Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

V předkole Poháru končí účast týmy Jaroměře a Úpice, Bílá Třemešná rozstřílela Hostinné, na penalty postoupily týmy Vamberka a Lípy ...


Datum akce: 30.11.-0001

Již v pátek 25. července zahájilo předkolo Poháru hejtmana Královéhradeckého kraje, od 18,00 se v Předměřicích představil účastník 1. A třídy FK Černilov a domácí Slavoj dostal příděl v podobě porážky 1:7. Černilov v dalším kole přivítá hradeckou Olympii.

V ten samý čas hrál v Kobylicích staronováček krajských soutěží FC VTJ Milíčeves. Milíčeves se vzdala výhody domácího prostředí, ale konečný výsledek 3:1 poslal milíčevské fotbalisty do 1. kola, kde budou jejich soupeřem Kratonohy.

Podobně jako Milíčeves se zachovaly týmy SK Miletín (rekonstrukce kabin), který zavítal do Roudnice, kde zvítězil přes velkou převahu domácích 1:0 gólem Kněžkourka, Tatran Hostinné, který velmi neslavně derby odehrál na půdě Bílé Třemešné s výsledkem 2:14, a SK Robousy, které nakonec obdržely sedm branek (1:7) v Sobotce.



         
                                         (foto Lubomír Douděra)

Z týmů krajského přeboru skončila účast v Poháru pro FK Jaroměř, který vyřadil pohárový specialista a loňský čtvrtfinalista Velešov Doudleby výsledkem 3:2.
Více zde ...
Svoji účast také odpískala přeborová Sparta Úpice, která nečekaně podlehla ve Smiřicích 2:4. Další přeborové týmy do 1. kola postoupily.

Mezi sobotní magnety patřil bezesporu duel nováčka kraje Sokola Nepolisy s FK Chlumec nad Cidlinou, který skončil jednoznačně pro hosty v poměru 1:7.

V Českém Meziříčí se představily Libčany a těsně zdolaly domácí 1:0 krásnou trefou Jiříka. Více o utkání zde ...

Na půdu nováčků z OFS Rychnov nad Kněžnou zavítaly týmy z 1. A třídy, ve Zdelově byl úspěšný Kostelec n. O. díky výsledku 2:0, v Lípě n. O. pak neuspěly SK Třebechovice, které nakonec vypadly na penalty. V penaltovém rozstřelu vychytal exekutory Třebechovic domácí gólman Janeček.

Vítěz GIST Poháru OFS Hradec Králové Sokol Stěžery, který byl jediným účastníkem mimo krajské soutěže, uvítal v sobotu Bystřian Kunčice, postup si vybojovali zkušenější hosté výhrou 2:0.

Jasně potvrdily postup Lázně Bělohrad v Rudníku výhrou 3:0 a Rychnov nad Kněžnou v Opočně zvítězil 5:0.

Hořice zdolaly venku Libáň 3:2 a v příštím kole uvítají Nový Bydžov.

V nedělních střetnutích poutalo pozornost utkání Dolní Kalná-Vrchlabí, před 220 diváky rozhodli nakonec utkání ve svůj prospěch vrchlabští hráči v závěru (3:1).

Hradecké derby Malšovice-Třebeš skončilo bez branek a na penalty vyhráli malšovičtí fotbalisté, kteří uvítají v 1. kole hradeckou Slávii. Utkání Lokomotiva-Vysoká n.L. skončilo jasnou výhrou nováčka přeboru 1:4.

Z dalších přeborových týmů exceloval Jičín v Kopidlně, kde domácím uštědřil prohru 0:5, Broumov před 165 diváky vyhrál v Hronově 2:1, Nové Město vyřadilo Černíkovice po výsledku 3:0 a Dobruška pokořila v Albrechticích domácí SK 4:1.

Borohrádek vyřadil Nový Hradec Králové výhrou 2:1 a to od 43. minuty hrál bez vyloučeného Brendla. V příštím kole přivítá Vysokou nad Labem.

Baník Žacléř jasně zdolal Polici nad Metují 5:2 a v dalším kole se těší na Broumov.




Jediným reprezentantem našeho kraje, který hrál venku, byl Převýšov, který nastoupil v Sibřině v sobotním duelu proti Českému Brodu i s Janem Hablem v sestavě. Výsledek byl pro farmu FC Hradec Králové jednoznačný - 7:0 .

Velké derby se odehrálo v Kuklenách, kde vítěz Poháru KFS hradecká Olympia před zraky nového předsedy klubu Miloše Sazimy vyzvala Dvůr Králové. Hrálo se ve stejný čas jako utkání SYNOT ligy a Olympia vyhrála nad svým divizním soupeřem 2:1. Odměnou jí je fakt, že 13. srpna vyzve ve druhém kole FC Hradec Králové.

V 1. kole Českého poháru, přivítal v neděli MFK Trutnov v Horním Starém Městě druholigový FK Kolín. Nováček 2. ligy vyhrál 3:0.


Také v neděli 27. července přivítal nováček ČFL SK Union 2013 na stadionu v Novém Bydžově svého třetiligového rivala FK Čáslav. Patnáct minut před utkáním se spustil přívalový liják, rozhodčí začátek zápasu odložili a nakonec bylo utkání přeloženo po dohodě obou klubů na úterý 29. července od 18,00.




 


Vytvořeno: 26.7.2014
redakce Fotbal v kraji


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace