Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Votrok krajský přebor: Potvrdí Rychnov v Jaroměři pověst překvapení sezony?


Datum akce: 30.11.-0001

Fotbalisté Rychnova nad Kněžnou jsou asi nejpříjemnějším překvapením Votrok krajského přeboru. V 9. kole se představí v Jaroměři. Jaká lákadla přinese o víkendu první krajská liga?

Sobota - 8. října:

 

 

16:00: SK Libčany - Slovan Broumov

Libčany v minulém kole po třech utkáních prohrály, nestačily na hřišti nepříjemného Jičína. Zaváhání budou chtít napravit a papírově nemohou mít lehčího soupeře. Broumov je poslední, dal jediný gól. Až minulý víkend poprvé bodoval, uhrál bezbrankovou remízu s Lázněmi Bělohrad.

16:00: FK Vysoká n. L. - SK Jičín

Vysoká nad Labem měla vysoké ambice, ale zatím je příliš neplní, je až desátá. Ničí ji zranění a nyní ji vyzkouší velmi silný soupeř. Jičín přijede posílen výhrou nad úspěšným nováčkem z Libčan.

16:00: SK Dobruška - RMSK Cidlina

Jako každý týden čeká Dobrušku velmi důležité utkání. Tentokrát přivítá těžkého soupeře, favorita celého přeboru. Tak totiž vidí Cidlinu většina soupeřů, ale v Novém Bydžově se tomu brání. V Dobrušce by však měli potvrdit ambice.

16:00: FK Kostelec n. O. - MFK Nové Město n. M.

Nové Město zvládlo minulý týden velmi důležité střetnutí s Provodovem a mírně se v dolních patrech tabulky utrhlo dalším soupeřům. Kostelec nad Orlicí prohrál “derby” s Červeným Kostelcem a zatím ne úplně naplňuje předsezonní předpoklady o černém koni přeboru. Ale pozor, Kostelec ztrácí jen tři body na třetí Libčany.

 

Neděle - 9. října:

16:00: TJ Lázně Bělohrad - FK Chlumec n. C.

Nováček z Lázní Bělohrad se pohybuje ve spodní části tabulky, byť má velmi slušný náskok na předposlední Provodov. V minulých sezonách by se dalo očekávat, že i jeho soupeř, tedy Chlumec nad Cidlinou, bude nahánět kvůli boji o záchranu každý bod, ale je to jinak. Chlumci se pod vedením trenéra Petra Průchy daří, je pátý. “Ale musíme vylepšit výkony na cizích hřištích,” pronesl kouč.

16:00: FK Jaroměř - FC Spartak Rychnov

Jeden z magnetů kola. Hosté jsou asi nejpříjemnějším překvapením přeboru, dokonce mají o bod víc než exdivizní Jaroměř. Ta za poslední tři kola získala jen dva body a bude se chtít dostat před Rychnov v tabulce.

16:00: Sokol Provodov - FC Slavia HK

Dvě nepříjemná překvapení sezony. Provodov je předposlední, dokonce přišel i o brankáře Vacha, svou největší oporu. Gólman odešel chytat I. B třídu do Velkého Poříčí. Slavia měla vyšší ambice, než zatím ukazuje. Ale v minulém kole konečně vyhrála doma, jasně zdolala Dobrušku.

16:00: Jiskra Hořice - TJ Červený Kostelec

V Hořicích se dá čekat nejvyšší návštěva kola, přijede totiž lídr tabulky. Domácí Jiskra po velmi špatném rozjezdu zabrala a utrhla se posledním dvěma týmům tabulky. Červený Kostelec však určitě bude chtít potvrdit postavení premianta.


Vytvořeno: 7.10.2016


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace