Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

V dramatu zdolal Nový Bydžov Svitavy, zvenku veze body jenom Náchod, Nová Paka úspěšná proti SK Semily


Datum akce: 30.11.-0001

Již jen čtyři kola chybí do konce divizní detektivky, sobota a neděle servírovaly menu 26.kola. Zatímco o prvenství je rozhodnuto, na konci "céčka" se zahušťuje stále více.
Jistota záchrany zatím míjí poměrně hodně celků, reálně je ohroženo několik z nich, v podpalubí se někteří probudili z agónie.
Program a tabulka skupiny C ...

V sobotu v 17 hodin poutala pozornost dvojice zápasů klubů z našeho kraje.
Delegace rozhodčích ...


Nová Paka, která hraje velkou sérii (Více o posledním zápase Nové Paky ...) hostila doma hodně namočené Semily. Po příchodu několika hráčů z Prahy (Janda, Faitl, Froněk, hrající trenér Pařízek) byla Paka již pátá a naposledy vyhrála i v Dobrovicích. Semily již mají hodně nahnáno, doma do konce soutěže hrají jen s podobně ohroženými Turnovem a Bydžovem, venku poté hrají na půdě druhé Kutné Hory a třetího Mšena. Pačtí fotbalisté nakonec vyhráli 2:1, navíc Jisl nedal penaltu, v poločase vedly Semily 1:0.

V Ústí nad Orlicí hostili domácí Náchod, jehož jistota zatím také úplně neprovázela. Zápas nabídl mnoho variant. V sobotní 19.hodině již všichni věděli, která je správná, ta odpovídala aktuálním prognózám.
Náchod v Ústí vyhrál 2:0 a hodně se odpoutal od "krabice mrtvých", 36 bodů je již téměř hranice jistoty. V dalším kole jede Náchod do Dvora Králové ...


                                                      (foto Lubomír Douděra)  

Na půdě vedoucí Viktorie Jirny se představila Lhota pod Libčany (32 bodů). Hosté měli za sebou cennou výhru s Letohradem, v Jirnách však ještě nikdo nevyhrál ani neremizoval. Lhota tuto tradici neporušila a odvezla si z jirenského hřiště nadílku šesti gólů. Lhota v následujícím kole hostí Novou Paku, poté jede do Turnova.

V neděli hostil Turnov (30 bodů) Dobrovice (31 bodů). Případný vítěz tohoto duelu si trochu oddechl, tři body získala Dobrovice za výhru 2:1.Více o zápase ...



Na půdě druhé Kutné Hory vyběhl Dvůr Králové (28 bodů). Dvorští fotbalisté prožívají své černé jaro a kromě dvou remíz vyhráli jen nad SK Semily 1:0. Doma pod Hankovým domem prohráli úplně všechno. Velkým favoritem byli pochopitelně domácí usilující o postup, kteří nakonec po poločase 1:1 vyhráli 3:1. V příštím kole hostí Cellerovi svěřenci FK Náchod. Více o Dvoru Králové jejich webové stránky ...


Svěřenci dvojice Havlíček-Novotný Nový Bydžov (26 bodů) hostili Svitavy, hosté prožívají futsalovou euforii, Tango Brno hraje finále s ERA PACKEM Chrudim. Na Městském stadionu v Novém Bydžově však vyběhly všechny futsalové opory, Belej, Brůna, Rick i Seidler. Výtečný dramatický fotbal byl silnou kávou pro slabší nervové soustavy, bylo se na co dívat a takto má vypadat zápas, ve kterém o něco jde. Bydžov vyhrál nakonec potřetí za sebou 3:2 (Žalman, Mokošín, Bastin).

A jaký je závěrečný los ohrožených divizních týmů ...

Náchod 33 bodů 2:0 Ústí D. Králové Svitavy Pardubice B Dobrovice
Lhota p. L. 32 bodů    1:6 Jirny Nová Paka Turnov Mšeno N. Bydžov
Dobrovice 31 bodů 2:1 Turnov Mšeno N. Bydžov Kutná Hora Náchod
Pěnčín-Turnov 30 bodů 1:2 Dobrov Semily Lhota p. L. Holice Letohrad
Dvůr Králové 28 bodů 1:3 K.Hora Náchod Ústí n. O. Svitavy Pardubice B
Semily 26 bodů 1:2 N.Paka Turnov Mšeno N. Bydžov Kutná Hora
Nový Bydžov 26 bodů 3:2 Svitavy Pardubice B Dobrovice Semily Lhota p. L.

 

Tak jak to o víkendu dopadlo, již víme, ale příští týden to nebude o nic méně zajímavější.



A naše krajské dorosty v České lize ...

Aktuální výsledky ...

Dva týmy z našeho kraje bojují o záchranu soutěže, ze které sestupují poslední dva celky, respektive jdou podle Rozpisu soutěží do poměřovacího řízení s vítězi krajských nebo oblastních přeborů. Ohlasy na poslední kolo ...

Sokol Třebeš (15.místo, 18 bodů), který naposled a podle hlasů z klubu i zaslouženě podlehl stejně ohroženému Trutnovu doma, jel v sobotu k těžkému duelu do Varnsdorfu. Hrálo se od 11,00 a Třebeš ve výběžku utrpěla těžký debakl.

MFK Trutnov (14.místo, 17 bodů) hostí v neděli od 14,15 v krajském derby hradeckou Olympii, která již v posledním kole s Rapidem Liberec představila omlazený kádr. Výsledek 3:1 pro Trutnov překvapil, čtěte více ...

RMSK Cidlina (10.místo, 30 bodů) sehrála v posledních kolech dva vyrovnané duely s Chrudimí 0:1 (o výhře domácích rozhodl PK v 85.minutě) a se suverénem soutěže pražskou Slávií 1:2. Trenér Obermajer v sobotním zápase s Viktorií Žižkov opět postrádal své opory, Mokošín jde za A-tým, Haken hrající v Bydžově na střídavý start, za Jičín. Svátkem pro bydžovské dorostence bylo místo zápasu - hrálo se na hlavním stadionu Viktorie Žižkov od 10,00, domácí Viktorka nakonec hosty "vybouchala" 5:0, když v samotném závěru zápasu dala tři branky.

                     Ilustrační foto
Ilustrační foto

 

 

 

 

 


Vytvořeno: 19.5.2013
redakce Fotbal v kraji


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace