Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Debakly Opočna a Albrechtic, Miletín a Nepolisy zaútočily, druhá prohra Sokola Deštné, Robous a Černíkovic


Datum akce: 30.11.-0001

 



O co se na jaře ještě hraje ? 
 
Pohár společnosti PROMEPRO IT
- vítězové skupin o postup obdrží obdrží prémii 8 000 Kč, druhé týmy ve skupinách o postup 4 000 Kč, třetí týmy ve skupinách o postup  pak 3 000 Kč.
Vítězové skupin o sestup obdrží prémii ve výši 5 000 Kč. KFS rovněž vyhodnotí soutěž slušnosti a její vítěz získá další finanční prémii.

Vítězové podzimních skupin si podobně jako vloni zajistili do jarní skupiny "o postup" tři bonifikační body, druzí v pořadí dva bonifikační body, třetí pak jeden.
To samé se týká pátých celků v pořadí, které nastoupí do jarních skupin "o sestup" se třemi bonifikačními body, šestí mají k dobru dva bonifikační body, sedmí jeden. 




PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina E o postup (výsledky)  


DALŠÍ PROHRA HRONOVA, KOBYLICE PŘEHRÁLY POLICI ...

Skupina E o postup měla v druhém kole zajímavý náboj, týmy, které doma v prvním kole zvítězily, hrály na cizích hřištích. Jak si v těchto kláních vedly?

Sobotní seriál začínal v Dolní Kalné, kdo domácí uvítali favorita z Miletína. Hostující Antonín Kraus byl s výkonem týmu v prvním kole velmi spokojen a nutno říci, že Miletín neříká případnému postupu ne. Domácí premiéru měl nový dolnokalenský trenér Vondráček, v prvním poločase však měli navrch jednoznačně hosté, domácí srovnali obraz hry až v poločase druhém. Miletín zvítězil nakonec 2:1 po poločase 2:0, oba góly dal Němeček, za domácí korigoval veterán Tauchman. Tomáš Navrátil a jeho slova: "V první půli byli výrazně lepší hosté, ale dostali se "pouze" do dvoubrankového vedení. V půli druhé domácí hru minimálně vyrovnali, ale dokázali jen veteránem Tauchmanem snížit. Zasloužené vítězství hostí." Zápasu přihlíželo 95 diváků.

Spartak Kobylice přivítal zcela neznámého soupeře, z Náchodska přijela strach a respekt budící Police nad Metují. Hosté vyhlásili postupové ambice, Kobylice jim však po výprasku v Miletíně nechtěly dát nic zadarmo. Po bezbrankovém poločase se zlomil vývoj zápasu v 55. minutě, kdy se trefil kobylický Hrubý. Domácí poté přidali další dvě branky a Police jela domů velmi smutná. A radostný komentář Petra Průchy, domácího trenéra: "Férové utkání které mě na rovinu svým způsobem a průběhem velice překvapilo. Z Police jsme měli opravdu patřičný respekt. Klukům neustále říkám - chlapci moji, máme dobrý tým, když se sejdeme tak jsme fakt celkem silní-. No a o tom to je. Jinak kluci díky za dnešní zápas, nemám nic co bych k tomu řekl. Nyní nás čeká derby v Nepálu, to bude mazec, jdeme do toho a doufám, že komplet."

Do třetice v 15:00 se v sobotu zahajovalo v Hronově, domácí AFK měl z ostudy kabát po prohře v Žacléři 0:8. Zajímavý výrok po tomto utkání pronesl trenér Samko, podle něhož tým prakticky netrénoval. Nicméně význam slova trenér se odvozuje právě od slovesa trénovat. Pánek a spol. nebyli jednoduchými soupeři k reparátu, byť jim chyběl distancovaný Martin Tlustý. A prognóza se nakonec ukázala jako správná, Hronov prohrál 2:4 (stříleli Valtera, Neuschl) a navíc přišel o dva vyloučené hráče. Co na to kouč Zdeněk Samko: "Máme za sebou úvodní dvě kola v jarní části sezóny a my máme na kontě tři červené karty, které nemusely být, opět bez dohledu delegáta svazu. Veškerá práce kolem týmu tak vlastně nemá ani smysl. Bohužel prohrál lepší a fotbalovější tým – za krásu se body nedávají." Nutno si položit otázku, jaká práce je myšlena, pokud tým podle slov trenéra prakticky netrénoval?

V neděli přišlo na fotbal i natěšené kopidlenské publikum, přijel lídr 1. kola Baník Žacléř. Byl to zajímavý zápas, svěřenci trenéra Horny využili své oslabení, v 65. minutě je totiž poslal do deseti vyloučený Machačný. Poté Kopidlno vstřelilo tři (!) branky. Hosté v závěru korigovali na konečných 3:2. Trenér Roman Horna: "Utkání bylo bojovné z bou stran. My jsme byli aktivnější po celé utkání. Bohužel jsme nedali penaltu a jednu tutovku, která už mohla v 1. poločase změnit vývoj zápasu. Po vyloučení našeho hráče jsme utkání po třech standardkách výsledkově otočili. Hosté byli velice kvalitním soupeřem."

HVĚZDA KOLA :
Lukáš Pánek (Nepolisy) dal v utkání s Hronovem dvě branky a celkem jich již v tomto ročníku nasázel 21.

UDÁLOST KOLA :
Během 74. minuty přišel Hronov o dva vyloučené hráče, červené karty viděli od rozhodčího Žerovnického Puraš a Valtera.

VÝROK KOLA :
Petr Průcha, trenér Kobylic, po výhře nad Policí 3:0: "Jinak kluci díky za dnešní zápas, nemám nic co bych k tomu řekl. Nyní nás čeká derby v Nepálu, to bude mazec, jdeme do toho a doufám, že komplet."

NÁVŠTĚVA KOLA :
114 diváků sledovalo výhru Kobylic nad favorizovanou Policí nad Metují.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA V 2. JARNÍM ODEHRANÉM KOLE (v 2. kole celkem přišla návštěva 379 fanoušků, průměr na utkání 94 diváků)

FK Kopidlno - 100 diváků (průměr na zápas 100 diváků)                                       Spartak Kobylice - 114 diváků (průměr na zápas 114 diváků)                                 SK Miletín - 120 diváků (průměr na zápas 120 diváků)                                       Sokol Nepolisy - 120 diváků (průměr 120 diváků na zápas)                               Spartak Police - 80 diváků (průměr na zápas 80 diváků)                                      Dolní Kalná - 95 diváků (průměr 95 diváků na zápas)                                          AFK Hronov - 70 diváků (průměr 70 diváků na zápas)                                       Baník Žacléř - 90 diváků (průměr 90 diváků na zápas)                                                                                      
KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 16. ODEHRANÉM KOLE :
21 - L. Pánek (Nepolisy),
14 - Vondrouš, Němeček (Miletín),
12 - T. Mucha (Police), Valtera (Hronov),
11 - Klapkovský (Police), Brett (Kopidlno), 
10 - Hauk (Police),
9 - Nový (Kobylice), J. Jiřička (Dolní Kalná), Ondráško (Žacléř), T. Hanuš (Nepolisy),
8 - Klaban (Kopidlno), Kotyk (Žacléř), D. Ježek (Dolní Kalná), 
7 - Čermák (Police),
6 - J. Líhan (Nepolisy), R. Brzek (Kobylice), Urban (Miletín), Hradecký (Žacléř),

5 - Tlustý, Ullman (Nepolisy), Poutník, Komárek (Kopidlno), Bartoníček (Miletín), Šťávík (Hronov), 

4 - Šafařík, Zedek (Kopidlno), Leplt (Miletín), Najman (Dolní Kalná), Chaloupka (Nepolisy), Neuschl (Hronov), Hrubý (Kobylice),
3 - Říha, Vávra, Kubišta (Kobylice), Zámečník (Nepolisy), Machačný (Kopidlno), Kněžourek (Miletín), Schreiber (Hronov), Nožka, Bergman (Police), Bartoš (Dolní Kalná), L. Vít (Žacléř),
2 - Machačný (Kopidlno), Šustr, P. Hanuš (Nepolisy), Pšenička, vlastní (Kobylice), Lámr (Miletín), Najman, V. Kodytek, Tauchman (Dolní Kalná), Těžký, Knap (Žacléř), Šnábl, Sivak, Švorčík vlastní (Police), Kuru (Hronov),
1 - Havelka, Černovský, Dřímal (Kopidlno), Mat. Novotný, Khol, Havlíček, P. Dvořák, Marek (Kobylice), Machačka, Richter, Novotný, vlastní (Miletín), Motyčka, Spejchal, Pavelka (Nepolisy), Puraš, Křeček, Franců, vlastní (Hronov), T. Jiřička, Navrátil ml., O. Šimůnek, Hampl (Dolní Kalná), Kovačík, M. Skála, Mádle, Albert, Baše, Špecián (Žacléř), J. Mucha, Hloušek, Kučera, Lorenc, Motyčák, Hejnyš, Kollert (Police),



PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina F o postup (výsledky)

NEDĚLNÍ MENU V PODOBĚ ČTYŘ UTKÁNÍ, V DERBY DOMINOVALO ČESKÉ MEZIŘÍČÍ ...

Skupina F o postup se hrála kompletně v neděli, největším tahákem byl zápas Opočno - České Meziříčí. Domácí hrají v klidu, hosté budou bojovat o postup.

Od 15:00 se tedy v neděli mohla v Opočně čekat slušná návštěva, oba týmy v 1. kole ve hře neinkasovaly. Otázka zněla - jak to tedy dopadne v kole druhém? Pro Opočno to dopadlo velmi špatně, domácí porážka 0:5 byla malou ostudou. Dva góly hostů dal Tomáš Havel, po jednom Jančura, J. Tomášek a Vošvrda. Dejme slovo kouči hostů Milanu Mikušíkovi: "Vzhledem k těžkému terénu jsme přistoupili k utkání s defenzivní taktikou a čekali jsme na standardní a brejkové situace, které se nám podařilo proměnit. Vzhledem k dobré defenzivní práci a produktivitě v útočné fázi je zisk tří bodů spravedlivý." Před pěknou kulisou 150 diváků řídil střetnutí Milan Fryš.

Malšovice po vyloupení Rychnova hostily Doudleby, oba týmy jsou pro sebe poměrně neznámou veličinou a oba měly na kontě výhru z 1. kola. O všem rozhodla 27. minuta, kdy se trefil hostující Matěj Kráčmer. A komentář Bohumila Kruckého: "Do zápasu jsme vstoupili aktivně, bohužel se nám zranil stoper a museli jsme střídat. Od té doby byla hra z naší strany rozháraná a dlouho jsme se hledali. Poločas jsme prohráli 0:1 díky standardní situaci. V druhé půli jsme chtěli vyrovnat, ale do vyložené brankové příležitosti jsme se nedostali a tak si hosté vezou všechny body z remízového zápasu." Utkání sledovala pouhá dvacítka diváků.

Rychnovské derby Albrechtice - Rychnov B začínalo také v neděli v 15:00, zde naopak soupeři v prvním kole prohráli a nevstřelili branku. Kdo tedy byl prvním střelcem těchto sestav na jaře? Ve 30. minutě se jím stal rychnovský Tomáš Polívka, který otevřel skóre a jeho spoluhráči pak skórovali ještě čtyřikrát. Výsledek 1:5 je velmi překvapivý. Rostislav Kchop byl pochopitelně velmi rozmrzelý: "Soupeř nás předčil ve všem, dnes jsme byli bez šance na úspěch. Nedařilo se ani v jedné řadě. Mrzí to, ale víc mě štvou "fanoušci", kteří neváhají urážet některé hráče, když se nedaří. Zejména, když to jsou lidé, kteří toho na hřišti nikdy mnoho nedokázali. Byl bych rád, kdyby se ukázali v úterý od půl šesté na tréninku a řekli to hráčům do očí. Včetně výhrad vůči mně." V hledišti bylo 100 diváků, zápas řídila sudí Hrušková.

Poslední nedělní duel se hrál v Černíkovicích, kde domácí svěřenci trenéra Cejpka uvítali hradeckou Lokomotivu. V Černíkovicích chodí dobré návštěvy, budou diváci hladoví po dobrém fotbalu? Přišlo jich 120 a domácí příznivci jásali po vedoucí trefě černíkovského Davida Hanuše. Jenže druhý poločas byl v režii Lokomotivy a Ziegler se Schejbalem otočili vývoj. V závěru si domácí dali vlastní gól a do Hradce Králové se vezly tři body za výhru 1:3. Hostující Michal Sobotka byl spokojený: "Po celý zápas jsme byli lepším týmem, ale gólově jsme se prosadili až ve druhém poločase. Pochvalu zaslouží celé mužstvo za bojovnost a vůli po vítězství."

HVĚZDA KOLA :
Matěj Kráčmer (Doudleby) - svou trefou rozhodl těžké utkání v Malšovicích pro svůj tým a Doudleby drží po dvou kolech s vedoucím Českým Meziříčím.

UDÁLOST KOLA :
Bezesporu pětibrankové domácí prohry Albrechtic a Opočna.

VÝROK KOLA :
Rostislav Kchop, trenér Albrechtic, po prohře s Rychnovem: "Mrzí to, ale víc mě štvou "fanoušci", kteří neváhají urážet některé hráče, když se nedaří. Zejména, když to jsou lidé, kteří toho na hřišti nikdy mnoho nedokázali. Byl bych rád, kdyby se ukázali v úterý od půl šesté na tréninku a řekli to hráčům do očí."

NÁVŠTĚVA KOLA :
120 fanoušků přišlo v Černíkovicích na hradeckou Lokomotivu, ještě o 30 více, tedy 150, vidělo derby Opočno-České Meziříčí.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA V 2. JARNÍM ODEHRANÉM KOLE (v 2. kole celkem přišla  návštěva 390 fanoušků, průměr na utkání 97 diváků)

Č. Meziříčí - 173 diváků (průměr 173 diváků na zápas)                                           Černíkovice - 120 diváků (průměr na zápas 120 diváků)                                          Albrechtice - 100 diváků (průměr na zápas 100 diváků)                                       Doudleby - 180 diváků (průměr 180 diváků na zápas)                                         Rychnov B - 20 diváků (průměr na zápas 20 diváků)                                         Malšovice - 20 diváků (průměr 20 diváků na zápas)                                            Lokomotiva - 30 diváků (průměr 30 diváků na zápas)                                      Opočno - 150 diváků (průměr na zápas 150 diváků)                                 

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 16. ODEHRANÉM KOLE :
18 - Hořínek (Albrechtice),
11 - Jelen (Opočno),
Kráčmer (Doudleby),
9 - Jakub Jedlinský (Rychnov B), D. Hanuš (Černíkovice),

8 -
Baše (České Meziříčí),
7 - Jak. Javůrek (Lokomotiva), O. Stieber (Černíkovice), Duha (Albrechtice),
6 - Hudousek (Doudleby),

5 - Reichl (Opočno), Šrámek (Doudleby), Počtýnský (Rychnov),
4 - L. Havel (České Meziříčí), Horký (Malšovice), Zvolánek, Mašek (Lokomotiva), Krupka, T. Přibyl (Opočno), Sršeň,  L. Vítek (Albrechtice), Polívka (Rychnov B),
3 - Vondřejc (Opočno), Jan Tomášek, Petr Tomášek, T. Havel (České Meziříčí), Svatoň, Schejbal (Lokomotiva), Lemon, Brokeš, Tobiášek, Groh (Malšovice), Janeček (Albrechtice), Schod, Krmaš (Doudleby), Stodůlka, Plašil (Černíkovice),
2 - Krajňák, Rezek, Čiháček (České Meziříčí), Rejha, P. Jareš, Luňák (Malšovice), Jiří Javůrek (Lokomotiva), Musil, Škrabal, Školník, vlastní (Opočno), Lyer, Dudek, Kotyza (Doudleby), Jan Jedlinský (Černíkovice), Kočnar, Semerád, Řehák, T. Mondík (Rychnov B), Voda (Albrechtice),
1 - Jaroš, Jankaj, Tichý, Ziegler, vlastní (Lokomotiva), Ježek, Frynta, Kozák, Jančura, Jak. Tomášek, Vošvrda (České Meziříčí), Velínský, Valc, Ninger, J. Jareš, Papík (Malšovice), O. Přibyl (Opočno), Jaroš, Hladík, Pavlas (Albrechtice), Mat. Mazura, Dostál, Kopsa (Doudleby), Pauker, Trejtnar, Vašata, Handa, vlastní (Černíkovice), Forejtek, Jak. Brandejs, Muller, Nosek (Rychnov B),



PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina G o udržení (výsledky)


V JIČÍNĚ DERBY PRO DOMÁCÍ, MILÍČEVES VEZE BODY Z RUDNÍKU ...

Skupina G je soubojem družstev Jičínska a Trutnovska, mezi kterými se rozhodne o letošním "padáku", který hodně upraví divizní matematika. Domácími prohrami zahájily týmy Robous a Milíčevse, jejich starty v 2. kole byly s napětím očekávány.

V sobotu se již od 12:30 hrálo derby Jičín B - Robousy. Hosté hráli na jičínské umělce podruhé za sebou, první kolo se jim však na tomto povrchu vůbec nepodařilo, to samé lze říci o kole druhém. Rezerva Jičína vyhrála 4:0 (Bucek 2, Krykorka a vlastní) a vstup do soutěže se jí mimořádně vydařil. Slova domácího kouče Romana Mikoláška: "Fotbal nevalné úrovně, ve kterém jsme zvítězili zaslouženě, protože jsme si vypracovali více šancí a na rozdíl od soupeře některé i proměnili."

Po výhře 6:2 nad týmem Robous byl velkým favoritem v souboji s Milíčevsí domácí Rudník, ale výsledek hovořil jinak - Milíčeves vyhrála překvapivě 2:0 (Jiří Roman, Jakub Roman). Zdeněk Špicar, vedoucí Milíčevse: "Po celkem vyrovnaném utkání, v němž jsme měli my i domácí měkolik šancí, jsme v samém závěru dvě využili a odvezli jsme si cenné tři body." Zápasu přihlíželo 120 diváků.

Céčko Trutnova prohrálo v minulém kole coby hosté na "své" umělce s Mladými Buky, reparát měli trutnovští borci skládat s Libání. Jenže opravná zkouška byla totální výbuch, Libáň v Trutnově vyhrála 5:0 (Mička 2, Havlík 2, Balcar). Zklamání čišelo z komentáře z domácí kabiny: "Bezkrevný výkon všech kluků, všechny góly jsme soupeři nabídli na zlatém podnose. Na umělce jsme měli velké problémy se zpracováním, nahrávkou, Libáň všechny naše chyby trestala, my opět z velkých šancí neuspěli. To je holt fotbal."

Tatran Hostinné přivítal Mladé Buky, oba týmy čekal už tuhý souboj o další pozice v tabulce. Mladé Buky měly po psychické stránce lepší výchozí pozici. Před 120 diváky se vytáhl Tatran a zvítězil atraktivně 4:2 (Jakoubek 2. R. Polák 2 - Ruml, Poznar). Vedoucí domácích Pavel Šmucer byl spokojen až na zranění mladobuckého Štěpánka: "V úvodu zápasu, přesto že jsme zahodili několik slibných šancí, jsme se dostali rychle do vedení 3:0. Soupeř do přestávky dokázal snížit na 3:1. Ve druhé půlce tempo hry mírně opadlo, přesto si oba celky připsaly po jednom přesném zásahu. Stínem bojovného zápasu bylo zranění hráče hostí Štěpánka, kterému přejeme brzké uzdravení a návrat na trávník."

HVĚZDA KOLA :
Martin Jakoubek je ve formě, podruhé za sebou vstřelil na jaře dvě branky a jeho Tatran povyskočil na třetí místo v tabulce.

UDÁLOST KOLA :
Dynastie "Romanovců" opět září, těžký duel v Rudníku rozhodli Jakub a Jiří Romanovi, toto příjmení je pro Milíčeves již legendární.

VÝROK KOLA :
Roman Mikolášek, trenér rezervy Jičína, byl i po výhře 4:0 poměrně kritický: "Fotbal nevalné úrovně, ve kterém jsme zvítězili zaslouženě, protože jsme si vypracovali více šancí a na rozdíl od soupeře některé i proměnili."

NÁVŠTĚVA KOLA :
V Rudníku a v Hostinném přišlo shodně 120 fanoušků, byť oba týmy hrály v jeden čas a v jednu hodinu.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA V 2. JARNÍM ODEHRANÉM KOLE (v 2. kole celkem přišla  návštěva 330 fanoušků, průměr na utkání 82 diváků)

Mladé Buky - 110 diváků (průměr 110 diváků na zápas)                                Hostinné - 120 diváků (průměr 120 diváků na zápas)                                         Trutnov C - 35 diváků (průměr na zápas 35 diváků)                                           Rudník - 120 diváků (průměr 120 diváků na zápas)                                           Milíčeves - 60 diváků (průměr na zápas 60 diváků)                                              Jičín B - 55 diváků (průměr 55 diváků na zápas)                                             Robousy - 52 diváků (průměr na zápas 52 diváků)                                             Libáň - 115 diváků (průměr na zápas 115 diváků)                                                              
KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 16. ODEHRANÉM KOLE :
14 - Ruml (Mladé Buky),
12 - Jakoubek (Hostinné),
9 - Balcar (Libáň), 
7 - Chramovský (Milíčeves), Valeš (Hostinné),
6 - Voldán (Jičín B),
5 - Drbohlav (Robousy),
Šimočko (Trutnov C), Novák, Hylmar (Rudník), Tomášek (Robousy), Haider (Mladé Buky),
4 - J. Mezsároš, M. Mezsároš (Jičín B), Knížek (Libáň), R. Nývlt (Trutnov C),
3 - Fridrich (Libáň), Vích (Robousy), vlastní, Wimmer, M. Kulda, Klossowski (Trutnov C), Slavík, Šmucer, Rodr, Maličký (Hostinné), vlastní (Mladé Buky), Čáp, Prívara (Rudník), Jak. Roman (Milíčeves), Mička, Havlík (Libáň),
2 - Srb, Karásek (Robousy), Kořínek, Miler, L. Haken, Zlámal, Bucek (Jičín B), Rejha, Novotný, M. Roman (Milíčeves), Pešta (Libáň), Kosina, Nossek, R. Polák (Hostinné), Štěpánek, Brhel, Kahoun, Minařík, vlastní (Mladé Buky), Brož, Horešovský, Víšek (Rudník), Vomočil, Zákravský (Trutnov C),
1 - Havelka, Mach, Ji. Roman, vlastní (Milíčeves), Bílek, Rejman (Robousy), T. Haken, Havlík, Krykorka, vlastní (Jičín B), Smetana, Macek, Papič, Jůza (Libáň), L. Horák, Blažek (Hostinné), Hloušek, vlastní (Rudník), Doležal, Machalík, Tošovský, Kaňka, Poznar (Mladé Buky), Jirka, M. Nývlt, Chráska (Trutnov C),

V tabulce střelců chybí dva nehlášené góly Rudníku v utkání v Mladých Bukách.



PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina H o udržení (výsledky)

BOROHRÁDEK VYLOUPIL VAMBERK, DVAKRÁT ROZHODOVALY PENALTY ...

Už v 11:00 se hrálo v Lípě nad Orlicí, kde domácí uvítali Deštné. Hosté neměli jednoduchou pozici, v prvním kole podlehli ve Vamberku 2:5. Zápas rozhodly tři góly Dolečka, na jeho třígólový příděl Výchovi odpověděl pouze Lanta. Výsledek 3:1 poslal Vamberk do horních pater, Deštné naopak na herní body stále čeká. Komentář Libora Berana: "Naše sestava připomínala Prahu po nájezdu Švédů. Zbytek lipských podal bojovný výkon korunovaný třemi góly. První půle byla v naší režii, ale stav byl 1:1. Druhou půli jsme bojovností zlomili výsledek na naší stranu. I když oslabené lipské srdce bije dál."

Souboj v derby mezi Smiřicemi a Jaroměří B mohlo být tahákem pro diváky. Ve Smiřicích se začínalo v 15.00, končilo se později, po remíze 2:2 (Koutník 2 z PK - Emlar 2) se kopaly penalty, domácí byli úspěšnější 5:3. Václav Tarantík, vedoucí Smiřic, řekl k zápasu: "Škoda vyrovnávací branky soupeře v 90. minutě utkání. Popravdě řečeno, hosté si bod zasloužili, protože si v utkání vytvořili více brankových příležítostí."

Slavoj Předměřice hostil Zdelov. Oba týmy se prakticky neznají, kdo promění tuto neznalost ve výhodu? Vykopávalo se v 15:00, po třičtvrtě na pět byl stav 0:0. Kopaly se penalty a domácí se při nich radovali - vyhráli je 5:4. Martin Pšenička, vedoucí Předměřic, zápas okomentoval slovy: "V 1. poločase nás soupeř zatlačil, nedokázali jsme si přihrát ani na 5 metrů. Soupeř měl jasnou gólovku, ale podržel nás gólman. Ve 2 poločase jsme zlepšili přihrávku a začaly se rodit brankové příležitosti, ale vlastní zbrklostí a dobrým výkonem brankáře hostů jsme ani jednu neproměnili. Při PK se k nám přiklonilo štěstí."

Baník Vamberk uvítal Borohrádek, cílem týmu bylo vyhrát doma i podruhé. Nepodařilo se, Borohrádek veze domů body za výhru 2:0 (Karkula, Bílek). Pavel Kotyza přidal poměrně rozhořčený komentář: "Fotbalové utkání našeho mužstva z mého pohledu připomínalo chování mladé nervózní slečny: "Když nedám, tak nedám!" Za to hosté z Borohrádku se nestyděli a dávali. Takže celkové shrnutí zápasu je takové, že my jsme hráli fotbal a Lokomotiva dávala góly a zaslouženě vyhrála."


HVĚZDA KOLA :
V Lípě se probudil kanonýr, Doleček se trefil třikrát a Lípa v zápase se Sokolem Deštné slavila.

UDÁLOST KOLA :
Smiřice braly dva body s Jaroměří a branky daly pouze z penalt, v zápase dvě proměnil Koutník, proměnil i v penaltové sérii a jeho spoluhráči si z něho v rozstřelu brali příklad.

VÝROK KOLA :
Pavel Kotyza, vedoucí Baníku Vamberk: "Fotbalové utkání našeho mužstva z mého pohledu připomínalo chování mladé nervózní slečny: "Když nedám, tak nedám!" Za to hosté z Borohrádku se nestyděli a dávali. Takže celkové shrnutí zápasu je takové, že my jsme hráli fotbal a Lokomotiva dávala góly a zaslouženě vyhrála."

NÁVŠTĚVA KOLA :
120 fanoušků vidělo derby zápas Smiřice - Jaroměř B.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA V 2. JARNÍM ODEHRANÉM KOLE (v 2. kole celkem přišla  návštěva 286 fanoušků, průměr na utkání 71 diváků)


Zdelov - 100 diváků (průměr 100 diváků na zápas)                                          Deštné - xxx diváků (průměr na zápas xxx diváků)                                        Borohrádek - 106 diváků (průměr 106 diváků na zápas)                                      Lípa n. O. - 53 diváků (průměr na zápas 53 diváků)                                       Jaroměř - 50 diváků (průměr 50 diváků na zápas)                                               Předměřice - 50 diváků (průměr 50 diváků na zápas)                                  Vamberk - 134 diváků (průměr na zápas 67 diváků)                                         Smiřice - 120 diváků (průměr na zápas 120 diváků)                              

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 16. ODEHRANÉM KOLE :
8 - Kaplan (Deštné), Králík (Vamberk),
7 -
Brendl (Borohrádek), Ulrych (Jaroměř B), Z. Sehnal (Zdelov),
6 - Pazderník, M. Šrom (Vamberk), Čepelka, Doleček (Lípa), Seifert (Jaroměř B),
5 - J. Matějus, P. Matějus (Borohrádek), D. Komárek (Zdelov), Vít (Jaroměř B),
4 - Ameti (Jaroměř B), Krupka, Macháček (Deštné), J. Bílek (Borohrádek),
3 - Síkora, Vašata (Lípa), Flekr (Vamberk), J. Bareš, Hronek, Ponikelský, Hlavatý (Předměřice), Korenčík, Koutník (Smiřice), J. Emlar (Jaroměř B),
2 - A. Čermák, Vojnar, R. Sazima, T. Sazima (Borohrádek), Charvát, Brzokoupil, vlastní (Lípa), Cvejn (Zdelov), Lejp, Pekáč, Šmarda, Raszka, E. Bareš (Předměřice), Hekele, Exnar (Jaroměř B), Bednář, P. Škarytka (Smiřice), Matula, Hochmann, Tuček (Deštné),
1 - Dobiáš, Moravec, Hlaváč, Kapusta, Karkula, vlastní (Borohrádek), Hamerský, Šponar, Samek, J. Dostál, Fujdiak, Luňáček, Richter (Vamberk), Brzokoupil, Šrejbr, Charvát (Lípa), Ludvík, Bulavcsjak, Weisser, R. Zeman, Hrbáč, Csontos, Truhlář (Zdelov), Plhal, Rieger, Bano, Jirka, Čenovský, Horák, Špaček, Křivský, Beneš (Jaroměř B), Hlavatý (Předměřice), Vilímek, Včelák, Kříž, Lanta (Deštné), Kodeš, Čížek, Zapadlo, Bureš, Mochan (Smiřice),

 

 

 

 


Vytvořeno: 3.4.2015
redakce Fotbal v kraji (vb)


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace