Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Miletín vyhrál souboj o čelo v Kobylicích, Smiřice zdolaly Zdelov, v Rudníku domácí vykřesali naději, další existenční zápas Předměřic


Datum akce: 30.11.-0001

 



O co se na jaře ještě hraje ? 
 
Pohár společnosti PROMEPRO IT
- vítězové skupin o postup obdrží obdrží prémii 8 000 Kč, druhé týmy ve skupinách o postup 4 000 Kč, třetí týmy ve skupinách o postup  pak 3 000 Kč.
Vítězové skupin o sestup obdrží prémii ve výši 5 000 Kč. KFS rovněž vyhodnotí soutěž slušnosti a její vítěz získá další finanční prémii.

Vítězové podzimních skupin si podobně jako vloni zajistili do jarní skupiny "o postup" tři bonifikační body, druzí v pořadí dva bonifikační body, třetí pak jeden.
To samé se týká pátých celků v pořadí, které nastoupí do jarních skupin "o sestup" se třemi bonifikačními body, šestí mají k dobru dva bonifikační body, sedmí jeden. 


         

 

PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina E o postup (výsledky)

KOBYLICE PODLEHLY MILETÍNU, NEPOLISY DEKLASOVALY KOPIDLNO ...

A máme dohránu kompletní první polovinu, Dolní Kalná po debaklu v Nepolisech zvítězila ve čtvrteční dohrávce v Žacléři a posunula se na sedmé místo, Žacléř naopak ztratila přiměřený odstup na první polovinu tabulky. Šlágrem tohoto kola byl jednoznačně zápas Kobylice - Miletín.

Kobylice uvítaly v sobotu od 17:00 SK Miletín, šlágr tohoto kola byl zřejmě nejvíce navštíveným utkáním v regionu, přišlo 178 fanoušků. Domácí měli 18 bodů, hosté 17, oba týmy byly na dostřel vedoucímu Sokolu Nepolisy. Že Kobylice na Miletín moc neumějí (první zápas 1:5), se potvrdilo i tentokrát. Miletín vyhrál 2:0 (Urban, Machačka) a svého soupeře v tabulce přeskočil. Co na to trenér Petr Průcha: "Utkání nám nevyšlo, ale to se někdy stává. Miletín nám prostě nesedí, zřejmě na nás dolehl tlak, že bychom mohli jít do čela. Škoda slibného začátku, kdy jsme nedali dvě šance a trefili tyčku. Poté se čekalo, kdo vstřelí první branku, vstřelil ji soupeř a s námi to pěkně zamávalo, poněvadž byla zbytečná po rohu. Minule nás Miletín nakopl, věřme, že se mu to dnes povedlo také." A názor Antonína Krause, vedoucího týmu hostů: "Oběma mužstvům šlo v tomto zápase o hodně. V první půli si domácí vytvořili dvě šance, které neproměnili. Na druhé straně šance Kuliny byla dvěstěprocentní, ale ani ta neskončila brankou. Začátek druhé půle nám vyšel a po rohovém kopu jsme šli do vedení. Do konce zápasu jsme hráli zodpovědně a soupeře do žádné šance nepustili. V samotném závěru ještě Machačka povedeným trestným kopem pečetil naše zasloužené vítězství."

Zápas Hronov - Žacléř se nesl ve stínu trestů pro domácí tým, kterým chyběli tři hráči vyloučení v předchozím kole v Miletíně, ale také potrestaný trenér Zdeněk Samko, jemuž disciplinárka udělila trest zákazu činnosti na 8 zápasů. Baník jel do Hronova s pachutí domácí porážky s Dolní Kalnou 1:2, která se zrodila ve čtvrteční dohrávce. Hrálo se v sobotu od 17:00, Hronov vyhrál 2:1 a jakoby se potvrdila předzápasová slova žacléřského lodivoda Honka, který po utkání s Dolní Kalnou varoval, že sestavu budou na tento zápas dávat dohromady jen velmi těžko.

Třetím sobotním utkáním byl duel Dolní Kalná - Police nad Metují, i zde se začínalo v 17:00. Hosté z Police zůstávali tak trochu dlužni své pověsti jednoho z favoritů, pokud chtěli nadále atakovat čelo, museli v Kalné vyhrát. Povedlo se - tenisový výsledek 6:3 nakonec Polici zdobil a v příštím kole ji čekají doma Kobylice.

Vedoucí Nepolisy jely k důležitému střetnutí do Kopidlna. Kopidlno se trefilo v předcházejícím kole pětkrát v Polici, kde to stejně na výhru nestačilo, Nepolisům se vrátil do kádru v minulém kole distancovaný Martin Tlustý. Hrálo se v neděli od 17:00 a lídr tabulky ukázal i na horké kopidlenské půdě famózní formu. Už v poločase vedl 0:3 a skóre se nakonec zastavilo na konečných 0:4 (Tlustý, Pokorný, T. Hanuš, Líhan). Zatímco domácí lavička byla přesvědčena, že vše v zápase udělalo její družstvo špatně, Milan Havlík si to tak úplně nemyslel: "Domácí nás překvapili svou aktivitou, ale po 10 minutách jsme vyrovnali hru a tlačili se dopředu. Druhý poločas Kopidlno ani za stavu 0:3 zbraně nesložilo a chvílemi bylo před naším pokutovým územím horko. Po dvaceti minutách soupeř od tlaku ustoupil a my dotáhli zápas do vítězného konce." Zápas sledovala stovka diváků, hokej byl zřejmě velkou konkurencí.

HVĚZDA KOLA :
Duše miletínského fotbalu Ondřej Machačka v poslední minutě zápasu výborně provedeným trestným kopem ukázal svou cenu pro tým i na hřišti a rozhodl definitivně o ohromně důležité výhře.

UDÁLOST KOLA :
Ve šlágru kola vyhrál Miletín v Kobylicích a udělal soutěž velmi zajímavou.

VÝROK KOLA :
Zdeněk Samko, trenér Hronova: "Výborný výkon podali všechny tři rozhodčí a skvěle zvládla utkání slečna Hrušková na pozici hlavního rozhodčího."

NÁVŠTĚVA KOLA :
178 fanoušků sledovalo v sobotu duel Kobylic s Miletínem.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA V 8. JARNÍM ODEHRANÉM KOLE (v 8. kole se diváci celkem scházeli, přišla návštěva 443 fanoušků, průměr na utkání 110 diváků)

Sokol Nepolisy - 695 diváků (průměr na zápas 139 diváků)
Spartak Kobylice - 603 diváků (průměr na zápas 150 diváků)                                 Spartak Police - 475 diváků (průměr na zápas 95 diváků)                                     
Dolní Kalná - 463 diváků (průměr 115 diváků na zápas)                                          Baník Žacléř - 420 diváků (průměr 105 diváků na zápas)                                 
SK Miletín - 415 diváků (průměr na zápas 103 diváků)                                           FK Kopidlno - 380 diváků (průměr na zápas 126 diváků)                                      

AFK Hronov - 195 diváků (průměr 65 diváků na zápas)                                      

Zápasy 3. jarního kola byly již do statistiky zařazeny. Výsledky dohrávek: Miletín - Kopidlno (6:1, středa 29.4. v 17:30), Police - Hronov (2:1, čtvrtek 30.4. v 17:00), Žacléř - Dolní Kalná (1:2, čtvrtek 7.5. v 18:00).                                   
                                               
KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 22. ODEHRANÉM KOLE :
27 - L. Pánek (Nepolisy),
17 - Němeček (Miletín),
16 - Brett (Kopidlno),
14 - Vondrouš (Miletín), T. Hanuš (Nepolisy), Klapkovský (Police), Valtera (Hronov),
13 - T. Klaban (Kopidlno),

12 - T. Mucha (Police), J. Jiřička (Dolní Kalná),
10 - Hauk (Police), D. Ježek (Dolní Kalná), Urban (Miletín),
9 - Nový (Kobylice), Ondráško (Žacléř),
8 - Kotyk (Žacléř), J. Líhan (Nepolisy), Jandík (Police),  
7 - Čermák (Police), Bartoníček (Miletín), Tlustý (Nepolisy),
6 - R. Brzek, Havlíček (Kobylice), Hradecký (Žacléř), Komárek (Kopidlno), Chaloupka (Nepolisy), Pataki (Police), Neuschl (Hronov),

5 - Ullman (Nepolisy), Poutník, Machačný (Kopidlno), Šťávík, Danihel (Hronov), Kněžourek, Machačka (Miletín), Najman (Dolní Kalná),

4 - Šafařík, Zedek (Kopidlno), Leplt, Lámr (Miletín), Hrubý (Kobylice), Pokorný (Nepolisy),
3 - Říha, Vávra, Kubišta, Marek (Kobylice), Zámečník (Nepolisy), Schreiber (Hronov), Nožka, Bergman (Police), Bartoš, V. Kodytek, T. Jiřička, Tauchman (Dolní Kalná), L. Vít (Žacléř),
2 - Dřimal, Černovský (Kopidlno), Šustr, P. Hanuš (Nepolisy), Pšenička, P. Dvořák, vlastní (Kobylice), Najman (Dolní Kalná), Těžký, Knap, Špecián, Mádle (Žacléř), Šnábl, Sivak, Švorčík, Kollert, vlastní (Police), Kuru (Hronov), Novotný, Kulina (Miletín),
1 - Havelka, P. Klaban, Kateřiňák (Kopidlno), Mat. Novotný, Khol, Trutnovský, R. Hrubeš, Holý, Němec (Kobylice), Richter, Brentner, vlastní (Miletín), Motyčka, Spejchal (Nepolisy), Puraš, Křeček, Franců, Štelzig, vlastní (Hronov), Navrátil ml., O. Šimůnek, Hampl (Dolní Kalná), Kovačík, M. Skála, Albert, Baše, Cvik, Sychra, vlastní (Žacléř), J. Mucha, Hloušek, Kučera, Lorenc, Motyčák, Hejnyš, Hečko, Kubeček (Police),
                                



 

PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina F o postup (výsledky)

LOKOMOTIVA VEZE BODY Z OPOČNA, V ČERNÍKOVICÍCH LÍDR TABULKY ...

Skupina F po páteční dohrávce Doudleby - Černíkovice (5:0) vstoupila do druhé poloviny jara s plnou porcí doposud odehraných 28 utkání. V druhé dohrávce si lídr z Českého Meziříčí poradil s Albrechticemi v poměru 2:0. Jenom v Opočně se hrálo v sobotu, třikrát zahájil rozhodčí zápasy v nedělním termínu.

V sobotu se hrál velmi zajímavý zápas Opočno - Lokomotiva, tedy čtvrtý s druhým. Lokomotiva stále opticky doráží na vedoucí České Meziříčí. Favorita tento zápas neměl, nakonec byla úspěšnější Lokáda, která zvítězila těsně 1:0 (Borovský) a stále bude dýchat na záda vedoucímu Českému Meziříčí. Vedoucí hostů Pavel Bajer k zápasu podotkl: "V nekompletní sestavě jsme podali výborný výkon a zaslouženě vyhrály, kdy skóre mohlo být ještě větší v náš prospěch. Pochvalu zaslouží celé mužstvo za perfektní výkon."

Poslední tým s prvním, to bylo střetnutí domácích Černíkovic se svěřenci trenéra Mikušíka z Českého Meziříčí. Domácí se zatím v soutěži tak trošku houpou, dva body ze sedmi zápasů je skutečně málo. Hrálo se v neděli od 17:00, návštěva v Černíkovicích by si zasloužila alespoň potrápení favorita. Jenže - v 19. minutě proměnil penaltu Ježek, v 49. minutě dal druhý gól kanonýr Baše. Meříč vyhrála 2:0, zápas vidělo 150 diváků a trenér Josef Cejpek svůj černíkovický tým rozhodně nehaněl: "Musím pochválit mužstvo za předvedený výkon. Po celý zápas jsme s favorizovaným soupeřem drželi krok. Bohužel jsme se opět nevyvarovali hrubých chyb, které soupeř potrestal a odváží si 3 body."

Malšovice hostily v neděli Rychnov B, byl to zápas týmů, na které diváci příliš nechodí, výjimkou nebyl ani tento duel, v hledišti se "tísnilo" 25 fanoušků. Fotbal to však mohl být velmi zajímavý, v 19. minutě poslal Malšovice do vedení Luňák. V 70. minutě vyrovnal hostující Vrána. Pět minut před koncem trefil do sítě Ninger a pak se již na malšovickém hřišti odehrávalo drama, které komentoval František Kotek: "Před dnešní sestavou otců a synů Polívkových, Syrových, Hanykových i dalších hráčů klobouk dolů. Byli jsme dnes vyrovnaným soupeřem domácích a sahali jsme po bodu po devadesáti minutách. Bohužel nám nebyl souzen. Odepřel nám ho hlavní rozhodčí, který asi spěchal domů za manželkou." A domů údajně spěchal sudí Leoš Bednář ...

Po dvoudenním odpočinku se Velešov Doudleby představil v Albrechticích a na toto utkání by asi všichni v Doudlebách nejraději hodně rychle zapomněli. Přišlo 130 diváků, kteří zápasu dali přednost před duelem Jágr a spol. s Německem. V 41. minutě byl vyloučen domácí brankář Beran, ale to již Albrechtice vedly 3:0. V deseti hráčích však pokračovaly v totální demontáži doudlebské obrany a konečný výsledek zněl 7:1. Střelcem zápasu byl třígólový Pinkas. Čerstvý absolvent trenérské licence B Rostislav Kchop si zápas jen pochvaloval: "Kdybych měl chválit, musel bych všechny naše hráče....přesto vypíchnu... dorostence Tomáše Vodu, který měl již odpoledne jeden zápas v nohách a rozhodně to na něm nebylo vidět, a Petra Duhu, který musel za vyloučeného golmana zaskočit do brány. Ale jak říkám, kluci hráli výborně a to co předvedli druhý poločas v desíti, byl koncert. Dnes jsme hráli s nasazením, zodpovědně dozadu, kreativně dopředu, byla radost se na to dívat. Dnes opravdu smekám."

HVĚZDA KOLA :
Tomáš Voda (Albrechtice) - dorostenec, který měl dopolední zápas v nohách, vstřelil v odpoledním dospělém zápase branku a patřil k nejlepším hráčům v sestavě trenéra Rostislava Kchopa, kterému dal pěkný dárek k zisku trenérské licence UEFA B.

UDÁLOST KOLA :
V 41. minutě šel do sprch domácí brankář Beran, v deseti však jeho spoluhráči dali Doudlebám ještě čtyři góly a výsledkem bylo famózní vítězství 7:1.

VÝROK KOLA :
František Kotek, trenér Rychnova B: "Byli jsme dnes vyrovnaným soupeřem domácích a sahali jsme po bodu po devadesáti minutách. Bohužel nám nebyl souzen.Odepřel nám ho hlavní rozhodčí, který asi spěchal domů za manželkou."

NÁVŠTĚVA KOLA :
150 diváků bylo zvědavo na lídra tabulky v Černíkovicích, kde domácí podali velmi statečný výkon.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA V 8. JARNÍM ODEHRANÉM KOLE (v 8. kole celkem přišla  návštěva 375 fanoušků, průměr na utkání 93 diváků, průměrnou návštěvu dostala dolů přítomnost 25 fanoušků v Malšovicích)

Č. Meziříčí - 583 diváků (průměr na zápas 145 diváků)  
Lokomotiva - 580 diváků (průměr na zápas 116 diváků)
Albrechtice - 480 diváků (průměr na zápas 160 diváků)                                      
Doudleby - 450 diváků (průměr na zápas 112 diváků)

Černíkovice - 420 diváků (průměr na zápas 140 diváků)                                        
Opočno - 380 diváků (průměr na zápas 95 diváků)
                                       
Rychnov B - 175 diváků (průměr na zápas 35 diváků)                                        
Malšovice - 125 diváků (průměr na zápas 31 diváků)                                          


Zápasy 3. jarního kola byly do statistiky již zařazeny. Výsledky dohrávek: Lokomotiva - Malšovice (1:1, středa 29.4. v 17:30, 100 diváků), České Meziříčí - Albrechtice (2:0, čtvrtek 7.5. v 17:30, 95 diváků), Doudleby - Černíkovice (5:0, pátek 8.5. v 17:00, 120 diváků).                           

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 22. ODEHRANÉM KOLE :
19 - Hořínek (Albrechtice),
16 - Kráčmer (Doudleby),
15 - Jelen (Opočno),
Baše (České Meziříčí),
12 - Jakub Jedlinský (Rychnov B),

11 - O. Stieber (Černíkovice), Duha (Albrechtice),
9 - D. Hanuš (Černíkovice), 

8 -
Jak. Javůrek (Lokomotiva), Reichl (Opočno),
7 - Schejbal (Lokomotiva), T. Přibyl (Opočno), Šrámek (Doudleby),
6 - Hudousek (Doudleby), Počtýnský (Rychnov), Vondřejc (Opočno),

5 - Horký (Malšovice), Sršeň (Albrechtice),
4 - L. Havel (České Meziříčí), Lemon, Brokeš, Luňák (Malšovice), Zvolánek, Mašek, Svatoň (Lokomotiva), L. Vítek, Janeček (Albrechtice), Polívka (Rychnov B),
3 - Musil (Opočno), Jan Tomášek, Petr Tomášek, T. Havel, Ježek (České Meziříčí), Brokeš, Tobiášek, Groh (Malšovice), Schod, Krmaš, Kotyza (Doudleby), Stodůlka, Plašil (Černíkovice), Zajíček (Rychnov B), Pinkas, Voda (Albrechtice),
2 - Krajňák, Rezek, Čiháček, Provazník (České Meziříčí), Rejha, P. Jareš, Libřický, Ninger (Malšovice), Jiří Javůrek, Ziegler, Borovský (Lokomotiva), Škrabal, Školník, vlastní (Opočno), Lyer, Dudek, Mat. Mazura (Doudleby), Jan Jedlinský (Černíkovice), Kočnar, Semerád, Řehák, T. Mondík, Vrána (Rychnov B), Jaroš, Forejtek (Albrechtice),
1 - Jaroš, Jankaj, Tichý, Denk, Němec, Bělonohý, vlastní (Lokomotiva), Frynta, Kozák, Jančura, Jak. Tomášek, Vošvrda, Slánský (České Meziříčí), Velínský, Valc, J. Jareš, Papík (Malšovice), O. Přibyl, Pfeifer, Čtvrtečka (Opočno), Hladík, Pavlas (Albrechtice), Dostál, Kopsa, Souček, vlastní (Doudleby), Pauker, Trejtnar, Vašata, Handa, Mňuk, vlastní (Černíkovice), Forejtek, Jak. Brandejs, Muller, Nosek, Hanyk, Valášek, Zimmer, Kameník, Šmída (Rychnov B),



          
PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina G o udržení (výsledky)


V MLADÝCH BUKÁCH VYHRÁL TRUTNOV, RUDNÍK ROLI FAVORITA ZVLÁDL ...

Skupina G vstoupila do druhé poloviny a hned 8. jarní kolo skupinu opět hodně zdramatizovalo. Matematika sestupových příček hovoří jasně a bohužel ani divize se pro Královéhradecký kraj úplně optimálně nejeví. Všechny zápasy měly sobotní termín, jedno z fatálních utkání se hrálo v Rudníku. Domácí budou mít ve druhé části jara ještě čtyřikrát výhodu domácího prostředí, kde však doposud bodovali teprve nyní.

V sobotu se tedy od 17:00 střetl Rudník s hosty z Robous. Domácí museli, hosté hráli naopak bez jakéhokoliv závaží. Fotbalisté Rudníku jsou však opět ve hře, dokonce díky výhře 5:2 (Havránek 3, Víšek, Čáp - Vodička, Tomášek) poskočili na 6. místo v tabulce a na Mladé Buky ztrácejí jen 4 body. V dalším kole jedou do Milíčevese a tam to bude bitva o hodně. Ještě komentář trenéra Pavla Cermana: "Povinné vítězství na cestě za záchranou se nerodilo lehce. Hosté se dokonce ujali vedení náhodnou střelou. Naštěstí jsme prakticky ihned z protiútoku vyrovnali. Druhý poločas byl již jednoznačnou záležitostí a vítězství mohlo být mnohem jednoznačnější. Předehra na Milíčeves se vydařila."

V Jičíně se hrálo derby, domácí rezerva rychle vyjela na 19 bodů a na sestupové příčky se dívá hodně zvrchu, naopak Milíčeves si vše zkomplikovala domácí porážkou s Trutnovem. V tradičně na diváky chudém Jičíně se hrálo od pěti odpoledne, rezerva okresní metropole vyhrála nakonec 2:1 (Horáček, Miler - Havránek), což Milíčevsi hodně komplikuje situaci. Kolik návštěvníků přilákal rivalský zápas? Nakonec jich tento zápas vidělo 60, Jičín odehrál druhou půli o deseti bez "červeného" Čeřovského. A názor trenéra Romana Mikoláška: "Dnešní zápas svojí úrovní patřil do okresního přeboru, ani jedno mužstvo nic fotbalového nepředvedlo. Nás těší jen zisk tří bodů, který jsme získali přesto, že jsme hráli celý druhý poločas o deseti hráčích."

Tatran Hostinné uvítal Libáň, oba týmy měly před zápasem 18 bodů a pokud nezačnou "blbnout", tak by relativně mohly tento soutěžní ročník dohrát bez stresů. Ale osmičlenné skupiny mají vždy náboj ve faktu, dvakrát za sebou prohraješ a "lítáš v tom". Takže u Labe se začínalo od 17:00 a na konci mělo 80 diváků, tedy jejich absolutní většina, radost, jejich Hostinné vyhrálo 4:1 (Jakoubek 2, R. Polák, Šmucer - Jůza) a radost čišela i ze slov vedoucího Pavla Šmucera: "Oboustraně bojovné utkání. V prním poločase jsme se dlouho nedokázali gólově prosadit, až skoro v závěru jsme se ujali dvoubrankového vedení. Úvod druhé půle jsme zaspali a nechali hosty snížit. V závěru utkání po dvou rychlých brejcích jsme potvrdili naše zasloužené vítězství."

V Mladých Bukách se hrálo také derby, domácí přivítali céčko Trutnova, hráči se znají velmi dobře zřejmě včetně křestních jmen, 13 bodů, které držely předzápasem oba celky, zase nebylo tak úplně velká hitparáda. Bylo o co hrát ... Na kýžených 16 bodů se nakonec vyhoupili trutnovští hráči, zvítězili 3:2 (Klossowski, Zákravský PK a Chvalina) a trenér Marcel Kalhous konstatoval: "Bojovné, leč ne moc fotbalové derby. My jsme si vytvořili více brankových příležitostí a tím pádem i zaslouženě vyhráli, po fotbalové stránce jsme mohli být jistě o mnoho lepší." Zápas vidělo 65 příznivců tohoto rivalského zápasu.


HVĚZDA KOLA :
Kanonýr se opět narodil, tři góly vstřelil Robousům domácí Havránek v Rudníku a jeho tým už zase žije.


UDÁLOST KOLA :
V poslední době se zdá, že góly mají v Hostinném propachtované tři hráči - Jakoubek, Šmucer a R. Polák, bylo tomu i v zápase s Libání.

VÝROK KOLA :
Roman Mikolášek, trenér Jičína B, po zápase s Milíčevsí: "Dnešní zápas svojí úrovní patřil do okresního přeboru, ani jedno mužstvo nic fotbalového nepředvedlo."

NÁVŠTĚVA KOLA :
130 fanoušků bylo zvědavo na to, zda domácí Rudník poprvé vyhraje na své půdě - stalo se a svěřenci trenéra Cermana jsou zase ve hře.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA V 8. JARNÍM ODEHRANÉM KOLE (v 8. kole celkem přišla velmi průměrná návštěva 335 fanoušků, průměr na utkání 83 diváků)

Libáň -568 diváků (průměr na zápas 94 diváků)                                                  Hostinné - 492 diváků (průměr 123 diváků na zápas)                                         Rudník - 380 diváků (průměr 126 diváků na zápas)                                           Milíčeves - 320 diváků (průměr na zápas 64 diváků)                                              Robousy - 213 diváků (průměr na zápas 53 diváků)                                             Jičín B - 195 diváků (průměr 48 diváků na zápas)                                                  Mladé Buky - 195 diváků (průměr 65 diváků na zápas)                                         Trutnov C - 170 diváků (průměr na zápas 56 diváků)                                          
                     
KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 22. ODEHRANÉM KOLE :
19 - Jakoubek (Hostinné),
16 - Ruml (Mladé Buky),
10 - Balcar (Libáň),
9 - Havlík (Libáň), M. Kulda (Trutnov C),
8 - Hylmar (Rudník),
7 - Chramovský (Milíčeves), Valeš, R. Polák (Hostinné), J. Mezsároš (Jičín B), Tomášek (Robousy),
6 - Voldán, M. Mezsároš (Jičín B), Šimočko (Trutnov C), Drbohlav (Robousy), Šmucer (Hostinné), Havránek (Rudník),
5 - 
Novák, Víšek, Čáp (Rudník), Haider (Mladé Buky), Pešta (Libáň), Maličký, Šmucer (Hostinné), Zákravský, Klossowski (Trutnov C), 
4 - Knížek, Mička (Libáň), R. Nývlt (Trutnov C), M. Roman, Jak. Roman (Milíčeves), Nossek (Hostinné), Brhel, vlastní (Mladé Buky),
3 - Fridrich (Libáň), Vích (Robousy), Wimmer, Vomočil, vlastní (Trutnov C), Slavík, Rodr (Hostinné), Prívara (Rudník), Novotný (Milíčeves), Zlámal, Miler (Jičín B), Doležal (Mladé Buky), 
2 - Srb, Karásek, Hanuš, Rejman (Robousy), Kořínek, L. Haken, Bucek, Janda (Jičín B), Rejha, J. Roman (Milíčeves), Kosina (Hostinné), Štěpánek, Kahoun, Minařík, Poznar, vlastní (Mladé Buky), Brož, Horešovský (Rudník), Chvalina (Trutnov C), Tu Hai Linh, Jůza (Libáň),
1 - Havelka, Mach, Fejfar, Havránek, vlastní (Milíčeves), Bílek, Gritzer, Vedlich, Vodička (Robousy), T. Haken, Havlík, Krykorka, Čeřovský, Grosu, Horáček, vlastní (Jičín B), Smetana, Macek, Papič (Libáň), L. Horák, Blažek (Hostinné), Hloušek, vlastní (Rudník), Machalík, Tošovský, Kaňka, Vlasák, Hrubeš (Mladé Buky), Jirka, M. Nývlt, Chráska, Petr, Doubic, Rejl (Trutnov C),

V tabulce střelců chybí dva nehlášené góly Rudníku v utkání v Mladých Bukách v podzimní části. Jarní část je doplněna kompletně.


 

PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina H o udržení (výsledky)

EXISTENČNÍ BITVY POKRAČOVALY, CENNÝ ZISK PŘEDMĚŘIC ...

Tabulku stále zkresluje dohrávka Zdelov - Lípa, která je na pořadu 13. května. Naopak se ve čtvrtek 7. května hrálo v Deštném, odkud si po bezbrankové remíze vezou dva body Předměřice, které zvládly penaltový rozstřel lépe. Asi bychom mohli konstatovat, že klid vládne jen v Borohrádku, ale i ten ještě body získat musí. Všechny utkání měly sobotní výkop.

V sobotu se od 17:00 hrál důležitý duel Smiřice - Zdelov. Hosté měli o zápas méně a o bod méně, čekal se boj o hodně. Zdelov po parádním poločase se Sokolem Deštné trochu ztratil formu a měl se co ohánět. Jenže přišly osudové 37. a 39. minuta zápasu a domácí Zemek a Raszka trefili přesně. Další góly nepadly a Smiřice jásaly nad výhrou 2:0, kterou vidělo 90 příznivců fotbalu. Komentář Václava Tarantíka: "Utkání jsme začali vlažně, dvakrát nás podržel brankář, potom naše družstvo přidalo a v rozmezí dvou minut vstřelilo dvě branky. Ve 2. poločase jsme si vedení pohlídali a zaslouženě zvítězili." Zdelov klesl na předposlední místo. Spolu s domácím týmem přejeme brzké uzdravení domácímu střelci druhého gólu Raszkovi, jeho zranění všechny přítomné určitě vyděsilo.

Baník Vamberk měl před posledním Sokolem Deštné tři body náskok, zápas "klasika", buď uteču o šest bodů nebo jich mohu mít stejně nebo třeba něco mezi tím. Svěřenci Pavla Kotyzy s čele se střelcem Králíkem měli před sebou velkou výzvu. Hrálo se nakonec velmi vyrovnané utkání, které také vyrovnaně skončilo v poměru 2:2 (za domácí Králík a Šrom). V penaltovém rozstřelu brali bod navíc vamberečtí, Pavel Kotyza k zápasu řekl: "Po vyrovnaném utkání, jak herně, tak i gólově, skončil zápas smírně. V penaltovém rozstřelu jsme byli tentokrát lepší a připsali si zaslouženě o 1 bod navíc." Takže náskok o ten pověstný bodík vzrostl.

Lípa vyloupila Jaroměř a nyní se chystala na vedoucí Borohrádek. Státní část maturit skončila, takže jsme čekali, koho bude mít domácí realizační tým k dispozici. Velmi očekávaný duel začínal v 17:00. Z výsledku 3:2 (Charvát, Čepelka, Vašata PK - vlastní, Bílek PK) pro Lípu je patrné, že domácí mají aktuální formu, která jim již pomohla na 2. místo. Domácí dohrávali od 52. minuty bez vyloučeného Janečka, přesto si trenér Borohrádku Radek Sazima hodně vylil srdce: "Náš výpadek po naší druhé vstřelené brance byl opravdu katastrofální. Vedeme 2:0, domácím vyloučili brankáře, hrajeme proti deseti a my vyhoříme jako papír. Tato patnáctiminutovka nás stála 3 body, které bychom si zasloužili za předvedenou hru. Jindy to nedělám, ale dnes se musím vyjádřit k hlavnímu rozhodčímu a k AR1. To co tady dnes predvedli, to se jen tak nevidí. Nevím, co si mám o tom myslet." Zápas vidělo 110 fanoušků.

O důležitosti zápasu, který se hrál v Předměřicích, netřeba pochybovat. Pokud Jaroměř prohraje, Předměřice se posunou k ostatním týmům a svěřenci kouče Tomáše Palečka jsou zase "v tom", tak znělo předzápasové hodnocení. A stalo se, Slavoj vyhrál 2:1 (Lejp, Pekáč - Ulrych) a až skoro neuvěřitelně zněl komentář jaroměřského kouče Tomáše Palečka: "Fotbalová tragédie. Snad nový trenér přinese nový impulz."

HVĚZDA KOLA :
V poslední minutě zápasu vedlo Deštné ve Vamberku 2:1 a sahalo po třech bodech. To se nelíbilo domácímu Šromovi, který v závěrečných sekundách skóre srovnal a v penaltovém rozstřelu nakonec jeho mužstvo získalo i druhý bod. Právem je vamberecký hráč hvězdou kola.

UDÁLOST KOLA :
První svou branku v soutěži vstřelil ve smiřickém dresu Tomáš Raszka, ale tuto radost mu vzalo následné vážnější zranění, které vyděsilo. Práci bude mít bohužel i disciplinární komise KFS. Přejeme Tomášovi rychlé uzdravení.

VÝROK KOLA :
Tomáš Paleček, trenér béčka Jaroměře: "Fotbalová tragédie. Snad nový trenér přinese nový impuls."

NÁVŠTĚVA KOLA :
110 fanoušků sledovalo zápas Lípa nad Orlicí - Borohrádek.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA V 8. JARNÍM ODEHRANÉM KOLE (v 8. kole celkem přišla  tristní návštěva 270 fanoušků, průměr na utkání 67 diváků, jestli zapracovalo MS v ledním hokeji, je otázkou)


Borohrádek - 472 diváků (průměr 118 diváků na zápas)                                      Smiřice - 400 diváků (průměr na zápas 100 diváků)                                       Zdelov - 395 diváků (průměr 98 diváků na zápas)                                                Vamberk - 276 diváků (průměr na zápas 69 diváků)                                           Jaroměř - 255 diváků (průměr 63 diváků na zápas)                                               Lípa n. O. - 218 diváků (průměr na zápas 72 diváků)                                       Předměřice - 140 diváků (průměr 46 diváků na zápas)                                   
Deštné - 102 diváků (průměr na zápas 34 diváků)                                           

Zápasy 3. jarního kola byly do statistiky zařazeny. Dohrávky: Jaroměř B - Vamberk (6:3, středa 22.4. v 18:00), Deštné - Předměřice (0:0, čtvrtek 7.5. v 17:30), Zdelov - Lípa (středa 13.5. v 17:30), 
                      
KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 22. ODEHRANÉM KOLE :
11 - Králík (Vamberk),
10 - J. Bílek (Borohrádek),
9 - Doleček (Lípa), Z. Sehnal (Zdelov), Ulrych (Jaroměř B),
8 - Kaplan (Deštné), M. Šrom (Vamberk),
7 - Brendl (Borohrádek), Seifert (Jaroměř B), Čepelka (Lípa),
6 - Pazderník (Vamberk), Vít (Jaroměř B), D. Komárek (Zdelov), Macháček (Deštné),
5 - J. Matějus, P. Matějus (Borohrádek), Korenčík, Koutník (Smiřice),  Síkora, Vašata (Lípa),
4 - Ameti, Hekele, J. Emlar (Jaroměř B), Krupka (Deštné), Hronek (Předměřice), R. Sazima (Borohrádek), Flekr (Vamberk),
3 - Brzokoupil (Lípa), Samek (Vamberk), J. Bareš, Ponikelský, Hlavatý, Lejp, Pekáč (Předměřice), Čenovský (Jaroměř B), A. Čermák, Karkula (Borohrádek), Bednář (Smiřice), Matula, Tuček, Hochmann (Deštné), Cvejn (Zdelov), Charvát (Lípa),
2 - Vojnar, T. Sazima, Moravec, vlastní (Borohrádek), vlastní (Lípa), Šmarda, Raszka, E. Bareš (Předměřice), Exnar, Jirka, Bano (Jaroměř B), P. Škarytka, Mochan (Smiřice), Hamerský, Šponar, Chochola (Vamberk),
1 - Dobiáš, Hlaváč, Kapusta (Borohrádek), J. Dostál, Fujdiak, Luňáček, Richter (Vamberk), Brzokoupil, Šrejbr, Charvát, Mondík, Tlapák, Kafka (Lípa), Ludvík, Bulavcsjak, Weisser, R. Zeman, Hrbáč, Csontos, Truhlář, Neubecker, Hurdálek, Novotný (Zdelov), Plhal, Rieger, Horák, Špaček, Křivský, Beneš, Škoda, Novák (Jaroměř B), Hlavatý, Bezvoda (Předměřice), Vilímek, Včelák, Kříž, Lanta, Bálek, Valášek, Hampl, Drapák (Deštné), Kodeš, Čížek, Zapadlo, Bureš, Husák, Zemek, Raszka vlastní (Smiřice),

Střelci 3. jarního kola již byli do statistiky zařazeni, chybí zápas Lípa - Zdelov.                                  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vytvořeno: 16.5.2015
redakce Fotbal v kraji (vb)


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace