Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Votrok krajský přebor: Prosadí se střelec Hašek proti svým?


Datum akce: 30.11.-0001

Už ve 4. kole Votrok krajského přeboru se po přestupu do Kostelce nad Orlicí postaví kanonýr Aleš Hašek proti svým - proti Dobrušce.

 

 

Sobota - 3. září:

10:15: FC Slavia HK - TJ Lázně Bělohrad

Slavia je zatím sice stoprocetnní na hřištích soupeře, ale doma v prvním utkání dost drsně narazila. Nestačila na rozjetý Jičín - a tuto ztrátu bude chtít nahradit. Lázně Bělohrad jsou sice nováčkem, přesto se prezentují svojí klasickou útočnou hrou. Stejně jako Slavia. Čeká se dobrý zápas.

17:00: FK Chlumec n. C. A - Sokol Provodov

Jestliže platí, že se hned od začátku soutěže hraje i o záchranu, tak tenhle duel charakteristiku války o udržení naplňuje. Chlumec ani Provodov nejsou v nejlepší formě. Vedoucí provodovského mužstva dokonce po minulé prohře v Dobrušce prohlásil: “Bylo to nejhorší vystoupení během našeho učinkování v krajském přeboru.”

17:00: FK Kostelec n. O. - SK Dobruška

Společně s Vojtěchem Bělkou, Jiřím Kořínkem a Martinem Vítem je nejstabilnějším přeborovým střelcem posledních let. Aleš Hašek, dlouhán, který léta kopal za Dobrušku, se poprvé předství proti svým. V létě totiž vyztužil výrazně posílený celek Kostelce nad Orlicí. Ve třech utkáních dal dvě branky (obě v prvním domácím utkání), dozajista se chystá i na další.

17:00: MFK Nové Město n. M. - SK Libčany

Libčany se zatím příliš nechovají jako ušlápnutý nováček. Ve třech kolech nasbíraly sedm bodů a po minulé jasné výhře nad Červeným Kostelcem soupeři nazvali jejich mužstvo “divizním souborem”. Nové Město jede zatím takříkajíc podle plánu, čtyři body za tři kola jsou odpovídající.

Neděle - 4. září:

17:00: Jiskra Hořice - FK Jaroměř A

Hořický stoper Dominik Palm říkal před minulým duelem ve Vysoké, že Jiskra už musí zabrat. Začátek soutěže je totiž zásadní. Hořičtí uhráli bod na půdě tradičně silné Vysoké nad Labem a nyní se budou snažit zaskočit dalšího favorita, exdivizní Jaroměř, zatím druhé mužstvo tabulky.

17:00: TJ Červený Kostelec - FK Vysoká n. L.

Oba týmy mají velké ambice. Mají zkušené kádry, ale zatím nešlapou úplně podle představ. Vysoká nevyhrála ani jeden duel za tři body, jen si po penaltách poradila v domácím prostředí s Provodovem a Hořicemi. Červený Kostelec klopýtl v minulém kole, kdy jasně padl v Libčanech. Nutno však říci, že hosté přijeli oslabeni o čtyři hráče zákaldní sestavy.

17:00: RMSK Cidlina A - Slovan Broumov

Je to opakování, ale novobydžovská Cidlina je hlavním favoritem přeboru. Její představitelé se opakovaně nechali slyšet, že by neodmítli postup výše. Přesto i tenhle silný celek může prohrát - jako se stalo v minulém kole v Jičíně. Proti Broumovu Cidlina nepochybně myslí na odčinění porážky.

17:00: FC Spartak Rychnov - SK Jičín A

Hosté jsou na vlně, od začátku sezony nedostali ještě ani jeden gól. Výsledkově jasně navíc vyhráli na Slavii i doma s Novým Bydžovem. Rychnov však v minulém kole ukázal, že góly dávat umí, čtyřikrát se prosadil proti Chlumci.


Vytvořeno: 2.9.2016


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace