Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Proběhl ukázkový trénink přípravek v Novém Bydžově


Datum akce: 30.11.-0001

NA MĚSTSKÉM STADIONU V NOVÉM BYDŽOVĚ PROBĚHL UKÁZKOVÝ TRÉNINK KATEGORIE PŘÍPRAVEK

Klub RMSK Cidlina Nový Bydžov na pondělí 9. 10. 2017 od 16:00 připravil skvělou možnost pro trenéry I rodiče, jak se dozvědět, případně naučit nové trendy a metody v práci s mládeží. Ukázkový trénink s ročníkem U10 vedli společně s šéftrenérem přípravek Matějem Novotným dvojice Antonín Barák starší, uznávaný odborník v práci s mládeží, aktuálně vedoucí trenér Akademií FAČR a mimo jiné otec fotbalového reprezentanta Antonína Baráka ml. a společně s ním pak Michal Blažej, odchovanec novobydžovské kopané, člen Grassroots oddělení FAČR a trenérsko metodické komise Královéhradeckého kraje.

Možnost shlédnout tento trénink využilo na 60 trenérů a rodičů z celého Královéhradeckého kraje. Všichni přítomní viděli 75 minut trvající trénink s komentářem, po kterém následovala diskuse. I ta ukázala velký zájem trenérů, protože trvala lehce přes hodinu a akce oficiálně skončila po půl sedmé večer.

,,V první řadě musíme říct, že nás velmi mile překvapila účast trenérů I rodičů na tomto tréninku, je skvělé vidět, že je stále mnoho lidí, kteří se chtějí v práci s dětmi a mládeží vzdělávat a posouvat sami sebe dále. Především v přípravkách je třeba opravdu udržovat děti primárně v tréninkovém prostředí, kterému dominují hry s důrazem na jejich samostatné objevování a rozhodování, bez neustálých příkazů a taktických pokynů. To je cesta, kterou můžeme u dětí zvýšit jejich zaujetí pro trénink i zápas, lásku k fotbalu, ale také jejich kreativitu, po které všichni tak voláme, a to až na úroveň A týmu reprezentace,” řekli k záměru této akce trenéři Antonín Barák a Michal Blažej.

,,Trénink se nám velmi líbil a jsem rád, že se nám podařilo podobnou akci v klubu uspořádat. Během tréninku jsme měli možnost vidět některé důležité detaily práce s dětmi, na které se nyní můžeme více zaměřovat a věřím, že když půjdeme správným směrem, tak to bude mít pro klub do budoucna jen pozitivní vliv, naši hráči budou mít fotbal rádi a i jejich kvalita bude mít vzrůstající tendenci. Jsme velmi rádi, že jsme mohli přivítat takovou osobnost mezi mládežnickými trenéry, jakou je Antonín Barák, jeho přítomnost byla určitě pro mnoho trenérů lákadlem i inspirací. Klub je pravidelně aktivní v doprovodných akcích jako je Tarzanův fotbalový kemp, halové turnaje, náborové akce a rádi bychom byli nadále aktivní i ve vzdělávacích akcích pro trenéry a rodiče, jako byla tato,“ zhodnotil na závěr akci Matěj Novotný, vedoucí trenér přípravek RMSK Cidlina.

VIDEO z akce naleznete ZDE:

http://www.tvcom.cz/Zapas/Sport-Fotbal/156907-Ukazkovy-trenink-mladeze-pripravky-(ABarak-MBlazej).htm









Vytvořeno: 11.10.2017
JL


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace