Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Úspěšní nováčci: Vysoká i Nové Město slaví první tři body


Datum akce: 30.11.-0001

Mají za sebou první zápas v krajském přeboru. A úspěšně. Týmy Vysoké nad Labem a Nového Města nad Metují vstoupily do nejvyšší krajské soutěže vítězně. „Slavíme první výhru,“ byl potěšen kouč Nového Města Miloš Killar.

Jeho tým přivítal Dobrušku. A na první duel v přeboru po dlouhých osmadvaceti letech přišlo dvě stě šedesát diváků. Domácí se prosadili už ve třetí minutě a začali dobře cestu za třemi body. Jejich snaha navíc přinesla další plody, na začátku druhé půle už vedli 3:0.

„Po většinu utkání jsme byli lepším týmem a zaslouženě jsme vedli o tři branky,“ popisoval Killar. Jenže pak přišla změna, hosté snížili na rozdíl jediné trefy.

„Dobrušku jsme zbytečnými chybami vrátili zpět do utkání, avšak závěr jsme zvládli takticky dobře. Chtěl bych poděkovat jak domácím tak hostujícím divákům za velmi dobrou návštěvu a byť šlo o derby tak střetnutí proběhlo jak na hřišti tak v hledišti v naprostém klidu.“

Vysoká se poměřila s rivalem z nedalekého Hradce, se silnou Slavií. A také ona vyhrála, k vítězství jí stačila jediná trefa. V defenzivní práci byla totiž perfektní. „V obraně kraloval stoper Ptáček, ukázal, jaký je hráč,“ glosoval Jiří Mašek, brankář Slavie, výkon zadáka, jenž v minulé sezoně působil v celku vítěze divize, v Nové Pace.

„V prvním poločase jsme se díky nasazení a bojovnosti domácích hráčů vůbec nedostali do hry. Převaha po přestávce byla pouze platonická, jedna střela na branku je toho důkazem,“ řekl vedoucí mužstva Slavie Milan Krempa.

„Bylo to těžce vybojované vítězství, kdy jsme dokázali ubránit jednogólový náskok z prvního poločasu. Slavia měla sice územní převahu, ale naši branku dokázala ohrozit pouze ve 46. minutě z trestného kopu ze třiceti metrů, kterou náš gólman vyrazil na roh. Jinak jsme ji do vyložené šance nepustili,“ hodnotil nový trenér domácích Karel Vítek.

Ten přišel do Vysoké po osmnácti letech, které strávil v Kratonohách. A začal perfektně.

(mzk)


Vytvořeno: 14.8.2014
redakce Fotbal v kraji (mzk)


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace