Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Změna na čele VOTROK krajského přeboru a stále neporažená Stará Paka v 1. A třídě


Datum akce: 30.11.-0001

Středeční odpoledne patřilo vloženému 15. kolu VOTROK krajského přeboru. Všechny duely začínaly shodně v 17,30 hodin a k vidění byly zajímavé výsledky a momenty.

RMSK Nový Bydžov – Lázně Bělohrad 2:1

Vedoucí celek zajížděl na pažit novobydžovského celku, který tentokrát hrál na hřišti Hlušic. V prvním poločase měli hosté více ze hry, ale domácí tým tlak ustál a do kabin se šlo za nerozhodného stavu. Do druhého dějství domácí zlepšili pohyb a šli do vedení 2:0 (Vaníček, Langr). Hosté jen snížili z pokutového kopu v 80. minutě po ruce jednoho z domácích hráčů. Branku obstaral Rychecký a vyhoupl se do čela střelců. Hosté tak přišli o vedoucí pozici krajského přeboru.

Jičín – Dobruška 3:0

V zápase domácím vázla kombinační hra, ale i přesto se ujali vedení ještě do přestávky. Zásluhu na brance měl Meszároš. Dvě minuty po změně stran zvýšil Gaubmann a v 66. minutě se opět trefil Meszároš. 80 diváků tak vidělo zasloužené vítězství domácího celku.

Týniště – Broumov 3:0

Novým lídrem krajského přeboru je nyní Týniště o skóre před druhým Jičínem. Pozici si Týniště vydobylo v utkání proti Broumovu, kde dobře hrající hosté branku nevstřelili. Domácí rozhodli brankami Slezáka a dvakrát poslal míč do sítě Merganc.

Kratonohy – Hořice 1:0

Hosté z Hořic přijeli do Kratonoh s defenzivní taktikou, která odolávala až do 69. minuty, kdy se trefil Fidra. Domácí si vypracovali hodně šancí, ale vychytal je gólman Žižka. Utkání v Kratinohách sledovalo 110 diváků.

Jaroměř – Libčany 4:5

Kdo chce vidět hodně branek, musí navštívit domácí utkání Jiskry Jaroměř. V posledním domácím zápase padlo sedm branek (5:2 s Dobruškou). Tentokrát v zápase proti Libčanům padlo o dvě branky více. Domácí však nebyli úspěšní a prohráli 4:5, přestože vedli v poločase již 3:1! Domácí promarnili dvakrát dvoubrankové vedení a hosté rozhodli brankou v 90. minutě utkání. Utkání sledovalo 158 diváků a viděli ještě navíc červenou kartu pro domácího Rejchrta.

Rychnov – Úpice 3:1

Necelá stovka diváků viděla v utkání neustálou převahu domácího týmu, ale byli to hosté, kteří se ujali vedení ve 39. minutě. Do poločasu vyrovnali domácí na 1:1.  Ve druhém poločase domácí ještě přidali na obrátkách a porazili Úpici 3:1.

Slavia – Chlumec 2:0

Domácí Slavia podala slušný výkon a zvítězila 2:0. O branky se během prvních 15 minut zasloužil Derner a Erber, jehož trefa by mohla kandidovat na gól roku. Hostující celek předvedl hru, se kterou nemohl být spokojen a s níž by měl velké starosti se záchranou.

Červený Kostelec – Olympia 1:2

Hostující Olympia hrála od 63. minuty bez vyloučeného Haupta, ale i přesto dokázala v Červeném Kostelci zvítězit 1:2 po brankách Hůlky a vlastní branky domácích.

Tabulka VOTROK KP: http://www.khfotbal.cz/soutez/rozpis/40/15/

  

1. A třída


Bystřian Kunčice – Stará Paka 0:1

Ve šlágru kola přivítaly Kunčice Starou Paku v přímém souboji o 1. místo v tabulce. Domácí neproměnili své šance a nebylo jim přáno štěstí. Hosté využili nepozornosti v domácí obraně již ve 3. minutě Kuchtou. Další branky nepadly a utkání skončilo vítězstvím Staré Paky. Utkání sledovalo 160 diváků.

Takto informuje hradecký deník: 

http://hradecky.denik.cz/fotbal_region/staropacti-loupili-v-kuncicich-a-stale-zustavaji-beze-ztraty-20130829.html

Vysoká – Nové Město 2:1

Výborný první poločas okořenili domácí dvěma brankami z prvních dvou střel v utkání. Na začátků druhé půle sice hosté snížili, ale zkušené družstvo Vysoké si vedení pohlídalo a připsalo si do tabulky cenné tři body.

Třebeš – Černilov 3:1

První půle byla ve znamení mírné převahy domácích. Ve 42. minutě domácí neproměnili sólový nájezd, a tak hosté trestali ve 45. min gólem do šaten. Druhý poločas přinesl obdobný průběh. Hosté dobře bránili a domácí nedokázali proměnit ani pokutový kop v 60 minutě. Slabší chvilku si však vybrali hosté v 77. a 78. minutě kdy inkasovali dva rychlé góly. Na konečných 3:1 završil Vlkanova v 83 min. Hosté tak i nadále zůstávají bez jediného bodu.

Ohnišov – Vrchlabí 1:3

Donmácí celek je druhým, který nedokázal získat ani bod. V tomto utkání pokračovali v nelichotivé situaci. Sice vedli již od 10. minuty 1:0 po brance Macháčka, ale hosté do poločasu ještě výsledek otočili po trefách Panýra a Šlechty. V 70. minutě proměnil penaltu Kraus a upravil na 1:3.

Kostelec n/O – Častolovice 1:2

V utkábí, které sledovalo 200 diváků, byli šťastnější hosté, kteří vstřelili dvě branky Sehnalem. Domácí se trefili pouze jedenkrát (Bendik).

Police n/M – Dvůr Králové B 1:4

Poločasový výsledek byl 1:1, kdy se za domácí trefil Klapkovský v 9. minutě z pokutového kopu a za hosty vyrovnával Řežábek. Ve druhém poločase již dominovalo jen jedno družstvo. Dvůr přidal další tři branky (Řežábek, Marks, Otradovský) a zaslouženě vyhrál.

Třebechovice – Nový HK 2:0

Domácí měli úspěšnou první dvacetiminutovku a vsítili dvě branky díky střelci Lochmanovi. Hosté byli podle slov vedoucího družstva Vašaty „sterilní“ a zaslouženě prohráli.

Bílá Třemešná – Roudnice 2:2

Utkání mělo spád a bylo pro 120 diváků atraktivní. Domácí však prohrávali po dvou pokutových kopech v 6. a 38. minutě 1:2. Nakonec domácí neproměnili své velké šance, které zhasly na vynikajícím brankáři hostů Tomkovi a jen srovnali na konečných 2:2.

Tabulka k vidění zde: http://www.khfotbal.cz/soutez/rozpis/41/15/


Vytvořeno: 29.8.2013
redakce_op_


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace