Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

1.třídy mužů 4-5. května 2013


Datum akce: 30.11.-0001

 

1.A TŘÍDA

Dnem zaslíbeným fotbalu v 1.A třídě dospělých je sobota s plnmi šesti zápasy, v neděli se hraje jen jednou a to v Kunčicích nad Labem, kde stále hostuje Vrchlabí, které přivítá Třebechovice.

Program celého kola zde ...

Do sestupového pásma se hodně noří Přepychy a jejich sobotní zápas na půdě lídra tabulky Kunčic nebude rozhodně nic jednoduchého. Jenže Přepychy jsou týmem bojovníků a po těžké porážce doma s Dobruškou si z Kunčic odvezly bod za remízu 2:2. Podle Zdeňka Šulce podali domácí velmi špatný výkon.

Se šesti body z posledních dvou zápasů jede Černilov do Chlumce n.C., domácí jsou na druhém místě tabulky a v posledním zápase v Úpici zanechali výborný dojem. Chlumecký trávník však dostal v pátek vodní lázeň a terén zřejmě bude těžší. Svěřenci Jana Krause se však se zápasem vyrovnali bezproblémově a rozdíl mohl být podle jejich kormidelníka ještě vyšší než konečných 4:1.

A Ohnišov po přídělu, který inkasoval na jeho hřišti Kostelec n.O., hostil v tomto kole Úpici. Trenér Roman Čáp bude hodně přemýšlet, jak zastavit rozjeté domácí. K tomu by však jeho svěřenci museli mít více štěstí v koncovce, po dvou tyčích a řadě šancí museli úpičtí fotbalisté brát zavděk bodem za remízu 2:2.

Pozor na Dobrušku, ta porazila Kostelec zcela jasně 4:0 (Hašek 3) a velmi jasně útoční na čelo tabulky.

Některé ohlasy na poslední kolo ...

A ještě videozáznam ze zápasu Úpice - Chlumec n.C. z posledního kola ...


KANONÝŘI (bez tohoto kola) :


12 - Neppl (Nový Hradec), Winter (Úpice)
10 - Hájek (Dobruška), Jandík (Police)

9 - R.Brzek (Kunčice), Šlechta (Vrchlabí)
8 - J.Kučera (Chlumec),
7 - J.Jelínek (Chlumec), Hašek (Přepychy), Mikušík (Dobruška), Olšák (Nový Hradec),
6 - Doležal (Kunčice), Jakoubek (Vrchlabí), Šmíd (Nový Hradec), Laštovička (Kunčice), L.Šrámek (Kostelec n.O.)
5 - Hermann (Chlumec), Dvořáček (Roudnice), Prát (Přepychy), Štěnička (Černilov), Macháček (Ohnišov), Kyral (Třebechovice)



1.B TŘÍDA - skupina A


Záchranářské práce pokračují v Mostku a v Janských Lázních, oba kluby se představili v sobotu od 17,00 doma. Mostek hrál s Libání a vyhrál 4:2, Janské Lázně rozdrtily na těžkém terénu Sobotku 5:0, ta dostala ve dvou posledních zápasech 13 gólů.

Na poslední příčku tak spadly Mladé Buky, které těsně prohrály v Miletíně 1:2.

Magnetem kola byl zápas Bílá Třemešná (34 bodů, 3.místo) proti Staré Pace (35 bodů, 2.místo). Bude to souboj kanonýrů, staropacký Jan Kuchta v posledním kole vstřelil Sobotce šest (!!!) gólů. Kuchta se nakonec trefil, poslal hosty do vedení, domácí však zápas otočili na konečných 2:1. V závěru Stará Paka tlačila, Kuchta dokonce trefil tyč a nakonec v nervózním epilogu byli dva hráči Staré Paky vyloučeni (Bíl, Kuchta). Zápas sledovalo 200 (!) diváků.

Bezesporu výsledkem kola je remíza 2:2 vedoucího Nového Města, které v roli velkého favorita uvítalo Baník Žacléř. Baník vedl do poločasu 2:2, domácí srovnali až v 82.minutě a vzápětí nedali pokutový kop, který hostující Volhejn vyrazil.

Program kola a výsledky zde ...


KANONÝŘI (bez tohoto kola):

12 - Hendrych (Bílá Třemešná), Kuchta (Stará Paka)
11 - Balcar (Libáň),
10 - Paďour (Nové Město), Krejčí (Stará Paka)
9 - David (Nové Město), Mezsároš (Jičín B), Odvárko (Kopidlno), L.Vít (Žacléř)
8 - Machalík (Mladé Buky), Janata (Žacléř)
7 - Jos.Kubelka, D.Kubelka (Bílá Třemešná), Čáp (Rudník), Machačný (Kopidlno), Rulc, Kubišta (Sobotka), Srubjan, Růžička (Nové Město),
6 - Hylmar, Havránek (Rudník), Havlík (Libáň), Leplt (Miletín), P.Zákravský (Nové Město), Kult (Janské Lázně), Maličký (Hostinné), Přikryl (Sobotka),
5 - Zugar (Jičín B), Andrle (Mostek),
D.Kubelka (Bílá Třemešná), Havelka (Kopidlno), Leplt, Hátle (Miletín), Kalinka, Banyácski (Libáň), Kuchta, Pavlíček (Stará Paka), Polák (Hostinné),


http://www.rmskcidlina.com/Fotky/Muzi/RMSK-Turnov/PICT0126-2.JPG
1.B TŘÍDA - skupina B

Čelo tabulky hodně zhoustlo, první čtyřka je narovnána v rozmezí tří bodů. Přečtěme si ohlasy na minulé kolo v Rychnovském deníku ...

Vedoucí Třebeš jede do Borohrádku, ten nastartoval únik ze suterénu, navíc Třebši chybí hodně hráčů ze základního kádru. Hraje se v neděli od 17,00.

Na svoji příležitost čekají Častolovice (2.místo, 33 bodů), v sobotu od 17,00 hostily Opočno. Jenže - konečný výsledek zněl 1:1.

Stejný počet bodů mají třetí Černíkovice, ty hostí v neděli České Meziříčí, to vyhrálo poslední zápas 1:0 gólem z penalty, což se pranic nelíbilo trenéru Malšovic Davidu Francovi. Čtěte v Deníku ...

Deštné přivítá béčko Police, to naposledy přijelo do Třebše s 11 hráči. Hrálo se v sobotu od 17,00 a domácí favorit vyhrál 3:1.

Rozjetá Lokomotiva vyhrála potřetí za sebou, tentokrát 3:0 s Malšovicemi a už jen matně vzpomíná na situaci před třemi koly, kdy byla poslední.

Program kola a výsledky zde ...

Fotografie Deníku z utkání Lokomotiva-Předměřice ...



KANONÝŘI (bez tohoto kola) :


18 - Sehnal (Častolovice),
16 - Vik (Černíkovice),

10 - Strakatý (Předměřice),
9 - Bartoš (Malšovice), Eimer (Provodov), Jelen (Opočno), Kaplan (Deštné)
8 - Farkaš (Třebeš), Kopsa (Doudleby), Polák (Opočno),
7 - Kotyza (Doudleby), Blažej (Provodov), Ježek (České Meziříčí), T.Přibyl (Opočno), Majer (Třebeš),
6 - Umlauf, Kouba (Deštné), Ziegler (Lokomotiva), Lemon (Malšovice), Kollert (Police), Zbořil, Pa.Mizerík, Zeman (Třebeš), D.Hanuš (Černíkovice), Vojnar (Borohrádek),
 

 

 

 

 


Vytvořeno: 4.5.2013
redakce Fotbal v kraji


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace