Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Zimní přestávka je u konce - Krajský přebor začíná již o tomto víkendu!


Datum akce: 30.11.-0001

Dlouhá zimní fotbalová přestávka v našem kraji je za námi. Již o tomto víkendu se znovu rozjedou fotbalové boje v nejvyšší krajské soutěži – ,,Votrok Krajského přeboru mužů“. Po dlouhé zimní přestávce bude zajímavé sledovat, jak se jednotlivé týmy v zimní přestávce připravili. V čele je asi největší favorit RMSK Cidlina, který těží z výborné tréninkové morálky a rovněž i pevného a kvalitního trenérskému vedení. Beznadějně poslední je ,,zatím“ Provodov s pouhými 3. Body. Vzhledem k situaci v divizi bude velmi napínavý boj o záchranu, o kterou bude hrát hned několik týmů a bojovat se bude určitě až do posledního kola.


FK Chlumec n. C. (5. Místo) – RMSK Cidlina (1. Místo)

Chlumec je velikým překvapením letošní sezóny. V zápase s Bydžovem to navíc bude derby. Přijde určitě hodně natěšených fanoušků po podzimní přestávce a k vidění tak bude velmi zajímavé utkání.

FC Slavia HK (7. Místo) – FC Spartak Rychnov nad Kněžnou (6. Místo)

Souboj sousedů v tabulce. Slavia je doma velmi silná a hodně těží z domácího prostředí. Rychnov byl ještě pár kol před koncem soutěž na nejvyšších příčkách KP. K vidění bude určitě velmi ofenzivní utkání, kde padne spousta branek.

MFK Nové Město (13. Místo) – SK Jičín (4. Místo)

První z důležitých utkání pro zachraňující se Nové Město a hned velmi těžký soupeř na začátek. Novému Městu se vcelku vydařila zimní příprava. Bude to však na kvalitní a kompaktní celek z města pohádky stačit?

SK Dobruška (15. Místo) – FK Jaroměř (10. Místo)

Domácí tým přes zimu posílil a zkvalitnil ofenzívu (Valášek, Týfa) a bude chtít hned v prvním utkání přesvědčit o tom, že to se záchranou KP myslí vážně. Jaroměř po výborném začátku soutěže ke konci uvadala a trápila se. Navíc se jí vůbec povedla zimní příprava. Jak skončí tento důležitý duel? Nechme se překvapit.

TJ Červený Kostelec (2. Místo) – Slovan Broumov (14. Místo)

Papírově jasná záležitost, ale pozor! Domácí určitě oslabí odchod bratří Hlavů do Provodova. I tak jsou ale v zápase favoritem. Broumov se v závěrečných kolech KP nadechl a vyškrábal se sérií povedených zápasů z přímých sestupových pozic. Bude jeho touha po záchraně na domácí tým platit?

TJ Jiskra Hořice (12. Místo) – TJ Lázně Bělohrad (9. Místo)

To bude zápas! Na Gothard přijde určitě několik stovek diváků, neboť hned v prvním utkání sezóny uvidí největší derby, které Hořice znají. Podaří se domácím zvítězit a dotáhnout se tak na dohled svého soka? Hosté jsou určitě zkušenějším týmem, bude to ale na domácí bojovníky stačit?

FK Kostelec n.O. (11. Místo) – SK Libčany (3. Místo)

Domácí tým měl před sezónou určitě vyšší tabulkové ambice, než na kterých se momentálně nachází. V prvním utkání ho navíc bude čekat velmi těžký a hlavně zkušený soupeř, který má však užší kádr. K vidění bude určitě veliký boj nadšených domácích proti zkušenému týmu hostů.

Sokol Provodov (16. Místo) – FK Vysoká n.L. (8. Místo)

Provodov před jarní částí mohutně posiloval a především bratři Hlavové by měli jeho tým a ofenzívu značně posílit. Bude to však stačit a dožene tým výraznou ztrátu k záchraně? Historie KP asi nepamatuje záchranu týmu se 3. Body po polovině soutěže. Domácí navíc nečeká na začátek soutěže snadný protivník.

Vytvořeno: 9.3.2017
Jiří Lebedinský


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace