Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

V sobotu remizovala Nová Paka s Dvorem Králové, Lhota rovněž s bodem, dorost Cidliny podlehl Jablonci


Datum akce: 30.11.-0001

Začít jsme nemohli utkáním tohoto kola divize než krajským derby Nová Paka - Dvůr Králové. Zápas se hrál v sobotu 20.dubna od 17,00 na Letním stadionu v Nové Pace a proběhl bez emocí, oba týmy si rozdělily po bodu za remízu 0:0, byť závary před brankou Dvora byly v závěru hektické, Nová Paka v 87.minutě nastřelila i břevno. Rozhodčí Váňa neřešil žádnou obtížnou situaci a karty použil zcela minimálně. Domácí tým je po velkých změnách, několik hráčů přišlo z Prahy (více o zápase).
Dvorské fanoušky zval na zápas Martin Otradovský, který však svému týmu v Nové Pace chyběl.

Zpravodajství z utkání divize ...

Lhota pod Libčany - SK Semily, k tomuto zápasu nebylo třeba příliš podávat další komentář. Oba týmy od sebe dělil jeden bod, tento stav vydržel i po tomto zápase. Semily vedly gólem z penalty, domácí stihli vyrovnat na 1:1. Zápas se hrál podle vedení Semil za velmi čerstvého větru, který ovlivňoval hru. 
Jenom si připomeneme část hodnocení trenéra Josefa Petery po minulém kole: "Jsme zdevastovaní zraněními. Musíme povolat šamana a pokusit se uzdravit alespoň dva tři hráče. V sobotu máme doma Semily, což bude bitva o všechno."
O zápase píše i Krkonošský deník ...

Karel Havlíček a Martin Novotný vezou své svěřence z Ústí n.O. s velmi rozporuplnými pocity, dvě penalty, vyloučení Gorola, zranění Věchta, tradiční divizní legrace v této říší. Ústí vedlo 2:0 dvěma brankami z penalt, tu první by vládce pravidel Jiří Kureš mohl promítat jako ukázku toho, za jaké "ruce" se nemají pískat. Velká převaha hostů, kteří měli po přestávce zcela jednoznačně více ze hry, vedla jen ke snížení Tomešem.

Náchod chudým bere, v neděli jede do Turnova. Bojovný celek domácích však byl velmi těžký ořech a nakonec v boji o záchranu vyhrál jasně 3:0.

Aktuální výsledky a tabulku nalezneme zde ...
Ohlasy trenérů na minulé divizní kolo ...
Výsledky minulého kola ...

Převýšov se představil v neděli 21.4. v České Lípě, seskupení hráčů jezdících za manažerem domácích Jiřím Rybou a fotbalistů FC Hradec Králové, kteří Převýšov využívají jako farmu, se opět nedočkalo výhry, Česká Lípa vyhrála 2:0.

Jak to bylo podle trenéra Pilného v posledním kole ...


 

A naše krajské dorosty v České lize ...

Nejatraktivnějšího soupeře mají starší dorostenci RMSK Cidlina, v neděli 21.dubna uvítali na Městském stadionu v Novém Bydžově FK Baumit Jablonec. Hrálo se od 14,00, domácí nastoupili opět bez Tomáše Hakena a samozřejmě bez dlouhodobých marodů Labíka a Jiřičky. Brankář Drugda chytal za juniorku. Zejména díky úvodu zápasu vyhrál nakonec Jablonec zcela hladce 4:0.

Třebeš jela do Prahy střetnout se s béčkem Slávie, ta dala v posledním kole Admiře Praha 11 branek (!!!). Hrálo se v neděli od 17,00 v Horních Počernicích, hosté podali velmi statečný výkon a podlehli velmi důstojně 0:2.

Na umělé trávě hostil v neděli od 14,15 MFK Trutnov Letohrad. Pro domácí to byl velmi těžký a důležitý zápas, který nakonec nezvládli a podlehli 2:3. 

Již v sobotu od 10,00 hrála na umělé trávě na Vyšehradě hradecká Olympia. Po domácí remíze s Cidlinou svěřenci trenéra Košátka vyhráli v Praze tenisově 6:1.

A taková byla hodnocení trenérů po posledním kole ...

 

                                            Ilustrační foto

 


Vytvořeno: 20.4.2013
redakce Fotbal v kraji


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace