Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Nový ročník krajského přeboru MŽ a SP Královéhradeckého KFS


Datum akce: 30.11.-0001


Po dvoukolové nadstavbě,která se do tabulek nezapočítává,ale bere se pouze jako příprava se o minulém víkendu roztočily společné turnaje KP MŽ a SP.Na všech turnajích  se hrálo podle upravených pravidel Mezikrajské soutěže na zúženém hřišti(dle rozpisu soutěží KFS).

některé ohlasy pořádajících oddílů:

Dan Hypšman:

V Broumově se za pěkného počasí odehrálo první kolo krajského přeboru starších přípravek a mladších žáků. Všechny zápasy byly vyrovnané, nejvíce se dařilo Červenému Kostelci, který všechny zápasy vyhrál. Turnaj proběhl bez sebemenších problémů.

 

 

 

Tomáš Rejl :

Za krásného počasí se ve Lhotě p.L. sešla mužstva MŽ A SP domácí Roudnice/Lhota p.L., Olympia HK B, Třebše a Černilova. Zápasy obou kategorii rozhodně nepostrádaly náboj a bojovnost. Početné publikum vidělo spoustu pěkných fotbalových momentů. V kategorii starších přípravek byli zápasy velmi vyrovnané. V kategorii mladších žáků prokázali nejlepší výkonnost kluci z Třebše. Pochvalu za příkladnou bojovnost zaslouží domácí mužstvo mladších žáků. I když nezískali ani bod a nevstřelili ani branku (šancí bylo dost), dali do zápasů všechno a výsledky se určitě dostaví  v dalších zápasech. Hodnocení rozhodčích i pořadatelská činnost byla na výbornou.
 
Stanislav Strýhal:
Turnaj v Hlušicích proběhl naprosto bez problémů a za krásného počasí se nejvíce dařilo FK Jaroměř.


Tomáš Bango:

v Hořicích se v prvním kole představily týmy Vrchlabí a Hostinného.Myslím si,že celý turnaj se nám povedl,počasí nám přálo a troufnu si říci za všechny,že jsme všichni byli spokojeni.
Rozhodčí i kluci na hřišti ať byli z Hořic z Vrchlabí nebo Hostinného předvedli výborné výkony a tou to cestou bych jim rád poděkoval.Vše proběhlo hladce a v přátelském duchu,což myslím,že o to v těchto kategorii jde.Ještě jednou všem moc děkuji a těšíme se na Vás zase příště.

 

Druhé kolo turnajů KP MŽ a SP se odehraje o tomto víkendu (14.-15.9.2013) a to na hřištích pořádajících oddílů:

Rychnova n/K,Kostelec n/O,Úpice,Velké Poříčí,Jaroměř,Nový Hradec,Jičín a Trutnov.

 


Vytvořeno: 12.9.2013
Havlíček Karel


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace