov - Chlumec 1:2 (Karanský - 2x Hartman)

V derby utkání, které vidělo přes 300 diváků, vyhráli hosté z Chlumce. Především díky 1. poločasu, kdy si vypracovali několik příležitostí. Dvě proměnili a do šaten se odcházelo za stavu 0:2. Hostům došla od 70. minuty šťáva a domácí převzali otěže. Proměnili pouze jednu šanci a pouze korigovali stav na 1:2.

Tabulka střelců:

1. Jiří KOŘÍNEK                  Jaroměř               19 branek

2. Radek KORBA               Olympia               18 branek

3. Martin MERGANC           Týniště                 16 branek

 

1. A

Třebechovice - Ohnišov 3:2 (2x Horák, Želízko - Fiedler, Remeš L.)

Do 65. minuty předváděli domácí výborný fotbal, poté nechali otěže zápasu hostům z Ohnišova, kteří postupně korigovali výsledek dvěma brankami. Na víc jim již nezbyl čas. Za domácí skvěle zachytal Novotný, kterému bude teprve 16 let.

Nový Hradec - Roudnice 1:5 (Neppl - Pejchal, Kmoníček, 2x Krejcar J., Bednář Z.)

Jednoznačný průběh a výsledek pro hosty z Roudnice. Podle slov domácího trenéra je jediné plus, že krize novohradeckých fotbalistů už horší být nemůže.

Kunčice - Bílá Třemešná 2:0 (Charvát, Brzek)

Během prvních 30 minut si hosté vypracovali 4 brankové příležitosti, ale nedokázali je využít. Ve druhé polovině prvního poločasu se misky vah převážily na stranu domácích a po zlepšeném výkonu zvítězili 2:0.

Kostelec n/O - Černilov 0:0

První půle byla z obou stran opatrná. Černilov si vytvářel i šance, ale nedokázal je proměnit. V druhé půli měli domácí územní převahu, ale bez efektu. Utkání tak skončilo dělbou bodů.

Dvůr Králové B - Častolovice 2:2 (Krejsa, Černík - Pinkas, Cvejn)

Domácí měli v utkání dostatek gólových příležitostí na to, aby v zápase zvítězili. Dokonce hráli 30 minut proti deseti hráčům soupeře, ale i tak dokázali pouze remizovat. Pro hosty cenný bod, pro domácí ztráta.

Police n/M - Vysoká 1:1 (Pataki - Hejzlar)

Utkání prvního s posledním moc krásy nepřineslo. Spíše byl k vidění boj na nekvalitním terénu. Domácí získali cenný bod. Vysokou nyní čekají 3 domácí zápasy v řadě, které zřejmě rozhodnou o jejím dalším osudu.

Třebeš - Vrchlabí 1:1 (Štajer - Panýr)

Hosté se ujali vedení z penalty a první poločas měli více ze hry. Po změně stran Třebeš přidala a dokázala srovnat povedenou střelou Štajera. Závěrečný nápor domácích už však větší šanci nepřinesl, a tak se body dělily.


Vytvořeno: 29.4.2014
_PO_


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace