Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Webový portál www.fotbalfoto.cz


Datum akce: 30.11.-0001

Vážení fotbaloví nadšenci.

Od srpna tohoto roku je v provozu webový portál www.fotbalfoto.cz , který zveřejňuje fotografie z fotbalových utkání celého královéhradeckého kraje.

Fotografie má jedinečné kouzlo a tím je zastavení času. Fotbalová fotografie nabízí neuvěřitelné okamžiky, kterých si při sledování fotbalového utkání nejsme schopni všimnout. To co umí fotoaparát, člověk nikdy umět nebude. A tak cílem tohoto projektu je nabídnout aktérům fotbalových utkání zhlédnout tyto okamžiky. Aby hledání našich výtvorů bylo jednodušší, je cílem tohoto projektu i soustředit fotografické výtvory amatérských fotografů na jednom místě.

Nejedná se o výstavu toho nejlepšího co se nám, fotografům povedlo!!! Ale jde o to, abychom dali možnost všem fotbalovým aktérům a fandům, zhlédnout naše fotografie. Podívat se na sebe, na kolegu, na známého, jak fotbalové utkání prožívají, jakých neuvěřitelných pohybů jsou schopni. A těmto fotbalovým divákům je úplně jedno, že fotografie není dokonalá, že není dokonale zaostřená, že nemá dokonalé světlo nebo že chybí kousek nohy. Oni se pobaví tím, v jakém okamžiku byli hráči zastižení, jak se u toho tváří, jaký dělají pohyb, čeho jsou schopni.

Fotbal fotografuji několik let a mnohokrát se mi stalo, že se mě hráči soupeře ptali, kde moje fotky najdou. A to mě vedlo k myšlence realizovat tento projekt, soustředit snažení všech nás, co holdují fotbalové fotografie, na jedno místo. Těm, co nemají svůj, či klubový webový portál, nabízím umístění jejich fotografií na svém serveru a to v neomezené míře. Návod najdou na úvodní obrazovce www.fotbalfoto.cz a není to nic složitého. Těm co nemají možnost své fotografie upravit, nabízím i tuto činnost. A těm co využívají klubový či veřejný portál, nabízím zveřejnění odkazu na jejich fotoalba. Jenom bych je prosil o email s informací, že své fotoalbum právě aktualizovali (abych to nemusel pracně hledat). K těmto klubovým fotogaleriím mám ale jednu prosbu a tou je to, aby byly lépe označeny, tj. datum kdy se to hrálo, jaká to byla soutěž a kdo to hrál (zejména u krajských turnajů mladších žáků, starších a mladších elévů).

K čemu by bylo naše snažení, kdyby se na naše výtvory nikdo nedíval. Samozřejmě každého fotografa potěší, že se na jeho výtvory někdo dívá. Proto je velice důležité, aby se o tomto webovém portálu dovědělo co nejvíce lidí. Obracím se tímto i na správce klubových webů s žádostí a s prosbou o zveřejnění odkazu na tento webový portál.

Všem, kteří tuto myšlenku podpoří, předem mnohokrát děkuji

Ing. Petr Reichl

Rychnov nad Kněžnou

reichl@centrum.cz

603 88 71 85

 


Vytvořeno: 25.10.2013
ing. Petr Reichl


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace