Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

VOTROK krajský přebor mužů 13-14. října 2012


Datum akce: 30.11.-0001

Pravidelné zpravodajství o VOTROK krajském přeboru mužů Královéhradeckého kraje včetně komentářů trenérů a dalších zajímavostí přináší úterní číslo (16.října) týdeníku Fotbal v kraji (informace o předplatném zde).

             etiketa piva Votrok                 Hradecký votrok

V 11.hraném kole se tři zápasy hrály v sobotu, ve všech těchto zápasech dali domácí hráči po čtyřech brankách.

Pět duelů bylo na pořadu v neděli.

SOBOTA 13.10.

Dvůr Králové B - Rychnov n.K. (4:1)
SK Jičín - Lázně Bělohrad (4:3)
Libčany
- Jaroměř (4:0)

NEDĚLE 14.10.


Broumov Kratonohy (4:1)
Olympia HK - Slavia HK (3:0)
Týniště n.O. - Česká Skalice (0:4)
Hořice - Nový Bydžov B (2:1)
Červený Kostelec - MFK Trutnov (0:0)


PICT0009 CO NÁS ZAUJALO :

V sobotu bylo v centru pozornosti okresní jičínské derby SK Jičín - Lázně Bělohrad. V zápase padlo celkem sedm branek a jičínský tým v přestřelce přehrál svého okresního rivala 4:3. Hostům byli rozhodčím Václavem Ježkem vyloučeni dva hráči, v 27.m. opustil hřiště Wagengnecht, v 85.m. pak Lánský. Již v 8.minutě byl stav 2:1, v utkání se kopaly celkem tři pokutové kopy. Reportáž ze zápasu přinesl Jičínský deník ...
Podívejte se rovněž videoreportáž TV Český ráj z tohoto zápasu ...

Čekalo se, zda béčko Dvora potvrdí úspěch z Jičína se Semerádem, Bínou a spol.. Stalo se, dvorská rezerva porazila Rychnov 4:1, rychnovští fotbalisté nepřivezli z duelů s rezervními týmy divizních celků ani bod. Touto výhrou Dvůr Králové B svého soupeře v tabulce přeskočil a poslal ho na 14.místo aktuálního pořadí.

Libčany se snažily o reparát z Bělohradu v zápase s Jaroměří, nakonec jejich výkon byl doma zcela suverénní a konečný výsledek zněl 4:0 (7.Jukl, 42.Jelínek, 44.Libřický, 65.Klouda).
I zde je v nabídce vidoereportáž z tohoto zápasu ...

V neděli to bylo jasné, ultra zanícený fanda přeborové kopané mohl ráno od 10,00 sledovat hradecké derby Olympia-Slavia a pak se přesunout do Trutnova, kde MFK hostil od 16,00 Červený Kostelec.

V Kuklenách nakonec domácí Olympia zcela jasně přehrála další hradecký tým Slavii 3:0 (15.Špaček, 57.Hůlka, 73.Trnka). František Bárta, vedoucí kuklenského týmu, řekl k zápasu: "V hradeckém derby jsme byli od začátku lepším mužstvem. Hosté sice trefili jednou tyč naší branky, jinak se však v průběhu zápasu v podstatě k žádné vážné šanci nedostali. Když navíc sešívaní hráli od 28. minuty oslabeni o vyloučeného Klicnara, bylo jen otázkou času, kdy navýšíme svůj jednobrankový náskok z prvního poločasu. Škoda dalších neproměněných šancí." Naopak trenér Pleskot byl velmi kritický a řekl o svém týmu, že propadl ve všech ukazatelích ...
Tradiční sestřih nabízejí webové stránky kuklenského týmu ...

V Trutnově před zraky předsedy KFS ve šlágru kola branka nepadla, 500 diváků vidělo spíše úporný boj. Zápas o čelo vedl dvacetiletý rozhodčí Matěj Novotný. O utkání píše i Krkonošský deník ...

Týniště hrálo v roli vysokého favorita proti České Skalici, která se po porážce s Hořicemi propadla až na dno tabulky. Domácí však totálně propadli a Jiskra zase ví, co je výhra a ví to řádně, vyhrála totiž v Olšině 4:0 (!!!). Branky dali Sedláček 2, Diviš a Pejchal. Trenér Hrubý v Rychnovském deníku hodně mluvil o přístupu svých hráčů.
I o tomto utkání píše Náchodský deník ...

Hořice po dvou posledních výhrách na Gotthardě přivítaly béčko Bydžova, z jehož posledních výsledků šel respekt. Souboje Hořic a Bydžova mají vždy zvlášní náboj bez ohledu na to, že je to třeba jen rezerva.
Jiskra vyhrála potřetí za sebou, o výhře 2:1 rozhodla v první minutě nastavení. Podle slov trenéra hostí Firbachera byl ze strany Bydžova první poločas hrozný a přesto hosté vedli, po zlepšení výkonu jeho svěřenců ve druhé části střílely už jen Hořice, vítězná branka padla v 1.minutě nastaveného času. I o třetí výhře za sebou v podání Jiskry píše Jičínský deník ...
Ze stránek hořického fotbalu pochází tato videoreportáž ...

Broumov-Kratonohy, domácí vyplenili v minulém kola Slavii, hosté mají šest bodů a jsou s tímto stavem hodně nesrozuměni. Po tomto duelu rozladěnost hostů trvá, Slovan vyhrál doma na velmi těžkém terénu jasně 4:1. Kratonohy hrály dvě třetiny zápasu o deseti bez vyloučeného Hamáka ve 29.minutě a vyjádřily nespokojenost s výkonem asistenta rozhodčího. Inkriminovaný bod, který má být jedním z možných důvodů nespokojenosti, je zobrazen níže (situace před druhou brankou domácích). 
Některé momenty lze rovněž shlédnout ve videoreportáži z tohoto zápasu ...


Co říci k tomuto zápasu ? Snad jen to, že faul Hamáka byl zcela evidentní metodickou ukázkou pro udělení červené karty, pokud si kdokoliv rozfázuje video a situaci před druhou brankou domácích, pak uvidí, že asistent Hlavsa rozhodl naprosto správně. A pokud se týká prohlášení realizačního týmu Kratonoh k podezření na alkohol asistenta Hlavsy (to bylo později upraveno administrací hostujícího klubu), tak je nutné pouze sdělit, že Václav Hlavsa řídil automobil do Broumova i zpět. Dále již bez komentáře ... Věřme pouze, že autor původního hodnocení se k celé situaci postaví jako chlap.

Podrobnosti k zápasům 11.kola přináší Deník ...


PICT0014  A CO NA TO FANOUŠCI V NAŠEM KRAJI ...

Celkem přišlo na nejvyšší krajskou soutěž v uplynulém 11.kole 1760 diváků, což je druhá nejvyšší návštěva od počátku soutěže (nejvyšší 6.hrané kolo 1892 diváci), kterou především zajistil duel Trutnov-Červený Kostelec, průměr na utkání činil pěkných 220 diváků.

Zatím nejnižší průměr tedy činil 138 diváků na zápas v 10.kole, toto kolo překonalo předchozí negativní rekord 4.hraného středečního kola, který se pohyboval na čísle průměrné návštěvy 144 diváků na zápas (v 10.kole 1105 diváků, v 9.kole 1570 diváků, v 8.kole 1367 diváků, v 7.kole 1326 diváků, v 6.kole 1802 diváci, v 5.kole 1580 diváků, v 4.kole 1152 diváků, v 3.kole 1698 diváků, ve 2.kole 1475 diváků, v 1.kole 1415 diváků).

PŘEHLED NÁVŠTĚVNOSTI V 11.KOLE
...

Trutnov - Červený Kostelec 500 diváků
Hořice - Nový Bydžov B 350 diváků
Broumov - Kratonohy 260 diváků
Jičín - Lázně Bělohrad 160 diváků
Libčany - Jaroměř 150 diváků
Týniště n.O. - Česká Skalice 130 diváků
Olympia HK - Slavia HK 110 diváků
Dvůr Králové B - Rychnov n.K. 100 diváků


Celkem zatím navštívilo VOTROK krajský přebor v jedenácti odehraných kolech podle statistik zápasů 16 150 fanoušků, průměr na zápas činí 183 diváků.


Fotbalový fanoušci jsou součástí fotbalu DIVÁCKÁ HITPARÁDA:

1. Jiskra Hořice - průměr 378 diváků/utkání
2. Červený Kostelec - průměr 335 diváků/utkání

3. MFK Trutnov - průměr 314 diváků/utkání
4. Slovan Broumov - průměr 264 diváků/utkání
5. FK Lázně Bělohrad/Pecka - 230 diváků/utkání
6. Jiskra Jaroměř - průměr 208 diváků/utkání
7. SK Libčany - průměr 176 diváků/utkání
8. SK Týniště n.O. - průměr 135 diváků/utkání
9. SK Jičín - průměr 118 diváků/utkání
10. FC Olympia Hradec Králové - průměr 113 diváků/utkání
11. TJ Dvůr Králové B - průměr 110 diváků/utkání
12.Jiskra Česká Skalice - průměr 98 diváků/utkání
13.FC Spartak Rychnov n.K. - průměr 97 diváků/utkání
14.RMSK Cidlina Nový Bydžov B - průměr 84 diváků/utkání
15.Sokol Kratonohy - průměr 81 diváků/utkání
16.FC Slavia Hradec Králové - průměr 66 diváků/utkání

ČERVENÉ KARTY
V 11.kole byl vyloučen Wagengnecht a Lánský (Lázně Bělohrad), Hamák (Kratonohy), Goll (Česká Skalice) a Klicnar (Slavia HK), celkem bylo zatím vyloučeno 24 hráčů (dále Baťka /Slavia HK/, Musil /Olympia HK/, D.Hlava /Č.Kostelec/, Kilevník /Dvůr Králové/, Žižka /Hořice/, Růžička /Broumov/, Ruml /Hořice/, Rychecký /Bělohrad/, Zich /Nový Bydžov B/, Langr /Nový Bydžov B/, Hošek /Jičín/, Kočí /Hořice/, Kabeláč /Olympie/, Merganc /Týniště/, Miler /Jičín/, Blažek /Bělohrad/, Finke /Olympia/, Vincour /Nový Bydžov B/, Mikolanda /Kratonohy/).

A jak může fotbalista přijít o rozum, o tom je následující video ...

A jak to také někde vypadá v poločase v kabině,
podívejte se ...

STŘELCI VOTROK krajského přeboru mužů po 11.kole
Podívejme se na životní gól Martina Jiránka v ruské lize ...

13 - M.Vít (Č.Kostelec)
10 - Rychecký (Lázně Bělohrad), Škoda (Jaroměř)

9 - Čech (Trutnov)
7 - Vacek (Jičín), Trnka (Olympia HK)

6 - Urban (Dvůr Králové B), Holub (Jaroměř), Libřický (Libčany)
5 - Nun (Kratonohy), Tlustý (Nový Bydžov B), J.Loner (L.Bělohrad), L.Michálek (Hořice)
4 - Růžička, Kuru (Broumov), Linhart, Krempa (Slavia HK), Železov (Česká Skalice), Merganc, Voženílek (Týniště), Koval (Č.Kostelec), Kamitz, Marks (Trutnov), Jelínek, Klouda (Libčany), Macek (Dvůr Králové B), Špaček (Olympia HK)
3 - Miler (Jičín), Hutla, Veselý (Slavia HK), D.Hlava, Martínek (Č.Kostelec), Groer, Holubec, Makovský (Trutnov), Dítě, T.Vaněk, Langr, Karanský (Nový Bydžov B), Jukl (Libčany), Marks, M.Otradovský (Dvůr Králové B), Hruška, Kabeláč, Hůlka (Olympia HK), Zajíček, Kotek (Rychnov), P.Jezbera (L.Bělohrad), Sedláček, Diviš (Česká Skalice), Kotyza, Jaroš (Broumov)
2 - Pohl, Belák (Česká Skalice), Hloušek, Erber (Slavia HK), Liška, Škoda (Č.Kostelec), Kilevník, Pícha (Dvůr Králové B), Huňák, Václavek, Plašil, Stejskal, Schod (Týniště), A.Pour (Hořice), Židík (Olympia HK), Kovář (Trutnov), L.Jezbera, Šrám (Lázně Bělohrad), Kocourek, T.Haken, Bucek, Gaubman, L.Haken (Jičín), Krejčí (Nový Bydžov B), Lesák, Tomášek, Franc (Kratonohy), Michálek (Jaroměř),
1 - Kučera, Černý, Bína (Libčany), Lochman, Valášek, L.Brandejs (Rychnov), Hošek, Škopán, Horáček (Jičín), Mařas (Trutnov), Mucha, Beran, Štejnar, Čihák (Broumov), Prívara, Fejk, Rejl, Černý (Dvůr Králové B), Winkler, Kocourek (Týniště), Hundák, L.Hlava, O.Vít, Bárta, Kováčik, Hypius (Č.Kostelec), Horák (Slavia HK), Kubánek, Pejchal (Česká Skalice), Ulrych, Klofanda, Svoboda (Jaroměř), Vávra, Rubeš, Nečesaný, Palm, Krois, Nálevka (Hořice), Dujsík, Mařas, Motyčka, Chromek, Bělka (Olympia HK),  Hamák, Hanáček (Kratonohy), Šorm (Nový Bydžov B), Kazda (L.Bělohrad)

A co třeba také podobné góly ...
 

                                      Hradecký votrok

SESTAVA REDAKCE PO 10.KOLE VOTROK krajského přeboru mužů

                                             Bohuška (Broumov)

  Veselý (Slavia HK) Makovský (Trutnov) Plašil (Týniště n.O.) Urban (Dvůr Králové)

                              Holub (Jaroměř) Libřický (Libčany)  

                  Rychecký (Lázně Bělohrad) Čech (Trutnov) M.Vít (Č.Kostelec)

                                             M.Škoda (Jaroměř)


A jak se nemusí vyplatit oslava gólu, o tom je tento záběr ..




SESTAVY ODEHRANÝCH KOL krajského přeboru mužů


SESTAVA 10.KOLA VOTROK krajského přeboru mužů
Filák (Hořice) - Škoda (Č.Kostelec - 2), Makovský (Trutnov - 3), Panny (Broumov), Krois (Hořice) - Stejskal (Týniště n.O.), Kotyza (Broumov), Langr (Nový Bydžov B), Marks (Trutnov) - M.Otradovský (Dvůr Králové B), P.Jezbera (Lázně Bělohrad)

SESTAVA 9.KOLA VOTROK krajského přeboru mužů
Mašek (Slavia HK  - 2) - Makovský (Trutnov - 2), Plašil (Týniště n.O. - 2), Kabeláč (Olympia HK), Gaubman (Jičín) - Hruška (Olympia HK), T.Vaněk (Nový Bydžov B - 2), L.Brandejs (Rychnov n.K.), Libřický (Libčany - 3) - Zajíček (Rychnov n.K.), L.Michálek (Hořice)


SESTAVA 8.KOLA VOTROK krajského přeboru mužů
Moník (Olympia HK) - Bucek (SK Jičín), Krempa (Slavia HK), T.Vaněk (Nový Bydžov B) - Čech (MFK Trutnov - 3), Špaček (Olympia HK), Holub (Jaroměř - 2), Hamák (Kratonohy) - M.Vít (Červený Kostelec - 2), Merganc (Týniště n.O.), Jukl (Libčany)


SESTAVA 7.KOLA VOTROK krajského přeboru mužů
Bohuška (Broumov - 2) - Linhart (Slavia HK - 2), Růžička (Broumov - 2), Urban (Dvůr Králové B - 3) - R.Schod (Týniště n.O.), Hůlka (Olympia HK), Krejčí (Nový Bydžov B), Čech (Trutnov - 2) - M.Vít (Červený Kostelec), Železov (Česká Skalice), A.Pour (Hořice)

SESTAVA 6.KOLA VOTROK krajského přeboru mužů
Mašek (Slavia HK) - Hošek (Jičín), Plašil (Týniště n.O.), Rejchrt (Jaroměř) - Černý (Libčany), Urban (Dvůr Králové B - 2), Diviš (Česká Skalice), M.Vít (Červený Kostelec) - Holubec (Trutnov), Martínek (Červený Kostelec), Rychecký (Lázně Bělohrad - 3)

SESTAVA 5.KOLA VOTROK krajského přeboru mužů
Špičák (Nový Bydžov B) - Motyčka (Olympia HK), Matějka (Nový Bydžov B), Marek (L.Bělohrad) - Veselý (Slavia HK - 2), Libřický (Libčany), Marks (Trutnov), Hrobský (Jaroměř) - Rychecký (L.Bělohrad - 2), Miler (Jičín), Václavek (Týniště n.O.)

SESTAVA 4.KOLA VOTROK krajského přeboru mužů
Čížek (L. Bělohrad) - Huňák (Týniště n.O.), Kotek (Rychnov n.K.), Mucha (Broumov) - Veselý (Slavia HK), Jelínek (Libčany), Kilevník (Dvůr Králové B), Nečesaný (Hořice) - Liška (Č.Kostelec), Rubeš (Hořice), Nun (Kratonohy)

SESTAVA 3.KOLA VOTROK krajského přeboru mužů
Bohuška (Broumov) - Baťka (Slavia HK), Škoda (Č.Kostelec), Lesák (Kratonohy) - Ulrych (Jaroměř), Libřický (Libčany), Trnka (Olympia HK), Jaroš (Broumov) - Vacek (Jičín - 2), Rychecký (L.Bělohrad), Linhart (Slavia HK)


SESTAVA 2.KOLA VOTROK krajského přeboru mužů
Marčišin (Týniště n.O.) - Beran (Broumov), Bárta (Červ.Kostelec), Kučera (Libčany) - T.Haken (Jičín), Tlustý (Nový Bydžov B), Holub (Jaroměř), Urban (Dvůr Králové B) - Škoda (Jaroměř - 2), Hutla (Slavia HK), Kamitz (Trutnov)

SESTAVA 1.KOLA VOTROK krajského přeboru mužů
Puš (Jičín) - Růžička (Broumov), Lochman (Rychnov n. K.), Makovský (Trutnov) - L. Hlava (Č. Kostelec), J. Loner (L. Bělohrad), Voženílek (Týniště n. O.), Pohl (Č. Skalice) - Čech (Trutnov), Škoda (Jaroměř), Vacek (Jičín)

Soutěž Královéhradecký KFS sleduje ve spolupráci s redakcí Deníku a nejlepší jedenáctka sezóny bude vyhlášena na Galavačeru krajského fotbalu.



A na závěr se opětovně vraťme do doby před o hodně více než dvěma roky a podívejme se na Jana Duška a tehdejší pilotní projekt televize RTA týkající se krajského přeboru ...

Pravidelné zpravodajství o fotbalových soutěžích Královéhradeckého kraje včetně komentářů trenérů a zajímavých rozhovorů přináší úterní číslo (16.října) týdeníku Fotbal v kraji (informace o předplatném zde).

 

 

 

 

 

 


Vytvořeno: 13.10.2012
redakce


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace