Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Resumé z víkendových zápasů krajského přeboru a 1. A třídy.


Datum akce: 30.11.-0001

Kratonohy - Slavia HK 1:2 (Dostál - 2x Derner)

Utkání dvou rozdílných poločasů bylo k vidění v Kratonohách. Nejprve v tom prvním dominovali hosté a podařilo se jim vstřelit dvě téměř totožné branky. Ve druhém poločase byli zase jasně lepší domácí, kteří svůj tlak korunovali pouze jedinou brankou, proto tři body putovaly na konto hradecké Slavie.

Jaroměř - Chlumec n/C 4:1 (Exnar, Kořínek, 2x Škoda - Doseděl)

Domácí fotbalisté z Jaroměře protrhli dlouhou sérii bez výhry a zaslouženě zvítězili. Hostující družstvo nastoupilo hned bez šesti hráčů základní sestavy, takže trenér Firbacher musel poslat na plac i tři mladší dorostenci, kteří si nevedli vůbec špatně. Na dobře hrající domácí to však nestačilo.

Týniště - Olympia 1:1 (Stejskal - Hůlka)

Utkání dvou celků z čela tabulky KP se vůbec nemuselo hrát. Mohl za to vydatný liják, který skrápěl trávník v Týništi. Déšť ustal, a tak utkání mohlo začít. Sice o 15 minut později, ale přece. Do 60. minuty byli lepší hosté, kteří svoji aktivitu přetavili ve vedoucí branku v podání Hůlky. Poté se trefil i domácí Stejskal a domácí převzali iniciativu. Další gólové situace se jim nepodařilo proměnit, proto se body pouze dělily.

Jičín - Hořice 2:0 (2x Voldán)

Jičín měl utkání plně pod kontrolou po celou dobu utkání. Do vedení šel po půl hodině brankou Voldána, který 20 minut po vyloučení domácího brankáře dokázal přidat i druhou branku v utkání a pojistit tak 3 body pro vedoucí celek tabulky.

Úpice - Dobruška 5:1 (Hubka, Winter, 2x Jaroš, Chmelík - Hašek)

V záchranářském duelu zlomila střelecké prokletí domácí Úpice a odnesla to Dobruška, která si odvezla pět branek. Z pohledu trenéra Jakoubka odehrála Dobruška nejhorší jarní utkání a zaslouženě prohrála.

Červený Kostelec - Lázně Bělohrad 3:2 (Havlíček, 2x Vít - Rychecký, Velich)

Dramatický zápas do poslední minuty, z důvodu spousty neproměněných šancí včetně pokutového kopu. Utkání, ve kterém fotbalisté Kostelce 2x vedli, však osté dokázali vždy srovnat, ale dva góly kanonýra Víta rozhodly o zaslouženém vítězství.

Rychnov - Libčany 0:5 (3x Jiřík, Jelínek, Libřický)

Domácí fotbalisté by si dozajista přáli co nejrychlejší konec sezony. Jejich krize se stále prohlubuje a vstřelení branky je nadlidský výkon. Libčany domácím nasázely „bůro“, když hlavní hvězdou utkání se stal střelec Jiřík.

Nový Bydžov - Broumov 7:0 (3x Zich, 2x Tomeš, Lacina, Pospíšil)

Zcela jednoznačný průběh mělo utkání v Bydžově, kde si domácí otevřeli střelnici již ve 4. minutě. Skóre se mohlo klidně zastavit na dvojciferném čísle, ale domácí nedokázali proměnit několik šancí včetně pokutového kopu, a tak se střelci zapsali do statistik „pouze“ sedmkrát.

Tabulka střelců:

1. Jiří KOŘÍNEK                  Jaroměř               26 branek

2. Radek KORBA              Olympia               19 branek

3. Miroslav RYCHECKÝ Bělohrad                               18 branek

 

1. A

Třebechovice - Častolovice utkání bude sehráno 11.6. v 17.30 hod.

Kunčice - Nové Město 2:3 (Hůlka, Laštovička - Zákravský, Sedláček, Voráček)

Kunčice prohospodařili výsledek utkání především v prvních dvaceti minutách, kdy prohrávali již 0:3. Poté se domácí probrali, převzali iniciativu, ale ze všech šancí využili pouze a jen dvě, takže body putují do Nového Města nad Metují.

Vysoká - Ohnišov 1:2 (Hejzlar - Macháček, Fiedler)

Již jistý vítěz a postupující Vysoká nad Labem podala nepovedený výkon a byla téměř bezzubá. Hrací plocha sice byla na hranici regulérnosti, avšak pro obě mužstva stejná. Ohnišov využil své šance a získal důležité body v boji o záchranu.

Bílá Třemešná - Černilov 3:1 (Hendrych, Kubelka J., Kiss - Schwarzer)

Ač výsledek hovoří jasně, tak utkání bylo vyrovnané a černilov nebyl rozhodně odevzdaným soupeřem. Hosté dohrávali v 80. minutě bez vyloučeného Zumra, který navíc zavinil penaltu, kterou domácí proměnili.

Kostelec n/O - Vrchlabí 1:1 (Řehák - Mejsnar)

Domácí byli od prvních minut jasně lepším týmem. První branku však vstřelili vrchlabští a byla to jediná šance za celé utkání, protože domácí obrana pracovala spolehlivě. Tlak kosteleckých stále sílil a v rozmezí mezi 30. a 45. minutou nastřelili třikrát břevno. Po přestávce orazítkoval břevno hostí Tichý a převaha domácích byla stále zřetelnější. V 80 min. byl ve vápně faulován výborně hrající Tichý a Řehák se z pokutového kopu nemýlil. Závěrečné minuty byly ve znamení drtivého tlaku kosteleckých, přineslo to však pouze sérii rohových kopů, které se štěstím hosté ubránili.

Třebeš - Dvůr Králové B 1:1 (Štajer - Žaba)

V utkání hraném ve vysokém tempu byli hosté v prvním poločase aktivnějším týmem. Ze své převahy dokázali vytěžit vedoucí branku a vyloučení domácího stopera. Třebeš však nesložila zbraně a ve druhém poločase, sice v deseti hráčích, dokázala svého soupeře zatlačit. Z celé řady gólových příležitostí se však ujala pouze hlavička Štajera, a tak se body nakonec dělily.

 

Police n/M - Roudnice 1:5 (Klapkovský - Mikan, Bednář V., Bednář Z., Brendl)

Dobrý vstup do utkání měli hosté, kteří vsítili první branku utkání po hrubce domácího brankáře. Poté přidali další branku a do poločasu mohli utkání jasně rozhodnout, ale naopak branku vstřelili domácí. Ve druhém poločase dominovali jednoznačné hosté a zvítězili jasný rozdílem. Domácím se naopak vzdaluje záchrana v soutěži.


Vytvořeno: 29.5.2014
_PO_


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace