Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Smršť v Bělohradu: Osm gólů, čtyři červené, jedenáct žlutých karet


Datum akce: 30.11.-0001

Byl to zápas plný emocí, karet i branek. V Lázních Bělohrad vyhrála Jaroměř ve 23. kole Votrok krajského přeboru 5:3 – a statistici si zapsali také čtyři červené a jedenáct žlutých karet.

  Dvě branky v posledních deseti minutách přinesly hostům výhru. Dali je, i když v tu chvíli hráli ve dvojnásobném oslabení. Domácí totiž vyrovnali na 3:3 z pokutového kopu, což se nelíbilo Škodovi s Michálkem – a ti byli po protestech vyloučeni. Přesto se nakonec favorit vzepjal. „Bohužel druhá půle přinesla spoustu emocí, mnohdy negativních a nebyla vůbec reklamou na fotbal. Nakonec jsme sice vydřeli tři body, když se tým vzepjal pod vedením Honzy Holuba k heroickému výkonu a v dvojnásobném oslabení dvakrát skóroval. Jsou to však body s příchutí hořkosti a trpkosti,“ řekl hostující kouč Miloš Exnar.

  Jaroměř tak udržela stále stejný odstup za vedoucí Olympií, která zvítězila v Rychnově nad Kněžnou. Ale jednoduchá záležitost to nebyla, Spartak především po změně stran kousal. „Podali jsme statečný výkon zejména ve druhém poločase. Favorit z Olympie potvrdil svoji kvalitu,“ glosoval domácí trenér Martin Kameník

  Na třetí místo se vrátil Jičín, jenž vyhrál v Hradci na Slavii. Podobně jako další trenéři týmů z krajské metropole si Josef Pleskot stěžoval na účast svých svěřenců na tradičním Majálesu. Nutno říct, že se jedná o každoroční hradecký kolorit… Kouč prohlásil: „Utkání se nám hrubě nepovedlo a bylo znát, že polovina mužstva absolvovala páteční přípravu na Majálesu - místo na hříšti.“ Nutno však podotknout, že Jičín opět ukázal svou sílu na hřištích soupeřů, kde za celou sezonu prohrál pouze jednou.

  Ze třetí pozice spadly Kratonohy, které doma ztratily s Dobruškou. Favorit nakonec zvládl aspoň penaltový rozstřel. Dobruška je tak jediným celkem, který střelbu pokutových kopů ani jednou nevyhrál. „Hosté pětkrát ohrozili naši branku a třikrát skórovali. Penalty jsme opět zvládli,“ hodnotil domácí hrající trenér Martin Nun.

  Do Vysoké přijel oslabený Kostelec, scházelo mu pět hráčů obvyklé základní jedenáctky. Přesto byl především ve druhé půli lepší, ale po remíze nezvládl penaltový rozstřel. Domácí střelci totiž byli neomylní.

  V dalších duelech už se hrálo o záchranu.

  Zásadní zápas (při vývoji v divizi) viděly Libčany, kam přijel Broumov. Domácí už počtvrté v sezoně zvládli penaltový rozstřel. Broumov po čtyřech vítězstvích v řadě tentokrát zabral jen jednobodově. „Byl to náš nejhorší zápas jara. Domácí měli v první půli spoustu šancí,“ přiznal hostující trenér Miroslav Harasevič.

  Chlumec nad Cidlinou – na začátku jara velmi chválený tým – neudržel proti Novému Městu vedení. A podlehl také v rozstřelu, jenž se protáhl až do desáté série.

  Poslední Úpice se tak trochu vzepřela osudu. Ač jí chyběli stabilní hráči i nemocný trenér Vojnar, v Novém Bydžově poprvé v sezoně uhrála body na cizím hřišti. Po nerozhodném výsledku vyhrála také následný rozstřel.

  Mimochodem, o víkendu rozhodovaly penalty pět z osmi utkání přeboru.

 

PŘÍŠTÍ PROGRAM – 24. KOLO:

Pátek - 1. května:

14:00: FC Olympia HK - FC Slavia HK

Sobota - 2. května:

17:00: SK Jičín - FK Vysoká n. L.

17:00: MFK Nové Město n. M. - SK Libčany

17:00: TJ Dobruška - RMSK Cidlina

17:00: SK Sparta Úpice - FC Spartak Rychnov

Neděle - 3. května:

17:00: TJ Červený Kostelec - TJ Lázně Bělohrad

17:00: FK Jaroměř - FK Chlumec n. C.

17:00: Slovan Broumov - TJ Sokol Kratonohy


Vytvořeno: 5.5.2015
redakce Fotbal v kraji (mzk)


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace