Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Nejvyšší Krajská soutěž uzavře tento víkend svou první třetinu


Datum akce: 30.11.-0001

VOTROK Krajský přebor dospělých napíše o tomto víkendu svůj další příběh, který navíc uzavře jeho první třetinu podzimní části. Nenechte si proto ujít některý ze zápasů této nejvyšší Krajské soutěže.

Sobota 9.9.2017

FK Náchod – SK Jičín

Souboj dvou dosud neporažených týmů, i když Jičín má odehrán o 1. zápas méně. Náchod je v tomto utkání určitě favoritem a doma nebude chtít ztrácet body. Hosté však nemají co ztratit a o to mohou hrát uvolněněji.

FK Vysoká nad Labem – FS Slavia HK

Veliké hradecké derby. Domácí jdou do utkání posilnění pohárovým postupem přes Jaroměř. Hosté naopak s Jaroměří v minulém kole prohráli a jistě tak budou chtít v tomto utkání zvítězit.

Neděle 10.9.2017

TJ Jiskra Hořice – FC Vrchlabí

Domácí rozjeli soutěž zatím velmi dobře a jdou do utkání jako mírný favorit. Hosté v minulém kole prohráli v souboji nováčků doma s Třebší a další bodová ztráta by pro ně byla již veliká komplikace. Utkání na ,,Gothardu“ tak slibuje zajímavou podívanou.

RMSK Cidlina – SK Libčany

Domácí Cidlině se v této sezóně zatím nedaří vůbec podle představ a doma potřebují bodovat. Proti jim však stojí silný a zkušený tým z Libčan, který v minulém kole prohrál doma s Náchodem.

FK Jaroměř – MFK Nové Město nad Metují

Domácí Jaroměři se zatím v nové sezóně daří možná nad očekávání. V tomto duelu je mírným favoritem, ale Nové Město v minulém kole obralo o body Cidlinu a každý bod je pro ni důležitý.

TJ Červený Kostelec – FK Kostelec nad Orlicí

Duel dvou ,,Kostelců“. Domácí zatím podávají kolísavé výkony a důkazem toho je vysoká prohra 0:5 v minulém kole na hřišti Chlumce. O to více budou chtít v tomto utkání uspět na domácí půdě. Proti však stojí velmi silný tým hostů, který v posledních 2. kolech podal výborný výkon proti Jaroměři, resp. Favorizovanému Náchodu.

FC Spartak Rychnov nad Kněžnou – FK Chlumec nad Cidlinou

Domácí Rychnov vyhrál v minulém kole na horké půdě v Bělohradu a začíná nacházet svou podzimní formu. Hosté rovněž v minulém kole zabrali, když deklasovali doma silný tým z Červeného Kostelce. Souboj dvou týmů se solidní formou na velikém hřiště, na kterém jsou oba týmy zvyklé hrát tak slibuje zajímavý duel.

TJ Sokol Třebeš – TJ Lázně Bělohrad

Domácí nováček z Třebše se zatím ukazuje ve vyšší soutěži v dobrém světle, důkazem toho je výhra v souboji nováčků v minulém kole ve Vrchlabí. Tyto body bude chtít jistě Třebeš potvrdit i doma proti hostům z Bělohradu, kterým se naopak vůbec nedaří a případná další prohra by pro ně mohla být již komplikací.



Vytvořeno: 8.9.2017
Jiří Lebedinský


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace