Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

JAKO 1. A TŘÍDA: Hostinné nadále na špici. Rezerva Náchoda potvrdila postavení


Datum akce: 30.11.-0001

Krajská druhá nejvyšší soutěž měla ve středu na programu vložené patnácté kolo. V něm zvítězily oba přední celky tabulky. Náchod B přivítal zatím poslední Bílou Třemešnou a papírové předpoklady potvrdil, když vyhrál 3:0. 

„Potvrdili jsme roli favorita, kterou nám však soupeř vůbec neusnadnil. Opět jsme neproměnili řadu šancí, hattrickem se blýskl J. Plšek,“ hodnotil utkání Zdeněk Chládek, vedoucí Náchoda. 

„Marodka mužstva se nelepší a zákonitě se to odráží v tabulce. Budeme se už muset v nějakém zápase chytit, aby nám soupeři neodjeli ještě dál,“ řekl sekretář hostů Záruba.

Neustále vzhůru tabulkou stoupá Vrchlabí, jenž si proti Roudnici připsalo čtvrté vítězství v řadě. 

Tým Davida Votočka vyhrál na domácí půdě brankou Havla těsně 1:0. „V prvním poločase jsme byli herně lepší než hosté, ale proměnili pouze jednu šanci. Za druhý poločas musím hráče pochválit za bojovnost, když se snažili ze všech sil udržet vedení i v deseti hráčích, což se nakonec podařilo,“ řekl trenér.

Roudnice absolvovala utkání značně oslabena, přesto však nebyla k bodovému zisku daleko. „Bez několika hráčů základní sestavy a pouze s náhradním brankářem na lavičce jsme odjížděli do Vrchlabí s respektem. Zápas rozhodla šťastná branka domácích z úvodu utkání. Zápas byl vyrovnaný, s šancemi na obou stranách, při kterých vynikli oba brankáři, jejichž věkový rozdíl byl 30 let. Naše střelecké trápení trvá, přesto patří všem hráčům pochvala za přístup k utkání,“ komentoval utkání Zdeněk Mikan, asistent trenéra hostů. 

Důležitý zápas ze spodní části tabulky se hrál v Černilově, kam přicestovaly Nepolisy. Ty vedly po prvním dějství 1:0, když v poslední minutě vstřelil branku Tlustý. Po změně stran ale domácí třemi brankami utkání rozhodli a získali tři body. 

Předseda oddílu Černilova Jaroslav Pokrupa hodnotil výhru jako zaslouženou. „V prvním poločase hrála obě mužstva bojovné utkání, kdy domácí nevyužili tři gólové příležitosti. V nastaveném čase se hosté ujali vedení po trestném kopu. V úvodu druhého poločasu domácí srovnali skóre, byli herně lepším týmem a zaslouženě zvítězili.“

Místo toho, abychom z tutovky zvýšili na 0:2, propadli jsme a dovolili domácím srovnat. Měli jsme pak i další šance, ale gól nedali. Ani si nevzpomenu, kdy jsme vložený zápas v týdnu vyhráli. Dnes nás zase pět chybělo, to je hlavním důvodem našeho neúspěchu,“ sdělil k duelu Milan Havlík, vedoucí Nepolis. 

Zajímavé střetnutí bylo k vidění v Kunčicích, domácí hostili Třebeš. Zápas rozhodla jediná branka, kterou vsítil hostující Krykorka. 

„Doplatili jsme na neproměňování šancí. Hosté vstřelili laciný gól po tečované střele. Měli jsme převahu i šance, ale bez gólového efektu, a tak si Třebeš odvezla šťastné tři body,“ řekl k zápasu Zdeněk Šulc, sekretář Kunčic. 

 

„Utkání hrané na malém prostoru dost bolelo. V prvním poločase jsme měli více ze hry my, vstřelili šťastný gól a zahodili dvě loženky. Ve druhém poločase byli lepší domácí a při nás stálo i trochu štěstí. A tak se z nás stávají malí Jánošíci - bohatým bereme a chudým dáváme,“ glosoval utkání Vlastimil Krykorka, vedoucí Třebše.

Do Sobotky přijela rezerva Trutnova a padl jediný gól, o který se postaral hostující Doubic. Trutnovští tak brali tři body. 

„V utkání jsme toho moc nepředvedli, hosté byli lepším týmem a vstřelenou branku si zasloužili. Přejeme brzké uzdravení hostujícímu gólmanovi,“ komentoval porážku Ladislav Štrobl, trenér Sobotky. 

Realizační tým Trutnova považuje výhru za zaslouženou. „Do utkání jsme vstoupili aktivně a vytvořili si spoustu šancí, které jsme bohužel nevyužili. Celý zápas jsme měli značnou převahu a naštěstí se nám ji podařilo potvrdit deset minut před koncem jedinou brankou utkání. Nutno říci, že je to vítězství opravdu zasloužené. Soupeře jsme prakticky do ničeho nepustili a poctivým bojovným výkonem jsme si zajistili tři body, které bychom však bez váhání vyměnili za zdraví gólmana Douska, který hřiště opustil na nosítkách.“ 

Hradecká Lokomotiva se odpoutala ze dna tabulky a po dvou výhrách může mít trochu klidu do dalších kol. Tentokrát zvítězila v Třebechovicích, a to jasně 3:0. 

„Černá středa pro náš mančaft. Přístupem k utkání jsme si sami stanovili výsledek. Gratuluji hostům k zisku tří bodů,“ hodnotil utkání Karel Bíl, vedoucí Třebechovic. 

„Vyrovnané utkání. Domácí tým jsme k ničemu nepustili a sami vstřelili tři krásné branky. Pochvalu zaslouží celé mužstvo,“ radoval se po výhře hostující Michal Sobotka. 

Nový Hradec Králové si připsal druhou porážku v řadě. Tentokrát na domácí půdě prohrál s Úpicí, která chtěla napravit minulý debakl v Nepolisech. Hosté vyhráli 3:1, když o výsledku rozhodli ve druhém dějství dvěma brankami Wintera. 

„Pořád stejná písnička na domácím hřišti. Snažíme se hrát kombinační fotbal, ale bez efektu. Když nejsme schopní využít ani ty největší šance, je těžké bodovat. A k zemi nás sráží, když každá vypracovaná šance soupeře skončí v naší síti. Bohužel nám schází více klidu a hladovosti v pokutovém území, a to na obou stranách hřiště,“ litoval Ondřej Kolář, trenér Nového Hradce. 

„Do zápasu jsme nešli jako favorit, chtěli jsme zapracovat na defenzivní činnosti a vytvořit si brejkové příležitosti. To první se podařilo tak na půl, to druhé vyšlo na sto procent. Takové utkání jsme potřebovali. V náš prospěch rozhodla hlavně produktivita v zakončení,“ řekl Bohumil Kafka, sekretář Úpice. 

Ve spanilé jízdě pokračuje nováček soutěže z Hostinného, jenž dokázal znovu naplno bodovat. Překvapení dosavadního průběhu 1. A třídy nyní vyhrálo v Týništi nad Orlicí 3:1. 

„Opět hrubé chyby v obraně a k tomu naše bídná koncovka vedly k porážce v tomto zápase. Mužstvu děkuji za bojovný výkon a nasazení,“ hledal důvodu porážky Martin Horák, trenér Týniště. 

„Oboustranně bojovné utkání, ve kterém jsme měli lepší střelecké zakončení a zaslouženě vyhráli,“ sdělil Pavel Šmucer, vedoucí Hostinného. 

Po osmi odehraných kolech vévodí tabulce druhé nejvyšší krajské soutěže Náchod B o skóre před týmem Hostinného. Na třetí příčku poskočila Třebeš, jenž společně se čtvrtým Trutnovem B ztrácejí na čelo dva body. Poslední zůstává vinou horšího skóre Bílá Třemešná.   

 

 

 


Vytvořeno: 30.9.2016


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace