Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Kobrýn z Javorky se trefil pětkrát! Brankář Krejčí z Hořic čtyřikrát!! Další blamáž Jánských Lázní!


Datum akce: 30.11.-0001

Ve finálové skupině VČ přeboru U 19 přehrály vedoucí Pardubice, jednoznačně 8:0, Nové Město n. M. Podobně dopadl také další královehradecký účastník finálové skupiny, Náchod.který prohrál 6:1 ve Vysokém Mýtě.

 

tabulka zde:

Ve skupině o 6-10. místo jsou v čele mladíci z Cidliny. Ti porazili Dvůr Králové 4:0, po bezbrankovém poločase. Do Rychnova přijelo béčko Olympie a odvezlo si sedm branek. Za domácí se třikrát trefili Brož a Muller.

tabulka zde:

 

 

 

 

V FM SERVIS krajském přeboru U-19 si vedoucí Hořice smlsly na hradecké Slávii. Porazili ji 9:0. Čtyři branky vstřelil Melichar a také brankář Krejčí, který šel ve druhé půli do pole!!! Probluz nadělila béčku Trutnova sedm branek. Hostující trenéři mluví o ostudě a výletnících... Další tým z čela tabulky, Solnice, přehrála 5:0 Žacléř. Hosté nenavázali na solidní výkon z minulého kola. Třebechovice vyslaly na Červený Kostelec značně omlazenou sestavu, která si nevedla nijak špatně. Přesto po devadesáti minutách svítil na ukazateli skóre bezbrankový stav. Penalty poté vyšly lépe hostům.

Výsledky přeboru zde ...

Ve finálové skupině krajské dorostenecké soutěže se hrál ve čtvrtek šlágr kola v Hostinném. Tam přijely Skřivany a byl to souboj prvního s druhým. V poločase byl stav 2:2, ale druhá půle vyšla lépe hostům, kteří vyhráli 4:2. Ukončili tak dlouhou sérii domácí neporazitelnosti, která trvala 21 zápasů!!! Česká Skalice prohrávala v Třemešné 0:3 i 2:5 a i přesto dokázala vyrovnat na 5:5 a v penaltách získat bod navíc!!!

O víkendu si Hostinné spravilo chuť ve Vysoké. Zvítězilo zde 10:0!! Čtyřmi brankami se blýsknul Šmucer. Zajímavý zápas se hrál v Kopidlně. Hosté z Třemešné vedli brzy 2:0, ale domácí zabojovali a dovedli utkání až do penalt, kde byli úspěšnější.

Výsledky skupiny  zde ...

 
Ve skupině o pořadí č.1. si vedoucí Javorka dvakrát dobře zastřílela. Nejprve ve čtvrtek nasázela deset branek do sítě Sobotky, když se 5x trefil Kobrýn a v sobotu si osm branek odvezla Lhota p. L. Tentokráte pálil čtyřikrát Nezbeda. I druhé Kosičky dvakrát vyhrály. Nejprve 6:4 ve Lhotě a poté 7:1 ve Smiřicích. Sedm branek z tyto dva zápasy vstřelil Černý.
Ve skupině o pořadí č.2 řeší personální krizi Jánské Lázně. Ty ve čtvrtek odehrály utkání ve Slatině, kde prohrály 0:3, aby o tři dny později nastoupil doma proti Babí jen v sedmi!!! a poločase zápas ukončili pro zranění brankáře... Ve čtvrtek se hrál také souboj o čelo tabulky v Rudníku, kam přijela vedoucí Úpice. Úspěšnější byli domácí, kteří zvítězili 4:2. V Babí domácí zabojovali a v souboji s Velkým Poříčím vydřeli, po výhře na penalty, dva body. Poříčí si spravilo chuť hned v sobotu, kdy nasázelo devět branek Meziměstí. Hattrickem se blýsknul Gois.

Výsledky skupiny  zde ...

 

 

V NADLER krajském přeboru U-17 se hrál kvalitní zápas ve Volanově, kam přijela vedoucí Třebeš. Ta byla nakonec úspěšnější po výsledku 5:3, ale domácí nedali svou kůži lacino. V závěsu za Třebší se stále drží chlumečtí mladší dorostenci. Ti tentokráte vyhráli 3:0 v Orlické kotlině a nejlepším hráčem na hřišti byl domácí brankář Novotný. Hrdinou utkání Olympie - Jaroměř byl domácí hráč Sadílek. Právě on rozhodnul v poslední minutě o domácí výhře 2:1.

 

 

výsledky přeboru U-17 zde ...

 

 

 

V ISOTRA krajském přeboru SŽ se ve čtvrtek předehrával zápas Slávia HK - Chlumec/RMSK. V kvalitním utkání byli hosté úspěšnější po výhře 2:0. S velkým náskokem je na čele stále dvojice Broumov a Olympia. Broumovští vcelku bez problémů vyhráli 4:0 ve Vrchlabí. Olympia měla s Jaroměří o dost více práce. Její výhra 5:3 se zrodila až na konci utkání. Jaroměř se ukázala jako velmi kvalitní protivník. Překvapení se zrodilo v Červeném Kostelci. Nové Město zde zvítězilo 4:0, když všechny jeho branky vstřelil Tuček ve druhé půli!!

výsledky zde:

 

 

 

Ve finálové skupině BELSPORT KS SŽ se hrálo nejprve ve sváteční čtvrtek. Zde nás zaujala domácí prohra Javorky s Černilovem 2:3. Hosté vedli o dvě branky, domácí srovnali a v dramatickém závěru rozhodla vlastní branka o vítězství Černilova. Vedoucí tým Dobruška/Opočno přehrál 3:1 Týniště, když hosté snížili až v závěru utkání. O víkendu se hrálo zajímavé utkání v Kuklenách kam přijel Černilov. Domácí vyrovnali těsně před koncem a penalty zvládli mnohem lépe. Trenér hostí byl značně nespokojen s výkonem svých svěřenců. Javorka si po čtvrtku spravila chuť vítězstvím v Hronově.

Výsledky zde ...

 

 

Ve skupině o pořadí BELSPORT KS SŽ měli Třebechovice , ve čtvrtek , hodně práce s Hořicemi. Nakonec vydřeli tři body po výhře 2:1. O víkendu přehrál Jičín 7:3 Rozkoš, hlavně díky hatrickům, Míky a Formana. U hostí si třikrát trefil Bílý.

Výsledky zde:


Vytvořeno: 13.5.2014
fotbal v kraji - MF-


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace