Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Divoká remíza v Kopidlně, sedmnáct branek Hostinného ve třech domácích zápasech, derby jasně pro Smiřice


Datum akce: 30.11.-0001

 

 



Osmé kolo (a celkově deváté hrané) EUTAX 1.B třídy mužů přineslo a v neděli ještě přinese druhé odvety podzimu. Boje o první čtyřku pokračovaly a tak se podívejme, kdo s kým a proč a jak na tyto zápasy reagovali zainteresovaní ?

O co se na podzim také hraje ?

 Pohár společnosti Eutax - bodově nejlepší tým z 1.míst skupin obdrží prémii 6 500 Kč, druhý bodově nejúspěšnější z 1.míst 5 500 Kč, třetí pak 4 500 Kč a čtvrtý 3 500 Kč.

Pořadí po 9 kolech:
1. Sokol Provodov 22 bodů
2. TJ Rudník 21 bodů
3. SK Smiřice 20 bodů
4. SK Sobotka 18 bodů

Vítězové skupin si zajistí do jarní skupiny "o postup" tři bonifikační body, druzí v pořadí dva bonifikační body, třetí pak jeden.
To samé se týká pátých celků v pořadí, které nastoupí do jarních skupin "o sestup" se třemi bonifikačními body, šestí mají k dobru dva bonifikační body, sedmí jeden. 

Zpravodajství z 6.kola zde ...

Zpravodajství ze 7.kola zde ...


                                          (foto archiv TJ Kopidlno)

EUTAX
1.B TŘÍDA skupina A (program a výsledky)

JIČÍN SE PŘIBLÍŽIL PRVNÍ ČTYŘCE, KOBYLICE I V DESETI VYVÁLČILY BOD NA PŮDĚ MALŠOVIC, VEDOUCÍ TÝM DOSTAL V LIBÁNI TROJKU

Tradiční nedělní termín měl zápas v Kopidlně, tři duely se hrály v sobotu.

Už ve 14 hodin přivítal Jičín B hradeckou Lokomotivu (první zápas v Hradci Králové 0:1). Jičín měl šanci přiblížit se aktuálně druhé Lokomotivě na dva body, tato možnost mu však velela zvítězit. Povedlo se a Ladislav Klička byl spokojený: "Zasloužené vítězství domácího celku. Po kvalitní hře jsme soupeře přehrávali a celý první poločas se tlačili před jeho branku. Naše snaha vyvrcholila první brankou. Následně jsme ještě neproměnili PK. Ve druhé půlce jsme protrhli střeleckou smůlu z prvního poločasu a vsítili další branky." Konečný stav zněl tedy 4:1 pro Jičín a hattrickem se blýskl Pluhař.

Od 16,30 hrála další zápas na domácí půdě Libáň a soupeřem jí byla vedoucí Sobotka. Ta už dvakrát po sobě prohrála a tuto sérii opět protáhla. První zápas v Sobotce skončil sice výhrou domácích 4:1, libáňští fotbalisté však "pohárovou matematiku" vyrovnali výhrou 3:0 (Havlík, Smetana, Knížek). Trenér hostů Ladislav Štrobl vyslovil velké výhrady k výkonu rozhodčího Šlezingera, hosté hlásí dvě zranění a navíc jim byli vyloučeni dva hráči.

Rovněž od 16,30 byl na pořadu zápas v Malšovicích, kde se představily Kobylice. Malšovice získaly z posledních třech utkání 7 bodů, první utkání v Kobylicích vyhrál nováček soutěže 1:0 brankou Pšeničky. Domácí vedli od 22.minuty gólem Lemona a v 52.minutě hosté navíc přišli o vyloučeného Petra Průchu. I v deseti se Kobylice ukázaly jako kompaktní celek a v 71.minutě vyrovnal Dominik Nový. Hru hostů ocenil i vedoucí Malšovic Pavel Šálek: "Dnes jsme byli horším týmem a nepotvrdili jsme zlepšenou formu z minulých zápasů. Soupeř byl rychlejší, důraznější, bojovnější a po většinu zápasu nás přehrával. Nepomohlo ani vyloučení hostujícího hráče, naopak od tohoto okamžiku byla převaha hostů ještě evidentnější a v 10 lidech vyrovnal na konečných 1:1. Vyhrát jsme si dnes nezasloužili."

Na závěr kola přišel nedělní velmi důležitý zápas v Kopidlně (16,30), domácí si přivezli nečekanou výhru ze Sobotky a na Robousy se hodně těšili. První utkání skončilo v Robousech 1:1, remíza se opakovala i tentokrát, ale gólů padlo podstatně více, zápas skončil divokým skóre 4:4. Komentář domácích: "Utkání bylo trochu divoké. Oba týmy se střídaly ve vedení. Neproměnili jsme minimálně tři tutové gólovky a hosté vyrovnali minutu před koncem. Za půl minuty poté jsme mohli vstřelit vítězný gól, ale z malého vápna do prázné branky jsme nastřelili břevno, takže se body dělily." Dodáváme, že v zápase byli i dva vyloučení, domácí Havelka a hostující Materna. Díky této remíze udržely Robousy kontakt s týmy Kopidlna, Lokomotivy i Jičína.

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 9.KOLE :
8 - Vích (Robousy), Havelka (Kopidlno),
7 - Rulc (Sobotka), Pluhař (Jičín),
6 - Tuček (Lokomotiva), Nový (Kobylice),

5 - Kubišta, Men (Sobotka), Tomášek (Robousy), Knížek (Libáň),
4 - Škopán (Sobotka), Brokeš (Malšovice), Denk (Lokomotiva),
3 - Nývlt, Knobloch, Horáček (Jičín), Šoufek (Kobylice),
2 - Baster (Sobotka), Vaněk, Tichý (Lokomotiva), Pšenička, Khol, Havlíček (Kobylice),  Černovský, V.Kulhánek, P.Komárek, Klaban, Poutník (Kopidlno), Mezsároš, Ondráček (Jičín B), Luňák, P.Jareš, Velínský (Malšovice), Balcar, Havlík (Libáň), F.Materna (Robousy),
1 - Odvárko (Kopidlno), Banyácski, Hlavatý, Smetana (Libáň), Styar, Průcha, Vávra, vlastní (Kobylice), Svatoň, Šec, Mašek, vlastní (Lokomotiva), Bartoš, Libřický, Franc, Groh, Ninger, Lemon (Malšovice), Kocourek, Ulvr, Hejtmánek, Voldán, Zugar, Samko, vlastní (Jičín B), Kynčl, Srb, Drbohlav, Wedlich, vlastní (Robousy), Zahradník (Sobotka), Dyčenko, Hnát, Geršl, Machačný (Kopidlno),

HVĚZDA KOLA :
Radek Pluhař (Jičín B) - třemi brankami v rozpětí 43 minut sestřelil hradeckou Lokomotivu a pro svůj tým velkou měrou zajistil výhru 4:1 a kontakt s týmy na prvních čtyřech místech.

UDÁLOST KOLA :
Po dvou vyloučeních Mutzera a Jůzy v předchozím zápase Libáň-Lokomotiva poznali domácí libáňští hráči opačnou stránku mince, tentokrát hráli dvacet minut přesilovku proti devíti soupeřům ze Sobotky a zužitkovali ji v další dva góly a konečnou výhru 3:0.

VÝROK KOLA :
Ladislav Štrobl, trenér Sobotky po utkání v Libáni: "Jediné, co stojí za okomentování je postavička rádoby rozhodčího Šlezingra a jeho pomezního asistenta. Naše bilance z tohoto utkání je - 2 hráči strávili sobotní večer v nemocnici, 1 zlomená klíční kost (pracovní neschopnost hráče předběžně 10 týdnů) a k tomu jeden otřes mozku. Když k tomu připočteme 2 naše vyloučení, dá se říci, že podzimní sezona pro nás skončila."

NÁVŠTĚVA KOLA :
Utkání Libáň-Sobotka a Kopidlno-Robousy sledovalo 150 diváků.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 9.ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo již 4 724 diváků, v tomto kole přišlo 458 fanoušků):
SK Robousy - 926 diváků (průměr na zápas 185 diváků)
TJ Kopidlno - 830 diváků (průměr na zápas 166 diváků)
SK Sobotka - 720 diváků (průměr na zápas 180 diváků)
Spartak Kobylice - 545 diváků (průměr na zápas 109 diváků)
Lokomotiva HK - 540 diváků (průměr na zápas 108 diváků)
Sokol Libáň - 510 diváků (průměr na zápas 127 diváků)
Malšovice - 363 diváků (průměr na zápas 90 diváků)
SK Jičín B - 290 diváků (průměr na zápas 72 diváků)

                                              (foto archiv Baník Žacléř)

EUTAX 1.B TŘÍDA skupina B (program a výsledky)

SOBOTNÍ MEZNÍK VYZNĚL PRO HOSTINNÉ, VELMI DŮLEŽITÝ DUEL PROHRÁL BANÍK ŽACLÉŘ S RUDNÍKEM, V MLADÝCH BUKÁCH JASNÁ VÝHRA DOMÁCÍCH

Kolo bylo rovnoměrně rozděleno, dvě utkání se hrála v sobotu, dvě střetnutí v neděli.

V 16,30 začínal v Hostinném pro domácí Tatran (doposud 7 bodů) mezní zápas s Janskými Lázněmi (doposud 12 bodů). Domácí učinili řadu změn a výsledkem byla výhra s Dolní Kalnou v minulém kole 4:1. V 11.minutě vedly Janské Lázně 2:0 (7.Stehlík, 11.Stránský), v 27.minutě snížil na 1:2 Luboš Kracík. V 52.minutě vyrovnal Horák, v 55.minutě obdržel červenou kartu od rozhodčího Leoše Bednáře hostující Demuth a přesilovku využil třetí brankou v 57.minutě kanonýr Jakoubek. V 70.minutě šel ven domácí Kosina a poměr sil byl vyrovnán, v 80.minutě Jakoubek upravil na konečných 4:2. Ve třech posledních domácích zápasech nastřílelo Hostinné celkem 17 branek (!!).

Baník Žacléř hostil od 16,30 Rudník (první zápas 0:2). Rudník měl samozřejmě vynikající výchozí pozici, na kontě schraňoval už 18 bodů, ale jakékoliv zakolísání mohlo situaci zdramatizovat. Cílem Baníku byl opět návrat do první čtyřky. Nepodařilo se - hosté vyhráli 3:1 (Víšek, Prívara, Sucháň - Baše) a domácí realizační tým jen smutně konstatoval: "Domácí tým měl trvalou převahu, ale s proměňováním šancí je na štíru a tak zkušení hosté ze tří útoků dvakrát trestali. Ve druhé půli se obrázek nezměnil, Baník i přes enormní snahu skóroval až za stavu 0:3 a tak body putují do Rudníku."

Mladé Buky chtěly konečně vyhrát, byly jedním ze dvou týmů, které ještě chuť výhry nepoznaly. Proti stála Dolní Kalná, v prvním utkání se týmy rozešly nerozhodně 1:1. Hrálo se v neděli od 16,30 a první výhra Buků stála zato, Kalná si domů odvezla pět branek a její soupeř jí v tabulce bodově dotáhl.

V Horním Starém Městě přivítala rezerva Trutnova (doposud 16 bodů) Miletín (dosud 14 bodů), to měl být velmi zajímavý fotbal dvou ofenzívních sestav. Hrálo se v neděli od 16,30, Trutnov v prvním utkání Miletín vyloupil výhrou 2:1. V tomto utkání nakonec branka nepadla, domácí narazili nakonec na velmi propracovanou defenzívu Miletína podpořenou výborným výkonem brankáře Schejbala. Před 100 diváky řídil zápas Hlavsa. Vedoucí hostů Antonín Kraus: "Přijeli jsme si pro bod, ten si vezeme, takže velká spokojenost. Proti tak kvalitnímu týmu, jakým disponují domácí, jsme podali bojovný výkon a i s trochou štěstí podpořeným výborným výkonem brankáře Schejbala si odvážíme cenný bod."

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 9. ODEHRANÉM KOLE :
11 - M.Jakoubek (Hostinné),
9 - L.Vít (Žacléř),
7 - Knap (Trutnov B), Kult (Janské Lázně),
6 - Havránek (Rudník), Z.Tauchman ml. (Dolní Kalná), Urban (Miletín),
5 - Novák, Hylmar (Rudník),
Horváth (Žacléř), T.Jiřička (Dolní Kalná),
4 - M.Dvořák (Mladé Buky),
3 - Doležal, Haider, Brhel (Mladé Buky), Leplt, Filounek, Hátle (Miletín), Ulrich (Trutnov B), J.Jiřička (Dolní Kalná), Prívara, Víšek (Rudník),
2 - Ficner, Holubec, Hejna (Trutnov B), Lev, Nosek, R.Polák, L.Kracík (Hostinné), Machalík, Štěpánek (Mladé Buky), Kněžourek, Němeček (Miletín), Štelzer, M.Dvořák st., Stránský (Janské Lázně), Skála (Žacléř), Smetana (Dolní Kalná), Zeman (Rudník),
1 - Bartoníček, Brentner, Nálevka (Miletín), Čáp, Pecold, Štemberka, Hloušek, Kment (Rudník), Hampl, Tauchman st. (Dolní Kalná), Štěpánek, Jurík (Mladé Buky), Maličký, J.Horák, Petružálek, Kosina, L.Horák (Hostinné), Demuth, Krudenc, Kabeláč, Kubišta, Němeček, Stehlík (Janské Lázně), Knap, Kocek, Ondráško, Polák, Baše, vlastní (Žacléř), Skuček, Bonisch, Doubic, Mahrla, vlastní (Trutnov B), 

HVĚZDA KOLA :
brankář SK Miletín Schejbal - výborným výkonem podpořil organizovanou defenzívu svého týmu, který si z Trutnova odvezl bod za bezbrankovou remízu.

UDÁLOST KOLA :
V 11.minutě zápasu Hostinné-Janské Lázně vedli hosté po gólech Stehlíka a Stránského 2:0, přesto nakonec prohráli 2:4.

VÝROK KOLA :
Tomáš Navrátil, člen výboru FK Dolní Kalná po utkání v Mladých Bukách: "K zamyšlení je, proč nastupujeme v deseti a stav na jedenáct doplňujeme až za stavu 2:0, když lavička je plná náhradníků ... "

NÁVŠTĚVA KOLA :
Utkání Hostinné - Janské Lázně sledovalo 112 diváků.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 9.ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo 4 609 diváků):

TJ Rudník - 1 000 diváků (průměr 200 diváků na zápas)
FK Dolní Kalná - 762 diváků (průměr 152 diváků na zápas)
FC Mladé Buky - 550 diváků (průměr 137 diváků na zápas)
Baník Žacléř - 520 diváků (průměr 104 diváků na zápas)
Tatran Hostinné - 502 diváků (průměr 125 diváků na zápas)
SK Janské Lázně - 460 diváků (průměr 92 diváků na zápas)
SK Miletín - 440 diváků (průměr 110 diváků na zápas)
MFK Trutnov B - 375 diváků (průměr 93 diváků na zápas)

                                            (foto archiv SK Přepychy)

EUTAX
1.B TŘÍDA skupina C (program a výsledky)


V DUELU KOLA OPOČNO SELHALO PROTI DEŠTNÉMU, NADĚJI SNÍŽILO REMÍZOU ČESKÉ MEZIŘÍČÍ, V PŘEPYCHÁCH DERBY S DOBRUŠKOU PRO HOSTY

I v této skupině je program rovnoměrně rozdělen na sobotu a neděli.

České Meziříčí (doposud 8 bodů) hrálo v sobotu svůj další hodně existenční zápas, na svém stadionu uvítalo AFK Hronov (doposud 13 bodů). Oba celky se příliš neznají, duel v Hronově skončil 3:1 pro domácí. Domácí tým nakonec uhrál s nováčkem soutěže pouze remízu 3:3 a to pro něho není mnoho.

I Spartak Opočno měl sobotní povinnost vyhrát, jenže Deštné má aktuální výbornou formu (v předchozích 3 zápasech získalo 9 bodů) a naposledy dokonce vyhrálo na půdě vedoucího Provodova 4:2. Forma se potvrdila i v Opočně, kde reprezentant Orlických hor vyhrál stejně jako v prvním zápase doma 3:0.

Po zakolísání si Provodov (doposud 19 bodů) chtěl usmířit diváky a nováček z Machova (doposud 10 bodů) to v derby náchodského okresu neměl lehké. Zápas začal v neděli v 16,30, první zápas vyhrál v Machově Provodov divokým skóre 5:3, proti sobě se postavili dva nejlepší kanonýři skupiny Eimer a Šváb. Nakonec rozhodl první z nich, Eimer byl autorem jediné branky zápasu a zajistil Provodovu výhru 1:0. Tu Machov nepovažuje za zaslouženou. Co na to domácí trenér Bederka: "Proti houževnatému soupeři jsme se těžko prosazovali kombinací, v zápase jsme neproměnili čtyři vyložené šance. Chválím kluky za bojovnost."

Už jediným celkem soutěže, který ještě nezná radost ze tří bodů, jsou Přepychy. V neděli se jim od 16,30 na jejich stadionu postavila rezerva Dobrušky (doposud 15 bodů), která je štikou skupiny. První zápas v Dobrušce skončil výhrou domácích 1:0 a i tento duel vyhrála rezerva Dobrušky před 120 diváky v poměru 3:1 (Štětina, Junek, Slánský - Blažej). Miroslav Pavel, trenér Přepych, konstatoval: "Zápas jsme herně neodehráli špatně, ale bohužel velmi slabá koncovka našich útočníků nás připravila o lepší výsledek. Závěrem bych uvedl, že výsledek utkání ovlivnil sporný pokutový kop před koncem poločasu."

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 9. ODEHRANÉM KOLE :
9 - Eimer (Provodov),
7 - Kubeček (Hronov), Kříž (Deštné),
6 - Šváb (Machov), Blažej (Přepychy),
5 - L.Jelen (Opočno), Macek (Dobruška B), 
4 - Metzner (Provodov), Pfeifer (Opočno),
3 - Kuneš (Provodov), Lanta, Šťavík (Hronov), Tuček, Kaplan, Umlauf (Deštné), T.Přibyl (Opočno), Havel (České Meziříčí), Svatoš (Machov),
2 - Martinec, Zima (Machov), Malý (Dobruška B), Rojšl, Bašta (Hronov), Drapák (Deštné), Kozák, Ježek, Hlavsa (České Meziříčí), Bensch (Provodov),
1 - Provazník, Čiháček, Slánský (České Meziříčí), Mar.Ansorge, Tichý, Franců, Schreiber (Hronov), Středa, Hurdálek, Čech, Kubeček, Šolín (Machov), Kánský, Kouba, Hochmann, vlastní (Deštné), Effenberk, Hrnčíř, Jelen, Štětina, Junek, Slánský (Dobruška B), Macek, Kuhn, Samko (Provodov), Škrabal, Tláskal, Trubač (Opočno), Placák, Čtvrtečka, Kinzel, vlastní (Přepychy),

HVĚZDA KOLA :
Diváci v Českém Meziříčí, kteří svůj tým povzbuzovali i za stavu 0:3 a nakonec dotlačili své mužstvo k remíze 3:3 s týmem Hronova.

UDÁLOST KOLA :
Tři branky hronovského Kubečka, který zajistil svému týmu v Českém Meziříčí tříbrankový náskok, který nakonec k výhře nestačil.

VÝROK KOLA :
Trenér Jiskry Machov Rohulán po utkání v Provodově: "Při rovnocenném zapase se spoustou šancí domácí vyhráli 1:0 nezaslouženě."

NÁVŠTĚVA KOLA :
Utkání Přepychy - Dobruška B a České Meziříčí - Hronov sledovalo vždy 120 diváků.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 9.ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo 3 617 diváků):
České Meziříčí - 660 diváků (průměr 165 diváků na zápas)
Provodov - 580 diváků (průměr 145 diváků na zápas)
SK Přepychy - 470 diváků (průměr 117 diváků na zápas)
Spartak Opočno - 455 diváků (průměr 91 diváků na zápas)
AFK Hronov - 416 diváků (průměr 83 diváků na zápas)
Machov - 361 diváků (průměr 72 diváků na zápas)
TJ Dobruška B - 355 diváků (průměr 88 diváků na zápas)
Sokol Deštné - 320 diváků (průměr 64 diváků na zápas)


                                                                            (foto archiv Slavoj Předměřice)

EUTAX 1.B TŘÍDA skupina D (program a výsledky)

NA SOBOTNÍM DERBY V PŘEDMĚŘICÍCH SI SMIŘICE SMLSLY, TROJICE ZÁPASŮ SE HRÁLA V NEDĚLI, MAGNETY DUELY V ČERNÍKOVICÍCH A ALBRECHTICÍCH

Deset bodů od sebe dělilo Slavoj Předměřice (7) a SK Smiřice (17) před vzájemným zápasem. Jenže v derby se mnohokrát všechny prognózy míjí účinkem, ale to neplatilo pro tento zápas. Smiřičtí fotbalisté získali v minulém kole bod v Albrechticích (o výhru přišli v nastaveném čase), Předměřice doma remizovaly s Velešovem Doudleby. První utkání ve Smiřicích skončilo výhrou nováčka v poměru 2:0 a tento zápas na půdě Slavoje zvládli smiřičtí fotbalisté ještě lépe, výhra 5:1 (Bednář 3, Církva, Hottmar - Strakatý) z cizího hřiště je vynikajícím výsledkem a nováček už drží velkou část postupových akcií. Zápas sledovalo 120 diváků.

V neděli lákaly diváky zápasy týmů na 3-6.místě, které mají obrovsky vyrovnanou bodovou bilanci.

V Albrechticích (11 bodů) vyběhli fotbalisté Vamberka (11 bodů). Pro oba týmy to byl top duel, remíza neměla být žádné terno. Albrechtice v prvním zápase vyhrály 3:2, Vamberk si však v minulém kole odvezl bod z Rychnova. A nakonec se opravdu remíza zrodila díky výsledku 2:2, který oba celky posunul na zisk 12 bodů.

Nejlepší návštěvy chodí v Černíkovicích (12 bodů), domácí se v posledních kolech hodně zvedli a zápas s týmem Doudleb (11 bodů) mohl lákat. Svěřenci trenéra Jana Čermáka vyhráli první střetnutí 3:1 (Hudousek, Kráčmer, Vidlička - D.Hanuš), odveta se vydařila domácím, kteří díky standardním situacím vyhráli nakonec 3:2.

Rychnov B (17 bodů) po malém zaváhání (s Vamberkem doma v posledním kole 1:1) uvítal poslední Borohrádek. Zdálo by se, že favorit je jasný, ale hosté disponují zkušenými fotbalisty a mohli jen překvapit. V prvním utkání v Borohrádku byli úspěšnější svěřenci trenéra Františka Kotka v poměru 4:3, v tomto zápase vyhráli nejtěsnějším poměrem 1:0, když v 8.minutě proměnil Polívka pokutový kop.

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 9. ODEHRANÉM KOLE :
12 - D.Hořínek (Albrechtice),
10 - Bednář (Smiřice),
7 - Strakatý (Předměřice),
6 - Kotyza (Doudleby),
5 - Korenčík (Smiřice), O.Dostál (Vamberk), Polívka (Rychnov B),
4 - Pazderník, Dapecí (Rychnov B), J.Nosek (Černíkovice), Svatoň (Borohrádek), Pauker (Černíkovice), Králík (Vamberk), Kráčmer (Doudleby), Církva (Smiřice),
3 - F.Stieber (Rychnov B), P.Matějus (Borohrádek), Duha (Albrechtice), Vidlička (Doudleby), L.Sršeň (Albrechtice), Šponar (Vamberk),
2 - Hamerský, Flekr (Vamberk), Jedlinský (Rychnov B), Brendl, M.Horák (Borohrádek), Hudousek (Doudleby), Hlavatý, Soukup, Hronek (Předměřice), Kuzma (Albrechtice), Víteček (Černíkovice),
1 - Matějček, Búta, Nývlt, Hottmar (Smiřice), D.Hanuš, J.Hanuš, T.Vik, Mňuk, B.Nosek, vlastní (Černíkovice),  Jaroš, Janeček, L.Velíšek (Albrechtice), A.Čermák, Uhnavý, vlastní (Borohrádek), Vidlička, Chochola (Vamberk), Ponikelský (Předměřice), O.Stieber, Lochman, Kameník (Rychnov B), Lyer, Souček (Doudleby)

HVĚZDA KOLA :
Aleš Bednář (SK Smiřice) - tři jeho branky zajistily nováčkovi vysokou výhru 5:1 v derby v Předměřicích, tříbodový zisk dává jeho týmu velkou šanci na postup do jarní skupiny o postup.

UDÁLOST KOLA :
V Předměřicích přišlo na derby se Smiřicemi více jak 100 diváků.

VÝROK KOLA :
Trenér Velešova Doudleby Jan Čermák po zápase v Černíkovicích: "Současný systém této soutěže může být demotivující pro jarní část. Je to škoda."

NÁVŠTĚVA KOLA :
Utkání Albrechtice n.O. - Vamberk sledovala návštěva kola 180 diváků.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 9. ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo 3 624 diváků):
Černíkovice - 800 diváků (průměr na zápas 160 diváků)
SK Smiřice - 580 diváků (průměr na zápas 116 diváků)
Albrechtice n.O. - 580 diváků (průměr na zápas 145 diváků)
Velešov Doudleby - 465 diváků (průměr na zápas 93 diváků)
Borohrádek - 360 diváků (průměr na zápas 90 diváků)
Baník Vamberk - 331 diváků (průměr na zápas 66 diváků)
Předměřice - 283 diváků (průměr na zápas 70 diváků)
Rychnov B - 225 diváků (průměr na zápas 56 diváků)

 

 


Vytvořeno: 28.9.2013
redakce Fotbal v kraji - vb-


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace