Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Mocný finiš Libáně, Lokomotiva podlehla Kobylicím, postup si zajistily týmy Trutnova a Hostinného, Vamberk nečekaně rozstřílel Smiřice


Datum akce: 30.11.-0001

 



Jedenácté kolo (a celkově 12. hrané) EUTAX 1.B třídy mužů v řadě zápasů rozhodovalo o jarním postavení týmů.

O co se na podzim také hraje ?

 Pohár společnosti Eutax - bodově nejlepší tým z 1.míst skupin obdrží prémii 6 500 Kč, druhý bodově nejúspěšnější z 1.míst 5 500 Kč, třetí pak 4 500 Kč a čtvrtý 3 500 Kč.

Pořadí po 12 kolech:
1. TJ Rudník 30 bodů
2. Sokol Provodov 28 bodů
3. FC Spartak Rychnov 27 bodů
4. SK Sobotka 22 bodů

Vítězové skupin si zajistí do jarní skupiny "o postup" tři bonifikační body, druzí v pořadí dva bonifikační body, třetí pak jeden.
To samé se týká pátých celků v pořadí, které nastoupí do jarních skupin "o sestup" se třemi bonifikačními body, šestí mají k dobru dva bonifikační body, sedmí jeden. 

Zpravodajství z 10. kola zde ...

Zpravodajství z 9. kola zde ...

                                          (foto archiv SK Sobotka)

EUTAX
1.B TŘÍDA skupina A (program a výsledky)

NEBYLO HLUCHÉHO ZÁPASU, VŠECHNY ZÁPASY ROZHODOVALY, LIBÁŇ BUDE DÁLE ÚTOČIT V POSLEDNÍCH DVOU KOLECH, V SOBOTCE V DERBY REMÍZA

Detektivka v A-skupině graduje, velké kroky udělaly v tomto kole bezesporu Kobylice a Kopidlno. Sobotka již může pomalu slavit, pátá Libáň na ní má ztrátu šest bodů, oba týmy mají vyrovnanou bilanci ze vzájemných zápasů, ale další kritéria hovoří pro Sobotku. Ovšem to, že o čtvrté místo nyní bojuje kvarteto týmů srovnané ve dvou bodech, to by Agatha Christie jen tak nevymyslela. A zmíněné Kobylice a Kopidlno musí ještě bodovat.

V sobotu se tradičně začalo v Jičíně, od 13 hodin hostila domácí rezerva Kopidlno (doposud 17 bodů), tedy tým, který někteří trenéři označili za družstvo s jedním z nejlepších herních projevů. Jičín B (doposud 15 bodů) ztrácel na svého soupeře pouhé dva body a v případě výhry mohl jít před něho. Zápas řídil zkušený rozhodčí Franěk. V prvním utkání se v Kopidlně soupeři rozešli s atraktivní remízou 3:3, nyní zkušení hosté využili plně faktu, že pro jičínské hráče je domácí hrací plocha snad zakletá a vyhráli 2:0 (P.Komárek, Machačný). Pokud Kopidlno porazí v následujícím kole Lokomotivu, má hotovo. Trenér domácích Ladislav Klička přidal i tento komentář: "V 40.minutě obchází druhý nejstarší hráč na hřišti (39 let) Kateřiňák TŘI (!) naše hráče a přihrává na malé vápno nekrytému Komárkovi (41 let)/ a ten určuje stav 1. poločasu na 0:1."

Další sobotní utkání zahajovala kompletně v 15,30.

V Libáni (doposud 13 bodů) domácí hostili Malšovice, ty už hrály bez nervů a domácí trápily. Sokol Libáň vyhrál nakonec 2:1, vedl 1:0, hosté vyrovnali, nakonec o jeho výhře rozhodl pokutový kop nařízený rozhodčím Lukášem Nývltem a proměněný střelcem posledních zápasů Pavlem Banyácskim. Libáňské výhra posunula na 16 bodů a to je pro závěrečná kola "dostřelová vzdálenost". Zcela fatální zápas hrají fotbalisté Libáně v příštím kole v Robousech. František Skřivánek, trenér domácích: "Mnoho neproměněných šancí v prvních dvaceti minutách zápasu nás stálo mnoho nervů a až do poslední minuty jsme se strachovali o všechny tři body."

V Sobotce (doposud 21 bodů) to byl hraniční zápas. Výhra domácích se mohla rovnat definitivě postupu, výhra hostů (doposud 14 bodů) mohla znamenat možnost stále se ucházet o první čtyřku. V Robousech Sobotka zvítězila 2:1, doma se s SK Hošek rozešla nakonec 2:2 (Rulc, Bárta - Vích 2). Sobotce remíza zřejmě přinesla definitivu až na roztodivné matematické varianty. Robousy se musí v posledních kolech (doma Libáň, venku Jičín B) hodně ohánět. Zbyněk Materna, sekretář Robous, nevynechal ani kritický komentář: "Nastřelili jsme celkem čtyři brankové konstrukce, přesto to na výhru nestačilo. Neodpustím si kritiku všech aktérů Královehradeckého svazu pro častečné ovlivnění výsledku. Po zranění našeho hráče nám několikrát neumožnili střídání pro údajné neuvedení hráče v zápise. Jeden tvrdil to, druhý ono. Čtyři placené funkce a nejsou si schopni přečíst nebo opsat hráče. Ostuda. O to více mrzí lidský přístup a eventuální omluva po zápase = nic. Je to škoda, protože to snad byla z jejích strany jediná kaňka v jinak bezchybném výkonu. Našim hráčům patří poděkování za skvělé představení a alespoň jeden bod."
Chceme dodat, že po zápase došlo k omluvě asistenta rozhodčího Koutníka v kabině přímo kapitánu Robous. A také je i dobře, že čtyři placené funkce podaly v tomto zápase i podle komentáře jinak bezchybný výkon.

Lokomotiva Hradec (doposud 17 bodů) Králové přivítala Kobylice (doposud 18 bodů), ty ještě před minulým kolem vypadaly optimisticky, ale porážka 1:4 v Kopidlně je zase vrátila na zem. Nováček z Kobylic si však nakonec z tohoto zápasu vezl domů přes Nechanice výhru 2:1, v příštím kole hostí Sobotku a v případě výhry dokonce může jít na první místo (hraje se o finanční prémii a bonifikační body pro jaro). Kobylický Jaroslav Valenta zápas komentoval: "Po velice špatném prvním poločase z naší strany jsme po poločasové bouři v kabině přeskupili sestavu a nesměrnou touhou po vítězství jsme skóre zápasu otočili a po zásluze jsme si odvezli tři body." Co na to sekretář Lokomotivy Ivo Beránek: "Začátek utkání byl oboustranně velmi opatrný. Ve 30. minutě jsme se po hezké kombinaci ujali vedení. Začátek 2. poločasu patřil zcela hostům, kteří za 10 minut výsledek otočili. V závěru utkání mám již chyběly síly a soupeř si výhru pohlídal."

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 12.KOLE :
13 - Vích (Robousy),
10 - Rulc (Sobotka),
8 - Havelka (Kopidlno),
7 - Pluhař (Jičín), Nový (Kobylice),
6 - Tuček (Lokomotiva),
Kubišta (Sobotka),
5 - Men (Sobotka), Tomášek (Robousy), Knížek, Banyácski (Libáň), Horáček (Jičín), Šoufek (Kobylice),
4 - Škopán (Sobotka), Brokeš (Malšovice), Denk (Lokomotiva), Klaban (Kopidlno), 
3 - Nývlt, Knobloch (Sobotka), Horáček, Hejtmánek (Jičín), Havlík (Libáň), Schejbal (Lokomotiva), Poutník, P.Komárek (Kopidlno), Havlíček (Kobylice), Luňák (Malšovice),
2 - Baster, Přikryl (Sobotka), Vaněk, Tichý, Zvolánek (Lokomotiva), Pšenička, Khol (Kobylice),  Černovský, V.Kulhánek, Machačný (Kopidlno), Mezsároš, Ondráček, Kořínek, Kocourek (Jičín B), P.Jareš, Velínský (Malšovice), Balcar (Libáň), F.Materna (Robousy),
1 - Odvárko (Kopidlno), Hlavatý, Smetana (Libáň), Styar, Průcha, Vávra, vlastní (Kobylice), Svatoň, Šec, Mašek, Ziegler, vlastní (Lokomotiva), Bartoš, Libřický, Franc, Groh, Ninger, Lemon (Malšovice), Ulvr, Voldán, Zugar, Samko, vlastní (Jičín B), Kynčl, Srb, Drbohlav, Wedlich, vlastní (Robousy), Zahradník, Pavlíček, Bárta (Sobotka), Dyčenko, Hnát, Geršl, L.Komárek (Kopidlno),

HVĚZDA KOLA :
Jakub Vích (Robousy) - v jednom z klíčových zápasů v Sobotce opět prokázal svoji cenu pro tým a dvěma góly zajistil svému družstvu dvoubrankový náskok, domácí však v poslední čtvrthodině stihli vyrovnat

UDÁLOST KOLA :
Domácí porážka Lokomotivy 1:2 s Kobylicemi - pro Lokádu se otevírá těžký úkol bodovat ve dvou zbývajících zápasech venku (Kopidlno, Sobotka).

VÝROK KOLA :
Zbyněk Materna, sekretář Robous: "Neodpustím si kritiku všech aktérů Královehradeckého svazu pro částečné ovlivnění výsledku. Po zranění našeho hráče nám několikrát neumožnili střídání pro údajné neuvedení hráče v zápise. Jeden tvrdil to druhý ono. Čtyři placené funkce a nejsou si schopni přečíst nebo opsat hráče."

NÁVŠTĚVA KOLA :
Utkání Lokomotiva Hradec Králové - Kobylice sledovalo podle hlášení domácích 160 diváků.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 12.ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo již 5 989 diváků, v tomto kole přišlo ve čtyřech duelech 445 fanoušků):
SK Robousy - 1 038 diváků (průměr na zápas 173 diváků)
TJ Kopidlno - 980 diváků (průměr na zápas 163 diváků)
SK Sobotka - 910 diváků (průměr na zápas 151 diváků)
Lokomotiva HK - 790 diváků (průměr na zápas 112 diváků)
Sokol Libáň - 760 diváků (průměr na zápas 126 diváků)
Spartak Kobylice - 665 diváků (průměr na zápas 110 diváků)
SK Jičín B - 435 diváků (průměr na zápas 72 diváků)
Malšovice - 411 diváků (průměr na zápas 82 diváků)

                                              (foto archiv Tatran Hostinné)

EUTAX 1.B TŘÍDA skupina B (program a výsledky)

PO TOMTO KOLE NENÍ JEŠTĚ VŠE ROZHODNUTO, POSTUPUJÍ VEDLE RUDNÍKU TRUTNOV A HOSTINNÉ, MILETÍN JEŠTĚ ČEKÁ DALŠÍ DŮLEŽITÝ PROGRAM

Kolo se hrálo kompletně v sobotu, šest bodů po zápasech 12.dějství tvoří propast mezi pátou, respektive šestou, a čtvrtou příčkou. Je tato propast ještě přeskočitelná ? Ano, je. Za jakých okolností ? V příštím kole musí Kalná porazit Miletín (remíza hostů již řeší postup) a Janské Lázně vyhrát v Žacléři, oba týmy v tomto případě stáhnou ztrátu právě na Miletín na tři body a o všem by se rozhodovalo v posledním kole, kdy Miletín přivítá právě Janské Lázně a Dolní Kalná jede do Trutnova.

Program zahajoval v Trutnově, v Horním Starém Městě byli domácí vysokým favoritem proti Mladým Bukům. Trutnovu chyběl k matematické definitivě jeden bod a domácí neponechali nic náhodě, svého soupeře porazili zcela jasně 5:1 (Hejna 2, Bonisch, Skuček, Bednařík - Brhel PK) a slaví první čtyřku. Obě strany se shodly, že výhra svěřenců trenéra Skučka byla zcela zasloužená.

V Rudníku (doposud 27 bodů) už slavili před tímto kolem, vychutnat si další utkání jeli do Miletína (18 bodů). Prohra miletínského týmu mohla znamenat útok týmů z druhé poloviny tabulky a tak se nakonec i stalo, v 75. a v 79.minutě se trefil hostující Zeman a Rudník je po vítězství 2:0 již jasně první. Co řekl k zápasu domácí vedoucí Kraus: "Za krásného podzimního počasí se hrál oboustraně útočný fotbal. My jsme byli i v oslabené sestavě lídru tabulky více než rovnocenným soupeřem. Bohužel naše šance jsme nedokázali proměnit a za to nás hosté potrestali, když naše chyby využil Zeman. Podle průběhu utkání by konečnému výsledku více slušela remíza."

V Janských Lázních přivítali Dolní Kalnou, ta hrála v posledních kolech dobře a vyneslo ji to i výhru v Žacléři 3:1. Pro domácí je to byl zápas o naději a o případných 15 bodů v bilanci. Kalná už hrála jen o teorii, ale vše je nakonec ještě možné. Zápas řídil Bednář starší. V oboustranném dramatu a přestřelce nakonec hosté potvrdili formu a vyhráli 5:4, střelecky se skvěla dynastie Jiřičků, oba hráči tohoto příjmení dali po dvou brankách.

Tatran Hostinné - Baník Žacléř, to bylo poslední utkání. Hostinné (doposud 16 bodů) po změnách v realizačním týmu vstalo v průběhu soutěže z mrtvých a za řízení  rozhodčího Špáty porazilo Baník 4:1 (Jakoubek 2, Polák, Przybyla - Horváth), čímž si defitivně vybojovalo první čtyřku. Zápas podle domácího hlášení sledovalo 170 diváků. Radek Kotyk, předseda Baníku, k zápasu řekl: "Žacléřská juniorka (nejstaršímu hráči, pokud nepočítáme veterána Nývlta, bylo 26 let) doplatila na neproměňování šancí. Soupeř šel po naší nedůslednosti velmi lehce do dvoubrankového vedení a mohl dát i další góly, ale my jsme zejména po změně stran soupeři zle zatápěli a měli tři vyložené šance. Gratulujeme domácím k zaslouženému postupu do první čtyřky, náš tým, v podzimní části decimovaný řadou absencí, na své soupeře neměl."

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 12. ODEHRANÉM KOLE :
15 - M.Jakoubek (Hostinné),
11 - L.Vít (Žacléř),
9 - Kult (Janské Lázně), T.Jiřička (Dolní Kalná), 
8 - Knap (Trutnov B),
7 - Hylmar (Rudník), J.Jiřička (Dolní Kalná), Hejna (Trutnov B),
6 - Havránek, Novák (Rudník), Z.Tauchman ml. (Dolní Kalná), Urban (Miletín), Horváth (Žacléř),
5 -
Haider (Mladé Buky), R.Polák (Hostinné),
4 - M.Dvořák, Brhel (Mladé Buky), Víšek, Čáp, Zeman (Rudník), 
3 - Doležal (Mladé Buky), Leplt, Filounek, Hátle (Miletín), Ulrich (Trutnov B), Prívara (Rudník), Maličký, L.Kracík (Hostinné), Stránský, Stehlík (Janské Lázně), Smetana (Dolní Kalná),
2 - Ficner, Holubec, Skuček, Bonisch (Trutnov B), Lev, Nosek, Petružálek (Hostinné), Machalík, Štěpánek, Pavlis, Kvíčala, Mich.Dvořák (Mladé Buky), Kněžourek, Němeček, Bartoníček (Miletín), Štelzer, M.Dvořák st., Němeček (Janské Lázně), Skála (Žacléř), Štemberka (Rudník),
1 - Brentner, Nálevka, Machačka (Miletín), Pecold, Hloušek, Kment, vlastní (Rudník), Hampl, Tauchman st. (Dolní Kalná), Štěpánek, Jurík (Mladé Buky), J.Horák, Petružálek, Kosina, L.Horák, Przybyla (Hostinné), Demuth, Krudenc, Kabeláč, Kubišta, Pelcl (Janské Lázně), Knap, Kocek, Ondráško, Polák, Baše, Petrů, vlastní (Žacléř), Doubic, Mahrla, Tobiáš, Bednařík, vlastní (Trutnov B), 

HVĚZDA KOLA :
Miroslav Zeman (Rudník) - dvěma góly v rozpětí několika minut rozhodl o výhře 2:0 podzimního nejlepšího týmu 1.B třídy v Miletíně a poslal ho k vynikajícímu zisku 30 bodů v 12 utkáních.

UDÁLOST KOLA :
Dolní Kalná v druhém zápase venku za sebou vyhrála, ve dvou utkáních v Žacléři a v Janských Lázních získala stejně bodů jako předtím dohromady a nyní ji čeká zápas o naději doma s Miletínem.

VÝROK KOLA :
Tomáš Navrátil, člen výboru FK Dolní Kalná po utkání v Janských Lázních: "Ještě se zmíním o rozhodčích, ne o jejich výkonu, ten byl stadardní, ale o jejich delegaci na utkání. Zdravému rozumu se vymyká nominace tří sudích z více jak devadesát kilometrů vzdáleného Rychnovska. Ledaže by snad někdo sudím předem zajistil, vzhledem k jejich věku pozápasovou lázeňskou péči v místních vyhlášených lázních."

NÁVŠTĚVA KOLA :
Utkání Tatran Hostinné - Baník Žacléř sledovalo podle hlášení domácích 170 diváků.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 12.ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo již 6 011 diváků):

TJ Rudník - 1 180 diváků (průměr 196 diváků na zápas)
FK Dolní Kalná - 932 diváků (průměr 155 diváků na zápas)
Tatran Hostinné - 832 diváků (průměr 138 diváků na zápas)
FC Mladé Buky - 670 diváků (průměr 134 diváků na zápas)
SK Miletín - 642 diváků (průměr 107 diváků na zápas)
SK Janské Lázně - 610 diváků (průměr 87 diváků na zápas)
MFK Trutnov B - 575 diváků (průměr 95 diváků na zápas)
Baník Žacléř - 570 diváků (průměr 95 diváků na zápas)

                                            (foto archiv Sokol Provodov)

                                                       (foto archiv SK Přepychy)

EUTAX
1.B TŘÍDA skupina C (program a výsledky)


DOBRUŠKA PĚTI GÓLY SESTŘELILA DEŠTNÉ, V ČESKÉM MEZIŘÍČÍ DERBY PRO DOMÁCÍ, NÁCHODSKÉ DERBY ODLOŽILO POSTUP HRONOVA, POSLEDNÍ TRÁPIL PRVNÍHO

Skupina C byla před tímto kolem rozdělena v tabulce na dvě poloviny, ale to ještě nic nemusí znamenat. V Dobrušce se výsledkem 5:3 srovnal rozdíl mezi čtvrtým a sedmým týmem na čtyři body. Ani dvacetibodový a třetí v pořadí Hronov, který jede v závěru dvakrát ven, nemá vše jisté. Postup do elitní čtyřky mají již zajištěn Provodov a překvapivě nejlépe bránící tým skupiny - béčko Dobrušky.

Sobotní duel Hronov - Machov (15,30) byl derby náchodského okresu, domácí (doposud 20 bodů) byli favority a vítězství je již mohlo poslat do elitní skupiny. V Machově hronovští vyhráli 3:2. Prestižní zápas před 135 diváky lemovaly nakonec tři branky, dvě vstřelili hosté a hronovské oslavy se po výsledku 1:2 musely odložit. Z rukou rozhodčího Kouta viděli domácí Lanta a hostující Purtig červené karty. Po výhře nadále "žije" i Machov.

Derby v Českém Meziříčí bylo nejen duelem sousedů, ale kdo tento zápas vyhrál, mohl žít, kdo prohrál, má už šance minimální. Začínalo se v 15,30, počasí přálo, přišlo 150 diváků, domácí nakonec vyhráli zcela jasně 4:1 a budou čekat na výsledek utkání Dobruška B-Deštné. V posledním kole právě se Sokolem Deštné hrají. David Horký, vedoucí Meziříčí, nešetřil netradičním komentářem: "V dnešním derby jsme si Opočno namazali na chleba a na čtyři kousnutí ho zblajzli. Utkání rozhodl náš výborný vstup do zápasu, kdy jsme v prvním poločase soupeře jasně přehráli v záloze. Druhý poločas jsme se podvědomě spokojili s vysokým vedením a nechali Opočno čuchnout. Naštěstí hosté neměli svůj střelecký den."

V neděli zápas posledního s prvním zahajoval již ve 13 hodin. Přepychy hrály bez dvou vyloučených hráčů z Českého Meziříčí a v poločase prohrávaly 0:3. Jenže - v 76.minutě bylo díky Blažejovi, Kovaříčkovi a Prátovi vyrovnáno na 3:3. V 85. minutě rozhodl nakonec duel nejlepší střelec skupiny Eimer a upravil na konečných 3:4 pro provodovského favorita. Co řekl k zápasu předseda Přepych Miroslav Pavel: "První poločas jsme herně nezvládli a soupeři jsme dovolili jít až do poločasového tříbrankového vedení. Ve druhém poločase jsme se herně zvedli a po snížení z PK Blažejem na 1:3 jsme dokázali utkání vyrovnat,ale bohužel v 85. minutě dal Provodov vítěznou branku a odváží si z Přepych všechny body. Chtěl bych poděkovat našim hráčům za předvedený výkon ve druhém poločase." Jiří Bederka své hráče za druhý poločas nešetřil: "Po jednoznačně vyhlížejícím prvním poločase naši hráči v druhé půlce předvedli výkon jakoby měli od domácích slíbenou posvícenskou kachnu."

Dobruška (2.místo, 21 bodů) přivítala rovněž v neděli Deštné. Hrálo se již od 15 hodin a důležitý zápas to byl zejména pro hosty, kteří nakonec prohrou 3:5 opět navodili v příštím kole kontaktní atmosféru. Zápas řídil Bečvář, domácí branky dali dva hráči, Hašek se trefil třikrát, Macek dvakrát.

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 12. ODEHRANÉM KOLE :
11 - Eimer (Provodov),
9 - J.Macek (Dobruška B),
8 - Kříž (Deštné), Kubeček (Hronov), L.Jelen (Opočno),
7 - Blažej (Přepychy),
6 - Šváb (Machov),
5 - Pfeifer (Opočno), Šťavík (Hronov), Kaplan (Deštné),
4 - Metzner (Provodov), Lanta, Rojšl (Hronov), T.Přibyl (Opočno), Martinec (Machov), Ježek (České Meziříčí),
3 - Kuneš, Bensch (Provodov), Tuček, Umlauf (Deštné), Havel, J.Tomášek (České Meziříčí), Svatoš (Machov), Hašek (Dobruška B), Prát (Přepychy),
2 - Zima (Machov), Malý, Štětina (Dobruška B), Bašta, Franců, Danihel (Hronov), Drapák (Deštné), Kozák, Hlavsa, Baše, Čiháček, Slánský (České Meziříčí), Macek, Kuhn (Provodov), Čtvrtečka (Přepychy), Škrabal, Tláskal (Opočno), Šolín (Machov),
1 - Provazník (České Meziříčí), Mar.Ansorge, Tichý, Schreiber, Polomský (Hronov), Středa, Hurdálek, Čech, Kubeček, Šolc, Šulc (Machov), Kánský, Kouba, Hochmann, Kostadinovski, Zatloukal, Novák, Prouza, vlastní (Deštné), Effenberk, Hrnčíř, Jelen, Junek, Slánský (Dobruška B), Samko, Biederman, Zelený, Pfeifer (Provodov), Trubač, vlastní (Opočno), Placák, Kinzel, Kovaříček, vlastní (Přepychy),

HVĚZDA KOLA :
Aleš Hašek (Dobruška B) - třemi brankami poslal rezervu Dobrušky do jarní skupiny o postup.

UDÁLOST KOLA :
Vedoucí Provodov vedl na půdě posledních Přepych v poločase 3:0 a vše se zdálo být v pohodičce, ale bojovní domácí v 76.minutě vyrovnali na 3:3. Teprve 5 minut před koncem rozhodl o výhře favorita Eimer.

VÝROK KOLA :
Trenér Dobrušky Jirásek po zápase se Sokolem Deštné (5:3): "Přes nepochopitelně vypuštěný konec utkání jsme byli lepším mužstvem, vytvořili jsme si více šancí. Kdyby mně někdo před začátkem sezóny řekl, že v říjnu budeme zachráněni – poslal bych ho do Bohnic."

NÁVŠTĚVA KOLA :
Derby utkání České Meziříčí - Spartak Opočno sledovalo podle hlášení domácích 150 diváků.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 12.ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo 4 875 diváků, v tomto kole 495, což je druhá největší návštěva kola):
České Meziříčí - 960 diváků (průměr 160 diváků na zápas)
AFK Hronov - 696 diváků (průměr 99 diváků na zápas)
SK Přepychy - 690 diváků (průměr 115 diváků na zápas)
Provodov - 680 diváků (průměr 136 diváků na zápas)
TJ Dobruška B - 545 diváků (průměr 90 diváků na zápas)
Spartak Opočno - 525 diváků (průměr 87 diváků na zápas)
Machov - 409 diváků (průměr 68 diváků na zápas)
Sokol Deštné - 370 diváků (průměr 61 diváků na zápas)

                                                                            (foto archiv SK Albrechtice)

EUTAX 1.B TŘÍDA skupina D (program a výsledky)

KVARTETO TÝMŮ NASKLÁDANÉ V ROZMEZÍ ČTYŘ BODŮ VSTOUPILO DO ROZHODUJÍCÍ FÁZE, MAGNET KOLA V ALBRECHTICÍCH JASNĚ PRO DOMÁCÍ

V prvním sobotním duelu se ve Vamberku (doposud 15 bodů) představily Smiřice (doposud 23 bodů), které zanechaly velmi dobrý dojem v Černíkovicích. Hrálo se od 15,30 a domácím velela povinnost vyhrát, což se jim povedlo i ve Smiřicích. Sestava Baníku poslala nakonec do okolí vzkaz výhrou 4:0, kterou by před zápasem asi těžko někdo tipoval. Podle Smiřic domácí vyhráli zaslouženě. Vamberk jede v posledních dvou kolech dvakrát ven do Černíkovic a v posledním kole do Borohrádku. No, bude to ještě hodně zajímavé ...

Další zápasy se hrály v neděli.

Vysokým favoritem byl v zápase proti Předměřicím Spartak Rychnov B. Hrálo se již od 12,30, domácí v Předměřicích vyhráli 5:1. Pod taktovkou rozhodčího Trejbala se však Spartak trápil a povinné body získal až trefou Dapecího v 82.minutě. Podle sekretáře Slavoje Miroslava Hopka to byl ze strany jeho týmu velice dobrý výkon i přes oslabenou sestavu. Výhra 2:1 udržela Rychnov B na prvním místě.

Od 15,30 přivítal Borohrádek Doudleby. Pro hosty to byl fatální zápas, navíc si byli vědomi prohry doma v prvním zápase 0:2. Borohrádek nastřílel v posledním kole šest branek Předměřicím a dostal se do určité pohody. Zápas pod taktovkou Vávry rozhodl jediný gól Schoda v 28.minutě, domácí po přestávce nedali penaltu.

A magnet kola byl jasný, Albrechtice (doposud 15 bodů) - Černíkovice (doposud 16 bodů). Oba celky v posledním kole prohrály doma a toto utkání bylo první opravnou zkouškou. V Černíkovicích vyhráli albrechtičtí fotbalisté 6:2, doma se podle prognóz neměl tento výsledek opakovat, ale albrechtičtí fotbalisté tyto prognózy poslali mimo, vyhráli před 160 diváky 5:1 (Duha 2, Hořínek 2, Moravec - Mňuk). Trenér Rostislav Kchop byl pochopitelně spokojen: "V utkání jsme se ujali brzy vedení a v podstatě měli celý zápas pod kontrolou. I když si hosté několik šancí vytvořili, golman Králík je pochytal. Korigovali až v závěru po chybě obránce. Chválím celý tým za předvedenou hru a kolektivní výkon."

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 12. ODEHRANÉM KOLE :
16 - D.Hořínek (Albrechtice),
10 - Bednář (Smiřice),
8 - Strakatý (Předměřice),
7 - Kráčmer (Doudleby),
6 - Kotyza (Doudleby), Králík (Vamberk), Svatoň (Borohrádek), Duha (Albrechtice),
5 - Korenčík (Smiřice), O.Dostál (Vamberk), Polívka, Pazderník, Dapecí (Rychnov B), L.Sršeň (Albrechtice),
4 - F.Stieber (Rychnov B), J.Nosek (Černíkovice), Pauker (Černíkovice), Církva (Smiřice), Vidlička (Doudleby),
3 - P.Matějus (Borohrádek), Kuzma (Albrechtice), Šponar, Rohrich, Flekr (Vamberk), Víteček, Mňuk (Černíkovice), Hudousek (Doudleby),
2 - Hamerský, Chochola (Vamberk), Jedlinský, Lochman, Řehák (Rychnov B), Brendl, M.Horák, T.Sazima (Borohrádek), Hlavatý, Soukup, Hronek, Bergman (Předměřice), Nývlt (Smiřice),
1 - Matějček, Búta, Hottmar, Koutník (Smiřice), D.Hanuš, J.Hanuš, T.Vik, B.Nosek, vlastní (Černíkovice),  Jaroš, Janeček, L.Velíšek, Moravec (Albrechtice), A.Čermák, Uhnavý, J.Čermák, Moravec, Voříšek, vlastní (Borohrádek), Vidlička, Kotyza, (Vamberk), Ponikelský, Pekáč (Předměřice), O.Stieber, Kameník, Počtýnský (Rychnov B), Lyer, Souček, Schod (Doudleby)

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 12. ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo 4 955 diváků, v tomto kole 371 fanoušků, což je druhá nejmenší návštěva na podzim):
Černíkovice - 950 diváků (průměr na zápas 158 diváků)
Albrechtice n.O. - 890 diváků (průměr na zápas 148 diváků)
SK Smiřice - 700 diváků (průměr na zápas 116 diváků)
Velešov Doudleby - 665 diváků (průměr na zápas 110 diváků)
Borohrádek - 600 diváků (průměr na zápas 100 diváků)
Baník Vamberk - 471 diváků (průměr na zápas 67 diváků)
Rychnov B - 366 diváků (průměr na zápas 61 diváků)
Předměřice - 313 diváků (průměr na zápas 62 diváků)

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vytvořeno: 20.10.2013
redakce Fotbal v kraji - vb-


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace