Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Pod Krkonošemi je vymalováno! Trutnov vystřelily do divize Holubcovy nové kopačky


Datum akce: 30.11.-0001

Více než hodinu své příznivce napínali, se zachraňující se Českou Skalicí hráli bez branek, ale pak svěřenci Miloše Dvořáka vstřelili zásluhou Holubce dvě branky a mohli se oddat oslavám

 

Sobotní zpráva z Libčan, které doma nečekaně padly s Kratonohami, na trutnovské hráče zapůsobila. Poslední krok bývá nejtěžší a platilo to i tentokrát.

Ta tam byla lehkost z průběhu sezony. Složit Českou Skalici, která měla v tabulce o osmatřicet bodů méně, dalo pořádnou práci.

„Před zápasem jsme na to vůbec nechtěli myslet, ale asi to v těch hlavách kluků bylo, že se o něco hraje,“ přiznal pro web Trutnovinek kouč Miloš Dvořák. „I když si myslím, že po delší době jsme doma předváděli lepší fotbal a dalo se na něj koukat, akorát jsme neproměňovali šance.“

Jediným střelcem se stal krajní záložník Holubec. Na utkání si obul zbrusu nové bílé kopačky a ty jemu, i celému Trutnovu,  přinesly štěstí. Ve druhém poločase nejprve využil zaváhání hostujícího obránce, vystihl malou domů a otevřel skóre. Druhou pojišťovací branku pak přidal přesnou ranou z vápna.

„Konečně se na jaře probudil, už bylo na čase,“ pousmál se kouč, který přiznal obavy z konečného výsledku. „Měl jsem z toho strach, protože někdy jsou takové zápasy, že můžete hrát klidně až do noci a ten gól stejně nedáte.“

Trutnov ho ale dal a proto zaslouženě postupuje.

Osud České Skalice ještě není jasný. Pokud by z divize C sestoupil Nový Bydžov, v soutěži by zůstala, jelikož by do I. A třídy putovalo novobydžovské béčko.

V dalších nedělních zápasech rozstřílela hradecká Olympia právě rezervu Bydžova 7:2. Tři góly vstřelil útočník Hruška.  

„V zápase jsme dvakrát prohrávali, abychom pak v druhém poločase ukázali svou ofenzivu v plné kráse. Výbornému kolektivnímu výkonu dominovali tři Adamové - Vlkanova, Kopřiva a Chromek,“ pochvaloval si vedoucí mužstva František Bárta.

I další zápas byl bohatý na branky. V Broumově se představil Rychnov nad Kněžnou a odvezl si bod po remíze 3:3.

Kvůli neregulérnímu trávníku byla odložena utkání Dvůr Králové B – Jaroměř a Lázně Bělohrad/Pecka – Červený Kostelec.


Vytvořeno: 3.6.2013


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace