Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Jediný gól z tabulky vzájemných zápasů rozhodl ve skupině H, béčko Rychnova nedorazilo do Českého Meziříčí, Libáň potvrdila záchranu v Robousích


Datum akce: 30.11.-0001

 



O co se na jaře hrálo? 
 
Pohár společnosti PROMEPRO IT
- vítězové skupin o postup obdrží obdrží prémii 8 000 Kč, druhé týmy ve skupinách o postup 4 000 Kč, třetí týmy ve skupinách o postup  pak 3 000 Kč.
Vítězové skupin o sestup obdrží prémii ve výši 5 000 Kč. KFS rovněž vyhodnotí soutěž slušnosti a její vítěz získá další finanční prémii.

Vítězové podzimních skupin si podobně jako vloni zajistili do jarní skupiny "o postup" tři bonifikační body, druzí v pořadí dva bonifikační body, třetí pak jeden.
To samé se týká pátých celků v pořadí, které nastoupí do jarních skupin "o sestup" se třemi bonifikačními body, šestí mají k dobru dva bonifikační body, sedmí jeden. 

Sobotní duel Litol - Nový Bor (3:1) rozhodl o tom, že 11. sestupujícím z divizí je FK Náchod. Centrum kopané v našem kraji má už jedinou malou naději a to případné nepřihlášení některého z týmu (losovací aktiv KPŘFČ je na pořadu 25. června) a nezájem 2 až 4. týmů z krajských přeborů na případný postup. Jaké je to procento, to posuďme ...

Podívejme se na věci reálně a bez upnutí na kolorit závěru sezóny, kdy se licituje, který tým skončí, který to dále nepřihlásí a tak dále ...
Z divizí sestupuje celkem 11 týmů, do našeho kraje Týniště nad Orlicí a zřejmě tedy Náchod.
V případě pádu Náchoda sestupují z Královéhradeckého krajského přeboru tři týmy, do této skupiny patřila již Úpice a Lázně Bělohrad, o třetího si to v posledním kole rozdaly Libčany (nakonec 37 bodů), Chlumec (nakonec 38 bodů), Dobruška (nakonec 37 bodů) a Broumov (nakonec 38 bodů). Díky horším vzájemným zápasům padl Černý Petr na Libčany.
Do divize jde Olympia, pokud by některý divizní tým soutěž nepřihlásil, oslovují se postupně další týmy z krajských přeborů až do 4. místa, proto může být i druhá příčka zajímavá. Podle zpráv za sekretariátu KFS postup písemně odmítly jak Jaroměř, tak Kratonohy.
Z 1. A třídy jsou sestupujícími Častolovice a Dvůr Králové B, do této společnosti přibude i 14. tým, což je Ohnišov. Postupují Kostelec a Provodov, určitou naději si mohou činit celky na 3., případně 4. místě.
Z 1. B tříd je reálný pád 6 týmů, které nahradí pět okresních vítězů (nebo týmů až do 4. místa z nejvyšších soutěží OFS), tři týmy padají z 1. A třídy (pokud by se některý nepřihlásil, oslovují se další týmy ze soutěží OFS až do 4. místa), Nepolisy a České Meziříčí si vybojovaly postup do soutěže s písmenem A. Vzhledem k tomu, že přihlášku nepodaly Častolovice a Rychnov B, má OFS Rychnov nad Kněžnou nárok na dokonce tři postupující.

         

 

PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina E o postup (výsledky)

NEPOLISY BUDOU SLAVIT DOMA, HRAJE SE JEŠTĚ O TŘETÍ PŘÍČKU ...

14. poslední jarní kolo už nic neřešilo, Nepolisy se ukázaly svým fanouškům doma a 1. B třídě dají nadlouho sbohem. Kobylice doma s Hronovem hájily třetí místo před soupeřem Nepolis, Spartakem Police nad Metují a moc sil je to ani nestálo.

Sobotní zápas v Nepolisech měl být oslavou postupu domácích a byl - domácí kanonýři nasázeli hostům z Police osm branek. Sokol Nepolisy vyhrál skupinu o postup s náskokem 6 bodů a získal prémii 8 000 Kč. Stylově zakončil soutěžní ročník nejlepší střelec Lukáš Pánek - Polici dal čtyři branky. Slova Milana Havlíka: "104 gólů v 1. B třídě nás dovedlo k historickému úspěchu. Atmosféra v Nepolisech je jako z pohádky, poslední zápas i následnou párty jsme si užili do poslední kapky. V B třídě jsme se ani neohřáli a už je v tahu!" To předseda Police Karel Klimeš se vyjadřoval zcela jinak: "Moc jsem se nikdy nerozepisoval, ale dnes udělám výjimku.To co předvádí někteří jedinci v našich dresech, je už opravdu na zamyšlenou. V místních nálevnách dokáží být hvězdami. A dění na hřišti je Alenka v říši divů. Okamžitě začneme tuto situaci řešit, poněvadž toto je ke zrušení dospělého fotbalu v Polici. Domácím gratuluji k postupu do vyšší soutěže a v mých očích mají obdiv za to, že celá obec vytváří fotbalovou partu."

Miletín stále ještě hájil svoji bilanci na druhém místě tabulky, i druhé místo může být nakonec zajímavé. Do místa dějiště finále Poháru KFS přijel Baník Žacléř, který v sobotu chtěl domácí potrápit. Miletínští fotbalisté nakonec zvítězili 2:0 a zcela jasně skončili druzí. Nyní ještě mohou čekat, co se stane o soutěž výše. Slova Antonína Krause: "V posledním zápase šlo o to rozloučit se s našimi věrnými příznivci vítězstvím, což se podařilo, takže spokojenost."

Třetí příčku hájily Kobylice v souboji se slavícím Hronovem. Kobylicím se viditelně přestalo dařit v posledních kolech, takže jsme čekali, jestli se v sobotu před sedmou hodinou večerní budou moci oslavit bronzové umístění. Stalo se, Kobylice sice v Hronově remizovaly 2:2 (Valtera, Pek - Dvořák PK, Nový), ale nezvládly penaltový rozstřel, nicméně Police jela z Nepolis s nadílkou osmi gólů. Kobylice píší historii, dosáhly nejlepšího umístění. Trenér Petr Průcha se loučil: "Děkuji klukům za dnešní výkon, zvláště ve druhém poločase. No a co k tomu dodat: Končím na lavičce Kobylic, všem děkuji za krásné chvíle, které jsem v této obci zažil. Za pět let, co tu jsem, jsme dokázali postoupit z okresního přeboru, poté zachránit I.B.třídu a nyní v ní uhrát třetí místo. Život je ale takový, je třeba jít dále a budu vzpomínat jen a jen v dobrém. Přeji kobylickým hodně štěstí v dalších sezónách."

V neděli uvítalo Kopidlno Dolní Kalnou, v tomto duelu se rozhodlo o šestém místě, které domácím po remíze 0:0 zajistil penaltový rozstřel. Na závěrečný duel přišlo v Kopidlně 110 diváků. Hlas z domácí kabiny: "Zápas průměrné úrovně. První poločas byl poměrně vyrovnaný, v druhém jsme byli trochu lepší, ale žádný z týmů své šance nevyužil. Rozhodovaly penalty, kde jsme byli stoprocentní."

HVĚZDA KOLA :
???

UDÁLOST KOLA :
???

VÝROK KOLA :
???


NÁVŠTĚVA KOLA :
???

DIVÁCKÁ HITPARÁDA V 13. JARNÍM ODEHRANÉM KOLE (v 13. jarním kole se diváci celkem sešli, přišlo jich 460, průměr 115 na utkání)

Spartak Kobylice - 1042 diváků (průměr na zápas 148 diváků)                                 FK Kopidlno - 810 diváků (průměr na zápas 135 diváků)                                    Sokol Nepolisy - 780 diváků (průměr na zápas 130 diváků)
Dolní Kalná - 738 diváků (průměr 105 diváků na zápas)                                          SK Miletín - 735 diváků (průměr na zápas 122 diváků)                                           Baník Žacléř - 685 diváků (průměr 97 diváků na zápas)                                 
Spartak Police - 625 diváků (průměr na zápas 89 diváků)                                     
AFK Hronov - 415 diváků (průměr 69 diváků na zápas)     
                                
                             
KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 25. ODEHRANÉM KOLE :
34 - L. Pánek (Nepolisy),
21 - Němeček,
20 - Vondrouš (Miletín),
18 - Brett (Kopidlno),
16 - T. Klaban (Kopidlno),
15 - Valtera (Hronov),
14 - T. Hanuš (Nepolisy), Klapkovský (Police), J. Jiřička (Dolní Kalná),
12 - T. Mucha, Jandík (Police), Urban (Miletín),
11 - D. Ježek (Dolní Kalná),
10 - Hauk (Police), Nový (Kobylice), Tlustý, J. Líhan (Nepolisy), Bartoníček (Miletín),
9 - Ondráško (Žacléř), R. Brzek (Kobylice), 
8 - Kotyk (Žacléř), Chaloupka (Nepolisy), 
7 - Čermák (Police), Danihel (Hronov),
6 - Havlíček (Kobylice), Hradecký (Žacléř), Komárek, Machačný (Kopidlno), Pataki (Police), Neuschl (Hronov), Ullman (Nepolisy), M. Bartoš (Dolní Kalná),

5 - Poutník, Zedek (Kopidlno), Šťávík (Hronov), Kněžourek, Machačka, Leplt (Miletín), Najman (Dolní Kalná), Pokorný (Nepolisy),

4 - Šafařík (Kopidlno), Lámr, Kulina (Miletín), Hrubý, Němec (Kobylice), Schreiber (Hronov), Mádle, L. Vít (Žacléř), V. Kodytek (Dolní Kalná), 
3 - Říha, Vávra, Kubišta, Marek (Kobylice), Zámečník (Nepolisy), Nožka, Bergman, vlastní (Police), T. Jiřička, Tauchman (Dolní Kalná), Novotný (Miletín), Kuru (Hronov),
2 - Dřimal, Černovský, Hnát (Kopidlno), Šustr, P. Hanuš (Nepolisy), Pšenička, P. Dvořák, vlastní (Kobylice), Hampl, Navrátil ml. (Dolní Kalná), Těžký, Knap, Špecián, Janata (Žacléř), Šnábl, Sivak, Švorčík, Kollert, Hečko (Police),
1 - Havelka, P. Klaban, Kateřiňák, Kotlář (Kopidlno), Mat. Novotný, Khol, Trutnovský, R. Hrubeš, Holý (Kobylice), Richter, Brentner, Krátký, Nosek, vlastní (Miletín), Motyčka, Spejchal, vlastní (Nepolisy), Puraš, Křeček, Franců, Štelzig, Bergman, vlastní (Hronov), O. Šimůnek (Dolní Kalná), Kovačík, M. Skála, Albert, Baše, Cvik, Sychra, vlastní (Žacléř), J. Mucha, Hloušek, Kučera, Lorenc, Motyčák, Hejnyš, Kubeček, Werner (Police),
                                



 

PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina F o postup (výsledky)

POSLEDNÍ ZÁPAS BÉČKA RYCHNOVA SE NEKONAL, BRONZ PRO DOUDLEBY ...

Skupina F se dohrávala, postupuje České Meziříčí. V sobotu se měla hrát tři utkání a všechna měla začínat netradičně od 14:00. Jenže hrála se jen dvě ...


Albrechtice se v sobotu pokusily uhájit konečnou šestou příčku, v cestě mu stálo nevyzpytatelné Opočno. Utkání skončilo atraktivní remízou 3:3, na penalty byli úspěšnější hosté. Hlas kouče Rostislava Kchopa: "Bezstarostné utkání, ve kterém jsme třikrát vedli a vždy umožnili soupeři srovnat krok, dospělo k penaltám, ve kterých uspělo Opočno. Jaro se nám moc nepovedlo, s ohledem na "masakr" ve skupině H jsem rád, že jsme se už na podzim zachránili. Všem hráčům a realizačnímu týmu, kteří se účastnili uplynulé sezóny tímto ještě jednou děkuji." 

Doudleby zaútočily na třetí místo Opočna, proti borcům Velešova se rozběhli borci z hradecké Lokomotivy, která již dosáhla na pomyslnou stříbrnou medaili. I zde se hrálo v sobotu od 14:00 a svěřenci trenéra Jana Čermáka skvěle zakončili sezónu -  svého soupeře zdolali jasně 4:1 a navíc si připsali i poslední finanční prémii této skupiny. Co na to domácí lodivod: "Děkuji týmu za spolupráci v uplynulém období. Práce s těmito borci mne naplňovala a uvidíme jaké budou naše kroky v nové sezóně. Jsme spokojeni s umístěním. Ještě lepší byly výkony, ale bohužel člověk míní - osud mění .... Vzhůru na zaslouženou dovolenou a za měsíc se uvidíme - kde jinde než na fotbale."

V Českém Meziříčí se slavilo, bohužel s pachutí, protože poslední soupeř v tomto soutěžním ročníku, rezerva Rychnova, k zápasu prostě nedorazil. Tuto skutečnost oznámilo vedení Rychnova sekretariátu KFS v pátek večer a místo zápasů svých chlapců viděli diváci v Meziříčí utkání áčka a s béčkem. Nutno říci, je to kaňka rychnovské kopané, v krátké době po prohře indisponovaného A-týmu 0:7 s Červeným Kostelcem druhá.

V neděli se od 17:00 rozloučili se svými věrnými fanoušky fotbalisté Černíkovic, pro které bude jaro 2015 nepříliš dobrou vzpomínkou. Posledním soupeřem v letošním soutěžním ročníku byly Malšovice, které domácím nadělily tři branky (Tobiášek, Vacl, Jareš) a trenér domácích Josef Cejpek byl ze závěru soutěže po prohře 0:3 rozladěný: "Dnešní zápas byl od všech hráčů odevzdaný, bez nasazení. Tímto se musím všem fanouškům já, i všichni hráči, omluvit. Soupeř si zaslouženě odváží tři body.".

HVĚZDA KOLA :
???

UDÁLOST KOLA :
???

VÝROK KOLA :
???

NÁVŠTĚVA KOLA :
???

DIVÁCKÁ HITPARÁDA V 13. JARNÍM ODEHRANÉM KOLE (v 13. hraném kole přišla velmi nízká návštěva 270 fanoušků, průměr na utkání 67 diváků, všemu vévodilo 10 příznivců fotbalu v Malšovicích)

Č. Meziříčí - 988 diváků (průměr na zápas 164 diváků)  
Albrechtice - 920 diváků (průměr na zápas 153 diváků)                                      
Lokomotiva - 740 diváků (průměr na zápas 105 diváků)
Černíkovice - 740 diváků (průměr na zápas 123 diváků)                                        
Doudleby - 580 diváků (průměr na zápas 96 diváků)
Opočno - 540 diváků (průměr na zápas 77 diváků)
                                       
Rychnov B - 235 diváků (průměr na zápas 33 diváků)                                        
Malšovice - 206 diváků (průměr na zápas 29 diváků)    


KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 25. ODEHRANÉM KOLE :
25 - Hořínek (Albrechtice),
24 - Kráčmer (Doudleby),
21 - Jelen (Opočno),
17 - Baše (České Meziříčí),
12 - Jakub Jedlinský (Rychnov B), Reichl (Opočno), D. Hanuš (Černíkovice),

11 - O. Stieber (Černíkovice), Duha (Albrechtice), Vondřejc (Opočno), 
10 - T. Přibyl (Opočno),
9 - Jak. Javůrek (Lokomotiva),

8 -
Schejbal (Lokomotiva),
7 - Šrámek, Hudousek (Doudleby),
6 - Počtýnský (Rychnov), Jan Tomášek (České Meziříčí), Jiří Javůrek (Lokomotiva), Pinkas (Albrechtice),

5 - Horký, Luňák, Brokeš, Lemon (Malšovice), Sršeň (Albrechtice), Mašek (Lokomotiva),
4 - L. Havel, ProvazníkPetr Tomášek (České Meziříčí), Zvolánek, Svatoň, Tichý (Lokomotiva), L. Vítek, Janeček (Albrechtice), Polívka, Vrána, Zajíček (Rychnov B), Kotyza (Doudleby), Tobiášek (Malšovice),
3 - Musil (Opočno), T. Havel, Ježek (České Meziříčí), Brokeš, Tobiášek, Groh, Ninger (Malšovice), Schod, Krmaš (Doudleby), Stodůlka, Plašil, Jan Jedlinský (Černíkovice), Voda, Forejtek (Albrechtice), Semerád (Rychnov B), Tichý (Lokomotiva),
2 - Krajňák, Rezek, Čiháček (České Meziříčí), Rejha, P. Jareš, Libřický, Valc (Malšovice), Ziegler, Borovský, Denk, Jankaj, vlastní (Lokomotiva), Škrabal, Školník, vlastní (Opočno), Lyer, Dudek, Mat. Mazura, Kopsa, Dostál, vlastní (Doudleby), Kočnar, Řehák, T. Mondík, Nosek, Valášek (Rychnov B), Jaroš (Albrechtice),
1 - Jaroš, Němec, Bělonohý, Rosůlek (Lokomotiva), Frynta, Kozák, Jančura, Jak. Tomášek, Vošvrda, Slánský (České Meziříčí), Velínský, J. Jareš, Papík, Krejčí (Malšovice), O. Přibyl, Pfeifer, Čtvrtečka (Opočno), Hladík, Pavlas, Zeman (Albrechtice), Souček, Plachetka (Doudleby), Pauker, Trejtnar, Vašata, Handa, Mňuk, Holoubek, vlastní (Černíkovice), Forejtek, Jak. Brandejs, Muller, Hanyk, Zimmer, Kameník, Šmída, Trejtnar (Rychnov B),



          
PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina G o udržení (výsledky)


MLADÉ BUKY PODLEHLY MILÍČEVSI, LIBÁŇ SE ZACHRÁNILA V ROBOUSÍCH ...

Skupina G - v ní se nejvíce sledovaly duely Mladé Buky-Milíčeves a Robousy - Libáň. Všechny zápasy se hrály v sobotu.


Mladé Buky hostily Milíčeves a jen výhra je mohla udržet v boji o naději. Nicméně šesté místo může nakonec i přes porážku s Milíčevsí 3:4 být rozhodující pro různé alternativy konečného naplnění soutěže týmy, i když šestý tým ze skupiny H je na tom bodově lépe. Hosté z Milíčevse měli závěr soutěže velmi dobrý, asi přemýšlí o tom, proč to takto nešlo dříve. To potvrdil i vedoucí Zdeněk Špicar: "Říká se konec dobrý, všechno dobré. Bohužel pro nás to před ním dobré nebylo." Domásí sekretář Pavel Hrubeš pouze řekl: "Náš poslední zápas v 1. B třídě."

Fotbalisté Rudníku měli excelentní druhou část jara a jistotu záchrany. Tu měl i poslední soupeř domácích rudnických fotbalistů, Tatran Hostinné. Derby zápas se tak mohl hrát bez nervozity a diváci si mohli přijít na své. Hostinné stále hrálo o první místo a prémii a derby suverénně ovládlo, zvítězilo v Rudníku 5:1 (Jakoubek 2, Rodr, R. Polák, Valeš) a nakonec skončilo druhé. Co na to vedoucí Tatranu Pavel Šmucer: "Oboustranně bojovné utkání, ve kterém měli větší vůli po vítězství hráči Hostinného a zaslouženě si odvezli všechny body. Hráči si zaslouží pochvalu za bojovnost a nasazení po celou dobu zápasu."

O první místo se hrálo v Trutnově, kam zavítal velmi posílený Jičín. Z A-týmu, který bojoval doma s SK Libčany, dorazili do Trutnova například brankář Puš, Voldán, Vacek či Kocourek. Začátek zápasu byl v sobotu v Horním Starém Městě od 17:00, nakonec se projevila síly Jičína, který vyhrál 3:0 (Vacek 2, Horáček), skupinu ovládl a získal prémii 5 000 Kč. Trenér Mikolášek potvrdil, jak hodně mu na výsledku záleželo: "Celou sezónu mělo vždy přednost A mužstvo, dnes tomu bylo ale naopak. Děkuji hráčům, kteří nám pomohli vyhrát skupinu o sestup. Utkání jsme dobře rozehráli a od 2. minuty vedli 0:1. Ze zajištěné obrany jsme přidali ještě další dvě branky a dovedli tento zápas do vítězného konce."

Důležitý zápas se hrál v Robousích, kde Libáň musela bodovat k jistotě záchrany. Na dálku se tedy Sokol Libáň a Mladé Buky střetly o únik z možného šestého místa. Hrálo se v sobotu od 17:00, libáňští fotbalisté coby horcí favorité zvítězili 2:0 (Havlík, Balcar) a patří jim konečná pátá příčka, tedy příčka jistoty. Slova Zbyňka Materny na závěr ročníku: "Utkání jsme odehráli statečně, přestože měl soupeř z Libáně balon častěji na kopačkách. Ńám nejvíce pomohl brankář, kterého nemohli hosté dlouho překonat. Výsledek mohl být ještě přijatelnější, kdybych se vyvaroval zbytečné chyby v závěru. Všem hráčům, kteří vydrželi až do konce sezóny, patří poděkování."

HVĚZDA KOLA :
???


UDÁLOST KOLA :
???

VÝROK KOLA :
???

NÁVŠTĚVA KOLA :
???

DIVÁCKÁ HITPARÁDA V 13. JARNÍM ODEHRANÉM KOLE (v 13. jarním hraném kole nějací diváci přišli, ale bylo jich málo - celkem 271, průměr 67 na utkání, skupina divácky strádá)

Hostinné - 752 diváků (průměr 107 diváků na zápas)                                         Rudník - 657 diváků (průměr 109 diváků na zápas)                                           Libáň - 627 diváků (průměr na zápas 89 diváků)                                                  Milíčeves - 410 diváků (průměr na zápas 58 diváků)                                         Jičín B - 355 diváků (průměr 50 diváků na zápas)               
Trutnov C - 350 diváků (průměr na zápas 58 diváků)                                          
Mladé Buky - 333 diváků (průměr 55 diváků na zápas)                                        
Robousy - 301 diváků (průměr na zápas 50 diváků)                                            
                     
KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 25. ODEHRANÉM KOLE :
23 - Jakoubek (Hostinné),
17 - Ruml (Mladé Buky),
12 - R. Polák (Hostinné),
11 - Balcar (Libáň), Čáp (Rudník), 
10 - Havlík (Libáň), M. Kulda (Trutnov C), Hylmar, Víšek (Rudník), Voldán (Jičín B), Valeš (Hostinné),
9 - Havránek (Rudník), Chvalina (Trutnov C),
8 - M. Mezsároš (Jičín B),
7 - Chramovský, Novotný (Milíčeves), J. Mezsároš (Jičín B), Tomášek (Robousy), Šmucer (Hostinné),
6 - Šimočko (Trutnov C), Drbohlav (Robousy), Mička (Libáň), Maličký (Hostinné), Jak. Roman, M. Roman (Milíčeves),
5 - 
Novák (Rudník), Haider, Poznar (Mladé Buky), Pešta (Libáň), Šmucer (Hostinné), Zákravský, Klossowski, Vomočil (Trutnov C), Zlámal (Jičín B), 
4 - Knížek (Libáň), R. Nývlt (Trutnov C), Nossek (Hostinné), Brhel, vlastní (Mladé Buky), Prívara, Brož (Rudník), Kořínek (Jičín B), Rejha (Milíčeves),
3 - Fridrich, Tu Hai Linh (Libáň), Vích, Hanuš (Robousy), Wimmer, vlastní (Trutnov C), Slavík, Rodr (Hostinné), Miler, Grosu, L. Haken, Janda (Jičín B), Doležal, Kahoun (Mladé Buky), J. Roman (Milíčeves),  
2 - Srb, Karásek, Rejman (Robousy), Bucek, Čeřovský (Jičín B), Kosina, Kracík (Hostinné), Štěpánek, Minařík, vlastní (Mladé Buky), Horešovský (Rudník), Jůza (Libáň), Jirka, Doubic (Trutnov C), Havránek (Milíčeves),
1 - Havelka, Mach, Fejfar, Berný, Valtera, vlastní (Milíčeves), Bílek, Gritzer, Vedlich, Vodička (Robousy), T. Haken, Havlík, Krykorka, Horáček, Kirchner, vlastní (Jičín B), Smetana, Macek, Papič (Libáň), L. Horák, Blažek (Hostinné), Hloušek, Eftlaiš vlastní (Rudník), Machalík, Tošovský, Kaňka, Vlasák, Hrubeš (Mladé Buky), M. Nývlt, Chráska, Petr, Rejl, Z. Kulda (Trutnov C),

V tabulce střelců chybí dva nehlášené góly Rudníku v utkání v Mladých Bukách v podzimní části. Jarní část je doplněna kompletně.


 

PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina H o udržení (výsledky)

DRAMA VYVRCHOLILO, O SESTUPOVÉ PŘÍČCE ROZHODL JEDINÝ GÓL ...

Možná ani 23 bodů nemusí stačit k záchraně při jisté konstelaci, to bylo napsáno před víkendem. Stalo se tak, z této bodové hranice unikly Předměřice, ne však Jaroměř B. Právě pro tento tým se tato bodová hranice stala pravděpodobně osudnou, i když nelze mluvit o úplné definitivě.

V sobotu se začínalo v Předměřicích, kde od 16:00 přivítal Slavoj Sokol Lípa nad Orlicí. Lípa je zachráněna, Předměřice se mohly odpoutat od kritické hranice jedním bodem, nakonec díky výhře 2:1 získaly tři a patří jim dokonce druhé (!) místo ve skupině, protože právě Lípu nechaly za sebou. Libor Beran z týmu hostí si posteskl i nad finanční ztrátou: "Do Předměřic jsme jeli s cílem vyhrát a tím získat prémii 5.000,-. V prvním poločase jsme se ujali díky Mondíkově hlavičce vedení. Do druhé půle domácí nastoupili s exligistou Šmardou a ten byl rozdílovým hráčem tohoto utkání. Co dodat? Prémie je v tahu a tak nezbývá nic jiného než na ukončení sezony "polejvat jazyky" za své. "

Ten samý cíl měla rezerva Jaroměře, která hostila od 17:00 Borohrádek. Hostům již šlo pouze o první místo a prémii, domácí chtěli poslední bodík záchrany. Jenže při pohledu na sestavu jaroměřské rezervy je patrné, že druhé místo áčka dostalo přednost a složení týmu pro rozhodující zápas se nedá nazvat nijak jinak než mimořádným podceněním situace. Porážka 2:4 poslala Borohrádek na první místo a Jaroměř do minitabulkového souboje s dalšími týmy, které získaly 23 bodů. Tomáš Paleček a jeho komentář: "Zasloužená prohra a hořké mé narozeniny. Blahopřeji áčku druhému místu už po sobotě."

Baník Vamberk chtěl ještě křesat jiskru naděje, pokud by porazil Smiřice a Zdelov ztratil v Orlických horách, mohl se ještě zachránit. Povinností byla však výhra. Ve Vamberku se tato přímá bitva hrála v sobotu od 17:00 a bohužel pro Baník měla zcela jednoznačný výsledek - Smiřice vyhrály vysoko 5:1 a zisk 23 bodů pro ně byl nadějí v konfrontaci s ostatními týmy. Pavel Kotyza se loučil komentářem: "V zápase o bytí v krajské soutěži nám soupeř ze Smiřic názorně předvedl, jak se proměňují gólové šance.Téměř 100% produktivita využitých šancí přivedla hosty k zaslouženému vítězství 5:1 a tím k setrvání v kraji. Před naše hráče i celý realizační tým je tak postaven úkol návratu do 1.B třídy do roka a do dne."

Po mnoha letech sestupuje Deštné, jeho 15 bodů je bilance, která lepší umístění než osmou příčku nenabízí. Do horského střediska přijel Zdelov, tomu výhra mohla zajistit záchranu. Svěřenci Miloše Zemana měli před sebou velkou úlohu, asi spoléhali i na nižší motivaci domácích fotbalistů. Ta přišla - Zdelov vyhrál 4:0 a stal se třetím účastníkem fotbalové matematiky 23-bodových týmů. Radost zněla i z komentáře trenéra Zdelova: "V dnešním zápase jsme hráli o hodně a tak k němu i hráči přistoupili. Deštnou jsme přestříleli a téměř k ničemu jsme je nepustili. Náš sen vyhrát poslední čtyři utkání se proměnil ve skutečnost a týmu za to musím poděkovat! Pro tyhle okamžiky se vyplatí fotbal dělat! Velké díky patří i do Borohrádku, protože i díky jejich výhře jsme v tom ,,kjaji"."

A nyní matematika týmů s 23 body (Jaroměř B, Smiřice, Zdelov) - všechny týmy získaly v minitabulce vzájemných zápasů 6 bodů, nejlepší skóre v této minitabulce má Zdelov (6:5), dále pak Smiřice (7:7) a nakonec Jaroměř B (6:7). Tato bilance poslala Jaroměř B na šesté sestupové místo. To se může stát případně nesestupovým jen tehdy, pokud se některý z týmů do soutěže nepřihlásí a z okresních přeborů nedoplní pole účastníků nějaký tým z 2-4. místa nejvyšších okresních soutěží. Tedy analogie s Náchodem ...

HVĚZDA KOLA :
???

UDÁLOST KOLA :
???

VÝROK KOLA :
???

NÁVŠTĚVA KOLA :
???

DIVÁCKÁ HITPARÁDA V 13. JARNÍM ODEHRANÉM KOLE (v 13. hraném kole celkem přišla  návštěva 335 fanoušků, průměr na utkání 83 diváků)


Borohrádek - 731 diváků (průměr 121 diváků na zápas)                                      Zdelov - 710 diváků (průměr 101 diváků na zápas)                                                Smiřice - 660 diváků (průměr na zápas 94 diváků)                                                Lípa n. O. - 568 diváků (průměr na zápas 94 diváků)                                       Vamberk - 515 diváků (průměr na zápas 73 diváků)                                           Předměřice - 340 diváků (průměr 56 diváků na zápas)                                   
Jaroměř - 335 diváků (průměr 55 diváků na zápas)                                              
Deštné - 142 diváků (průměr na zápas 28 diváků)              
                            
                      
KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 25. ODEHRANÉM KOLE :
16 - Králík (Vamberk),
14 - Doleček (Lípa), Ulrych (Jaroměř B),
13 - Seifert (Jaroměř B),

12 - Z. Sehnal (Zdelov),
11 - J. Bílek (Borohrádek), 
9 - M. Šrom, Hamerský (Vamberk), Brendl (Borohrádek), Vašata (Lípa),
8 - Kaplan, Macháček (Deštné), Síkora (Lípa), Pazderník (Vamberk),
7 - Čepelka, Brzokoupil (Lípa), D. Komárek (Zdelov),  P. Matějus (Borohrádek), Korenčík (Smiřice),
6 - Vít (Jaroměř B), Tuček (Deštné), Pekáč (Předměřice),
5 - J. Matějus (Borohrádek), Koutník (Smiřice), Ameti (Jaroměř B),
4 - Hekele, J. Emlar (Jaroměř B), Krupka, Matula (Deštné), Hronek, Frank, Ponikelský (Předměřice), R. Sazima, A. Čermák, Moravec (Borohrádek), Flekr, Samek (Vamberk), Bednář (Smiřice),
3 - J. Bareš, Ponikelský, Hlavatý, Lejp, E. Bareš (Předměřice), Čenovský (Jaroměř B), Karkula (Borohrádek), Hochmann, Drapák (Deštné), Cvejn, Novotný, Csontos, R. Zeman (Zdelov), Charvát (Lípa),
2 - Vojnar, T. Sazima, Moravec, vlastní (Borohrádek), Mondík, vlastní (Lípa), Šmarda, Raszka, Bezvoda (Předměřice), Exnar, Jirka, Bano, Beneš (Jaroměř B), P. Škarytka, Mochan, Zemek, Husák (Smiřice), Šponar, Chochola, Luňáček (Vamberk), Lanta (Deštné), Ludvík, Neubecker (Zdelov),
1 - Dobiáš, Hlaváč, Kapusta (Borohrádek), J. Dostál, Fujdiak, Richter (Vamberk), Šrejbr, Charvát, Tlapák, Kafka, Rektor (Lípa), Bulavcsjak, Weisser, Hrbáč, Truhlář, Hurdálek (Zdelov), Plhal, Rieger, Horák, Špaček, Křivský, Škoda, Novák, Bohm (Jaroměř B), Hlavatý, Bezvoda, Voborník, Paizker, T. Strakatý (Předměřice), Vilímek, Včelák, Kříž, Bálek, Valášek, Hampl, M. Zatloukal, vlastní (Deštné), Kodeš, Čížek, Zapadlo, Bureš, Raszka, Melichárek, J. Škarytka, vlastní (Smiřice),

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vytvořeno: 13.6.2015
redakce Fotbal v kraji (vb)


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace