Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Překvapivá porážka dorostenců Trutnova v Náchodě! Bílá Třemešná odstoupila ze soutěže! Hořická žákovská střelnice!


Datum akce: 30.11.-0001

Dalším kolem pokračovaly krajské mládežnické soutěže.

  Východočeskému přeboru dorostu U-19 vládne Hlinsko, které vyhrálo 2:1 v Letohradě, i když více šancí bylo na straně domácích. Překvapivě velmi dobře si vedou Hořice. Se čtyřmi výhrami a jednou prohrou, se drží v první trojici. V tomto vyhráli v Kuklenách nad mladíky z Olympie 2:1. První ztrátu naopak zaznamenal Trutnov. Ten si odvezl z Náchoda pět branek. Tři z nich vstřelil domácí Panenka. Dařilo se také  Třebši, která, na malé umělce, vyhrála v Lanškrouně. Cidlinští přijeli na pardubický Ďolíček ,ale snahu obou soupeřů zhatila velká dešťová přeháňka, po které se hrací plocha stala nezpůsobilou.

Výsledky Východočeského přeboru zde ...


  V krajském přeboru U-19 se prvních bodů, po výhře ve Smiřicích,dočkali chlumečtí hráči. V čele tabulky je Vrchlabí, které ještě neztratilo ani bod. V neděli přehrálo béčko Trutnova 2:1 a hostující trenéři nazvali výkon svých svěřenců ostudou... Rychnov s Červeným Kostelcem prohrával, ale dokázal otočit skóre na konečných 3:1. V Žacléři se letos dorostencům, na rozdíl od loňska, daří. Pocítilo to i Týniště, které zde podlehlo 1:2. Rozhodující branku si domácí nechali až na poslední minutu. Bez bodu zůstavají Třebechovice, které si odvezli "bůra" z hraecké Slávie.

Výsledky přeboru zde ...

V A skupině krajské dorostenecké soutěže se ve dvou sobotních zápasech, vždy rozešli soupeři smírně a penalty vyzněli pro domácí. Bylo to v utkáních Javorka - Myštěves a N.a St. Paka - Kopidlno. V neděli potom odjeli Dohalice z Kosiček s tenisovým "kanárem" 0:6.

Výsledky skupiny A zde ...

 
V B skupině přijeli Rasošky do Malšovy Lhoty, jen s desti hráči. Ani to jim však nezabránilo v tom, že po vítězství 2:1 zůstávají i nadále bez ztráty bodu. Vamberk si pohrál s Českým Meziříčím 8:1 a Roudnice zvítězila 2:0 v Předměřicích.
                                                                                                         

V C skupině došlo k odstoupení Bílé Třemešné ze soutěže. Od STK vyfasovala Třemešná pokutu 20 000 Kč. Do Úpice přijelo Velké Poříčí jen s devíti fotbalisty. Dostalo devět branek, když se třikrát trefil domácí Prouza. Do České Skalice přijelo Hostinné a v remízovém utkání rozhodl, o výhře hostí 3:2, hattrick hostujícího Tomáše Maličkého.

Výsledky skupiny C zde ...

V NADLER krajském přeboru U-17 si Jaroměř otevřela střelnici v Červeném Kostelci. Zvítězila zde 8:2 a hattrickem ji k tomu pomohl Petráček. Vyloučen byl domácí Litko. O šest branek, 6:0, zvítězil také Chlumec v Dobrušce. Výtečný zápas byl k vidění v Novém Městě n.M. kam přijela Olympie. Hosté lépe kombinovali, ale domácí měli skvěle zvládnuté brejkové situace a vyhráli 4:1. Vyrovnaný zápas se hrál také na Třebši, kam zavítal Broumov. Hosté snížili na 1:2, ale domácí je dvakrát potrestali do otevřené obrany. Hokejovým výsledkem 8:2 zvítězil společný tým Kostelce a Častolovic nad Borohrádkem.

výsledky přeboru U-17 zde ...

 

V NADLER krajském přeboru SŽ pokračuje spanilá jízda Javorky. Ta tentokráte vyhrála 4:1 v Jičíně, kde úspěšně čelila fyzicky zdatnějším domácím. Překvapivou výhru si odvezl Borohrádek z Kostelce n.O. Domácí zahodili co mohli a tak se z úvodních bodů radují borohrádečtí. Broumov pálil v Třebši jen do brankové konstrukce a i díky tomu zvítězili domácí 3:0. Nové Město remizovalo s Olympií 2:2 a bonusový bod získalo v penaltách. 

výsledky zde:

V KOFOLA KS SŽ skupině A  se hrály jen dva zápasy. Hořice nasázeli 12 branek Českému Meziříčí a sami inkasovali je 3. V jejich dresu se blýsknul čtyřmi brankami Filák. Ve druhém utkání zvítězil Dvůr, zaslouženě, nad Hostinným 2:1.

Výsledky zde ...

Ve skupině  B se v sobotu hrálo derby Týniště - Třebechovice. Domácí se snažili, ale věkově starší hosté byli lepší a zvítězili 5:0. Rozkoš nastřílela Babí osm branek a řadu dalších šancí ještě nedala. Hatrrick vstřelil Šrajbr. V dalším derby se střetl Vamberk s Rychnovem. Hosté zvítězili 3:1. 

Výsledky zde...


Vytvořeno: 1.9.2014
MF


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace