Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Přebor na čele beze změny. Úpice porvé vyhrála. Dvě červené karty v Bydžově. 5 branek Marka Ježka.


Datum akce: 30.11.-0001

VOTROK Krajský přebor

Bydžov - Olympia 1:3 (Langr - Korba, Hůlka, Pavlů)

Divák viděl v prvním poločase hru, ve které měli navrch hostující hráči, ale přesto vedení se ujali domácí fotbalisté po rychlém brejku Langra. Domácí z dalších šancí nic nevytěžili a skóre nenavýšili. Hosté trpělivě dobývali domácí branku a jejich snaha byla nakonec korunována třemi brankami a otočením nepříznivého stavu. V utlkání byly vidět i dvě červené, ale nutno podotknout, že nebyly uděleny za surové zákroky, nýbrž vše po druhé žluté.

Jičín - Slavia HK

Utkání podprůměrné úrovně branky nepřineslo. Domácí zahodili největší šanci při samostatném úniku Tomáše Hakena, a tak utkání skončilo zaslouženou dělbou bodů.

Týniště - Červený Kostelec 3:1 (Slezák, Voženílek, Špaček - Vejman)

Lídr krajského přeboru potvrdil svou roli a především v prvním poločase položil základ ke svému vítězství, když vstřelil tři branky. Do druhého poločasu hráči Týniště nastoupili s uspokojením a již nebyli tak důrazní a pohybliví, přesto zvítězili a upevnili si pozici vedoucího celku KP.

Úpice - Hořice 3:0 (Punar, Havlíček, Belák)

Domácí Úpice se dočkala svého prvního tříbodového zisku až v 10. kole. Domácí si poradili s Hořicemi celkem jednoznačně 3:0 a odsunuli na poslední místo fotbalisty Dobrušky. Hostující celek neproměnil pokutový kop, který Kobos zneškodnil.

Dobruška - Libčany 1:1 (Malý - Ujec)

Dobruška v domácím prostředí nedokázala zvítězit nad hosty z Libčan a díky výsledku z Úpie klesla Dobruška na dno přeborové tabulky. Pro Libčany to byla již 7 ! remíza v 10 utkáních a nadále tak zůstávají jako jediný tým doposud bez porážky.

Broumov - Bělohrad 5:2 (2x Kuru, 2x Jaroš, Němeček - Jezbera, Berger)

Hosté nevyužili své tři dobré možnosti ke vstřelení branky a navíc darovali domácím pokutový kop. Broumov si od této chvíle hlídal osud zápasu a rozhodl o vítězství jednoznačně 5:2.

Jaroměř - Kratonohy 2:2 (Ruprich, Škoda - Fidra, Veverka)

Karel Vítek, trenér Kratonoh k utkání řekl: „Úvodních 25 minut bylo v naší režii, dobře jsme kombinovali a domácím jsme toho, až na jedno zaváhání, příliš nedovolili. Postupem času se hra začala vyrovnávat, přesto jsme mohli jít těsně před odchodem do šaten do vedení z pokutového kopu, který jsme však neproměnili. Začátek druhé půli patřil opticky domácím, ale po brejku zakončeném druhým penaltovým zákrokem Jaroměře jsme šli do vedení. To nám však dlouho nevydrželo a během 4 minut domácí skóre otočili ve svůj prospěch. Od 70´jsme šli do rizika a hrou na 3 obránce a 3 útočníky jsme se snažili o vyrovnání, což se nám nakonec v 84´podařilo. Remíza je tak i z našeho pohledu spravedlivá.

Rychnov - Chlumec 1:0 (Zajíček)

Přestože domácí nebyli lepším celkem, dokázali si zajistit 3 body do tabulky díky trefě Zajíčka. Hostující celek byl limitován absencí hned několika hráčů. Podle slov trenéra Firbachera dostali šanci mladí a rozhodně nezklamali. Druhý poločas se hrál výhradně na polovině domácích, ale koncovka byla žalostná. Proto si tři body připisují domácí.

Tabulka zde: http://www.khfotbal.cz/soutez/rozpis/40/9/

Střelci:

Rade Korba                OLYMPIA HK          8 branek

Jiří KOŘÍNEK           JAROMĚR                8 branek

Miroslav Rychecký    BĚLOHRAD               7 branek

Jan FIDRA                 KRATONOHY         7 branek

________________________________________________________________________

1. A třída

Stejně jako krajský přebor, tak i 1. A třída má za sebou odehráno 10. kol. Na čele se dlouho neohřály Třebechovice, které byly sesazeny Starou Pakou. Ta se na 1. místo dostala po malé pauze. Fotbalisté z města pod Orebem nedokázali doma porazit celek z Vrchlabí. Prohráli 2:3, a jelikož Stará Paka porazila 3:1 Častlovice, dostala se do čela právě ona. Na druhé Třebechovice má nyní Paka náskok pouze bod.

Na opačném pólu ke změnám nedošlo. Stále poslední zůstává Ohnišov, který utrpěl vysoký debakl 8:0 na hřišti Kunčic. Police nad Metují měla tak možnost vzdálit se Ohnišovu, ale to se jí nepovedlo a prohrála doma 1:3 s Bílou Třemešnou.

Další velká kanonáda se zrodila na hřišti Třebše, kam dorazila Roudnice. Domácí si vytvořili náskok již v prvním poločase, kdy vedli 2:0. Po změněně stran nasázeli do sítě Roudnice dalších pět branek. Hosté se trefili jen jedinkrát, a tak utkání skončilo 7:1. Vysokým skóre skončilo utkání také ve Dvoře Králové. Místní rezerva narazila na Černilov, který zvítězil 6:1. Za zmínku jednoznačně stojí fakt, že pět branek si na své konto připsal střelec Marek Ježek.

Na Nový Hradec Králové dorazilo Nové město nad Metují, kterému se nepovedlo zvítězit, tak všechny body zůstaly domácímu týmu za vítězství 3:2. Jediný remízový výsledek se zrodil na hřišti Kostelce nad Orlicí, kde hrála Vysoká nad Labem. Utkání skončilo 1:1.

Tabulka zde: http://www.khfotbal.cz/soutez/rozpis/41/9/


Vytvořeno: 7.10.2013
redakce_po_


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace