Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Sestřih nejzajímavějších situací z 10. kola VOTROK krajského přeboru dospělých


Datum akce: 30.11.-0001

Na sestřih se můžete podívat zde.

    etiketa piva Votrok             Hradecký votrok

Červený Kostelec - Chlumec n. C. 6:1

Chlumec spadl po velké výhře nad vedoucí Jaroměří zase zpátky na zem. V Kostelci se střelecky prosadil až za stavu 5:0 pro domácí. „Po posvícení bývá půst. Naše obrana dovolila domácím vstřelit pět branek jako přes kopírák,“ zhodnotil lakonicky trenér Petr Hrabík.

Domácí vedli po poločase o dvě branky a zásadní krok k výhře udělali mezi 52. a 60. minutou, kdy skórovali třikrát. V 60. minutě dokonal svůj hattrick. David Hlava.

„Konečně jsme odehráli zápas v kompletní sestavě. Kluci šli od začátku za vítězstvím a v poklidném tempu zápasu jsme byli velice produktivní,“ liboval si kouč Robert Hanuš. „Až ve čtvrtém domácím zápase jsme se vyhnuli pokutovým kopům,“ upozornil také.

Vysoká n. L. - Lázně Bělohrad 6:3

Druhý šestigólový výsledek. A také návrat Vysoké na vítěznou vlnu. Vzepjetí nováčka odnesly Lázně Bělohrad. A v týmu kouče Karla Vítka se probral také kanonýr Vojtěch Bělka, tentokrát se trefil hned třikrát.

 „Soupeř potrestal naše chyby a naivní bránění šesti brankami. My jsme hrozili pouze ze standardních situací, z nichž jsme také korigovali výsledek. Domácím gratulujeme k zaslouženému vítězství,“ uznal vedoucí mužstva hostů Michal Poner.

Domácí měli především skvělý vstup do utkání. Ve 29. minutě vedli o čtyři branky, tři z toho nasázeli během šesti minut. „Přijel k nám útočně laděný celek, na podzim jeden z nejlepších, který hrál běhavý fotbal, přitom hodně tvrdě a měl vynikající standardky. Také z nich hosté vstřelili všechny tři góly. Nicméně od začátku jsme tahali za delší konec a mohli vstřelit dvojnásobný počet branek,“ hodnotil kouč Vítek. „Vidět devět gólů je slušná porce. Škoda, že tři do naší sítě. Je to příliš, a musíme defenzivu do příště vylepšit.“

Jičín - Olympia HK 2:2 (PK: 10:11)

Ani dvoubrankový náskok ve 20. minutě nestačil Jičínu na výhru nad kuklenským celkem. Olympia totiž ve druhé půli vyrovnala během pěti minut a nakonec zvládla i předlouhý penaltový rozstřel.

„V ostře sledovaném utkání se nám výborně povedl začátek, mimo dvou gólů jsme měli i další šance. Ve 2. poločase hosté zvýšili tlak a srovnali stav,“ glosoval jičínský trenér Viktor Kubíček. Jeho tým se musel bránit na konci přesilovce, vyloučen byl zkušený stoper Jaroslav Řeháček. „Nám začínaly docházet síly a navíc jsme posledních patnáct minut dohrávali bez vyloučeného Řeháčka. Nakonec jsme po nervózním závěru dovedli utkání do penaltového vyvrcholení,“ dodal Kubíček.

Olympia byla nakonec se ziskem dvou bodů spokojená. „A to vzhledem ke skutečnosti, že jsme velice brzy prohrávali o dvě branky,“ řekl sekretář František Bárta. „Máme za sebou dvě velice těžká utkání na hřištích soupeřů s relativně solidním bodovým ziskem, který by nás měl do závěru podzimní části soutěže povzbudit,“ zhodnotil poslední dva týdny.

Dobruška – Rychnov 2:1

Dali tři branky, přesto vyhráli jen 2:1. Fotbalisté Dobrušky totiž pomohli Rychnovu vlastní brankou. A sami nakonec rozhodli až tři minuty před koncem, kdy se trefil Macek.

„Po rychlém vedoucím gólu jsme měli chvíli převahu. Postupně ale byla naše hra neurovnaná a soupeř hru vyrovnal. Velkým zásahem do naší hry bylo zranění a odstoupení Dostála ve 34. minutě. Ve druhé půli soupeř výrazně přidal a přehrával nás. Nepřestali jsme však bojovat a vítězný gól jsme doslova vydřeli,“ popisoval trenér Bohuslav Jakoubek.

Hostující kouč Martin Kameník byl velmi rozezlený: „Naše produktivita je žalostná, šancí jsme měli opět dostatek, ale gól jsme nedali. Jsem zklamán, takto se o body nehraje. V mužstvu chybí konkurence, každý víkend hraju v základu, tak co bych se snažil?!“

Nové Město – Kratonohy 1:0

Kratonohy podaly jeden z nejlepších výkonů v sezoně, přesto odjely bez bodu. „Doplatili jsme na neproměňování šancí v prvním poločase. Ve druhé půli jsme po naší chybě darovali domácím roh a z něj inkasovali. Šancí na vyrovnání bylo dost,“ popisoval asistent i útočník Martin Nun. „Co k tomu říct? Fotbal nemá logiku, hraje se na góly. Mužstvo chválím za herní projev,“ doplnil.

Kvalitu hostů uznal také domácí trenér Miloš Killar: „Pochvala patří všem hráčům za bojovný a obětavý výkon, body jsou pro nás velmi šťastné a cenné. Soupeř patřil k těm nejlepším, se kterými jsme se zatím utkali, za předvedený výkon by si zasloužil jistě aspoň remízu.“

Úpice - Slavia HK 2:1

Hradecká Slavia ukázala, že se jí v Úpici nedaří. „Jestli má vůbec cenu tam jezdit,“ podotkl zkušený brankář Jiří Mašek.

Jeho slova se potvrdila i tentokrát. Domácí rozhodli v prvním poločase dvěma zásahy. „Prostředí úpického stadionu asi našim hráčům nevyhovuje, odehráli jsme zápas hodně podobný tomu z dubna letošního roku. Naší herní převaze chyběla větší podpora finální přihrávky se zakončením a tentokrát ani štěstí nestálo na naší straně,“ tvrdil Milan Krempa, vedoucí mužstva Slavie.

Domácí nasadili do sestavy tři dorostence, přesto uspěli. „Utkání bylo podobné tomu z minulého týdne v Rychnově, tentokrát ale s lepším koncem pro naše mužstvo. Vzhledem k našemu úzkému hráčskému kádru jsme dokázali po třech domácích prohraných penaltových rozstřelech bodovat za tři body a udržet domácí neporazitelnost,“ radoval se sekretář Bohumil Kafka.

Broumov – Cidlina 3:3 (PK: 5:4)

Nový Bydžov přijel s novým trenérem. Pavel Obermajer se z postu asistenta posunul výš poté, co Michal Stříž přijal futsalové angažmá v Kataru. Jeho svěřenci nepřeměnili ve výhru ani dvougólové vedení. A neuspěli ani v rozstřelu.

„Utkání dvou rozdílných poločasů. V tom prvním jsme měli vést 4:0 a byl by klid. Domácí se však dostali brankou do šatny na dostřel. Ve druhé půli přidali na agresivitě, a to nám dělalo velké problémy,“ vykládal Obermajer.

„Zápas pro nás nezačal dobře. Prvních třicet minut jsme prospali a soupeře pustili do dvoubrankového vedení. Naštěstí se nám v posledních deseti minutách první půle podařilo snížit, a od té doby jsme byli lepším týmem a zápas otočili. Bohužel jsme vedení neudrželi, a zápas tak skončil zaslouženou remízou,“ doplnil ho domácí kouč Miroslav Harasevič.

„Remíza je zasloužená,“ přikývl i Obermajer.

Jaroměř – Libčany 1:0

Domácí lídr přeboru zlomil odpor Libčan až po změně stran. I když mohl dřív. „Měli jsme vést v 16. minutě 3:0 a mohlo být po zápase. Místo toho jsme se trápili v koncovce po celý zápas a vysvobodil nás až rohový kop,“ litoval vedoucí mužstva Jiří Lebedinský. „Hosté sice neměli žádnou vyloženou šanci, kromě nastřelené tyče, ale i přesto jsme o vítězství museli bojovat až do konečného hvizdu. I když to nebylo herně ono, vítězství se počítá.“

 


Vytvořeno: 26.10.2014
Daniel Střížka, redakce Fotbalu v kraji (mzk)


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace