Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Fair play gesto Petra Jánského v Broumově!! Ostuda Jánských Lázní v Rudníku!! Gólové hody v KP U 19!!


Datum akce: 30.11.-0001

Finálová skupina VČ přeboru U 19 přinesla vyrovnaný zápas Náchoda s vedoucími Pardubicemi. Utkání skončilo remízou 2:2. Ve druhém víkendovém zápase přehrálo Nové Město n.M. 4:1 Českou Třebovou. Domácí byli lepší, hosty dlouho držel nad vodou brankář Moláček.

 

tabulka zde:

Ve skupině o 6-10. místo porazil, na hřišti v Miletíně, Dvůr 3:2 Rychnov a Olympia si smlsla na soupeři z Letohradu 7:0. Hattrick vstřelil Sadílek.

tabulka zde:

 

 

 

 

V FM SERVIS krajském přeboru U-19 se hrál šlágr kola v Hořicích. Domácí v něm potvrdili první příčku tabulky a porazili druhou Solnici, vysoko, 6:0. Hattrickem se blýsknul Melichar. Zaváhala také Probluz, která prohrála 1:2 s týmem Chlumec/Lovčice. Tři branky Bartáka pomohly Červenému Kostelci k vysoké výhře 8:0 nad Dobruškou. Také ve Vrchlabí viděli diváci střelecké hody. Domácí porazili 9:1 Novou Paku. Čtyřikrát se v tomto utkání prosadil domácí Matěják!! Velká radost panuje v Žacléři. Domácí poprvé v sezóně vyhráli a hráli solidní fotbal. Třebechovickým se domů nejelo určitě lehce.

Výsledky přeboru zde ...

Ve finálové skupině krajské dorostenecké soutěže je i nadále v čele tým z Hostinného. Tentokrát nadělil šest branek Stěžerům. Třikrát byl úspěšný Šmucer. Nepovedený zápas sehrála Bílá Třemešná na hřišti ve Vysoké. Hosté přijeli jen v deseti hráčích, dostali ČK, nedali penaltu a tak konečné skóre 8:4 ve prospěch domácích je odpovídající. V kvalitním duelu přehrálo Týniště Českou Skalici 6:1, zejména zásluhou zlepšené druhé půle.

Výsledky skupiny A zde ...

 
Ve skupině o pořadí č.1. je na čele stále Javorka. Tentokráte si poradila 6:1 s Rasoškami. Lhota p. L. vyloupila Sobotku v poměru 1:7. Domácí hovoří o další ostudě svých hráčů, hostům pomohl hattrick Melichara.
Ve skupině o pořadí č.2 přijeli Jánské Lázně do Rudníku jen se 7!!! hráči. Konečný výsledek byl 29:1... K tomu není co dodat. Na čele je i nadále Úpice, která měla tentokráte těžkou práci s týmem Vamberk/Doudleby a porazila ho až na penalty.

Výsledky skupiny C zde ...

 

 

V NADLER krajském přeboru U-17 vévodí tabulce stále Třebeš, i když tentokráte se na výhru 5:3 s týmem Kostelce a Častolovic, hodně nadřela. Naopak druhý Chlumec si lehce poradil s posledním Č. Kostelcem, když zvítězil 8:0. Broumov po delší době konečně vyhrál. Hradecká Slávie si odsud odvezla porážku 0:9! Olympie vedla ve Volanově už 2:0, ale na body jí to stejně nestačilo.

 

 

výsledky přeboru U-17 zde ...

 

 

 

V ISOTRA krajském přeboru SŽ je na čele stále dvojice Olympia HK a Broumov. Kuklenští zvítězili ve Volanově 4:0 a broumovští si , v chladném počasí, poradili se Slávií Hradec 2:0. V tomto utkání zaujalo gesto fair play trenéra Slávie Hradec Petra Jánského, který sportovně opravil výrok rozhodčího a "nařídil" tímto pokutový kop proti svému týmu!! Ten domácí nedali... Do popředí tabulky se tlačí také Třebeš. Ta přehrála 5:1 tým Kostelec/Častolovice. Velký obrat předvedl v Chlumci Červený Kostelec. Dvacet minut před koncem prohrával už 4:1, ale konečný výsledek zněl 5:4 v jeho prospěch!!!

výsledky zde:

 

Ve finálové skupině BELSPORT KS SŽ přehrála vedoucí Dobruška/Opočno hradeckou Olympii jednoznačně 10:3. Hattrick za domácí vstřelil Franc. Poslední Dvůr, vedl nad Černilovem 1:0, nedal další šance a tak hosté zápas nakonec otočili ve svůj prospěch. Trochu překvapivě remizovala Javorka ve Staré Pace. Bod navíc získali hosté až na penalty. 

Výsledky zde ...

 

Ve skupině o pořadí BELSPORT KS SŽ byl k vidění souboj o čelo tabulky, který vyšel lépe Třebechovicím. Ty porazili 2:1 Jičín. Na chvostu je stále Hostinné. tentokráte podlehlo 1:4 týmu Vamberk/Doudleby.

Výsledky zde:

 


Vytvořeno: 5.5.2014
fotbal v kraji - MF-


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace