Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Ve skupině E prohrály všechny týmy z prvních třech míst, Doudleby ukončily soutěžní ročník drtivou výhrou, Ohnišov zdolal vedoucí Smiřice, Kopidlno vyhrálo v Chlumci


Datum akce: 30.11.-0001

 

O co se na jaře také hraje?  

Tak jaký je vlastně pravděpodobný scénář? I nejnižší krajská soutěž čeká na možnost alternativy postupu dvou týmů z krajského přeboru do divize, v tomto případě by pravděpodobný sestup do okresních přeborů čekal zřejmě 8 týmů, tedy všechy od 5. místa níže ze skupin o záchranu.
Do 1. A třídy by mohly postoupit tři týmy, tedy vítězové skupin o postup a ten lepší z druhého místa. Pokud by někdo postup odmítl, přichází ke slovu alternativa postupu podle pořadí až maximálně do 4. místa celkového pořadí ve skupinách o postup.

Hraje se také o "personální" podobu 1. B třídy v soutěžním ročníku 2016/2017, ta se vrací do modelu dvou skupin po 14 týmech. To se týká samozřejmě především skupin G a H, kde se hraje o setrvání v krajské soutěži. Ve finálových skupinách obdrží první tři týmy malé finanční bonusy.

Do jarních skupin si týmy zajistily jako výchozí stav polovinu bodového zisku z podzimu.
 

 

JAKO 1.B TŘÍDA skupina E (VÝSLEDKY)
        


HOSTINNÉ PROHRÁLO DOMA S PŘEDMĚŘICEMI, NEBODOVAL ANI JIČÍN

Skupina E JAKO 1. B třídy šla do předposledního dějství, Jičín B vedl o tři body před Tatranem Hostinné, za ním byla tři body zpět Lokomotiva.
Celé dějství se tradičně hrálo jen v sobotu se začátkem v 17.00 a pořadí uvedené v prvním odstavci se nezměnilo, nezměnily se ani bodové odstupy. Poslední kolo už mnoho nenapoví, Jičín skupinu vyhrál díky lepším vzájemným zápasů s Tatranem Hostinné, druhé místo je však stále ve hře. Hostinnému k němu stačí bod v Malšovicích. Počkáme si i na přihlášky do soutěží.

Asi nejméně vzrušujícím zápasem mělo být utkání Rudníku s Malšovicemi, kde šlo o to, kdo bude po tomto kole posledním osmým týmem tabulky. Ale tady padaly branky, zápas končil divokým skóre 4:4 (Kučeravý, Čáp, Štemberka, Víšek - Eftlaiš, Dušánek, Krejčí, Luňák). Domácí dokázali vedení hostů 2:4 srovnat v posledních osmi minutách zápasu, vyrovnali dokonce v minutě poslední.
Pokutové kopy se staly kořistí Rudníku v poměru 5:4, domácí obsazují sedmé místo. Před 60 diváky řídil Lubomír Bečvář.
Co na zápas řekl hostující kouč Bohumil Krucký: "Dnes jsme opět ztratili vyhraný zápas a místo tří bodů bereme jen jeden. Ještě v 82. minutě jsme totiž vedli 2:4. K penaltovému rozstřelu a laxnímu přístupu některých hráčů nemám slov. Soupeři gratuluju za touhu vyhrát a nevzdát se. My jsme oprávněně klesli na samé dno tabulky."

V Trutnově na trávě hostili domácí céčko před 30 diváky rezervu Jičína. Byli jsme velmi zvědavi, jak se jičínští fotbalisté postaví k udržení první příčky tabulky.
Zápas nakonec skončil výhrou trutnovských fotbalistů v poměru 2:0, o všem se rozhodovalo v poslední čtvrthodině zápasu. V 79. minutě Jakub Karmáček poslal domácí do vedení, Rostislav Rada v 2. minutě nastavení vše pojistil. Jičín nedal ani penaltu. Utkání řídila dáma - s píšťalkou krotila muže Blažena Kánská.
Jaroslav Votoček také rozhodčí pochválil: "V trutnovském azylu jsme přivítali vedoucí tým tabulky a opět se potvrdilo, že na něho doma umíme. Podali jsme týmový výkon, fotbalovost jsme nahradili bojovností. Hosté byli lepším týmem, měli více šancí, nastřelili 2 x tyč, jednou břevno, nedali penaltu. Ale i my měli pár šancí, které jsme na rozdíl od minulých utkání dokázali proměnit. Já rozhodčí moc nechválím, ale dnes bych měl, utkání zvládli. Není lehké pískat Šimočka, Kárníka a spol."

Jednoznačným tahákem byl zápas v Hlušicích, kde Čechie hostila okresního rivala Lokomotivu Hradec Králové. Hosté mají stále možnost postupového místa, takže si pojďme říci, jak intenzívně o ní stáli.
Po bezbrankovém poločase uznal první branku rozhodčí Jaroslav Kout právě Lokomotivě, v 48. minutě se trefil Vodák. V 51. minutě se však nemohl na vedení hostů dívat nejmladší z kvarteta bratrů Průchů Pavel a srovnal skóre. Kanonýr Hlušic Michal Batelka za tři minuty upravil na 2:1 a 60 diváků už další branku nevidělo. Hlušice sice poskočily na 31 bodů, nicméně zůstávají stále páté.
Zápas se viditelně líbil vedoucímu Hlušic Jaromíru Průchovi: "Kdo šel v Hlušicích na fotbal určitě nelitoval. K vidění bylo hodně. Nasazení, obě mužstva si nic nedarovala, zápletka v podobě vedoucí branky hostů a šťastný konec, to když se nám povedlo otočit vývoj utkání. Závěrem, musím všechny hráče, kteří se dnešního utkání zúčastnili, pochválit."

Tatran Hostinné řeklo dříve ústy svého vedení - o 1. A třídu máme zájem. K tomuto cíli bylo však nutné doma zdolat předměřický Slavoj. Už v páté minutě braly tyto cíle za své, Jan Mach poslal do vedení 0:1 Předměřice. 70 diváků se radovalo v 41. minutě, vyrovnal Roman Polák. Ve druhé půli se čekal tlak domácích, ale ti své šance nedávali a v 75. minutě Ponikelský dokonale zaskočil domácí defenzívu a Slavoj si veze z města kamenných obrů výhru 1:2. Utkání řídil Václav Hlavsa.
Pavel Šmucer, vedoucí Tatranu: "Proměňování vyložených šancí nám dělá neskutečné problémy, soupeř z několika příležitostí vytěžil maximum a zaslouženě bere všechny body."

HVĚZDA KOLA :
Blažena Kánská, rozhodčí utkání Trutnov C-Jičín B, zápas zvládla s nadhledem.

UDÁLOST KOLA :
Všechny tři týmy z čela tabulky prohrály, to není obvyklý jev.

VÝROK KOLA :
Michal Sobotka, vedoucí Lokomotivy, po utkání v Hlušicích: "Někteří hráči den před utkání flámovali až do pozdních ranních hodin a taky pak jejích výkon podle toho vypadal. Pár hráčů by si mělo uvědomit, že sezóna stoji hodně peněz a úsilí plno lidí. Tímto utkáním se zhatila práce celé sezóny."


NÁVŠTĚVA KOLA :
Návštěva kola, pro 70 diváků v Hostinném poměrně silný termín. Kombinace závěru sezóny, EURA a počasí konaly zřejmě své.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 27. ODEHRANÉM KOLE (ve 27. kole celkem přišlo 220 fanoušků, průměr na utkání 55 a to je málo, od počátku sezóny tedy celkem 8 761 diváků, celkový průměr na utkání 81)

Hostinné - 1981 diváků (průměr 141 diváků na zápas)                                           SK Hlušice - 1262 diváků (průměr na zápas 90 diváků)                                         Lokomotiva HK - 1242 diváků (průměr 95 diváků na zápas)                                   Rudník - 1162 diváků (průměr na zápas 83 diváků)                                                Předměřice - 1120 diváků (průměr 86 diváků na zápas)                                      Trutnov C - 851 diváků (průměr 60 diváků na zápas)                                              Jičín B - 765 diváků (průměr 58 diváků na zápas)                                               Malšovice - 720 diváků (průměr 55 diváků na zápas)                                         

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 27. ODEHRANÉM KOLE :
26 - Jakoubek (Hostinné),
22 - M. Batelka (Hlušice)
17 - Dušánek (Malšovice),
16 - Zvolánek (Lokomotiva),
15 - P. Horáček (Jičín B),

12 - Víšek (Rudník),
10 - Jareš (Malšovice), Frank (Předměřice), Soumar (Hlušice),
9 - M. Mezsároš,
Pluhař (Jičín B), Knap (Rudník), 
8 - A. Hůlka (Lokomotiva),
7 - R. Polák (Hostinné), Zeman (Rudník), Brokeš (Malšovice),
6 - Rodr (Hostinné), Strakatý (Předměřice), 
5 - T. Haken, Vacek (Jičín B), Špaček (Hlušice), Voborník, Pekáč (Předměřice), Řehůřek, Chvalina, M. Kulda (Trutnov C), Kučeravý (Rudník),    
4 - M. Jeník (Jičín B), L. Horák (Hostinné), Šubrt (Lokomotiva), Bezvoda, Hlavatý (Předměřice), Mar. Kohout, Svěcený (Hlušice), Z. Doubic, Kárník (Trutnov C), 
3 - Nálevka, Hejtmánek (Jičín B), Valeš, Šmucer, vlastní (Hostinné), Jiří Javůrek, D. Denk, Schejbal, Vodák (Lokomotiva), Šmarda (Předměřice), Pav. Průcha (Hlušice), Zákravský, Tůma, Starý (Trutnov C), Čáp (Rudník), Valc, T. Franc (Malšovice),  
2 - Řeháček, Voldán, Klaban, Bucek, Janda, Veg, Kirchner (Jičín B), Kracík, T. Maličký, Filcsák (Hostinné), Borovský, Odehnal, vlastní (Lokomotiva), Ponikelský (Předměřice), Kyral (Hlušice), Šimočko, Hodbod, Skuček, Rada, vlastní (Trutnov C), Horešovský, Hloušek, Prívara (Rudník), Rejha (Malšovice),
1 - Míka, Čeřovský, Malý, Mikolášek, Šaroun, Knížek, V. Horáček (Jičín B), Petružálek, Brož, Slavík, Lorenz, Nossek, Valášek (Hostinné), Rosulek, Svatoň, Dostál, Karabinoš (Lokomotiva), E. Bareš, J. Bareš, Mindek, Paizker, Lejp, Bouček, Mach (Předměřice), J. Batelka, Šimůnek, Holman (Hlušice), Vomočil, Švorc, Kučera, Klossowski, Šulitka, Kancok, R. Horáček, Jirka, Landa, Karmáček (Trutnov C), Eftlaiš, Pecold, Štemberka (Rudník), Papík, Groh, Luňák, Libřický, Lemon, Horký, Eftlaiš, Luňák, Krejčí (Malšovice), chybí střelec Rudníku v zápase s Tatranem Hostinné




JAKO 1.B TŘÍDA skupina F (VÝSLEDKY

PĚT TÝMŮ MÁ ŠANCI NA DRUHÉ MÍSTO, V OPOČNĚ DEBAKL POŘÍČÍ

Akcie druhého místa jsou stále na trhu, pět týmů si na ně stále může sáhnout i v posledním kole. Bereme v úvahu, že i druhá příčka může být postupová.
V předehrávce posledního kola porazil Dvůr Králové B Doudleby 6:0, zápasu se budeme věnovat až při hodnocení epilogu soutěže.
V dohrávce domácí Opočno podlehlo v neděli 5. června Solnici 0:1 (Tomáš Kubec). Zápas sledovala pěkná návštěva 102 diváků.

První sobotní duel byl o zápase vítěze skupiny Náchoda B se Solnicí. Favoritem byli domácí fotbalisté, ale v minulém kole s Opočnem také byli a nakonec rozhodovali v nastavení z penalty. Hrálo se od 17.00.
I z tohoto utkání se stala poměrně velká bitva. Lukáš Soumar, věkem ještě dorostenec, poslal náchodskou rezervu do vedení v 51. minutě, o osm minut později rovnal skóre Tomáš Kubec. Nejlepší střelec soutěže Jan Plšek nakonec rozhodl devět minut před koncem o výhře Náchoda 2:1.
Před 50 diváky pískal duel David Frič. Stručně zhodnotil zápas hostující kouč Martin Kadavý: "Z našeho pohledu překvapivě vyrovnané utkání rozhodla branka 9 minut před koncem."

Svěřenci Marka Mazury, tedy Doudleby nad Orlicí, hostili doma Černíkovice a věděli, že výhra by je posunula na 36 konečných bodů. I zde se začínalo v 17.00.
Doudleby se loučily se sezónou (utkání posledního kola předehrávaly s výsledkem 0:6 ve Dvoře) a 120 divákům výsledkem poděkovaly. Hosté z Černíkovic si totiž domů vezli prohru 7:1 (Matěj Kráčmer 4, Marek Mazura, Tomáš Mazura, Tomáš Kotyza - David Hanuš). Zmíněných 36 bodů sice domácí posunulo na 2. místo, ale soupeři mají pochopitelně zápasy k dobru. Nad pravidly bděl v tomto zápase Lukáš Šlezinger.
Marek Mazura, trenér Doudleb: "Konečně jsme odstranili příčinu nepříznivých výsledků, dali jsme góly. Velký zápas čísla 7 Tomáše Kotyzy, který jako správný kapitán ukázal mužstvu cestu. V 7. minutě vstřelil první branku zápasu a dovedl domácí fotbalisty k vítězství 7:1. Kapitán se nádherným výkonem rozloučil s aktivní činností."

Nedělní zápasy otevíral duel Opočna s Velkým Poříčím. Svěřenci Jana Jánského měli v případě výhry možnost svoji návštěvu o bod předhonit.
Běžela 29. minuta zápasu a Opočno vedlo 4:0, pikantní příchuť tomuto stavu dal fakt, že všechny čtyři branky dal Martin Šnajdr. Po pauze dal pátý gól Petr Musil a výhra 5:0 určitě uspokojila přítomných 80 diváků. Utkání pískal Marian Otava.

Albrechtice byly druhé a druhé mohly zůstat za předpokladu výhry nad béčkem Dvora Králové. Jenže áčko Dvora předehrálo a bylo nanejvýše pravděpodobné, že do Albrechtic přijede velmi dobrá sestava. Začátek střetnutí byl v 17.00.
Dobrá sestava přijela a přijela i s brankářem-střelcem Jakubem Vaníčkem, který v 22. a v 39. minutě poslal Dvůr do vedení 0:2. Ve 43. minutě se trefil z pohledu hostů potřetí Martin Otradovský a stav 0:3 vydržel až do konce.
Rostislav Kchop, trenér Albrechtic: "Výsledek prvního poločasu odpovídá kvalitě soupeře.O třídu nás přehrál. Ve 2. půli jsme dřeli a Dvoru se ve hře vyrovnali. Měli jsme asi 5 výborných šancí, ale nebylo nám souzeno. Přesto mančaft chválím za výkon ve druhé části hry.".

HVĚZDA KOLA :
Martin Šnajdr (Opočno) - asi těžko mohl být vyhlášen někdo jiný, plejer Opočna dal do 29. minuty zápasu s Velkým Poříčím čtyři góly a to se jen tak nevidí.

UDÁLOST KOLA :
V utkání Doudleby nad Orlicí - Černíkovice se podle slov domácího trenéra Marka Mazury loučil kapitán týmu Velešova Tomáš Kotyza. Loučil se s velkou grácií a skvěle - jeho tým vyhrál 7:1.

VÝROK KOLA :
Čeněk Celler, trenér rezervy Dvora, po zápase v Albrechticích: "V náherném areálu se spoustou známých osobností, to byla krásná neděle."


NÁVŠTĚVA KOLA :
120 fanoušků vidělo zápas Doudleby nad Orlicí - Černíkovice.

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 27. ODEHRANÉM KOLE :
35 - Plšek (Náchod B),
24 - Hořínek (Albrechtice),
20 - Ma. Kráčmer (Doudleby),
19 -
D. Hanuš (Černíkovice),

18 - Vaněček (Náchod B), L. Jelen (Opočno), 
17 -
Dobýval (Velké Poříčí),
15 - J. Vaníček (Dvůr Králové B),
14 - Poláček (Náchod B),
13 - Marks (Dvůr Králové B), Zaňka (Solnice),

11 - Závada (Velké Poříčí), Vágner (Dvůr Králové B), Pinkas (Albrechtice),
10 - Voldán (Dvůr Králové B),
  T. Přibyl (Opočno),
8 - Vlček (Náchod B), M. Otradovský (Dvůr Králové B), Z. Schod (Solnice),
Sršeň (Albrechtice),
7 - V. Hák (Dvůr Králové B), Reichl (Opočno),
6 - Říha (Náchod B), Hudousek (Doudleby), Šnajdr (Opočno),

5 - Vondřejc, Školník (Opočno), Hovorka (Solnice), Jak. Novák, Mi. Vít (Velké Poříčí), Stodůlka (Černíkovice), Velíšek (Albrechtice), Jak. Šrámek (Doudleby),
4 - T. Vejprava, Pípek, Jar. Vejprava (Náchod B), Kopsa (Doudleby), J. Hanuš, Stieber, Mňuk (Černíkovice), Hanzl (Velké Poříčí), Pfeifer (Opočno), Kuhn (Dvůr Králové B), Zeman (Albrechtice), Olejarcz, T. Kubec (Solnice),
3 - Vrabec, Soumar (Náchod B), Dudek (Doudleby), Řežábek, Samler, Mertlík (Dvůr Králové B), P. Musil (Opočno), Zelený, Kuneš, Hubka (Velké Poříčí), Jaroš (Albrechtice), Handa (Černíkovice), Rýznar, Gajda (Solnice),
2 - Akpem Ayikien, Peremene Gidion, Hanel, vlastní (Náchod B), Rejl, Teuber, Vitebský (Dvůr Králové B), Škrabal, vlastní (Opočno), Stříbrný, Stodola (Velké Poříčí), Kadavý, J. Kubec (Solnice), Mat. Mazura, Mar. Mazura, T. Mazura, Kotyza (Doudleby), Řehák, Duha (Albrechtice), Kučera, Ji. Holoubek (Černíkovice),

1 - Král, Kromholz, Scharfer, Petr, Punar, Chládek (Náchod B), Jákl, Kasan, Pícha, Volf, Matula, D. Machek (Dvůr Králové B), Čtvrtečka, Franc (Opočno), Kaněra, Flaška, Lanta, Hurdálek (Velké Poříčí), Camara Morlaye, Drašnar, Mertlík, Hartman, Bocek, Drašnar (Solnice), Plachetka, Lyer, Kudláček, Krmaš, Souček (Doudleby), Víteček, Vrba, Jedlinský, Cink, M. Vašata (Černíkovice),
- chybí střelci ze zápasů Dvůr Králové B-Černíkovice, Albrechtice-Dvůr Králové B a Opočno-Velké Poříčí


DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 27. ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo v 27. kole 320 fanoušků, průměr na utkání 80, od počátku podzimní sezóny tedy celkem 11 345 diváků, celkový průměr na utkání 107, chybí zápas Náchod B - Dvůr Králové B, který se nesehrál a byl kontumován, a odložené utkání Dvůr Králové B-Černíkovice)

Albrechtice n. O. - 2130 diváků (průměr 152 diváků na zápas)                                Černíkovice - 1890 diváků (průměr na zápas 145 diváků)                                       Velké Poříčí - 1550 diváků (průměr 119 diváků na zápas)                                       Doudleby n. O.- 1422 diváků (průměr 101 diváků na zápas)                                   Solnice - 1246 diváků (průměr na zápas 95 diváků)                                                FK Náchod B - 1145 diváků (průměr na zápas 81 diváků)                                       Opočno - 1122 diváků (průměr na zápas 80 diváků)                                        Dvůr Králové B - 1043 diváků (průměr na zápas 86 diváků)                                



JAKO 1.B TŘÍDA skupina G (VÝSLEDKY)      

KOBYLICE PROHRÁLY V DOLNÍ KALNÉ, KOPIDLNO O NADĚJI V CHLUMCI

Skupina G JAKO 1. B třídy je ve znamení souboje o 4. místo, ten se odehrává mezi Kobylicemi a Kopidlnem.

První sobotní zápas byl velmi sledován, Dolní Kalná hostila Kobylice. Oba týmy si v minulosti vyměnily několik komplimentů na vzájemná utkání, jak tomu bylo po sobotě? Pod kaštany se vykopávalo v 17.00.
Poločas 1:0, jediný gól vlastní díky hostujícímu Petru Kubištovi. Jenže v 58. minutě Petr Kubišta srovnal na 1:1 a Kobylice se dostaly nahoru. Jen do 71. minuty - Tomáš Jiřička v této části hry dal na 2:1, v 85. minutě Jaroslav Jiřička na 3:1 a vše uzavřel v 89. minutě Jan Smetana gólem na závěrečných 4:1. Kobylice budou tedy vzhlížet k Chlumci nad Cidlinou.
Před 125 diváky pískal zápas Luboš Stejskal. Zápas hodnotil hráč Dolní Kalné Martin Bartoš: "Velmi vyrovnané utkání, jehož výsledek neodpovídá průběhu hry. První branku si hosté dali sami a pak museli hrát vabank. V průběhu druhého poločasu nás několikrát skvěle podržel brankář Šulc. Ke konci utkání jsme využili otevřené obrany hostí a nastříleli rozhodující 3 branky."

Kunčice nad Labem - Žacléř, hrálo se v sobotu od 17.00, byli jsme velmi zvědavi, zda se domácí konečně po dvou propadácích dostanou v závěru ročníku k motivaci. Baník Žacléř sehrál minule slušné utkání proti Chlumci, na něj chtěl navázat.
Po bezbrankovém poločase se oba týmy rozhodly 50 přítomných diváků pobavit a konečné skóre po 90 minutách se vyšplhalo na 3:3 (56. Míč, 67. Jak. Jeřábek, 74. Jak. Jeřábek - 47. Maňuch, 68. Tušiak vlastní, 70. Josef Těžký). Na penalty vyhrál 2:4 Baník Žacléř (asi v rámci letošní sezóny poněkud překvapivě), zápas řídil Petr Jansa.
Jan Jelínek, trenér Kunčic: "V zápase bylo znát, že se na hřišti utkala dvě nejslabší mužstva soutěže. Množství špatných přihrávek na obou stranách a velice často chybující rozhodčí, který tápal a snažil se vše hasit udělováním zbytečných karet, dalo zápasu punc průměru. V zápase naopak zazářila naše asi nejhezčí akce celého jara. To když si na dlouhý pas A. Kracíka naběhl Švec, na jeho přesnou přihrávku si naběhl J. Jeřábek a dělovkou pod břevno nedal brankáři šanci. V penaltové loterii byla pani Štěstěna na straně hostů."

Libáň s Valdicemi, sobotní derby jičínského okresu se uskutečnilo rovněž od 17.00. Oba týmy již hrály o čest a dobrý pocit, hosté byli lepší a vyhráli 3:0 (Kubíček, Zugar, Kalenda). Vše sledovalo 75 diváků a pískal Matěj Junek.
Vladimír Kalenda, hrající trenér Valdic: "K tomuto zápasu jsme odjížděli pouze s jedním mužem na lavičce. Vlivem zranění a rodinných povinností dvou hráčů jsme dohrávali druhý poločas o deseti. I přesto jsme dokázali vstřelit tři branky a zvítězit. Domácí brankář zlikvidoval další čtyři stoprocentní šance včetně pokutového kopu. Libánští měli opravdu vychýlenou mušku, když nedokázali proměnit ani ty nejvyloženější šance."

V Chlumci nad Cidlinou je již klid, domácí se zachránili a teď už bylo jejich utkání o tom, zda definitivně pohřbí Kopidlno nebo mu dají ještě naději. Nedělní zápas v pěkném chlumeckém areálu začínal v obvyklý čas, tedy v 17.00.
Ve čtvrt na šest to bylo již 0:2 (8. Brožíček, 15. Valnoha), v 58. minutě dokonce Miloslav Havelka upravil již na 0:3. Pak teprve začali hrát a především střílet domácí - 61. Hartman, 63. Veselský, 69. Veselský - a za devět minut bylo vyrovnáno na 3:3. Naději nakonec vystřelil v 81. minutě kopidlenský David Machačný. Zápas řídil před 130 diváky Martin Pálka.
Jaroslav Koza, vedoucí Chlumce B: "V dnešním zápase jsme hosty pustili po hrubých chybách našich hráčů do tří brankového vedení. Dokázali jsme srovnat na tři ku třem, ale na čtvrtý už jsme nedokázali odpovědět." 


HVĚZDA KOLA :
Michal Šulc (Dolní Kalná) - brankář dolnokalenského týmu podržel svůj tým za stavu 1:1 proti kobylickým dobyvatelům a nakonec se tímto vkladem podílel na celkové vysoké výhře svého týmu 4:1.

UDÁLOST KOLA :
Kopidlno žíje - vyhrálo v Chlumci 4:3 a srovnalo body s Kobylicemi na 29:29. Rozhodne poslední kolo, Kobylice hostí Chlumec a Kopidlno Kunčice.

VÝROK KOLA :
Jiří Pešta, vedoucí mužstva Libáně, po zápase s Valdicemi: "Dnešní zápas přesně vystihl situaci proč se nacházíme tam kde jsme."


NÁVŠTĚVA KOLA :
130 diváků sledovalo utkání Chlumec n. C. B - Kopidlno.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 27. ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo v 27. kole 380 fanoušků, průměr na utkání 95, od počátku sezóny tedy celkem 11 377 diváků, celkový průměr na utkání 105)

FK Kopidlno - 1915 diváků (průměr na zápas 147 diváků)                                       Dolní Kalná - 1888 diváků (průměr na zápas 134 diváků)                                       Kobylice - 1496 diváků (průměr 115 diváků na zápas)                                            Sokol Libáň - 1365 diváků (průměr na zápas 97 diváků)                                       SKP Valdice - 1356 diváků (průměr na zápas 104 diváků)                                      FK Chlumec B - 1311 diváků (průměr 93 diváků na zápas)                                     Žacléř - 1089 diváků (průměr 83 diváků na zápas)                                                  Kunčice n. L. - 952 diváků (průměr na zápas 68 diváků)                                        

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 27. ODEHRANÉM KOLE :
16 - Dítě (Kobylice), T. Jiřička (Dolní Kalná),
15 - Rejman (Valdice), M. Kučera (Chlumec B), 
14 - Sítař (Libáň), Míč (Kunčice),
10 - Tauchman, V. Kodytek (Dolní Kalná), Hartman (Chlumec B),
9 - Najman (Dolní Kalná), Nový, Havlíček (Kobylice), Poutník (Kopidlno),
8 - Hampl (Dolní Kalná), Horváth (Žacléř),
7 - Repka (Valdice), Balcar (Libáň), D. Jeřábek, M. Krejčík (Kunčice),
6 - Jar. Jiřička (Dolní Kalná), Branský (Chlumec B), Kalenda (Valdice), R. Brzek (Kobylice), Havlík (Libáň), Ondráško (Žacléř),
5 -
D. Ježek (Dolní Kalná), Myška (Chlumec B), Volšička, Zugar (Valdice), Hnát, T. Klaban, Dřímal (Kopidlno), P. Dvořák (Kobylice), Mádle (Žacléř), Jak. Jeřábek (Kunčice),
4 - M. Stránský, Bartoš, Landyš (Dolní Kalná), Janda (Chlumec B), Špicar (Valdice), Machačný (Kopidlno), Hlavatý (Libáň), Skála, vlastní (Žacléř), 
3
- vlastní (Dolní Kalná), Klzo, Vávra (Kobylice), Kofránek, Veselský (Chlumec B), Černovský, Havelka (Kopidlno), Tu Hai Linh (Libáň), Janata, Maňuch (Žacléř), Kracík (Kunčice),
2 - Smetana (Dolní Kalná), Pitthard, Toráč, Vilímek, Kubíček (Valdice), Pečenka, Kubišta (Kobylice), Berounský (Kopidlno), J. Kučera, Kycelt, Beneš, Kmínek, Bareš, D. Jelínek (Chlumec B), Pešta, Smetana, Hampl (Libáň), Baše, Popelka, Kovačík (Žacléř), Tryzna (Kunčice n. L.),
1 - Dědek, A. Kodytek (Dolní Kalná), Zeman, Hubený, Tichý, Kárník, Svoboda, J. Jelínek, J. Volný, Appl, Bráborec, Dušek (Chlumec B), Kubíček, Vočka (Valdice), Zedek, L. Komárek, Dyčenko, Valnoha, Brožíček (Kopidlno), Herzog, Říha, Pšenička, Khol, Sedláček (Kobylice), Mička, Mutzer, Valnoha, Vondráček, Kalinka, vlastní (Libáň), Kotyk, Ma. Těžký, Hradecký, Sedlák, J. Těžký (Žacléř), Adolf, Jílek, Chlum, Gazsi, Tušiak, Stejný (Kunčice),


JAKO 1.B TŘÍDA skupina H (VÝSLEDKY)   

SOBOTNÍ ZÁPAS OHNIŠOV - SMIŘICE JASNĚ PRO DOMÁCÍ

V sobotu se hodně napovědělo, jaký bude další vývoj závěru skupiny.

Start Ohnišov hostil Smiřice, domácí bojovali o svůj osud, hosté zatím kráčeli soutěží na jaře výtečným způsobem. Pro Kuchtu, Kyrala a spol. existovala jen výhra jako pojistka, v případě ztráty by se vše rozhodovalo v posledním kole. Hrálo se od 17.00.
Do kabin se šlo za stavu 0:0, v 48. minutě vedly Smiřice 1:0 díky Čížkovi a jeho proměněné penaltě. A pak to přišlo - 55. Kuchta, 63. Krpata, 60. Kuchta a 81. Cuberka. Ohnišov vyhrál 4:1 a hodně nakročil k záchraně. Jak moc, rozhodne neděle. Před pouhými 25 diváky řídil Vlastislav Kiezler.
Hlas z kabiny Smiřic: "K utkání jsme přijeli se 6 dorostenci. První poločas jsme byli lepším týmem, domácí hráče několikrát podržel svými zákroky brankář. Ve druhém poločase se domácí zlepšili a otočili vývoj utkání."

V neděli se odehrál duel dvou 22-bodových týmů Hronova a Zdelova. Kdo vyhraje - ještě může žít, v případě Zdelova určitě, to byla slova před zápasem. I v Hronově zazněl první hvizd v 17.00.
O výhře Hronova 2:0 rozhodl Milan Štavík, v 16. a 81. minutě. Vzhledem k výsledkům domácích s Ohnišovem se voda hodně zavřela, ale nepředbíhejme. Nejen nový přestupní řád může učinit své.
Zdeněk Samko ještě živí malou naději: "Dnešní utkání jsme zvládli na jedničku a je velká škoda, že v takovéto sestavě odehrajeme jen tři zápasy v sezóně. To je největší důvod, proč se nejspíš z 1. B třídou nakonec rozloučíme."
Před 70 diváky řídil zápas Jakub Ludvík.

Lípa byla po nádherné výhře s Ohnišovem zachráněna a její nedělní střetnutí v Kostelci již mělo spíše charakter sousedského duelu. Začátek v 17.00.
Béčko Kostelce si připsalo další výhru, tentokrát 2:1 (Klapal, Mondík vlastní - Brzokoupil PK), ale ta na jeho poslední příčce nic nemění. Pozitivní je, že zápas viděla stovka fanoušků, do Kostelce přijel ladit píšťalku sudí Miloš Skřivánek.
"Zasloužené vítězství domácích", glosoval duel vedoucí Lípy Libor Beran.

Police hostila Borohrádek, hosté měli před utkáním ještě stále naději. Bojovali o ní bojovat s jedním z nejúspěšnějších klubů jara. Jaký bude stav před 19. hodinou v neděli?
Stav byl 4:1 pro Polici (Klapkovský 3. Valtera - Čermák). 80 diváků přišlo na polický stadion a kromě hráčů sledovalo i výkon rozhodčího Matěje Junka.
Karel Klimeš, předseda polického klubu: "Utkání za krásného počasí bylo zprvu vyrovnané, ovšem v průběhu hry jsme tempo určovali my. Plno příležitostí bylo z naší strany neproměněno. Jsem rád, že jsme sezónu v domácím prostředí zakončili výhrou."


HVĚZDA KOLA :
Josef Klapkovský (Police n. M.) - tři jeho góly a dobrý výkon v posledním domácím utkání potěšily přítomné fanoušky.


UDÁLOST KOLA :

Hronov zdolal doma oslabený Zdelov a hosté v tomto zápase již definitivně ztratili možnost bojovat v posledním kole s Ohnišovem o setrvání v soutěži.


VÝROK KOLA :
Petr Komárek, vedoucí Zdelova: "Tak jsme si ten "kraj" vyzkoušeli. Teď se vracíme do "okresu". Z čistě ekonomického hlediska to není pro klub až tak špatná zpráva. V pokladně nám zůstane několik desítek tisíc korun."


NÁVŠTĚVA KOLA :
100 diváků vidělo regionální derby Kostelec n. O. - Lípa n. O.


KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 27. ODEHRANÉM KOLE :
22 - Kuchta (Ohnišov),
20 - Klapkovský (Police),                                                                                          19 - Síkora (Lípa), 

14 - Korenčík, Šimek (Smiřice),
13 - Bednář
(Smiřice), Šťavík (Hronov), 
12 - Brzokoupil (Lípa), 11 - Danihel (Hronov),
10 - Jandík (Police),
9 - Macek (Ohnišov), Valtera (Police n.M.),

8 - J. Koutník (Smiřice),
Novotný (Zdelov), Čepelka (Lípa),
7 - Mráz, Weisser (Zdelov), P. Matějus (Borohrádek),
6 - Vašata (Lípa), Kováč (Ohnišov), Tichý (Hronov), R. Sazima (Borohrádek), Rada (Kostelec B),
5 - Raszka, Čížek (Smiřice),
Ćermák (Police), Dostálek (Zdelov),
4 - Kollert, Semerák (Police n. M.), Mondík (Lípa), Krpata (Ohnišov), Neubecker, Dvořák (Zdelov), Liška, T. Sazima, Vojnar (Borohrádek),
3 - Melichárek, Konrád (Smiřice), Pataki, vlastní (Police n.M.), Kafka (Lípa), D. Brzek (Ohnišov), Neuschl (Hronov), Komárek, Sehnal (Zdelov), Moravec, Barták (Borohrádek), Vilímek, Svatoš (Kostelec B),
2 - Matějček, Škarytka (Smiřice), Švorčík, Bergmann (Police n. M.), Grim, Bílek, Doleček (Lípa), Šedivý, Baborák, Pokorný, Cuberka (Ohnišov), Hurdálek, Hošek, M. Horák (Zdelov), Lochman, Brendl, Václavek, Duda, Staněk (Borohrádek), Hofman, Nosek, Phan Mang Tuong. Strnad, Franců (Hronov), Křehký, Hochmann, J. Kozel, vlastní (Kostelec B), 
1 - Ponikelský, Fof, Duong Ming Tung, Bureš (Smiřice), Jasiok, Hauk, Tauc, Sivak, Šnábl (Police), Palán, Horák (Lípa), Štětina, Martínek, Zrzavý, Fišer, T. Krahulec, Kyral (Ohnišov),
R. Zeman, Nedvídek, Cvejn, Csontos (Zdelov), Pek, Ansorge, Novák, Vít, Schreiber, Klabník (Hronov), Udržal, Uhnavý, Karkula, Lifka, Čermák (Borohrádek), J. Šrámek, Krejčí, Jošt, M. Kozel, Krupka, Klapal (Kostelec B),

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 27. ODEHRANÉM KOLE (v 27. kole celkem přišlo 275 fanoušků, průměr na utkání 68, od počátku sezóny tedy celkem 9 931 diváků, celkový průměr na utkání 91)

Borohrádek - 1 527 diváků (průměr 117 diváků na zápas)                                      Lípa n. O. - 1 460 diváků (průměr na zápas 112 diváků)                                       AFK Hronov - 1 338 diváků (průměr na zápas 95 diváků)                                        Zdelov - 1 320 diváků (průměr 101 diváků na zápas)                                             Police n. M. - 1 298 diváků (průměr 92 diváků na zápas)                                         SK Smiřice - 1 025 diváků (průměr 78 diváků na zápas)                                    Kostelec B - 948 diváků (průměr na zápas 67 diváků)                                          Ohnišov - 511 diváků (průměr 36 diváků na zápas)                                       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vytvořeno: 11.6.2016
redakce Fotbal v kraji (vb)


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace