Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

1. Krajská Grassroots konference


Datum akce: 30.11.-0001


V budově KÚ v Hradci Králové se v sobotu 4.3.2017 konala 1. Krajská Grassroots konference zaměřená na rozvoj neprofesionálního fotbalu. Pozvánku na konferenci obdržely všechny kluby, které mají své týmy v soutěžích řízenými Královéhradeckým KFS a také všech pět OFS, jejichž prostřednictvím byli do Hradce Králové pozváni také zástupci klubů z jednotlivých okresů. Konferenci zahájil předseda Královéhradeckého KFS Václav Andrejs a GTM Královéhradeckého KFS  Mgr. Jan Míl. Mezi přítomnými v sále nechyběli předsedové OFS Ing. Martin Zbořil, Ing. Petr Vítek, Miloš Židík, dále předsedové klubů, kluboví sekretáři nebo trenéři mládežnických kategorií.

Prvním přednášejícím byl Grassroots manažer FAČR Michal Blažej, který přítomným představil Strategický plán Grassroots FAČR 2020. Na něj navázal prezentací o členství ve FAČR sekretář Královéhradeckého KFS Ladislav Brož.  Zde si každý mohl udělat obrázek o tom, jak na tom je Královéhradecký kraj v počtu registrovaných členů a jaká je členská základna v jednotlivých okresech Královéhradeckého kraje. Na základě těchto údajů můžeme v budoucnu  počty členů srovnávat.

Další příspěvek Michala Blažeje se týkal vzdělávání trenérů. Většina přítomných pozitivně vnímala zavedení nové trenérské licence Grassroots leader. GTM Jan Míl dále představil novinky v projektu Měsíc náborů, Můj první gól a nový projekt Grassroots oddělení Licenční systém neprofesionálních klubů. Nově tak bude možné rozdělit kluby dle kvality do čtyř úrovní – od Grassroots, přes bronzovou, stříbrnou až po zlatou.

Mezi hlavní priority FAČR patří rozvoj ženského fotbalu. Tomuto segmentu byla věnována další část programu a zasvěceně o ní hovořil vedoucí úseku žen FAČR Pavel Ducháček. Dopolední program uzavřel GM Michal Blažej prezentací na téma Celoživotní fotbal. Účastníci byli seznámeni s projektem na podporu fotbalu veteránů a seniorů. Úsměvy na tvářích vzbudilo video např. o Walking fotbalu.

Odpolední část konference pak byla věnována tématům Královéhradeckého KFS. Předseda KFS Václav Andrejs nejprve představil nový Výkonný výbor a poté si účastníci konference vyslechli vize a představy rozvoje KFS od jednotlivých členů VV a předsedů komisí. Poté proběhl tradiční aktiv sekretářů klubů Královéhradeckého KFS a historicky 1. Krajská Grassroots konference byla zakončena diskuzí.





Fotogalerie: https://www.zonerama.com/doudera/Album/2740902

https://mujfotbal.fotbal.cz/v-hradci-kralove-probehla-prvni-krajska-grassroots-konference/a5004

Prezentace ke stažení:

2. Grassroots.pdf
3. Členství KFS, OFS.pdf
4. Vzdělávání trenérů.pdf
5. Můj první gól, Měsíc náborů.pdf
6. Rozvoj žeského fotbalu.pdf
7. Licenční systém.pdf
8. Celoživotní fotbal.pdf
9. Fotbal 5+1.pdf


Vytvořeno: 6.3.2017
Mgr. Jan Míl


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace