Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Zápis č.11 2014/2015 ze zasedání KRD dne 2.4.2015 v Hradci Králové


Datum akce: 30.11.-0001

Královéhradecký fotbalový svaz, Habrmanova 192. Hradec Králové

 

                     ZÁPIS KRD KFS  11

 

 

 

 

Termín: 2. 4. 2015

Místo konání: Hradec Králové

Přítomni: Zbyněk Novotný, Pavel Orel, František Hubička, Antonín Vancl, Aleš Šob

Omluveni: Jiří Jiřík, Leoš Slavíček, Zbyněk Wolf

Host: Václav Andrejs 

 

1. Výkony R podle videozáznamů a podle zpráv DS

Dobruška – Červený Kostelec: R Krucký, AR2 Rychtár – hrubá chyba (90´), oba neudělili 2x ČK za HNCH, prudké strčení do soupeře – omezeny delegace v utkání dospělých na 1 kolo

Broumov - Jaroměř: AR Čejchan – hrubá chyba (12´), signalizoval ofsajd ve vyložené brankové příležitosti, ofsajd nebyl – omezeny delegace v utkání dospělých na 1 kolo, R Průcha – hrubá chyba (72´), nenařídil PK za úmyslnou ruku – omezeny delegace v utkání dospělých na 1 kolo.

Slavia HK - Chlumec: R Lavrenčíková – hrubá chyba (41´), neudělila ČK za zmaření zjevné brankové příležitosti + hrubá chyba (60´), nenařídila PK za kopnutí útočníka brankářem – omezeny delegace v utkání dospělých na 2 kola

Libáň - Hostinné: R Ludvík – hrubá  chyba, neudělil 2. ŽK+ČK za NCH, bezohledné podražení soupeře – omezeny delegace v utkání dospělých na 1 kolo.

Jaroměř – Nové Město: R Andrýs – hrubá chyba (52´), nenařídil PK za úmyslnou ruku + hrubá chyba (87´), neudělil ČK za HNCH, kopnutí ležícího soupeře v přerušené hře – omezeny delegace v utkání dospělých na 2 kola.

Kratonohy – Rychnov: R Gereg – hrubá chyba (88´), neudělil ČK za surovou hru – omezeny delegace v utkání dospělých na 1 kolo, DS Bartoš – nesprávné vyhodnocení herní situace – omezeny delegace v utkání dospělých na 1 kolo

Chlumec – Olympia HK: R Franěk – pohybem a pozičním postavením po celé utkání velmi slabý výkon R + hrubá  chyba (28´), nařídil PK, k přestupku nedošlo (R nesprávnost PK způsobem nařízení sám potvrdil) + hrubá chyba (87´), neudělil 2. ŽK+ČK za NCH, bezohledné podražení soupeře + navázaní hry po dosažení branky výkopem (92´) proběhlo zřejmě v souladu s pravidly, ale podle názoru KRD nebylo v duchu fair-play – za hrubé chyby a závažné nedostatky v řízení utkání omezeny delegace v utkáních dospělých na 3 kola.

KRD přeřazuje s okamžitou platností R Fraňka z výkonnostní skupiny A do skupiny B (podléhá schválení VV KFS).     

Cidlina Nový Bydžov – Jičín: R Martínek – hrubá chyba (55´), neudělil ČK za zmaření zjevné brankové příležitosti – omezeny delegace v utkání dospělých na 1 kolo

Třebeš – Sobotka: R Nývlt – hrubá chyba, neudělil ČK za surovou hru, uděření soupeře loktem – omezeny delegace v utkání dospělých na 1 kolo

Kopidlno – Žacléř: R Smrček – výkon pod očekáváním, velké množství závažných chyb, AR2 Jiříček – hrubá chyba, nesignalizoval ofsajd ve vyložené brankové příležitosti, branky nebylo dosaženo – KRD nepřistoupila k omezení delegací.

 

2. Obsazovací úsek

Vzhledem k velkému množství neodehraných utkání KRD apeluje na všechny R, aby neustále sledovali web KFS a obsazení a v případě, že nebudou v náhradní termín k dispozici, se ihned omluvili na mail obsazovacího úseku.

 

3. Nedostatky rozhodčích:

Novotný M., Jiříček – 1 TB (pozdní odeslání ZOU)

 

4. Různé:

KFS LB poděkoval R Matěji Novotnému za mimořádně kvalitní výkon v utkání KP Libereckého kraje. KRD děkuje jmenovanému rozhodčímu za vzornou reprezentaci KFS.

ŘKČ Praha si vyžádala pro případný postup do soutěží ŘKČ jména 2 kandidátů, kteří se zúčastní fyzických prověrek dne 26. 5. 2015 v Plzni. O navržených kandidátech rozhodne KRD na příštím zasedání.

Kontrolní fyzické prověrky rozhodčích TOP skupiny splnili: Andrýs, Bačo, Erlebach, Svoboda. KRD s potěšením konstatuje dobrou fyzickou připravenost i dalších R, kteří si přišli ověřit svoji výkonnost.

R Otava a Kalaš splnili fyzické prověrky pro skupinu B a mohou být delegováni k řízení utkání v rámci příslušných soutěží dospělých KFS.

Z důvodu nedostatku rozhodčích skupiny A (omluvy pro zranění, studijní povinnosti) KRD rozhodla, že perspektivní rozhodčí skupiny B dostanou s okamžitou platností příležitost v řízení utkání I.A třídy.

Fyzické prověrky R z listiny KFS se uskuteční v PÁ 8. 5. 2015 od 9.30 hodin ve Dvoře Králové n.  L., limity pro splnění zůstávají v platnosti. Rozpis běhů bude zveřejněn dodatečně.

Fyzická příprava rozhodčích ŘKČ se koná pravidelně ve dnech ÚT, ST, ČT od 19.00 hodin na atletickém stadionu Sokol Hradec Králové. Tyto tréninky slouží k přípravě R ŘKČ na fyzické prověrky dne 26. 5. 2015 v Plzni . Rozhodčí KFS jsou také zváni kdykoliv k účasti!

 

 

 

Zbyněk Novotný, předseda Komise rozhodčích a delegátů KFS


Vytvořeno: 7.4.2015
Zbyněk Novotný


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace