Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

VOTROK krajský přebor mužů 10-11.listopadu 2012


Datum akce: 30.11.-0001

Pravidelné zpravodajství o VOTROK krajském přeboru mužů Královéhradeckého kraje včetně komentářů trenérů a dalších zajímavostí přináší úterní číslo (13.listopadu, distribuce 14.listopadu) týdeníku Fotbal v kraji (informace o předplatném zde).

             etiketa piva Votrok                 Hradecký votrok

V 15.posledním podzimním kole je na pořadu tento program:

SOBOTA 10.11. (vše ve 14,00)

Libčany - Česká Skalice 2:0
Jičín - Kratonohy (UMT) 4:3
Dvůr Králové B - Týniště n.O. 3:6

NEDĚLE 11.11. (v 10,00)

Olympia HK - Rychnov n.K. 2:2

NEDĚLE 11.11. (v 14,00)

MFK Trutnov - RMSK Cidlina B 7:0
Broumov - Hořice 1:1
Lázně Bělohrad/Pecka - Slavia HK 2:1
Jaroměř - Červený Kostelec 3:2


http://www.rmskcidlina.com/Fotky/Muzi/FCHK-FKNB.jpg

CO NÁS ZAUJALO:

V dramatické bitvě nakonec porazil Jičín Kratonohy 4:3. Podívejte se na videoreportáž z tohoto utkání. V 90.minutě snížili hosté, kteří prohrávali již 0:4, z trestného kopu na 3:4 a závěr zápasu byl opravdu dramatický. Tomáš Haken (ročník narození 1995) opět potvrdil svůj talent a třemi góly se stal mužem zápasu, sekundoval mu v 28.m. ještě Vacek. V 64.m. dal první gól hostů Lesák, v 68.Hamák a Nun v poslední minutě proměnil trestný kop.

Dvůr Králové B přezimuje na 15.místě, rozhodla o tom divoká prohra s týmem Týniště n.O. 3:6. Rezerva Dvora měla bleskový nástup, vedla 2:0 (6.Prívara, 12.Urban), jenže Merganc dvěma trefami do poločasu srovnal. V 48.m. Schod a v 51.m. Stejskal otočili stav zápasu na 2:4 pro Týniště, v 54.m. křesal naději pro dvorské borce Křižovič (3:4). V 64.m. se však trefil Voženílek a v 71.m. Merganc a Týniště si veze domů jasnou třígólovou výhru.

Libčany si udržely exkluzívní postavení v horních patrech tabulky díky výhře nad Českou Skalicí 2:0. Jediný střelec zápasu Jelínek ctil čtyřky, první gól dal ve 4.minutě, druhý v 44.minutě. Miloš Koblížek řekl k zápasu: "Věděli jsme, že soupeř se chytl a z tohoto pohledu nám bylo jasné, že utkání nebude jednoduché. První dějství z naší strany bylo v pořádku. Pozorná hra nám přinesla dvoubrankové vedení, které zařídil Jelínek. Od 46. minuty měli hosté míč častěji na svých kopačkách. Nebezpečné situace vyřešila naše obrana v čele s brankářem Tošovským na jedničku. Dá se říci, že druhý poločas se vyvíjel dle našich představ, kluci dodrželi to, co jsme si v kabině řekli. Z tohoto pohledu považuji naši výhru za zaslouženou. Mužstvo má můj respekt. Za týden hostíme v dohrávce hradeckou Slávii."

V nedělním dopoledním utkání remizovala nečekaně hradecká Olympia s Rychnovem n.K. 2:2 (Hruška, Bělka - Valášek, Kotek). František Bárta, vedoucí kuklenského celku, hodnotil zápas slovy: "Za pěkného fotbalového počasí jsme v prvním poločase otočili nepříznivé skóre. V poločase druhém jsme neproměnili některé šance, soupeř vyrovnal a v závěru zápasu jsme se museli bát o výsledek. Touto cestou bych chtěl poděkovat hráčům i členům realizačního týmu za výkony v podzimní části sezony a popřát jim i nám mnoho zdaru v části jarní." Tradiční videoreportáž přinášejí stránky Olympie Hradec Králové ...

Jaroměř dlouho čekala na úspěch a ten se dostavil v posledním zápase podzimu a navíc v utkání s lídrem tabulky Červeným Kostelcem, Jiskra vyhrála 3:2. Přítomný předseda KFS Václav Andrejs hodnotil fotbal jako představení velmi dobré úrovně. Kostelec šel do vedení v 10.m. gólem Martina Víta, na to se nemohl dívat další z ostrostřelců přeboru Škoda a v 40. a 43.minutě otočil poločasové skóre na 2:1. V 65.m. Jakub Horák zvýšil na 3:1, stav korigoval v 73.m. opět Martin Vít. Václav Michálek, vedoucí Jaroměře, sdělil našim stránkám: "V nadprůměrném utkání se Jaroměř tentokrát mohla opřít o své útočníky a po výborném bojovném výkonu celého mužstva dokázala přehrát vedoucí mužstvo tabulky."

Broumov si doma neporadil s Hořicemi, za stavu 1:0, který zařídil svým gólem Kuru, nedal další vyloženou šanci. Nedáš-dostaneš, takto zauvažoval L.Michálek a zády k brance srovnal skóre. Lukáš Lorenc, trenér Broumova, nebyl z úrovně duelu nikterak nadšený: " Utkání slabé úrovně mohl rozhodnout Němeček v 75.minutě. Bohužel se nám to nepodařilo a soupeř nás ztrestal vyrovnáním."  Videoreportáž je k dispozici zde ...

Dva góly Miroslava Rycheckého, který je velkou ostavou nejen svého týmu, ale i celé soutěže, rozhodly o výhře Bělohradu nad hradeckou Slávií 2:1. Za hosty skóroval Erber. Domácí vedoucí Bohumil Šrám k zápasu řekl: "Na začátku prvního poločasu jsme dali brzy gól. To samé se stalo ve druhé půli. Soupeř vzápětí kontroval, ale výsledek v náš prospěch jsme zvládli a uhlídali. Tři body jsou pro nás velice důležité."

Trutnov zválcoval bydžovskou juniorku, která jela na stadion Osvobození v sestavě, která sotva domácímu gólostroji mohla čelit. V poli si zahráli i brankáři. Hvězdou zápasu se stal pětibrankový kanonýr Holubec, který k dalším brankám pustil jen Kamitze a Kováře. Domácí tým vyhrál 7:0 a hřeje se po podzimu na prvním místě. Miloš Dvořák, který byl vyhodnocen jako jeden z trenérů roku, měl pochopitelně radost: "Velice dobře nám vyšel vstup do utkání a tím jsme se dostali do patřičné pohody. V prví půli jsme byli hodně aktivní a podařilo se nám vstřelit nádherné branky. Druhé dějství jsme v nastoleném trendu pokračovali a přidali další branky. Chtěl bych poděkovat všem hráčům, že šli tvrdě za vítězstvím. Na závěr musím pogratulovat pětibrankovému Péťovi Holubcovi."

Ve středeční dohrávce všechny zaujal výsledek z Jičína, kde domácí dokázali zdolat vedoucí Červený Kostelec 2:0. V utkání byli vyloučeni dva hráči, domácí Řeháček a hostující Vlček. Videoreportáž z tohoto utkání můžete sledovat zde ...

Výsledky minulého kola ...

Několik momentů z krajského přeboru:

Kratonohy - Olympia, vyloučení hráče hostů ...

Česká Skalice - Broumov, červená karta ...

Hořice - Nový Bydžov B, pokutový kop ...

DOHRÁVKY:

sobota 17.11. 13,30 Libčany-Slavia Hradec Králové
sobota 17.11. 13,30 Týniště n.O.-Rychnov n.K.
neděle 18.11. 13,00 Lázně Bělohrad/Pecka-Jaroměř
neděle 18.11. 13,30 Dvůr Králové B-Hořice
neděle 18.11. 13,30 RMSK Cidlina B-Broumov, UMT Chudonice, změna pořadatelství

Krátkým šotem se ještě vracíme k pokutovému kopu Týniště v utkání v Kratonohách.


Z domácího bělohradského videozáznamu pochází krátký šot z utkání Lázně Bělohrad-Olympia Hradec Králové.

Videoreportáž z utkání Rychnov n.K. - Jiskra Hořice včetně momentu, který rozporují Hořice, najdete zde , názor si učiňte sami.


Miniatura  A CO NA TO FANOUŠCI V NAŠEM KRAJI ...

Statistiku 13.kola přineseme až po jeho dohrání.

Celkem přišlo na nejvyšší krajskou soutěž v posledním kompletním 14.kole 1062 diváků, průměr 132 diváků na zápas, návštěvnost zachránil zápas v Červeném Kostelci (380 diváků), jinak by se zájem fanoušků propadl už hluboko, i tak je to nejnižší návštěva (nejvyšší návštěva 6.hrané kolo 1892 diváci, doposud nejnižší návštěva 10.kolo 1105 diváků).

Zatím nejnižší průměr tedy činil 132 diváků na zápas v tomto 14.kole, toto kolo překonalo dokonce i negativní rekord 10.hraného kola, který se pohyboval na čísle průměrné návštěvy 138 diváků na zápas (v 12.kole 1173 diváků, průměr 146 diváků na zápas, v 11.kole 1760 diváků, v 10.kole 1105 diváků, v 9.kole 1570 diváků, v 8.kole 1367 diváků, v 7.kole 1326 diváků, v 6.kole 1802 diváci, v 5.kole 1580 diváků, v 4.kole 1152 diváků, v 3.kole 1698 diváků, ve 2.kole 1475 diváků, v 1.kole 1415 diváků).

PŘEHLED NÁVŠTĚVNOSTI V 14.KOLE
...

Červený Kostelec - Lázně Bělohrad 380 diváků
Hořice - Týniště n.O. 180 diváků
Kratonohy - Libčany 140 diváků
Jaroměř - Dvůr Králové B 111 diváků
Rychnov n.K. - Broumov 81 diváků
Česká Skalice - Trutnov 80 diváků
RMSK Cidlina B - Olympia Hradec Králové 50 diváků
Slavia HK - SK Jičín 40 diváků

Celkem zatím navštívilo VOTROK krajský přebor ve čtrnácti odehraných kolech (ve 13.kole ještě neodehráno 5 zápasů) podle statistik zápasů 18 665 fanoušků, průměr na zápas činí 174 diváků.


Fotbalový fanoušci jsou součástí fotbalu DIVÁCKÁ HITPARÁDA (zatím po 14 kolech):

1. Červený Kostelec - průměr 357 diváků/utkání
2. Jiskra Hořice - průměr 350 diváků/utkání
3. MFK Trutnov - průměr 292 diváků/utkání
4. Slovan Broumov - průměr 264 diváků/utkání
5. FK Lázně Bělohrad/Pecka - 231 diváků/utkání
6. Jiskra Jaroměř - průměr 180 diváků/utkání
7. SK Libčany - průměr 176 diváků/utkání
8. SK Týniště n.O. - průměr 135 diváků/utkání
9. SK Jičín - průměr 112 diváků/utkání
10. TJ Dvůr Králové B - průměr 110 diváků/utkání
11. FC Olympia Hradec Králové - průměr 102 diváků/utkání
12. FC Spartak Rychnov n.K. - průměr 92 diváků/utkání
13. Sokol Kratonohy - průměr 92 diváků/utkání
14. Jiskra Česká Skalice - průměr 90 diváků/utkání
15. RMSK Cidlina Nový Bydžov B - průměr 74 diváků/utkání
16. FC Slavia Hradec Králové - průměr 60 diváků/utkání

ČERVENÉ KARTY

V 14.kole byli v utkání Rychnov n.K.-Broumov vyloučen rychnovský Pohl a broumovský Růžička.

V 13.kole byl vyloučen prozatím Vejchoda z hradecké Olympie, Řeháček z Jičína a Vlček z Červeného Kostelce.

Celkem bylo zatím dále vyloučeno 30 hráčů (dále dříve Beran /Broumov/, Šolc /Slavia HK/, Kabeláč /Olympia HK/, Wagengnecht /Bělohrad/, Lánský /Bělohrad/, Hamák /Kratonohy/, Goll /Česká Skalice/, Klicnar /Slavia HK/, Baťka /Slavia HK/, Musil /Olympia HK/, D.Hlava /Č.Kostelec/, Kilevník /Dvůr Králové/, Žižka /Hořice/, Růžička /Broumov/, Ruml /Hořice/, Rychecký /Bělohrad/, Zich /Nový Bydžov B/, Langr /Nový Bydžov B/, Hošek /Jičín/, Kočí /Hořice/, Kabeláč /Olympie/, Merganc /Týniště/, Miler /Jičín/, Blažek /Bělohrad/, Finke /Olympia/, Vincour /Nový Bydžov B/, Mikolanda /Kratonohy/).

STŘELCI VOTROK krajského přeboru mužů po 14.kole (bez dohrávek 13.kola)
Podívejme se na životní gól Martina Jiránka v ruské lize ...

16 - M.Vít (Č.Kostelec)
13 - Rychecký (Lázně Bělohrad)
11 - Škoda (Jaroměř)

9 - Čech (Trutnov)
8 - Trnka (Olympia HK)
7 - Vacek (Jičín), Koval (Červený Kostelec)

6 - Urban (Dvůr Králové B), Holub (Jaroměř), Libřický (Libčany), Kamitz (Trutnov), L.Michálek (Hořice), Voženílek (Týniště)
5 - Nun (Kratonohy), Tlustý (Nový Bydžov B), J.Loner (L.Bělohrad), Holubec (Trutnov), Špaček (Olympia HK), Železov, Pejchal, Diviš (Česká Skalice), Linhart (Slavia HK), Jelínek (Libčany), Kuru (Broumov)
4 - Růžička (Broumov), Krempa (Slavia HK), Merganc (Týniště), Marks (Trutnov), Klouda (Libčany), Macek, Marks (Dvůr Králové B), P.Jezbera (Lázně Bělohrad), Zajíček, Valášek (Rychnov), T.Haken (Jičín), D.Hlava (Č.Kostelec), Karanský (Nový Bydžov B), Hruška (Olympia HK)
3 - Miler, L.Haken (Jičín), Hutla, Veselý (Slavia HK), Martínek (Č.Kostelec), Groer, Makovský, Kovář (Trutnov), Dítě, T.Vaněk, Langr (Nový Bydžov B), Jukl (Libčany), M.Otradovský (Dvůr Králové B), Kabeláč, Hůlka, Chromek (Olympia HK), Kotek (Rychnov), Kotyza, Jaroš (Broumov), Tomášek, Lesák (Kratonohy), Kocourek (Jičín), Belák (Česká Skalice)
2 - Pohl, Pejchal (Česká Skalice), Hloušek, Erber (Slavia HK), Liška, Škoda (Č.Kostelec), Kilevník, Pícha (Dvůr Králové B), Huňák, Václavek, Plašil, Stejskal, Schod (Týniště), A.Pour, Nečesaný (Hořice), Židík, Dujsík (Olympia HK), Knap (Trutnov), L.Jezbera, Šrám (Lázně Bělohrad), Bucek, Gaubman (Jičín), Krejčí (Nový Bydžov B), Franc, Hamák (Kratonohy), Michálek (Jaroměř), Volný (Rychnov), Placák (Libčany)
1 - Kučera, Černý, Bína, Havelka (Libčany), Lochman, L.Brandejs (Rychnov), Hošek, Škopán, Horáček, Řeháček (Jičín), Mařas, Z.Doubic, Tobiáš (Trutnov), Mucha, Beran, Štejnar, Čihák, Wilke (Broumov), Prívara, Fejk, Rejl, Černý, Hák (Dvůr Králové B), Winkler, Kocourek (Týniště), Hundák, L.Hlava, O.Vít, Bárta, Kováčik, Hypius, Vlček, Vejman (Č.Kostelec), Horák, Lán, Derner (Slavia HK), Kubánek, Chmelík, Tolda, vlastní (Česká Skalice), Ulrych, Klofanda, Svoboda (Jaroměř), Vávra, Rubeš, Palm, Krois, Nálevka (Hořice), Mařas, Motyčka, Bělka, Vlkanova (Olympia HK), Hanáček, Mikolanda (Kratonohy), Šorm (Nový Bydžov B), Kazda (L.Bělohrad)

Soutěž Deníku o kanonýra Východních Čech ...




                                      Hradecký votrok


SESTAVA 14.KOLA VOTROK krajského přeboru mužů
Klofanda (Jaroměř) - L. Haken (Jičín), Voženílek (Týniště n. O. - 3), Picha (Dvůr Králové B - 2) - Chromek (Olympia HK), Valášek (Rychnov n. K.), Placák (Libčany), Nečesaný (Hořice - 2)  - Rychecký (L. Bělohrad - 4), Kamitz (Trutnov - 3), M. Vít (Č. Kostelec - 5)


SESTAVA 13.KOLA VOTROK krajského přeboru mužů není doposud uveřejněna.

SESTAVA 12.KOLA VOTROK krajského přeboru mužů
Moník (Olympia Hradec - 2) - Chmelík (Česká Skalice), Voženílek (Týniště n. O.), Řeháček (Jičín), Tomášek (Kratonohy) - M. Vít (Červený Kostelec - 4), T. Haken (Jičín - 2), Kamitz (Trutnov - 2), Špaček (Olympia Hradec - 2) - Volný (Rychnov n. K.), P. Jezbera (Lázně Bělohrad - 2).

SESTAVA 11.KOLA VOTROK krajského přeboru mužů
Macek (Č. Kostelec) - Pícha (Dvůr Králové B), Kazda (L. Bělohrad), Makovský (Trutnov - 4) - Pejchal (Č. Skalice), Jelínek (Libčany - 2), Hůlka (Olympia HK - 2), Kuru (Broumov) - Sedláček (Č. Skalice), L. Michálek (Hořice - 2), Vacek (Jičín - 3)


fotbalvkraji.cz

SESTAVA REDAKCE PO 10.KOLE VOTROK krajského přeboru mužů

                                             Bohuška (Broumov)

                              Makovský (Trutnov) Plašil (Týniště n.O.)
Veselý (Slavia HK)                                                        Urban (Dvůr Králové)


                               Holub (Jaroměř) Libřický (Libčany)  

           Rychecký (Lázně Bělohrad) Čech (Trutnov) M.Vít (Č.Kostelec)

                                               M.Škoda (Jaroměř)






SESTAVY ODEHRANÝCH KOL krajského přeboru mužů


SESTAVA 10.KOLA VOTROK krajského přeboru mužů
Filák (Hořice) - Škoda (Č.Kostelec - 2), Makovský (Trutnov - 3), Panny (Broumov), Krois (Hořice) - Stejskal (Týniště n.O.), Kotyza (Broumov), Langr (Nový Bydžov B), Marks (Trutnov) - M.Otradovský (Dvůr Králové B), P.Jezbera (Lázně Bělohrad)

SESTAVA 9.KOLA VOTROK krajského přeboru mužů
Mašek (Slavia HK  - 2) - Makovský (Trutnov - 2), Plašil (Týniště n.O. - 2), Kabeláč (Olympia HK), Gaubman (Jičín) - Hruška (Olympia HK), T.Vaněk (Nový Bydžov B - 2), L.Brandejs (Rychnov n.K.), Libřický (Libčany - 3) - Zajíček (Rychnov n.K.), L.Michálek (Hořice)


SESTAVA 8.KOLA VOTROK krajského přeboru mužů
Moník (Olympia HK) - Bucek (SK Jičín), Krempa (Slavia HK), T.Vaněk (Nový Bydžov B) - Čech (MFK Trutnov - 3), Špaček (Olympia HK), Holub (Jaroměř - 2), Hamák (Kratonohy) - M.Vít (Červený Kostelec - 2), Merganc (Týniště n.O.), Jukl (Libčany)


SESTAVA 7.KOLA VOTROK krajského přeboru mužů
Bohuška (Broumov - 2) - Linhart (Slavia HK - 2), Růžička (Broumov - 2), Urban (Dvůr Králové B - 3) - R.Schod (Týniště n.O.), Hůlka (Olympia HK), Krejčí (Nový Bydžov B), Čech (Trutnov - 2) - M.Vít (Červený Kostelec), Železov (Česká Skalice), A.Pour (Hořice)

SESTAVA 6.KOLA VOTROK krajského přeboru mužů
Mašek (Slavia HK) - Hošek (Jičín), Plašil (Týniště n.O.), Rejchrt (Jaroměř) - Černý (Libčany), Urban (Dvůr Králové B - 2), Diviš (Česká Skalice), M.Vít (Červený Kostelec) - Holubec (Trutnov), Martínek (Červený Kostelec), Rychecký (Lázně Bělohrad - 3)

SESTAVA 5.KOLA VOTROK krajského přeboru mužů
Špičák (Nový Bydžov B) - Motyčka (Olympia HK), Matějka (Nový Bydžov B), Marek (L.Bělohrad) - Veselý (Slavia HK - 2), Libřický (Libčany), Marks (Trutnov), Hrobský (Jaroměř) - Rychecký (L.Bělohrad - 2), Miler (Jičín), Václavek (Týniště n.O.)

SESTAVA 4.KOLA VOTROK krajského přeboru mužů
Čížek (L. Bělohrad) - Huňák (Týniště n.O.), Kotek (Rychnov n.K.), Mucha (Broumov) - Veselý (Slavia HK), Jelínek (Libčany), Kilevník (Dvůr Králové B), Nečesaný (Hořice) - Liška (Č.Kostelec), Rubeš (Hořice), Nun (Kratonohy)

SESTAVA 3.KOLA VOTROK krajského přeboru mužů
Bohuška (Broumov) - Baťka (Slavia HK), Škoda (Č.Kostelec), Lesák (Kratonohy) - Ulrych (Jaroměř), Libřický (Libčany), Trnka (Olympia HK), Jaroš (Broumov) - Vacek (Jičín - 2), Rychecký (L.Bělohrad), Linhart (Slavia HK)


SESTAVA 2.KOLA VOTROK krajského přeboru mužů
Marčišin (Týniště n.O.) - Beran (Broumov), Bárta (Červ.Kostelec), Kučera (Libčany) - T.Haken (Jičín), Tlustý (Nový Bydžov B), Holub (Jaroměř), Urban (Dvůr Králové B) - Škoda (Jaroměř - 2), Hutla (Slavia HK), Kamitz (Trutnov)

SESTAVA 1.KOLA VOTROK krajského přeboru mužů
Puš (Jičín) - Růžička (Broumov), Lochman (Rychnov n. K.), Makovský (Trutnov) - L. Hlava (Č. Kostelec), J. Loner (L. Bělohrad), Voženílek (Týniště n. O.), Pohl (Č. Skalice) - Čech (Trutnov), Škoda (Jaroměř), Vacek (Jičín)

Soutěž Královéhradecký KFS sleduje ve spolupráci s redakcí Deníku a nejlepší jedenáctka sezóny bude vyhlášena na Galavačeru krajského fotbalu.



A na závěr se opětovně vraťme do doby před o hodně více než dvěma roky a podívejme se na Jana Duška a tehdejší pilotní projekt televize RTA týkající se krajského přeboru ...

Pravidelné zpravodajství o fotbalových soutěžích Královéhradeckého kraje včetně komentářů trenérů a zajímavých rozhovorů přináší úterní číslo (6.listopadu, distribuce 7.listopadu) týdeníku Fotbal v kraji (informace o předplatném zde).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vytvořeno: 9.11.2012
redakce Fotbal v kraji


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace