Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Kanonýr Tomáš Doleček řádí dál !! David Čáp penalty chytá i proměňuje !!!


Datum akce: 30.11.-0001

 

Ve společném Východočeském přeboru dorostu U-19 máme po čtyřech kolech na čele dva celky, které dosud neztratily ani bod.
Nové Město doslova vydřelo čtvrtou letošní výhru, když 3:2 porazilo Rychnov, a béčko Pardubic zvítězilo 2:0 v Novém Bydžově. Domácí trenér Matějka si i přes prohru výkon svých svěřenců vcelku pochvaloval.
Na opačném konci tabulky je stále bez bodu béčko Olympie. V utkání s Českou Třebovou, které skončilo výhrou hostí 3:4, doplatila Olympie na brzké vyloučení svého hráče a neproměnění velkých šancí.
Výsledky přeboru zde ...


V krajském přeboru U-19 potvrdila svůj solidní vstup do sezóny Probluz, která překvapivě  vyhrála 3:1 ve Vrchlabí.

Výtečně si vedou také solničtí dorostenci. Tentokráte přivezli tři body z Hradce Králové, když po velkém boji a využití brejkových situací zvítězili 3:2 nad týmem Slávia/NHK. Na hřišti v Lovčicích si domácí spojený tým otevřel opět střelecké hody a tentokráte si osm branek odvezli trutnovští mladíci. Za domácí si druhý hattrick po sobě připsal Soukup, na druhé straně hovořil hostující realizační tým o velké ostudě svých hráčů. Na úvodní trefu v soutěži čekají hráči Žacléře, kteří v sobotu prohráli v Nové Pace 0:3
Výsledky přeboru zde
...


V A-skupině krajské dorostenecké soutěže se na čele stále drží Stěžery, které přehrály Skřivany v poměru 5:2. Ńa opačném pólu tabulky získala svůj první bod Myštěves, když remizovala 2:2 s Javorkou. Zajímavý byl i penaltový rozstřel tohoto zápasu. Hosté z Javorky v něm uspěli 10:9!!

Ve vloženém středečním kole bylo k vidění zajímavé utkání Kopidlno - Sobotka 2:1. Sudí Vitvar poslal v závěru do kabin s červenou kartou po jednom hráči z každého týmu.
Výsledky skupiny A zde ...


V B-skupině pokračuje neuvěřitelná střelecká potence Tomáše Dolečka z Týniště. Poté, co v minulém kole nastřílel šest branek ve Vysoké, pomohl ve středu stejným počtem gólů i k demolici Slatiny v poměru
19:1 !!! Ale to ještě není všechno. V sobotu se Tomáš trefil i v KP mužů, kdy pomohl jednou brankou k výhře 4:0 nad Rychnovem a v neděli zařídil hattrickem vítězství dorostu nad Českou Skalicí v poměru 3:2 !!! Celkově shrnuto, za sedm dní čtyři zápasy, ve kterých vstřeli 16 branek !!!
Výsledky skupiny B zde ...


V C-skupině byl ve středu k vidění zajímavý duel mezi Meziměstím a Hostinným. Hosté vedli čtyři minuty před koncem 3:1, domácí stihli vyrovnat a penaltový rozstřel vyzněl v jejich prospěch. Penalty rozhodly také o vítězi zápasu mezi Rudníkem a Babím. Hrdinou se při nich stal domácí brankář David Čáp, který zlikvidoval všechny tři pokusy hostí. A o čtyři dny později se historie opakovala !! Rudník hostil Úpici. V normální hrací době skončil zápas 3:3, David Čáp skóroval z penalty. V penaltovém rozstřelu se trefil také a chycenou penaltou rozhodl o výhře domácích.
Výsledky skupiny C zde ...


 

 

V NADLER krajském přeboru mladšího dorostu je v čele po třech kolech Chlumec, který si poradil na hřišti v Klamoši s Rychnovem 4:1.
V hradeckém derby přijela Olympie na Třebeš. Po poločase 1:1 došly hostům síly a domácí proměnili zápas v exhibici, kterou zakončili poměrem 7:1. Na opačném pólu tabulky se zatím bez bodu krčí  další hradecký tým Slávia/NHK s hrozivým skóre 1:20.


V ISOTRA krajském přeboru starších žáků se ve středu předehrávalo utkání Chlumec/RMSK - Třebeš, ve kterém zvítězili důraznější hosté 3:1. O víkendu nasázel Broumov osm branek Červenému Kostelci a stejně se vedlo Olympii na Třebši, kde vyhrála 8:2. Bez ztráty bodu zůstává Vrchlabí, které vyhrálo ve Volanově 4:0.
Výsledky přeboru U-15 zde ...


V krajské žákovské soutěži skupiny A si odvezly Hořice deset branek z Olympie. Pěti brankami se blýskl domácí Neradílek. Starší žáci Dvora rozstříleli 9:0 Hostinné a Javorka přehrála v okresním derby Jičín 4:0.
Ze středečních předehrávek zaujalo vysoké vítězství Hořic v poměru 9:1 nad Hostinným.
Výsledky skupiny A zde ...


B-skupina přinesla nejprve páteční vítězství Černilova 3:0 nad Rozkoší, po kterém si hostující sekretář Holý postěžoval na prázdninové absence. O víkendu podlehl tým Hronov/Police Týništi 0:1. Středeční předehrávané kolo přineslo vysokou prohru týmu Vamberka/Doudleb, který podlehl 2:9 soupeři Dobruška/Opočno.
Výsledky skupiny B zde ...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vytvořeno: 2.9.2013
redakce Fotbal v kraji - mf-


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace