Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Smiřice nadále bez ztráty bodu, Baník Žacléř ve dvou zápasech doma bez bodu, rozjíždějí se Valdice, Kopidlno doma uspělo


Datum akce: 30.11.-0001


 

O co se na jaře také hraje?  

Především se hraje o "personální" podobu 1. B třídy v soutěžním ročníku 2016/2017, ta se vrací do modelu dvou skupin po 14 týmech. To se týká především skupin G a H, kde před týdnem začaly tvrdé boje o setrvání. Ve finálových skupinách obdrží první tři týmy malé finanční bonusy.

Do jarních skupin si týmy zajistily jako výchozí stav polovinu bodového zisku z podzimu. V příštím soutěžním ročníku bude tedy v 1. B třídě startovat 28 týmů ve dvou skupinách, což při pěti postupujících z okresních přeborů znamená sestup minimálně 8 týmů. Ve skupinách o sestup to znamená, že se týmy musí minimálně umístit na prvních čtyřech příčkách za předpokladu, že sestupy z divizních soutěží dopadnou pro náš kraj nejlépe jak mohou. 

I v posledním jarním dějství v tomto modelu 1. B tříd se odehrává penaltový rozstřel v utkáních, které v řádné hrací době skončí nerozhodně, vítěz rozstřelu bere bod navíc.

 

 

JAKO 1.B TŘÍDA skupina E (VÝSLEDKY)         

DO ČELA TABULKY JIČÍN, HOSTINNÉ A LOKOMOTIVA V ZÁVĚSU

Skupina E JAKO 1. B třídy má po 4. jarním kole v čele trio týmů, kterým nečekaně vévodí béčko Jičína. Hlušice opět prohrály venku vysoko, tentokrát 1:5 v Jičíně. Derby Malšovic s Předměřicemi skončilo penaltami.

První sobotní utkání se tedy odehrálo na umělé trávě v Jičíně, kde si domácí "namazali na chleba" hlušickou Čechii. Hosté se potýkají s personalistikou, přijeli v jedenácti, v brance dokonce nastoupil opakovaně Jaroslav Trejbal, povoláním záložník nebo stoper. V 10. minutě se trefil Petr Horáček, pak už dával góly jen Michael Vacek, který se dvakrát zapsal do listiny střelců do přestávky a dvakrát po ní. Hlušický Jakub Špaček pouze korigoval na konečných 5:1 v 63. minutě.
Utkání za deště nikoho příliš nezajímalo, přišlo 20 diváků a zápas odřídil Milan Kudláček.
Roman Mikolášek, trenér Jičína: "Zisk tří bodů těší, horší byla předvedená hra. První poločas jsme byli daleko produktivnější a fotbalovější. Oslabený soupeř skóroval po naší chybě, žádnou další šanci si nevytvořil. Paradoxem zápasu byla jedna zahozená penalta v prvním poločase na každé straně."

V Trutnově se hrálo derby, v Horním Starém Městě přivítalo domácí céčko Tatran Hostinné. Přišla stovka diváků, pískal Ondřej Krotil. V 45. minutě šli hosté do vedení brankou Rodra, na 0:2 navýšil v 65. minutě vlastňákem Votoček. Na konečných 1:2 korigoval vlastní brankou hostující Lorenz.
Trenér Trutnova Jaroslav Votoček: "Kdyby svítil na tabuli v poločase stav 0:5, nikdo by se nedivil. Hosté pokořili domácího mladíka jen jednou a to v poslední minutě. Ve druhé půli se domácí snažili, ale byli v útoku bez nápadu. Navíc si v 65. minutě nešťastně vrazil míč do branky Votoček. Pět minut před koncem se na domácí bezzubost nemohl dívat hostující Lorenz a snížil. Na závěrečný tlak nám nezbyly síly. Soupeř si tak zaslouženě odváží tři body."

Slavoj Předměřice přivítal před 70 diváky Sokol Malšovice, taktovka zápasu byla svěřena zkušenému Františku Jehličkovi. Ten neměl možnost ukázat do poločasu na středový kruh, na góly se čekalo do druhého poločasu. V 47. minutě Pekáč dal na 1:0, okamžitě kontroval malšovický Jareš. V 59. minutě jásal Slavoj, Štěpán Bezvoda dal na 2:1, ale na konečných 2:2 srovnal v 79. minutě Tomáš Franc. Penalty skončily 5:3 pro Předměřice.
Komentář Martina Pšeničky: "První poločas byl v naší režii, ale bez branky. Druhý poločas byl vyrovnaný a skóre taky. Rozhodující penaltu pak proměnil Šmarda, který u toho stačil pobavit promoklé diváky kotrmelcem."

Lokomotiva hostila Rudník a plně se věnovala svému postavení favorita. Domácí vyhráli 4:1 (Zvolánek 2, Jiří Javůrek, Šubrt - Prívara), přihlíželo 40 fanoušků a řídil Jaromír Styblík.
Slova vedoucího Lokomotivy Michala Sobotky: "Za deštivého počasí, ale na pěkném trávníku, se hrálo ve svižném tempu. Na každé straně s několika příležitostí a tak do poločasu padly tři branky. Po změně stran jsme už byli lepším týmem a zaslouženě vyhráli. Pochvalu zaslouží celé mužstvo a obzvlášť hráč Šubrt za body v zápase 1+2."

HVĚZDA KOLA :
Michael Vacek (Jičín B) - zkušený plejer jičínské kopané si doslova vychutnal personálně hodně prořídlé hlušické mužstvo a nasázel mu čtyři góly.

UDÁLOST KOLA :
Veterán Michal Šmarda pobavil zkřehlé diváky v Předměřicích parádním kotoulem po proměněné penaltě v konečném rozstřelu.

VÝROK KOLA :
Jaroslav Votoček, trenér Trutnova, po utkání s Tatranem Hostinné: "Kdyby svítil na tabuli v poločase stav 0:5, nikdo by se nedivil."


NÁVŠTĚVA KOLA :
Stovka diváků viděla derby Trutnov C - Hostinné.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 18. ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo 230 fanoušků, průměr na utkání 57, od počátku sezóny tedy celkem 6 086 diváků, celkový průměr na utkání 84)

Hostinné - 1281 diváků (průměr 160 diváků na zápas)                                           Lokomotiva HK - 922 diváků (průměr 92 diváků na zápas)                                    SK Hlušice - 862 diváků (průměr na zápas 107 diváků)                                           Rudník - 852 diváků (průměr na zápas 94 diváků)                                                  Předměřice - 790 diváků (průměr 79 diváků na zápas)                                            Jičín B - 605 diváků (průměr 67 diváků na zápas)                                               Trutnov C - 601 diváků (průměr 66 diváků na zápas)                                 Malšovice - 515 diváků (průměr 57 diváků na zápas)                                         

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 18. ODEHRANÉM KOLE :
15 - Jakoubek (Hostinné),
13 - M. Batelka (Hlušice),

12 - P. Horáček (Jičín B),
10 - Dušánek (Malšovice), Zvolánek (Lokomotiva), 
8 - Jareš (Malšovice), Soumar (Hlušice), Víšek (Rudník), 
6 - Frank (Předměřice), Pluhař (Jičín B), Knap (Rudník),
5 - Brokeš (Malšovice), Strakatý, Voborník, Pekáč (Předměřice), Řehůřek (Trutnov C), R. Polák (Hostinné), T. Haken (Jičín B), Zeman (Rudník),   
4 - Mar. Kohout, Svěcený (Hlušice), Rodr (Hostinné), M. Jeník, Vacek (Jičín B), Z. Doubic (Trutnov C), Kučeravý (Rudník),
3 - Valc, T. Franc (Malšovice), Jiří Javůrek (Lokomotiva), Hlavatý, Bezvoda (Předměřice), Chvalina, Zákravský, Tůma, Kárník (Trutnov C), Valeš, vlastní (Hostinné), Nálevka, M. Mezsároš (Jičín B), 
2 - Rejha (Malšovice), Borovský, Schejbal, A. Hůlka, Odehnal, Vodák, D. Denk, vlastní (Lokomotiva), Šmarda (Předměřice), Kyral, Pav. Průcha, Špaček (Hlušice), M. Kulda, Šimočko, Hodbod (Trutnov C), Kracík, T. Maličký, L. Horák, Filcsák, Šmucer (Hostinné), Řeháček, Voldán (Jičín B), Horešovský, Čáp (Rudník),
1 - Papík, Groh, Luňák, Libřický, Lemon, Horký (Malšovice), Rosulek, Svatoň, Dostál, Šubrt (Lokomotiva), E. Bareš, J. Bareš, Mindek, Ponikelský (Předměřice), J. Batelka, Šimůnek (Hlušice), Vomočil, Švorc, Rada, Kučera, Klossowski, Šulitka, Kancok, vlastní (Trutnov C), Petružálek, Brož, Slavík, Lorenz (Hostinné), Míka, Veg, Janda, Čeřovský, Malý, Mikolášek, Bucek, Klaban (Jičín B), Eftlaiš, Hloušek, Prívara (Rudník), chybí střelec Rudníku v zápase s Tatranem Hostinné




JAKO 1.B TŘÍDA skupina F (VÝSLEDKY

SOLNICE PROHRÁLA VYSOKO S OPOČNEM, NÁCHOD B HOSTÍ DOUDLEBY

Jediný tým držel před tímto kolem trochu krok s náchodskou rezervou a to byl Velešov Doudleby. Oba týmy se střetly v neděli na náchodské umělce.

Solnice přivítala Spartak Opočno a ne úplně každý čekal konečné jasné vítězství hostů v poměru 1:4. 75 diváků sledovalo remízový první poločas (1:1), trefili se Aleš Bocek za domácí a Lukáš Jelen za hosty. Po přestávce se Lukáš Jelen radoval ještě dvakrát a jeho jmenovec Čtvrtečka jednou. Utkání vedla s píšťalkou Blažena Kánská.
Martin Kadavý: "Marodka, která zasáhla náš tým se podepsala na našem výkonu. S hosty jsme vydrželi jen poločas a to na lepší výsledek nestačilo. Za zmínku tak stojí jen krásný gól našeho brankáře z 3. minuty zápasu."

Velké Poříčí hostilo Albrechtice a i zde byl poločasový výsledek 1:1 (41. Závada - 36. Pinkas). Po přestávce už dominovali domácí, trefili se Hanzl a Dobýval. Výhra 3:1 dostala Velké Poříčí na 4. místo. Před 50 diváky vedl zápas rozhodčí Tomáš Bouz.
Rostislav Kchop, trenér Albrechtic: "Chyběla nám třetina týmu, což bylo znát, na druhou stranu ti, co hráli odvedli max a dlouho jsme hráli o body. Domácí sice měli asi 3x více šancí, ale buď je spálili nebo je vychytal výtečný Kuba Hlaváč, který zlikvidoval i dvě penalty! Opět mrzí selhání i v těch nejvyloženějších šancích...jsem zvědavý, kdo to odnese."

V neděli se v magnetu kola střetlo béčko Náchoda s Velešovem Doudleby. Obměněný celek hostů ztrácel na vedoucí náchodský tým čtyři body. Hrálo se od 16:30 na náchodské umělce. Domácí fotbalisté zvítězili zcela jasně 4:0 (Říha, Petr, Punar, Plšek) po poločase 2:0. Před 50 diváky řídil Aleš Havlík.
Marek Mazura, trenér Doudleb, byl hodně výstižný: "Začátek zápasu, prvních 15 minut bylo hrozivých, jen jsme čekali co se bude dít. Soupeř hrál fotbal minimálně o jeden rychlostní stupeň vyšší než ostatní soupeři v této soutěži. Do přestávky jsme se zlepšili a zahrozili z několika protiútoků. Ve druhém poločase jsme se soupeři vyrovnali, ale bohužel jsme žádnou šanci neproměnili. Dnešní zápas nás i přes prohru bavil, hra měla spád, nikdo nefňukal a nebrečel, rozhodčí nepřekážel a byl tam jen když bylo třeba.Jen škoda, že nepřijelo více diváků."

V druhém nedělním duelu hostily Černíkovice od 16:00 béčko Dvora Králové, byli jsme zvědavi, v jaké sestavě hosté přicestují, jejich A-tým hrál (a velmi úspěšně) v Jaroměři.
V poločase vedli svěřenci Čeňka Cellera 2:0, oba góly dal Viktor Marks. Na konci zápasu byl ale stav 3:2 pro domácí (Stodůlka, Jedlinský, Handa). Zápas sledovalo 70 diváků, řídil Linhart.
Komentář Josefa Cejpka, kouče domácího kolektivu: "V prvním poločase jsme se přesvědčili, jak je důležité proměňovat šance. Soupeř byl v proměňování na rozdíl od nás 100% a proto se šlo do kabin za stavu 0:2. Ve druhém poločase jsme si opět vytvořili více gólových šancí, ale na rozdíl od poločasu prvního jsme alespoň tři proměnili."

HVĚZDA KOLA :
Lukáš Jelen (Opočno) - další výhra Opočna venku byla korunována hattrickem střelce opočenského kolektivu.

UDÁLOST KOLA :
Střetnutí prvních dvou týmů tabulky skončilo jasnou výhrou Náchoda 4:0, rezerva jednoho z lídrů krajského přeboru vede tabulku již o sedm bodů.

VÝROK KOLA :
Marek Mazura, trenér Doudleb, po utkání v Náchodě: "Soupeř hrál fotbal minimálně o jeden rychlostní stupeň vyšší než ostatní soupeři v této soutěži."


NÁVŠTĚVA KOLA :
V silně deštivém a chladném víkendu šly návštěvy většinou "do kopru", vrcholem této skupiny 1. B třídy bylo 75 diváků ve Velkém Poříčí.

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 18. ODEHRANÉM KOLE :
23 - Plšek (Náchod B),
16 - D. Hanuš (Černíkovice),
14 - Hořínek (Albrechtice),
Vaněček (Náchod B), L. Jelen (Opočno),
12 - Zaňka (Solnice), Dobýval (Velké Poříčí),
11 - Ma. Kráčmer (Doudleby), Marks (Dvůr Králové B),
10 - J. Vaníček, Voldán (Dvůr Králové B),
Pinkas (Albrechtice),
8 - 
T. Přibyl (Opočno), Poláček (Náchod B),

7 - M. Otradovský (Dvůr Králové B), Závada (Velké Poříčí),
6 - Vágner, V. Hák (Dvůr Králové B)Vlček (Náchod B), Hudousek (Doudleby),
5 - Říha (Náchod B), Vondřejc, Reichl (Opočno), Hovorka, Z. Schod (Solnice), Velíšek, Sršeň (Albrechtice), Jak. Novák, Mi. Vít (Velké Poříčí), Stodůlka (Černíkovice),
4 - J. Hanuš, Stieber (Černíkovice), Pfeifer (Opočno),
3 - Pípek, J. Vejprava, T. Vejprava (Náchod B), Řežábek, Kuhn, Samler, Mertlík (Dvůr Králové B), Školník (Opočno), Zelený, Kuneš, Hanzl (Velké Poříčí), Kopsa (Doudleby), Mńuk, Handa (Černíkovice), Rýznar (Solnice),
2 - Akpem Ayikien, Peremene Gidion, vlastní (Náchod B), Rejl, Teuber, Vitebský (Dvůr Králové B), P. Musil, vlastní (Opočno), Stříbrný (Velké Poříčí), Kadavý, T. Kubec, J. Kubec, Gajda (Solnice), Dudek, Jak. Šrámek (Doudleby), Řehák, Duha, Jaroš (Albrechtice),
1 - Král, Kromholz, Hanel, Vrabec, Scharfer, Petr, Punar (Náchod B), Jákl, Kasan, Pícha, Volf, Matula (Dvůr Králové B), Škrabal, Šnajdr, Čtvrtečka (Opočno), Kaněra, Flaška, Hubka, Lanta (Velké Poříčí), Camara Morlaye, Drašnar, Mertlík, Hartman, Bocek (Solnice), Plachetka, Lyer, Kudláček, Kotyza, T. Mazura, Krmaš, Mat. Mazura, Mar. Mazura, Souček (Doudleby), Kučera, Vrba, Ji. Holoubek, Jedlinský (Černíkovice),


DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 18. ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo 245 fanoušků ve čtyřech duelech, průměr na utkání 61, od počátku podzimní sezóny tedy celkem 8 043 diváků, celkový průměr na utkání 111, chybí zápas Náchod B - Dvůr Králové B, který se nesehrál a byl kontumován)

Albrechtice n. O. - 1610 diváků (průměr 161 diváků na zápas)                                Černíkovice - 1570 diváků (průměr na zápas 157 diváků)                                       Velké Poříčí - 1250 diváků (průměr 125 diváků na zápas)                                       Solnice - 893 diváků (průměr na zápas 99 diváků)                                            Doudleby n. O.- 818 diváků (průměr 90 diváků na zápas)                                       FK Náchod B - 770 diváků (průměr na zápas 85 diváků)                                       Dvůr Králové B - 642 diváků (průměr na zápas 71 diváků)                                      Opočno - 490 diváků (průměr na zápas 70 diváků)     
                



JAKO 1.B TŘÍDA skupina G (VÝSLEDKY)       

ROZJELY SE VALDICE, DEBAKL ŽACLÉŘE, V KOPIDLNĚ KOBYLICE

Skupina G JAKO 1. B třídy pokračuje ve velké sestupové ruletě. V týdnu Žacléř doma prohrála v odloženém zápase s Valdicemi 0:2 (Volšička, Rejman) a to pro vývoj bude zřejmě hodně důležitý výsledek. Domácí Janata dokonce nedal penaltu, Baník má hodně zdecimovaný kádr.

Valdice se rozjely dále a doma pěti góly vyprovodily Kunčice. Do poločasu hosté drželi krok a výsledek 1:1 (22. Vočka - 28. Jeřábek), ale valdický tým nakonec vyhrál zápas 5:2 (Rejman 2, Vočka, Volšička, Kalenda - Jeřábek, Míč) a bilanci má zatím skvělou, tři výhry v řádném čase a jeden úspěšný penaltový rozstřel. Před 75 diváky zápas řídil Václav Hlavsa.
Ondřej Pitthard, vedoucí Valdic: "První poločas byl vyrovnaný a z naší strany trochu rozpačitý. Nerozhodný výsledek (1:1) pro nás nebyl přívětivý. Po poločasové přeháňce v kabině jsme se dostali do standardního tempa a dokázali vstřelit další čtyři branky. Tři body putují zaslouženě na naše konto."

Libáň hostila v sobotu Chlumec B a už v první minutě hosté vedli díky Jiřímu Volnému. V 15. minutě jeho spoluhráč Miroslav Kučera upravil na 0:2 a pro domácí to vypadalo bledě. Ve 30. minutě trefil jiskru naděje Martin Valnoha (1:2) a v 57. minutě šli hosté do deseti, po druhé ŽK šel pod sprchy Kofránek. V 85. minutě ho následoval za faul Jiří Volný a dvojnásobnou přesilovku využila Libáň v třetí minutě nastavení, na 2:2 srovnal Radek Hlavatý. Domácí fotbalisté nakonec vyhráli i penaltový rozstřel 4:3 a na toto utkání bude chlumecká rezerva dlouho vzpomínat. Před 60 příznivci řídil utkání Michal Mlynář.
Komentář Jiřího Pešty, vedoucího domácích: "Špatný začátek, po patnácti minutách jsme prohrávali o dva góly. Ke konci prvního poločasu jsme byli lepším týmem a podařilo se nám v posledních minutách vyrovnat. Jenom škoda, že nehrajeme fotbal, ale "nakopávanou". V utkání bylo mnoho surových zákroků a bohužel i dvě zranění."

Dolní Kalná po výhře s Libání jela v sobotu do Žacléře. Před 50 diváky zde toto utkání řídil Luboš Stejskal a hosté si z tohoto duelu udělali jednostrannou záležitost. Kalná vyhrála 5:0 (Jar. Jiřička, Baše vlastní, Najman, Tauchman, Ježek) a udržela druhé místo za Valdicemi.
Radek Kotyk ve svém komentáři reagoval i na slova hostů: "Podle trenéra Honka utkání naplno odhalilo naše slabiny, hrajeme, dokud se silami můžeme, což bývá 30. minuta. A k hodnocení soupeře, pro odehrání utkání jsme udělali vše. Pokud v horských podmínkách do 9. dubna odehraješ 5 utkání, těžko bude trávník v dobré kondici. Totéž k prostředí, každý dělá co umí, vám podporu obce přeji a závidím, my to tady dřeme ve třech lidech. Jen věřím, že do Kalné jezdit budeme a až bude mít kalenský fotbal sestupnou tendenci, slibuji, že se komentáře oprostím... "

V neděli Kopidlno přivítalo Spartak Kobylice. Pro domácí to byl hodně fatální zápas, prohra by znamenala, že i Kobylice mohly utéci už o slušný bodový rozdíl. Začínalo se v 16:30. První branku vidělo 180 fanoušků až v 57. minutě, dal jí domácí Dyčenko. Hosté srovnali v 75. minutě Pšeničkou, ale o dvě minuty nato dal vítězný gól Michal Poutník. Výhrou 2:1 se Kopidlno probojovalo na 4. místo, utkání řídil sudí Janeček.
Co na to kouč domácích Miloslav Havelka: "Dnes jsme si nemohli dovolit zaváhání. Skupina je až příliš vyrovnaná a porazit může každý každého. Výhodou bylo to, že přijel kvalitní soupeř. To prostě potřebujeme, hráči bojovali a dnes chtěli zvítězit. Až na malou pasáž, kterou jsme trestuhodně vypustili a soupeř srovnal, jsme byli dobrým týmem. Musím hráče pochválit, dnes mi bylo ctí s nimi stát na lavičce."

HVĚZDA KOLA :
Tomáš Rejman (Valdice) - hráč ročníku narození 1997, tedy ještě dorostenec, má v soubojích o záchranu pevné nervy, i v tomto kole se trefil dvakrát a svůj tým nasměroval k vysoké výhře 5:2 nad Kunčicemi.

UDÁLOST KOLA :
Zápas Kopidlno - Kobylice mohl znamenat roztrhnutí tabulky, nestalo se, domácí vyhráli 2:1 a vše zůstává vyrovnané a velmi otevřené.

VÝROK KOLA :
Miloslav Havelka, trenér Kopidlna: "Musím hráče pochválit, dnes mi bylo ctí s nimi stát na lavičce."


NÁVŠTĚVA KOLA :
Na utkání Kopidlno - Kobylice přišlo v neděli 180 fanoušků, sváteční den přece jen přinesl lepší klima.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 18. ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo 365 fanoušků, průměr na utkání 91, od počátku sezóny tedy celkem 8 035 diváků, celkový průměr na utkání 111)

FK Kopidlno - 1550 diváků (průměr na zápas 155 diváků)                                       Dolní Kalná - 1287 diváků (průměr na zápas 143 diváků)                                       Kobylice - 1102 diváků (průměr 122 diváků na zápas)                                            SKP Valdice - 986 diváků (průměr na zápas 109 diváků)                                      Žacléř - 883 diváků (průměr 88 diváků na zápas)                                                    Sokol Libáň - 870 diváků (průměr na zápas 96 diváků)                                        FK Chlumec B - 685 diváků (průměr 85 diváků na zápas)                                     Kunčice n. L. - 667 diváků (průměr na zápas 83 diváků)                                        

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 18. ODEHRANÉM KOLE :
12 - Míč (Kunčice), Rejman (Valdice),
10 - V. Kodytek (Dolní Kalná),
9 - Nový (Kobylice), T. Jiřička (Dolní Kalná), Poutník (Kopidlno),
8 - Horváth (Žacléř),
7 - Dítě (Kobylice), D. Jeřábek (Kunčice), Najman (Dolní Kalná),
6 - Repka (Valdice), Havlík (Libáň), Branský (Chlumec B),
5 -
Hnát, T. Klaban (Kopidlno), Sítař (Libáň), Ondráško (Žacléř), Kalenda (Valdice),
4 - M. Stránský, Hampl, Bartoš, Tauchman (Dolní Kalná), Krejčík (Kunčice), Havlíček, P. Dvořák (Kobylice), Balcar (Libáň), M. Kučera (Chlumec B),
3
Jar. Jiřička, D. Ježek (Dolní Kalná), Mádle, vlastní (Žacléř), Klzo, Vávra (Kobylice), Hartman, Kofránek (Chlumec B), Kracík (Kunčice), Volšička (Valdice),
2 - Skála, Baše (Žacléř), Pitthard, Zugar, Špicar (Valdice), Tryzna (Kunčice n. L.), Pečenka, R. Brzek (Kobylice), Havelka, Dřímal, Černovský (Kopidlno), J. Kučera, Kycelt, Janda (Chlumec B), Tu Hai Linh, Hlavatý (Libáň), vlastní (Dolní Kalná),
1 - Smetana (Dolní Kalná), Kotyk, Ma. Těžký, Janata, Hradecký, Kovačík (Žacléř), Kubíček, Toráč, Vočka (Valdice), Adolf, Jílek, J. Jeřábek, Chlum, Krejčík (Kunčice), Zedek, L. Komárek, Machačný, Berounský, Dyčenko (Kopidlno), Herzog, Říha, Pšenička (Kobylice), Bareš, Zeman, Hubený, Beneš, Tichý, Kárník, Svoboda, D. Jelínek, J. Jelínek, Kmínek, Myška, J. Volný (Chlumec B), Mička, Smetana, Mutzer, Valnoha, vlastní (Libáň),


JAKO 1.B TŘÍDA skupina H (VÝSLEDKY)    

V SOBOTU DOMINOVALY DOMÁCÍ TÝMY, OHNIŠOV DO POLICE

Tři zápasy se hrály v sobotu, jediný v neděli. Plný počet bodů zatím nadále posbíraly po čtyřech kolech Smiřice.

Smiřicím se viditelně daří dále, tentokrát to odnesl Zdelov. 60 diváků bylo zvědavo na formu domácích fotbalistů, kteří se však prosadili až po přestávce díky triu Raszka, Šimek a Melichárek. Hosty oslabil Daniel Ludvík, který byl vyloučen už v 34. minutě a přesilovku domácí v druhé části hry bezezbytku využili. Zápas s konečným výsledkem 3:0 vedl s píšťalkou Martin Vitvar.
Miloš Zeman, trenér Zdelova: "Utkání jsme si prohráli sami, díky nedisciplinovanosti jednoho hráče. Hrát 57 minut v deseti není jednoduché, navíc na podmáčeném terénu. Těžko říci, jak by utkání vypadalo, kdybychom ho odehráli v plném počtu. Na kdyby se ale nehraje a domácím gratuluji k výhře."

Stejný výsledek 3:0 byl k vidění v Borohrádku, kde domácí tímto skóre poslali domů rezervu Kostelce nad Orlicí. Martin Barták se trefil dvakrát, Pavel Matějus jednou. Utkání vedl s píšťalkou Milan Fryš před 50 diváky.
Vedoucí Kostelce Miroslav Žežule konstatoval: "Zápas dvou rozdílných poločasů. První poločas byl vyrovnaný. Naše chyby v obraně soupeř trestal. Druhou půli jsme soupeře přehráli, bohužel jako vždy bez gólového efektu. Vyhrál zkušený tým."

V Lípě se slavilo, návštěva v tomto počasí sice nic moc (55 diváků), ale výsledek pro domácí super v podobě 4:0 (Brzokoupil, Doleček, Síkora, Bílek). Duel řídil rozhodčí Bečvář, který udělil červenou kartu hostujícímu Martinu Marxovi v 75. minutě, to už hosté prohrávali 0:3.
Libor Beran, vedoucí Lípy: "V uplakaném počasí se hrál bojovný fotbal, který s přehledem odřídila trojice rozhodčích. Na rozdíl od minulých zápasů jsme dokázali proměnit nějaké šance, do poločasu jsme si vytvořili tříbrankový náskok. Nutno podotknout, že mohl být i o dvě branky vyšší. Druhou půli jsme odehráli v pohodě a Bílek pojistil naše zasloužené vítězství. Hostům slouží ke cti, že hráli až do konce a nebyli ubrečení jako sousedé ze Zdelova. Jaký trenér, takové mužstvo. A to z Hronova prohrálo se ctí."

Police - Ohnišov, utkání kola se odehrálo v neděli v 16:30 v Polici nad Metují. Potvrdí domácí zlepšenou výkonnost posledních zápasů, to byla otázka před zápasem?
Potvrdili, vyhráli 3:1 (Čermák, Jandík, Klapkovský PK - Pokorný), i když ve 13. minutě prohrávali 0:1. Před 70 diváky řídil zápas sudí Špaček.
Lubomír Jansa, asistent trenéra Police, k zápasu řekl: "Prvotní obavy ze soupeře se projevily naší kvalitní hrou, dá se říci, že po celé utkání jsme byli lepší. Jsou to pro nás důležité tři body. Díky celému družstvu."

HVĚZDA KOLA :
Martin Barták (Borohrádek) - dvě branky v obrovsky důležitém duelu znamenaly výrazný přínos k tříbodovému zisku.


UDÁLOST KOLA :

Ohnišov děsil soupeře svou sestavou, ale v Polici nad Metují už měli pro strach uděláno a na rozdíl od hronovského souseda se soupeřem dokázali vypořádat.


VÝROK KOLA :
Libor Beran, vedoucí Lípy nad Orlicí: "Jaký trenér, takové mužstvo. A to z Hronova prohrálo se ctí."

NÁVŠTĚVA KOLA :
Na nedělní duel Police nad Metují - Ohnišov přišlo 70 fanoušků.

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 18. ODEHRANÉM KOLE :
15 - Síkora (Lípa),
11 - Kuchta (Ohnišov), Klapkovský (Police),

10 - Korenčík (Smiřice), 
9 - Šimek (Smiřice),

8 - J. Koutník, Bednář (Smiřice),
7 - Šťavík (Hronov), Jandík (Police),
6 - Tichý, Danihel (Hronov), Kováč (Ohnišov), 
5 - Weisser (Zdelov),
4 - Neubecker, Dostálek (Zdelov), Brzokoupil (Lípa), P. Matějus (Borohrádek),
3 - D. Brzek (Ohnišov), Neuschl (Hronov), Komárek, Sehnal, Novotný, Mráz (Zdelov), T. Sazima, Moravec, Vojnar, Liška, Barták (Borohrádek), Vašata (Lípa), Rada, Vilímek (Kostelec B), Čermák (Police n.M.), Melichárek (Smiřice),
2 - Hofman, Nosek (Hronov), Matějček, Škarytka, Čížek, Raszka (Smiřice), Pataki, Valtera, vlastní (Police n. M.), Krpata, Šedivý, Baborák (Ohnišov), Grim, Mondík, Čepelka, Kafka, Bílek (Lípa), R. Sazima, Lochman, Brendl (Borohrádek), Hurdálek, Dvořák (Zdelov), Křehký, Hochmann, Kozel (Kostelec B), 
1 - Pek, Phan Mang Tuong, Ansorge, Novák, Vít, Schreiber, Franců (Hronov), Ponikelský, Fof, Duong Ming Tung, Bureš, Konrád (Smiřice), Jasiok, Hauk, Tauc, Sivak, Šnábl, Švorčík, Bergmann (Police), Štětina, Martínek, Cuberka, Zrzavý, Fišer, Pokorný (Ohnišov),
Staněk, Duda, Udržal, Staněk (Borohrádek), J. Šrámek, Krejčí, Jošt, vlastní (Kostelec B), R. Zeman, Nedvídek, Cvejn, Csontos, M. Horák (Zdelov), Palán, Doleček (Lípa),

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 18. ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo 235 fanoušků, průměr na utkání 58, od počátku sezóny tedy celkem 6 475 diváků, celkový průměr na utkání 89)

Borohrádek - 1 164 diváků (průměr 129 diváků na zápas)                                      Lípa n. O. - 1 120 diváků (průměr na zápas 112 diváků)                                       Zdelov - 928 diváků (průměr 103 diváků na zápas)                                                AFK Hronov - 860 diváků (průměr na zápas 95 diváků)                                           Police n. M. - 823 diváků (průměr 91 diváků na zápas)                                            SK Smiřice - 805 diváků (průměr 80 diváků na zápas)                                            Kostelec B - 490 diváků (průměr na zápas 61 diváků)                                          Ohnišov - 265 diváků (průměr 33 diváků na zápas)                                       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vytvořeno: 10.4.2016
redakce Fotbal v kraji (vb)


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace