Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Votrok krajský přebor: Kanonýři Vít s Kořínkem pokračují v přestřelce z poháru


Datum akce: 30.11.-0001

O víkendu dali dvě branky a jejich týmy se společně usadily na čele Votrok krajského přeboru. Kanonýři Martin Vít a Jiří Kořínek táhnou mužstva Červeného Kostelce a Kratonoh.

  Na konci jara se potkali ve finále krajského poháru. Jiří Kořínek v Miletíně hattrickem vystřílel Kratonohám triumf, Martin Vít kontroval dvěma brankami, což na vítězství nestačilo. A dál se měří i na začátku nové sezony. Dravé mládí (Kořínek) s protřelým matadorem.

  Červený Kostelec a Kratonohy, jež jsou společně s Náchodem považovány za hlavního favorita první krajské ligy, jsou na prvním místě tabulky. Oba týmy získaly šest bodů – stejně jako Náchod a Nové Město – navíc mají naprosto totožné skóre. Ve víkendovém kole přispěli Kořínek s Vítem k výhrám dvěma zásahy.

  Kratonohy zdolaly Slavii, s níž vždy hrály vypjaté duely. „Utkání jsme zvládli takticky velmi dobře, když jsme hosty v prvním poločase k ničemu nepustili a vstřelili jednu branku. Druhý poločas jsme hru kontrolovali a ze standardní situace udeřili podruhé. Třetí branka z penalty za ruku bránícího hráče byla zasloužená pojistka. Jen mě mrzí ztráta koncentrace v závěru utkání a obdržená branka. Jsem rád, že jsme jako vždy s tímto soupeřem nervózní a vypjaté utkání zvládli,“ radoval se domácí hrající trenér Martin Nun.

  Červený Kostelec si poradil s Chlumce, který byl velmi nepříjemný. Robert Hanuš, trenér Kostelce, duel hodnotil: „Po většinu utkání jsme byli lepším mužstvem, vytvořili jsme si i více šancí a zaslouženě jsme vyhráli. Chválím opět hráče za jejich přístup k zápasu, střelecky se prosadil kanonýr Martin Vít, který dal dva góly a třetí připravil T. Martínkovi.“

  S vedoucími celky se drží exdivizní Náchod. V Rychnově, kam přišla nebývale vysoká návštěva, rozhodli hosté podle názoru domácího kouče Martina Kameníka především díky fyzické kondici. Rozhodující gól také přišel pouhých devět minut před koncem. „S kvalitním soupeřem jsme podali velmi dobrý výkon, který nám bohužel na body nestačil. Rozdílem byla určitě fyzická kondice, disciplína a hlavně hosté své šance proměnili,“ řekl Kameník.

  Třetí šestibodový mančaft Nové Město zdolalo doma v okresním derby Provodov. Hosté však kousali, trefili břevno, dali branku, měli další šance. Ale poté přišla změny ve vývoji duelu. Zkušenější domácí nakonec brali tři body. „O přestávce jsem musel v kabině zvýšit hlas. Druhý poločas už byl podstatně lepší a kluci využili věcí, o kterých jsme se bavili. Zápas se nám podařilo otočit větší vůlí a chtíčem po vítězství,“ hodnotil kouč Jan Hubka. Jeho provodovský kolega Ondřej Nejman jen lakonicky konstatoval: „Domácím jsme darovali tři body.“

  Z dalších duelů zaujaly dvě krásné branky hráčů Vysoké při souboji s nebezpečným nováčkem z Kostelce nad Orlicí či penaltová prohra favorizovaného Jičína v Broumově. K rozstřelu dospělo také střetnutí v Týništi nad Orlicí, kam si pro dva body přijela Dobruška.

 

PŘÍŠTÍ PROGRAM

3. kolo:

Sobota - 22. srpna

10:15: FC Slavia HK - MFK Nové Město n. M.

14:30: SK Jičín - TJ Červený Kostelec

17:00: TJ Dobruška - Slovan Broumov

17:00: FK Kostelec n. O. - TJ Sokol Kratonohy

17:00: FK Náchod - FK Vysoká n. L.

17:00: FK Chlumec n. C. - MFK Trutnov B

Neděle - 23. srpna

17:00: Sokol Provodov - SK Týniště n. O.

17:00: RMSK Cidlina - FC Spartak Rychnov


Vytvořeno: 18.8.2015


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace