Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Sestřih nejzajímavějších situací z 22. kola VOTROK Krajského přeboru dospělých


Datum akce: 30.11.-0001

Na sestřih se můžete podívat zde.

  Už jsou na třetím místě. Fotbalisté Kratonoh jedou ve Votrok krajském přeboru na vítězné vlně a jejich výkony zdobí střelecká forma Jiřího Kořínka.

  V Úpici se potkaly nejlepší a nejhorší celek jara. Domácí Sparta je v tíživé situaci, což se projevilo také tentokrát. Hosté vyhráli naprosto jednoznačně, kanonýru Kořínkovi stačil na dvě branky první poločas. Pak střídal kvůli zranění kolena a jeho další účast v sestavě je minimálně nejistá. Přesto Sršni přidali po změně stran další tři branky. „Hostům stačilo k výhře tréninkové tempo,“ uznal domácí sekretář Bohumil Kafka. „Škoda, že naše produktivita nebyla lepší, zápas mohl skončit desítkou. Domácí předvedli výkon z B třídy,“ řekl hostující hrající kouč Martin Nun.

  Střelecky se zaskvěla rovněž vedoucí Olympia. Demolici Cidliny 6:1 řídil její bývalý hráč Michal Blažej, autor hattricku. Vítězové vedli brzo, už ve 3. minutě – a ve 21. minutě to bylo již 3:0. Ve druhé půli navíc favorit skóroval třikrát během šesti minut. To byly drsné rány pro novobydžovské mladíky. „Zápas byl prakticky rozhodnutý již ve 12. minutě, kdy jsme se ujali dvougólového vedení,“ upozornil domácí sekretář František Bárta. „Myslím si však, že jsme měli docela dost příležitostí konečný výsledek zmírnit,“ našel pozitivum hostující kouč Pavel Obermajer.

  Po vítězství zvýšila Olympia náskok na čele tabulky, druhá Jaroměř totiž ztratila dva body doma s Vysokou. Hosté vyrovnali z penalty v nastaveném čase (trefil se specialista Martin Ptáček) a zvládli také rozstřel. „V nastaveném čase jsme po zásluze inkasovali a v penaltovém rozstřelu se štěstí přiklonilo k hostům,“ řekl trenér Miloš Exnar.

  Čtvrtý Jičín se neudržel dvougólové vedení v duelu s Červeným Kostelcem, za hosty, kteří byli i podle domácích ve druhém poločase jasně lepší, vyrovnal čtyři minuty před koncem matador Karel Havlíček. Robert Hanuš, trenér hostů, to komentoval: „Musím konstatovat, že z naší strany to byl nejlepší jarní výkon, prakticky celý druhý poločas jsme hráli jen na jednu branku.“ V rozstřelu pak vyhrál Kostelec. „Ve střelbě pokutových kopů jsme selhali,“ glosoval Jaroslav Matějka, asistent trenéra Jičína.

  V duelu týmů ze středu tabulky zdolalo Nové Město Lázně Bělohrad. Domácí se dobře připravili na silnou zbraň hostů. „Věděli jsme, že Lázně budou silné na míči,“ přiznal trenér Jan Hubka. Na hosty proto připravil taktiku postavenou na důrazu a nasazení. „A také menší umělá tráva – to byly atributy domácích,“ řekl po prohře 1:2 Oldřich Velich, trenér Bělohradu.

  To Rychnovu záměr nevyšel, hra na tři útočníky nepřinesla body ze hřiště hradecké Slavie. Spartak nedal ve druhém duelu v řadě branku, domácí rozhodli dvěma zásahy na konci poločasů. „Vsadili jsme na jednu kartu a nastoupili se třemi útočníky. Plán byl jasný - vstřelit jako první branku. To se nám již sto osmdesát minut bohužel nepodařilo, a proto jsme prohráli zaslouženě,“ připustil kouč Martin Kameník.

  V boji o záchranu šlape Broumov, vyhrál počtvrté v řadě. Za šest zápasů na jaře uhrál více bodů než za celý podzim. Miroslav Harasevič, trenér Broumova, to ocenil: „Těžký zápas o šest bodů jsme zvládli na jedničku, až na jednu situaci jsme soupeře do žádné šance nepustili a sami jsme jednu z několika šancí proměnili.“

  Také Dobruška zabrala, Libčany, jež přijely pouze s jedenácti hráči (na lavičce byl jen předseda klubu Jan Schejbal), jasně rozstřílela. „Utkání jsme rozhodli v prvních pěti minutách druhého poločasu. Zbytek utkání jsme byli lepším týmem. Jen jsme nevyužili spoustou šancí,“ řekl domácí trenér Bohuslav Jakoubek.

 

PŘÍŠTÍ PROGRAM – 23. KOLO:

Sobota - 25. 4.

10:15: FC Slavia HK - SK Jičín

17:00: RMSK Cidlina - SK Sparta Úpice

17:00: TJ Sokol Kratonohy - TJ Dobruška

17:00: SK Libčany - Slovan Broumov

17:00: FK Chlumec n. C. - MFK Nové Město n. M.

17:00: FK Vysoká n. L. - TJ Červený Kostelec

Neděle - 26. 4.

17:00: FC Spartak Rychnov - FC Olympia HK

17:00: TJ Lázně Bělohrad - FK Jaroměř

 


Vytvořeno: 25.4.2015
Fotbal v kraji (ds)


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace