Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

1. kolo Poháru KFS se hraje o víkendu 6 - 7. srpna, ve Smiřicích až 17. srpna


Datum akce: 30.11.-0001

Pohár hejtmana Královéhradeckého kraje vstoupí o víkendu 6-7. srpna 2016 do svého 1. kola. Pro řadu týmů bude toto pohárové kolo generálkou na úvodní mistrovské zápasy. Podívejme se tedy, kdo s kým v prvním kole změří síly.

V losovací skupině A přivítají Smiřice po penaltové výhře nováčka krajského přeboru SK Libčany. Pozor - hraje se až ve středu 17. srpna.
Druhým utkáním bude derby, jeden z favoritů 1. A třídy Sokol Třebeš se vzdala pořadatelství a zápas se zkušeným celkem FK Vysoká nad Labem se hraje právě ve Vysoké (sobota 6. 8. v 10.00). Vítězové těchto duelů se podobně jako v dalších losovacích skupinách střetnou spolu.

V losovací skupině B se dále objevuje účastník přeboru OFS Hradec Králové Sokol Myštěves, ten dokázal na penalty zdolal Nepolisy a odměnou mu bude nedělní start hradecké Slávie.
Divoká přestřelka v Kobylicích poslala do dalšího duelu Bystřian Kunčice, svěřenci trenéra Richarda Vláška hrají s Chlumcem nad Cidlinou, který vyhrál v Miletíně 3:1. Duel trenérů Vlášek-Průcha může přilákat dobrou návštěvu, nicméně v Chlumci nad Cidlinou, kde se nakonec duel hraje.

Losovací skupina C přinese utkání Rudníku s Lázněmi Bělohrad. Domácí na penalty vyřadili Vrchlabí, hosté již bez stopera Šoufka (Kobylice) měli v předkole volný los, když startovali na Lázeňském poháru. Hraje se v pátek 5. srpna a místem utkání budou Lázně Bělohrad, kde se otevírá zbrusu nové zázemí.
Druhým duelem skupiny bude derby Jičínska, SK Sobotka bude hostit SK Jičín. Hraje se v sobotu od 17.30.

Jak to bude vypadat v déčku? Tatran Hostinné v duelu nováčků dokázal vyhrát v Nové Pace a odměnou mu bude start sobotní Jiskry Hořice.
Bílá Třemešná přivítá v sobotu obhájce trofeje RMSK Cidlina Nový Bydžov. Před tradičně dobrou kulisou v Třemešné by to mohl být dobrý a dramatický zápas, i zde se hraje v sobotu.

Velké Poříčí v přestřelce vyhrálo v Malšovicích a díky tomu se v losovací skupině E odehraje duel Jan Hubka - Karel Havlíček, tedy kolegů z realizačního týmu loňského Červeného Kostelce. Favority nejen tohoto utkání jsou hráči Kostelce, kterým se do kádru vrátil například Lukáš Hlava a navíc hrají v neděli doma. Ale pohár je nevyzpytatelný.
Sparta Úpice rozstřílela nováčka z Kocbeří a jejím soupeřem bude v 1. kole v sobotním duelu Sokol Provodov.

V losovací skupině F rozhodne los STK o místu konání utkání Slavoj Předměřice - Police nad Metují. Oba týmy hrají 1. B třídu, oba v předkole vyřadily favority Nový Hradec Králové a Slovan Broumov. V Polici prohrál Broumov dokonce 1:4 před 200 diváky. Utkání se nakonec hraje v sobotu v Polici nad Metují.
Opočno dokázalo doma zdolat Černilov 3:2 a odměnou bude start exdivizní Jaroměře. Soupeři se dohodli na pátečním termínu.

Lípa nad Orlicí uvítá doma v neděli účastníka krajského přeboru SK Dobruška. Pro domácí to může být velmi atraktivní duel.
Druhým zápasem losovací skupiny G bude nedělní střetnutí Třebechovic pod Orebem s Novým Městem nad Metují.

V losovací skupině H dojde k sobotnímu atraktivnímu zápasu Doudleb nad Orlicí, které vyřadily Týniště nad Orlicí, s Rychnovem nad Kněžnou.
Druhým zápasem bude utkání nováčka 1. A třídy Lokomotivy Hradec Králové s Kostelcem nad Orlicí, který až na penalty zdolal nováčka 1. B třídy Baník Vamberk. Hraje se v neděli.



Vytvořeno: 1.8.2016
redakce Fotbal v kraji


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace