Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Votrok krajský přebor: Úspěšný nováček zkusí překonat neprůstřelnou Cidlinu


Datum akce: 30.11.-0001

Už pět zápasů nedostali gól a vyšvihli se na třetí místo tabulky Votrok krajského přeboru. Tuto pozici budou fotbalisté novobydžovské Cidliny hájit ve 13. kole proti Kostelci nad Orlicí.

Po minulém kole jej Cidlina vystřídala na třetím místě tabulky, padl totiž doma s druhým (a exdivizním) Náchodem. Přesto nováček z Kostelce nad Orlicí zažívá perfektní první sezonu v první krajské lize.

O víkendu ho však čeká soupeř, který má společně s vedoucím celkem Kratonoh asi nejlepší formu. RMSK Cidlina má na kontě šest tříbodových výher v řadě, což jí pomohlo na třetí místo tabulky. Navíc se pyšní skvělou obranou, ve třinácti zápasech inkasovali její brankáři jen devětkrát.

Tuto bilanci bude chtít Kostelec dozajista zlomit. Krajní obránce Jan Mlynář to vyjádřil jasně po prohře s Náchodem. „Od první minuty byla cítit na našich hráčích menší nejistota. Nedařila se nám kombinace a hosté nás dobře napadali. V našem mladém kádru je ale vysoká touha po vítězství. Chceme vyhrát v dalších zápasech,“ pronesl.

Velký zápas se čeká také v Náchodě. K derby přijede Červený Kostelec, který zatím nenaplňuje předsezonní vysoké ambice. V minulém kole ztratil doma s Novým Městem po prohře v rozstřelu, přesto kouč Robert Hanuš chválil: „Nevyhráli jsme, ale musím kluky pochválit za bojovnost. Opět jsme prohrávali o dvě branky a v samém závěru zápas srovnali, bohužel hosté za výkon si bod navíc zasloužili, protože nás několikrát podržel brankář Martínek. Další ztrátu můžeme teď napravit při derby v Náchodě.“

Ani domácí však nejsou úplně v pohodě, i když v minulém kole pod vedením nového kouče Jaroslava Panenky vyhráli. „Byli to pro nás velice důležité body,“ netajil vedoucí mužstva Michal Malý. Náchod potřebuje naplno bodovat i proto, že Kratonohy hrají doma s Broumovem a dá se těžko očekávat, že by ztratily.

Důležitý souboj ve hře o udržení čeká béčko Trutnova, na jehož hřiště přijede stejně namočený Provodov. Oba týmy v minulém kole padly a jejich trenéři byli velmi rozladění. Provodovský Ondřej Nejman dokonce mluvil o tom, že někteří jeho hráči dělají z přeboru „fotbalový kroužek“.

Do podobné kategorie spadají také zápasy Rychnov – Dobruška a Nové Město – Týniště.

Který z klubů si pomůže v záchranářském boji?

 

STŘELCI:

23 – Kořínek (Kratonohy), 12 – Bělka (Vysoká n. L. ), 10 – Jimmy, 9 – Malý (oba Náchod), Šulitka (Trutnov B), 8 – Dítě (Nový Bydžov), Derner (Slavia Hradec), Hašek (Dobruška), 7 – Chramovský (Jičín), P. Novák (Chlumec n. C.), Mládek (Kratonohy).

 

PŘÍŠTÍ PROGRAM – 13. KOLO:

Sobota - 31. října:

14:00: FK Náchod - TJ Červený Kostelec

14:00: FK Chlumec n. C. - FC Slavia HK

14:00: FK Vysoká n. L. - SK Jičín

14:00: TJ Sokol Kratonohy - Slovan Broumov

14:00: MFK Nové Město n. M. - SK Týniště n. O.

Neděle - 1. listopadu:

14:00: RMSK Cidlina - FK Kostelec n. O.

14:00: MFK Trutnov B - Sokol Provodov

14:00: FC Spartak Rychnov - TJ Dobruška


Vytvořeno: 30.10.2015


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace