Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Potřetí za sebou ve finálové skupině, výběr Královéhradeckého KFS U-15 na Kouba Cupu v Ostravě stříbrný!


Datum akce: 30.11.-0001

Výběr Královéhradeckého KFS v kategorii U-15 vybojoval ve 22.ročníku prestižního mládežnického turnaje KOUBA-CUP krásné druhé místo.
Je to již třetí ročník v řadě, kdy se našim výběrům na tomto turnaji podařilo získat stříbrné medaile!!! Příště už snad přijde vytoužené zlato!
Ve trojčlenném finále na Bazalech vyhrál nakonec výběr Středočeského KFS.

 


Fakta o cestě výběru Královéhradeckého KFS za stříbrnou medailí zpracoval vedoucí mužstva Roman Prokopec:
KOUBA  CUP  2014 -  25.-28. 08. 2014 Ostrava a okolí

Zápasy U-15 Královéhradeckého KFS v základní skupině:

Královéhradecký KFS - Karlovarský KFS    3:0
Branky: Doležal 2, Macháček

V 5. minutě přišel excelentně zahraný TK dvojicí Doležal-Macháček, posledně jmenovaný se trefil do šibenice. Máme stálou převahu, šance, dobře kombinujeme. Stálý déšť a velmi těžký terén fotbalu nepřejí, přesto David Doležal dvakrát samostatně projde a se situací jeden na jednoho si dvakrát efektivně poradí.

Královéhradecký KFS - Plzeňský KFS    3:1
Branky: Mahr 2, Samko PK


Na již neregulérním terénu to oběma stranám příliš nejde, každá akce stojí hodně sil. Zase nám přeje 5. minuta, po narážečce proniká Mahr a vedeme 1:0. Pak je Mahr faulován a penaltu proměňuje Samko, ještě do přestávky opět proniká Jan Mahr a stav se mění na 3:0. Ve 2. poločase může Mahr dovršit hattrick, hru máme pod kontrolou, Plzeň snižuje v závěru na 3:1.

Královéhradecký KFS - Jihočeský KFS    3:1
Branky: Macháček, Ansorge, Samko


Zápas se již hraje na umělé trávě v Bílovci, čeká nás velmi kvalitní soupeř. Hraje se dobrý a rychlý fotbal, v 19. minutě po přeběhnutí Doležala Macháček trefuje z trestného kopu po zemi k tyči (1:0). V 25. minutě je důrazný Ansorge (2:0) a v 31. minutě uzavírá naše aktiva Samko na 3:0. Vzápětí soupeř koriguje na 3:1.

Královéhradecký KFS - Moravskoslezský KFS    2:0
Branky: Samko, Králíček

Opět jsme lepším týmem, i když domácí tým zlobí svým důrazem. Ve 3. minutě se uvolnil Samko a opřel se do míče levačkou před velkým vápnem, výsledkem byla trefa do pravého rohu (1:0). V 24. minutě jde důrazně za míčem Králíček a doráží na 2:0.


A jdeme do finálové skupiny ...

Královéhradecký KFS - Jihomoravský KFS    1:0
Branky: Králíček

Soupeř měl v nohách předchozí zápas, ale hrál velmi dobře. Našemu týmu se nedařilo pronikat před zahuštěný střed pole, málo jsme využívali krajní prostory. Ve druhé půli se příliš obraz hry nezměnil, šance jsou, ale nic z nich nevytěžíme. Když se všichni již smířili s remízou, přišla tyč Mahra a po ní dorážka Králíčka (1:0).
 

Královéhradecký KFS - Středočeský KFS    0:1

Vynikající svěřenci trenéra Antonína Baráka přesvědčivě zdolali v prvním zápase Jihomoravský výběr 3:0, takže po odpočinku nastoupili proti našim unaveným borcům velmi dobře. V první půli byl soupeř lepší a v 6. minutě padla rozhodující branka utkání. Ve druhém poločase se zapojili hráči z lavičky a začalo to jít, Doležal trefil po individuální akci břevno a máme další šance. Soupeř si však výhru celkově zasloužil.

Celkové jsme tedy opět a potřetí za sebou obsadili 2. místo  z 15 zúčastněných výběrů.

Nejlepší brankář turnaje:  Pecháček Šimon               
Nejmladší hráč:   Králíček Milan

Trenéry týmu byli Karel Havlíček a letošní absolvent licence B UEFA Josef Vlček. Velký dík patří masérovi Aleši Kobrovi a poděkování patří i klubovým trenérům hráčů celého výběru.

Hodnocení trenérů:

Celkové druhé místo je sice krásné,ale "třešnička"na dortu chybí!Tento tým prošel bez ztráty bodu těžkou skupinou a prezentoval se i dobrým fotbalovým projevem.Bohužel jsme ve finále už nestačili na pozdějšího vítěze a prohráli s ním 1:0.V tomto turnaji je finále specifické ve třech týmech.Dva týmy mají menší oddech než ten třetí a bohužel si myslíme,že to také o konečném umístění rozhoduje.Tři roky po sobě vyhrál tým,který má nejvíc odpočinku.V posledním rozhodujícím utkání, do kterého jsme šli po 30min přestávce  toho už  na hráče za tři hrací dny bylo fyzicky mnoho.Myslím,že by stálo za úvahu změnit systém turnaje.Finále by mělo být vždy ve dvou a stejné podmínky odpočinku.

A odkaz na fota paní A.Bartoníčkové:

http://fotbalhk2000.rajce.idnes.cz/2014-08_Kouba_cup

 


Vytvořeno: 28.8.2014
Karel Havlíček


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace