Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Resumé 5. kola Votrok krajského přeboru a 1.A třídy - Fidrův hattrick do sítě Úpice a derby Vysoká vs. Nový HK 1:0


Datum akce: 30.11.-0001

Přinášíme resumé z 5. kola VOTROK krajského přeboru a 1. A třídy. Na čele krajské přeboru se usadily celky Týniště a Jičína. Na opačném konci zůstali hráči Dobrušky a Úpice. Stará Paka ještě v A třídě neprohrála. V hradeckém derby porazila Vysoká Nový Hradec 1:0.

CHLUMEC - LIBČANY 2:2

Chlumec přivítal na hřišti Převýšova Libčany a utkání nakonec skončilo zaslouženou remízou. Domácí trenér Macháček k zápasu poznamenal: „Konečně nám vyšel aktivní vstup do utkání. V prvním poločase jsme měli čtyři stoprocentní šance, ale nevyužili ani jednu, naopak soupeř tu svoji proměnil. Ve druhém poločase jsme během dvou minut otočili stav utkání, ale pak jsme vinnou zranění museli přeskupit řady a zkušený soupeř toho dokázal využít ke skórování. Hráčům děkuji za bojovnost."

TÝNIŠTĚ - RYCHNOV 4:0

Lídr tabulky krajského přeboru Týniště sehrál další utkání proti Rychnovu. Po poločasovém nerozhodném výsledku 0:0 domácí zabrali a ve druhé pětačtyřicetiminutovce čtyřmi brankami strhli vítězství na svou stranu a upevnili si tak první místo v tabulce. V utkání skórovali Stejskal, Václavek, Merganc a Doleček.

SLAVIA - BROUMOV 3:0

Fotbalisté Slavie hrající na hřišti Nového Hradce porazili Broumov 3:0, když se trefili Derner, Baťka a Lán. Hosté v utkání nastřelili tyč domácí svatyně a ve druhém poločase propadli a zaslouženě prohráli. Utkání sledovalo pouhých 50 diváků.


OLYMPIA - HOŘICE 4:2

V neděli dopoledne v Kuklenách bylo k vidění šest branek, dva pokutové kopy a jedna červená karta. Již v 9. minutě šli do vedení domácí, kteří proměnili penaltu za předchozí faul brankáře Žižky, který zároveň obdržel červenou kartu. Po Korbově brance zvýšil Hůlka do poločasu na 2:0. Po změně stran přidal dvě branky Karanský. Hosté už jen snížili exligistou Šmardou z pokutového kopu a v závěru Palmem na 4:2.

ČERVENÝ KOSTELEC - DOBRUŠKA 1:0

Téměř 400 diváků viděla nespočet šancí na obou stranách, ale jen jednou se hráči radovali z gólu. Byli to domácí, kteří v 5. minutě využili individuální chyby a zásluhou Martínka šli do vedení 1:0. Hosté měli šanci k obratu, ale nedokázali využít své tři samostatné úniky, a když nedali gól ani do opuštěné branky, utkání skončilo vítězstvím domácích 1:0.

KRATONOHY - ÚPICE 5:1

Velmi rychlý začátek ovlivnil celý průběh utkání. Ve 26 minutě vedli domácí 3:0 a bylo prakticky po zápase. Za zmínku jistě stojí, že se hattrickem prosadil domácí Fidra a dotáhl se na vedoucí pozici o krále střelců krajského přeboru.

JAROMĚŘ - NOVÝ BYDŽOV 1:1

Vše podstatné se událo v první půli. Na gólové šance to byla remíza 4:4, avšak na branky 1:1. Skóre otevřel hostující Dítě a 3 minuty před poločasem vyrovnal z nařízeného pokutového kopu Kořínek.

LÁZNĚ BĚLOHRAD - JIČÍN 2:3

Slušná divácká kulisa v počtu 330 diváků viděla velmi solidní utkání. V prvním poločase byli domácí lepším celkem a zaslouženě ho vyhráli. Po poločasové domluvě v kabině hostů bylo na hráčích Jičína vidět, že do druhého poločasu šli s odhodláním zlepšit hru a poprat se o výsledek. Přes obdrženou branku hned v 46. minutě na 2:0 se jičínským podařilo a třemi brankami ve 49., 62. a 86. minutě zápas otočili. Za domácí se opět prosadil Rychecký a je společně s Fidrou z Kratonoh na čele střelců KP.

MUŽ KOLA:

Jan Fidra z Kratonoh, který hattrickem pomohl k vítězství svého celku 5:1 nad Úpicí a dotáhl se na 1. místo krále střelců KP.

NÁVŠTĚVA KOLA:

Červený Kostelec - Dobruška 360 diváků!

VÝROK KOLA:

Robert Hanuš - trenér Č. Kostelce: „Nás může potěšit pouze zisk 3 bodů. Není umění vyhrát, když se vše daří, ale když se nedaří vůbec nic.

Výsledky a tabulka zde ...

1. A třída

VYSOKÁ - NOVÝ HRADEC 1:0

Zraky se v tomto kole upínaly na šlágr kola a okresní derby mezi Vysokou a Novým Hradcem Králové. Ve Vysoké se odehrávalo posvícení a na utkání dorazilo 250 diváků a viděli pohledný fotbal zejména ve druhém poločase. V něm také padla jediná branka utkání. Deset minut před koncem se prosadil domácí Šulc a zajistil Vysoké tři body a druhé místo v tabulce za Starou Pakou. Velmi dobře a s přehledem odřídil derby mladý rozhodčí Andrýs.


BÍLÁ TŘEMEŠNÁ - STARÁ PAKA 3:4

Další zajímavé utkání nabídlo 5. kolo v Bílé Třemešné. Zde se představil doposud neporažený lídr soutěže Stará Paka. Utkání bylo velmi dramatické až do poslední chvíle. Hosté rychle vedli 0:2. Domácí dokázali vyrovnat na 2:2. Ve 27. minutě byl vyloučen hostující Pavlíček, ale přesto se do kabin odcházelo za stavu 2:3. V 69. minutě se domácí proti deseti prosadili a srovnali na 3:3. Remízový stav však domácí neudrželi a čtyři minuty před koncem vstřelil branku na 3:4 hostující Šalman a poslal 3 body do Staré Paky.

OHNIŠOV - DVŮR KRÁLOVÉ B 3:1

Konečně se i Ohnišov dočkal prvního vítězství, když v domácím prostředí zdolal profesorky hrající a neškodný Dvůr B. Domácí vedli již v první minutě 1:0 a v poslední minutě první půle přidali na 2:0. Hosté sice snížili, ale domácí pečetili vítězství 3:1 z pokutového kopu.

POLICE N/M - TŘEBECHOVICE 0:2

Jediným celkem, který zatím nepoznal radost z vítězství, byla před tímto kolem Police. Bohužel pro ni, tomu tak zůstalo i po jejím pátém utkání. Domácí opět předvedli nepodařené utkání a prohráli 0:2. Všechny body tak putují do Třebechovic zásluhou střelců Lochmana a Čapka.

KOSTELEC N/O - TŘEBEŠ 3:2

Hradecká Třebeš měla, v případě plného bodového zisku na hřišti Kostelce, možnost dostat se přinejhorším na druhé místo tabulky. Po poločase tomu všechno také nasvědčovalo, jelikož výsledek byl 1:2. Ve druhé části domácí srovnali a nakonec 5 minut před koncem strhli vítězství na svou stranu díky Klapalovi, který odčinil svůj vlastní gól z první půle.

ČERNILOV - KUNČICE 1:0

Ve svém pátém zápase se konečně dočkal i Černilov, který porazil brankou ze 27. minuty v podání Pavla Ježka Kunčice 1:0.

ROUDNICE - NOVÉ MĚSTO 3:0

Hostující trenér Miloš Killar zhodnotil utkání slovy: „Tým domácích, výborně dirigovaný zkušeným Jirkou Židíkem, nás v prvním poločase jasně přehrával a své akce 2x proměnil. Ani náš zlepšený výkon po přestávce nepřinesl zvrat, naopak soupeř v závěru utkání potrestal další chybu v defenzivě třetí trefou.“

VRCHLABÍ - ČASTOLOVICE 2:2

Infarktový závěr utkání přichystali hráči obou družstev pro 110 diváků v Dolní Branné. Hosté zvýšili vedení na 0:2 v 85. minutě a zdálo se, že tři body poputují do Častolovic. Kdo zůstal až do závěrečného hvizdu, nelitoval. V 90. minutě snížil Hawel, vyloučen byl domácí Horák a v 92. minutě vyrovnával v hektickém závěru P. Kraus. Domácí v posledních sekundách mohli nakonec vyhrát 3:2, ale míč putující do opuštěné branky vyhlavičkoval na brankové čáře Matěj Cvej, a tak se body dělily.

NÁVŠTĚVA KOLA:

Vysoká - Nový HK 252 diváků !

UDÁLOST KOLA:

Vyrovnání Vrchlabí v posledních dvou minutách zápasu s Častolovicemi na 2:2.

Výsledky a tabulka zde ...


Vytvořeno: 2.9.2013
redakce_po_


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace