Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Nepolisy udržely vedení, zápas v Hostinném rozhodl asistent rozhodčího, Baník Žacléř v deseti srovnal čtyřbrankové vedení Rudníku, Smiřice vzaly body vedoucímu Opočnu


Datum akce: 30.11.-0001

 



O co se na podzim také hraje ?  

Pohár společnosti PROMEPRO IT - bodově nejlepší tým z 1.míst skupin obdrží prémii 6 500 Kč, druhý bodově nejúspěšnější z 1.míst 5 500 Kč, třetí pak 4 500 Kč a čtvrtý 3 500 Kč.

Vítězové skupin si podobně jako vloni zajistí do jarní skupiny "o postup" tři bonifikační body, druzí v pořadí dva bonifikační body, třetí pak jeden.
To samé se týká pátých celků v pořadí, které nastoupí do jarních skupin "o sestup" se třemi bonifikačními body, šestí mají k dobru dva bonifikační body, sedmí jeden. 


Novinkou letošního ročníku je penaltový rozstřel v utkáních, které v řádné hrací době skončí nerozhodne, vítěz rozstřelu bere bod navíc.

 

 

PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina A (výsledky)    

VEDOUCÍ NEPOLISY ZDOLALY, DERBY V LIBÁNI PRO DOMÁCÍ

Skupina A PROMEPRO IT 1. B třídy pokračovala 5. kolem, vedoucí nováček soutěže uvítal béčko Jičína, které se nyní decimovalo řadou vyloučených hráčů. Nicméně A-tým hrál až v neděli, takže vše mělo být otevřené. Nebylo.
V Libáni se opět hrálo jiné derby, sem zavítala Milíčeves. Miletín se představil v Kobylicích. Po pěti kolech se v tabulce oddělilo trio Nepolisy, Kopidlno a Kobylice, do hledišť přišlo zatím rekordních 572 fanoušků.

Sobota byla pro nepoliské fotbalisty velká výzva, pokud by vyhráli, jejich pozice na čele tabulky by už byla velmi zajímavá. I stalo se, Nepolisy porazily Jičín B 3:0 (góly Ullman, Tlustý a L. Pánek) a vedou tabulku s 13 body. Zápas vidělo 110 diváků, slovo jsme dali trenéru hostů Romanu Mikoláškovi: "K zápasu jsme jeli s torzem mužstva a to vinou ČK a zranění. To nic nemění na tom, že domácí byli lepším týmem a zaslouženě zvítězili. Zásluhou nejlepšího hráče na hřišti, našeho brankáře Přibyla, jen tříbrankovým rozdílem."

Miletín zajel do Kobylic, oba týmy plně bodovaly v minulém kole, pro hosty to byl velmi důležitý zápas. 147 diváků sledovalo vedoucí gól hostů z kopačky Urbana, za Kobylice srovnal Brzek. Na penalty se podařilo vyhrát domácím a trenér Průcha konstatoval: "Máme dva body díky penaltám a já si jdu v klidu lehnout."

Libáň po zdrcující kritice po zápase v Miletíně napravovala dojem a příležitostí byl domácí zápas s Milíčevsí. Hosté coby nováček prohráli naposledy doma a pokud by podlehli i libáňskému týmu, už by jejich situace začala být povážlivější. Nakonec rozhodlo domácí prostředí, svěřenci Pavla Banyácského svého soupeře udolali 2:1 (Smetana, Macek - Chramovský) a posunuli se do vyrovnaného středu tabulky. Domácí měli ze zápasu i díky okolnostem, za kterých ho vydřeli, radost: "Vlivem různých okolností jsme nastoupili k zápasu bez čtyř hráčů základní sestavy. Další tři hráči včetně mě měli v nohách předzápas za "B" tým. Chtěl bych tímto poděkovat všem, kteří nakonec do zápasu zasáhli."

Kopidlno, tým, který nevolí velká slova a hraje velmi efektivně. Jeho nedělní zápas s týmem Robous ho však do role favorita stavěl, ať už říkal kdokoliv cokoliv. Pro domácí hovořila navíc vysoká střelecká produktivita, ve dvou utkáních na svém hřišti dali deset branek. A po zápase drželi kopidlenští průměr pět branek na utkání nadále, protože Roubousy odjely s porážkou 1:5 (Srb PK - Brett 2, Poutník, Klaban, Šafařík), zápas vidělo 185 příznivců.

HVĚZDA KOLA :
Brankář Jičína B Přibyl, který svými famózními zákroky zabránil v Nepolisech daleko vyššímu skóre v neprospěch svého mužstva ...

UDÁLOST KOLA :
V Kobylicích po remíze 1:1 přichází penaltový rozstřel, v prvních třech sériích hráči Miletína ani jednou neskórují, ba ani netrefují branku, domácí jásají nad druhým bodem do tabulky ...

VÝROK KOLA :
Petr Průcha, trenér Kobylic: "Máme dva body díky penaltám a já si jdu v klidu lehnout."


NÁVŠTĚVA KOLA :
185 příznivců sledovalo utkání Kopidlno - Robousy (5:1), ve kterém domácí borci udrželi průměr pět vstřelených branek na jeden domácí zápas.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 5. ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo 572 fanoušků, nejvíce od počátku ročníku (!), průměr na utkání 143, od počátku sezóny tedy celkem 2210 diváků, celkový průměr na utkání 110)

FK Kopidlno - 555 diváků (průměr na zápas 185 diváků)                                       Sokol Nepolisy - 310 diváků (průměr 103 diváků na zápas)                                    FC Milíčeves - 280 diváků (průměr 93 diváků na zápas)                                         Spartak Kobylice - 259 diváků (průměr na zápas 129 diváků)                                SK Robousy - 256 diváků (průměr 85 diváků na zápas)                                           SK Miletín - 220 diváků (průměr 110 diváků na zápas)                                            Sokol Libáň - 220 diváků (průměr na zápas 110 diváků)                                          SK Jičín B - 110 diváků (průměr 55 diváků na zápas)                                                
KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 5. ODEHRANÉM KOLE :
7 - Němeček (Miletín),
6 - Klaban (Kopidlno),

5 - L. Pánek (Nepolisy), Brett (Kopidlno),
4 - J. Mezsároš (Jičín B), 
3 - Nový (Kobylice), J. Líhan, T. Hanuš (Nepolisy), Chramovský (MIlíčeves), Poutník (Kopidlno),
2 - Drbohlav, Vích (Robousy),
Vondrouš (Miletín), Machačný, Šafařík (Kopidlno), Zámečník, Tlustý (Nepolisy), Kořínek (Jičín B), Kubišta (Kobylice),
1 - Zedek, Havelka (Kopidlno), Rejha, Jak. Roman, M. Roman, Havelka (Milíčeves), Tomášek, Srb (Robousy), Ullman, Šustr (Nepolisy), Mat. Novotný, Khol, Říha, R. Brzek (Kobylice), Lámr, Urban (Miletín), Zlámal, Haken, Miler (Jičín B), Knížek, Smetana, Macek (Libáň),


PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina B (výsledky)

MAGNET KOLA V HOSTINNÉM, NEUVĚŘITELNÁ PŘESTŘELKA V RUDNÍKU

Skupina B PROMEPRO IT 1. B třídy se odehrála v sobotu třikrát, v neděli hostily Mladé Buky "dělostřelce" z Police nad Metují. Kanonádu předvedli poličtí hráči i tentokrát.

Samozřejmě magnetem kola byl zápas Tatran Hostinné - Dolní Kalná. Byli jsme zvědavi, kolik diváků si najde cestu do hlediště tohoto derby. Našlo si jich 250, z toho zhruba 60 z Kalné. Tatran nakonec vyhrál 3:1 (Nossek, Valeš, Rodr - Najman) a vše rozhodla 84. minuta, kdy situaci před brankou hostů posoudil asistent Bouz jako míč celým objemem za čarou a na jeho pokyn hlavní rozhodčí branku uznal. Z klubka protestujících hráčů Kalné dostal červenou kartu brankář Porkert a bylo po zápase. Tomáš Navrátil z Dolní Kalné konstatoval: "Hostující diváci, a že jich bylo minimálně šedesát, nenechávají na rozhodčích niť suchou, domácí jen nevěřícně kroutí rameny, jak přišli k výhře. Opět se bozhužel potvrdila slova mého trenérského kolegy, že největší slabinou českého fotbalu jsou rozhodčí."

Sedmý Hronov uvítá třetí céčko Trutnova. Povinnost svěřenců trenéra Zdeňka Samka byla jasná - měli by vyhrát. Tři dosavadní body nejsou mnoho a domácí porážka se Žacléří musí bolet. Hronovu v zápase, ve kterém padly dvě červené karty (Kuru - Kárník), přálo doslova štěstí v závěru, Štavík v nastaveném čase upravil na 2:1. I tady vedoucí hostů Kulda vyslovil velkou nespokojenost s rozhodčím: "Kdo zde nebyl, tak neuvěří, co se odehrálo ve druhé půli!".

Po výbuchu v Polici hostil Rudník vedoucí Baník Žacléř. Diváci v Rudníku chodí a věřili jsme, že i avizované pěkné počasí přispěje k dobré návštěvě a že domácí příznivci na svůj tým po desítce nezanevřeli. Do poločasu určitě ne, Rudník vedl 4:0 a hosté měli od 38. minuty vyloučeného Skálu. Pokud by někdo na Žacléř sázel v tuto chvíli, byl by označen minimálně za nositele fantazie. Přesto se stalo, Baník v druhé půli vyrovnal v deseti na 4:4 (86. Ondráško) a penaltový rozstřel vyhrál. V tomto směru se opět potvrdilo "fotbal nemá logiku".

V neděli se v Mladých Bukách hrálo již od 16,00, Police nad Metují se střelecky pochlapila v minulém kole a střelecká muška jí vydržela i u soupeře.
Vyhrát venku 8:2 (Mucha 2, Hauk 2, Lorenc, Čermák, Švorčík a vlastní - Haider, vlastní) je kumšt, dát ve dvou kolech 18 branek ještě větší. Ze slov trenéra Petra Zierise tak trochu čišela beznaděj: "Dnešní zápas nám hrubě nevyšel. Největším důvodem bylo, že jeden hráč si spletl začátek zápasu, druhy si zapomněl natáhnout budík a zaspal začátek,třetí ho vyměnil za příjemné kratochvíle na Moravě, čtvrtý byl asi omámen různými květinkami a nedal o sobě vědět vůbec, pátý se rozcvičoval v nočních hodinách v místních lokálech. No a aby toho nebylo málo, tak si dva fyzicky zdatní hráči dopoledne byli zahrát nějaký hospodářský turnaj v Havlovicích."

HVĚZDA KOLA :
V první minutě nastavení trefuje hronovský Šťavík přesně a Hronov nakonec poráží trutnovské céčko 2:1.

UDÁLOST KOLA :
Skončil první poločas zápasu Rudník-Žacléř, domácí vedou 4:0 a hosté hrají o deseti bez vyloučeného Skály. Na konci zápasu je stav 4:4 a domácí prohrávají penaltový rozstřel, i taková je 1. B třída ...

VÝROK KOLA :
Petr Zieris, trenér Mladých Buků: "Dnešní zápas nám hrubě nevyšel. Největším důvodem bylo, že jeden hráč si spletl začátek zápasu, druhý si zapomněl natáhnout budík a zaspal začátek, třetí ho vyměnil za příjemné kratochvíle na Moravě, čtvrtý byl asi omámen různými květinkami a nedal o sobě vědět vůbec a pátý se rozcvičoval v nočních hodinách v místních lokálech, no a aby toho nebylo málo tak si dva fyzicky zdatní hráči dopoledne byli zahrát nějaký hospodářský turnaj v Havlovicích."


NÁVŠTĚVA KOLA :
Výtečná návšěva přišla do Hostinného, kde derby s Dolní Kalnou sledovalo 250 fanoušků, ti od hostů se zlobili ...
V Hronově je údajně 20 diváků (nebo si zpravodaj dělá z webu malou legraci) ...


DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 5. ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo 508 fanoušků na čtyři utkání, průměr na utkání 127, od počátku sezóny tedy celkem 2 596 diváků, celkový průměr na utkání 129)

Hostinné - 490 diváků (průměr 163 diváků na zápas)                                           Dolní Kalná - 395 diváků (průměr na zápas 131 diváků)                                       Rudník - 379 diváků (průměr na zápas 189 diváků)                                            Police n. M. - 360 diváků (průměr 180 diváků na zápas)                                
Žacléř - 270 diváků (průměr 090 diváků na zápas)                                           
      MFK Trutnov C - 250 diváků (průměr na zápas 125 diváků)                                 AFK Hronov - 232 diváků (průměr na zápas 74 diváků)                                         Mladé Buky - 230 diváků (průměr 115 diváků na zápas)                                       

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 5. ODEHRANÉM KOLE :
5 - Kotyk (Žacléř),
4 - Jakoubek (Hostinné), D. Ježek (Dolní Kalná), Ondráško (Žacléř), T. Mucha, Čermák (Police),
3 - J. Jiřička (Dolní Kalná), vlastní (Trutnov C), Klapkovský, Hauk (Police), Hylmar (Rudník),
2 - Bartoš, Najman (Dolní Kalná), Těžký (Žacléř), Kosina, Rodr (Hostinné), Štěpánek, vlastní (Mladé Buky), Valtera, Šťavík (Hronov), Nývlt (Trutnov C), Brož (Rudník),
1 - Puraš, Schreiber, Kuru (Hronov), L. Horák, Nossek, Valeš (Hostinné), Horešovský, Novák, vlastní (Rudník), T. Jiřička, Kodytek (Dolní Kalná), Hradecký, L. Vít, Kovačík (Žacléř), Brhel, Doležal, Ruml, Haider (Mladé Buky), J. Mucha, Hloušek, Šnábl, Kučera, Lorenc, Švorčík, vlastní (Police), Vomočil, Zákravský (Trutnov C),




PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina C (výsledky)  


ČESKÉ MEZIŘÍČÍ - PŘEDMĚŘICE, ZÁPAS O ČELO TABULKY BEZ BRANEK

Skupina C PROMEPRO IT 1. B třídy přinesla další čtyři zápasy, všechny se hrály v sobotu v úřední začátek.

Samozřejmě nás všechny zajímal výsledek utkání České Meziříčí - Předměřice. Hosté měli formu, domácí zase velkou motivaci. Byl to zápas třetího s druhým, měla to být určitě zajímavá podívaná. Jenže - duel skončil 0:0, domácí Meříč nakonec získala dva body díky penaltovému rozstřelu. Hostující vedoucí Pšenička nebyl nikterak nadšen: "Tento zápas byl z naší strany plný zbytečných chyb a nepřesností. Mrzí nás, že jsme nebyli úspěšní jako v předešlých zápasech. V penaltové loterii byli úspěšnější domácí."

Osmé Smiřice s prvním Opočnem, toto postavení obou celků před utkáním ne tak úplně každý čekal. Smiřičtí hráči neměli ani bod a z toho radost trenér Rolko mít nemohl. Nakonec výsledek 2:2 (Koutník, Korenčík - Školník, Jelen) a penalty 5:3 pro Smiřice, které se radovaly z prvních dvou bodů. Co na to vedoucí Smiřic Václav Tarantík: "V utkání nebylo znát, že hraje poslední s prvním. Naše vítězství po penaltách bylo zasloužené. Děkuji všem hráčům za předvedený výkon."

Mladíci z rezervy Jaroměře přivítali Deštné. Mládí versus zkušenost, tady se výsledek tipoval těžko. Nakonec zkušenost vítězila, hosté vyhráli 2:1 (Macháček, Kaplan PK - Vít), což potvrdil i trenér rezervy Jaroměře Tomáš Paleček.

Na závěr derby - Lokomotiva se představila u prodejny vozů Fiat proti Malšovicím. O dva body byli na tom lépe hosté, domácí měli tedy o motivaci postaráno. Navíc prohra 0:5 v Opočně, to byly hořké kapky. Po zápase má Lokomotiva již o pět bodů méně než soupeř díky prohře 2:3 (Javůrek 2 - Groh, Horký, Valc). Michal Sobotka z domácího kolektivu dal k dispozici tento komentář: "Na začátku zápasu jsme měli mírnou převahu, z toho jsme vsítili jednu branku a ještě jednu tutovku zahodili, pak se naše hra totálně zbortila a otěže zápasu převzali hosté, kteří do poločasu otočili skóre zápasu ve svůj prospěch."

HVĚZDA KOLA :
Jakub Javůrek (Lokomotiva) - i přes porážku svého týmu je hvězdou kola on, dal dvě branky Malšovicím a celkově již čtyři z pěti Lokomotivou doposud vstřelených.

UDÁLOST KOLA :
Smiřice, poslední osmý tým tabulky doposud bez bodu, hraje s vedoucím Opočnem 2:2 a na penalty vítězí, podle slov trenérů žádný rozdíl mezi týmy nebyl znát.

VÝROK KOLA :
Václav Tarantík, vedoucí Smiřic, po zápase s Opočnem: "V utkání nebylo znát, že hraje poslední z prvním."


NÁVŠTĚVA KOLA :
V Českém Meziříčí na Předměřice a na Lokomotivě na Malšovice přichází podle domácích zpravodajství shodně 120 diváků.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 5. ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo 373 fanoušků, průměr na utkání 93, od počátku sezóny tedy celkem 1 911 diváků, celkový průměr na utkání 95, tato skupina je zatím divácky nejslabší)

České Meziříčí - 370 diváků (průměr 185 diváků na zápas)                                Lokomotiva - 320 diváků (průměr 106 diváků na zápas)                                         Předměřice - 300 diváků (průměr na zápas 150 diváků)                                         SK Smiřice - 290 diváků (průměr 96 diváků na zápas)                                           Opočno - 190 diváků (průměr na zápas 063 diváků)                                              Deštné - 170 diváků (průměr na zápas 056 diváků)                                               Jaroměř B - 161 diváků (průměr 80 diváků na zápas)                                             Malšovice - 110 diváků (průměr na zápas 55 diváků)                                                            

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 5. ODEHRANÉM KOLE :
6 - Jelen (Opočno),
4 - Jak. Javůrek (Lokomotiva),
2 - Ponikelský, Pekáč, Hlavatý, Šmarda, J. Bareš (Předměřice), Krajňák, Havel, Jan Tomášek (České Meziříčí), Ameti (Jaroměř B), Reichl (Opočno), Macháček, Kaplan (Deštné),
1 - Plhal, Hekele, Ulrych, Vít (Jaroměř), Zvolánek (Lokomotiva), Ježek (České Meziříčí), Brokeš, Velínský, Tobiášek, Rejha, Lemon, Groh, Horký, Valc (Malšovice), T. Přibyl, O. Přibyl, Musil, Školník (Opočno), Hlavatý, Lejp, E. Bareš, Hronek (Předměřice), Vilímek, Krupka (Deštné), Bednář, Koutník, Korenčík (Smiřice),


PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina D (výsledky)     

DERBY, SAMÉ DERBY, DIVÁCI MĚLI JÍT PROČ DO HLEDIŠŤ

Střetnutí prvního s druhým se hrál v sobotu v Rychnově, kam přijely Doudleby. Hrálo se od 17,00. Ostatní duely měly výkop v neděli a derby táhla.

Domácí béčko Rychnova mělo 11 bodů, Velešov osm. Měl to být dobrý duel, oba týmy určitě nazbrojily a daly si souboj o vedení v tabulce. V hledišti "bouřilo" 30 diváků. Co viděli - v 59. minutě vedoucí gól hostů od Kráčmera, v 75. minutě vyrovnání z kopačky T. Mondíka a v 88. minutě vyloučení rychnovského M. Mondíka. A nakonec penaltový rozstřel, který zvládly Doudleby 5:4 a vezou domů dva body. V tabulce tedy hosté snížili náskok vedoucího rychnovského týmu na dva body. Trenér hostů Jan Čermák chválil: "Kdo viděl, musí souhlasit, že utkání mělo vysoké parametry. Oba týmy hrály korektně, ale nadoraz a se snahou o výhru do poslední minuty. Remíza je zasloužená a "pendy", to je loterie. My jsme byli šťastnější (lepší). Jen více takových náročných a korektních zápasů."

Kdo by čekal, že Černíkovice budou po minulém kole poslední, tomu by asi doporučili obklad. Nicméně byl to fakt. Domácí svěřenci trenéra Cejpka přivítali Vamberk, který stále postrádal střelce Králíka, a cíl byl jasný. Diváci přišli povzbudit v počtu krásném - podle hlášení domácích jich bylo přítomno 250. Josef Cejpek byl nakonec spokojen s výhrou 4:1 (D. Hanuš 3, O. Stieber - Fujdiak): "Ač výsledek vypadá jednoznačně, nebyl to zápas jednoduchý. Soupeř si vytvořil několik slibných šancí, které však neproměnil i díky výborně chytajícímu brankáři Holoubkovi. Musím pochválit hru celého mužstva v čele s Davidem Hanušem na hrotu, který hattrickem zápas rozhodl. Vítězství bylo zcela zasloužené."

Kanonýři z Albrechtic uvítali v neděli Zdelov, jehož tým se začíná konsolidovat. Na domácí střelce chodí hodně diváků, tentokrát jich přišlo 280. Jejich tým vyhrál 4:0 (Hořínek 2, Duha, Sršeň), hosté obdrželi dvě červené karty. Domácí kouč Rostislav Kchop: "Kromě všech hráčů musím vyzdvihnout i náš nový fanklub Sací komando, který nás neúnavně povzbuzoval." A Miloš Zeman: "Domácím jsme byli vyrovnaným soupeřem do 57. minuty, kdy Sehnal za stavu 1:0 nastřelil břevno. To byl bohužel zlomový bod utkání a po té nás domácí gólově přestříleli. Pomohla jim k tomu i naše nedisciplinovanost (2x ČK) a hrubé chyby. Druhá červená byla velmi přísná, ale to už nikdo nevrátí. Albrechtice disponují velkou ofenzivní silou a tu také v závěru zápasu předvedli."

Borohrádek konečně hrál doma, soupeřem byla Lípa. Sedm kilometrů to k sobě mají oba týmy, fanoušků přišlo 128. Výhra 2:0 (Vojnar, A. Čermák) byla pro trenéra Radka Sazimu důvodem k pozitivnímu komentáři: "V prvním domácím utkání sezóny jsme předvedli kolektivní a zodpovědný výkon. První poločas byl z obou stran opatrný, nikdo nechtěl udělat chybu. Hned první šanci jsme proměnili a do kabin šli s jednogólovým náskokem. Druhá půle byla v naší režii, dvě břevna, jedna tyčka a neproměněná penalta. Pojistka v podobě druhého gólu přišla až v 81. minutě. Chválím celý tým."

HVĚZDA KOLA :
Bezesporu David Hanuš (Černíkovice), který se postavil na hrot a svému týmu vystřílel obrovsky důležité tři body.


UDÁLOST KOLA :
Borohrádek hraje poprvé doma a před 128 diváky vítězí nad Lípou 2:0.

VÝROK KOLA :
Rostislav Kchop, trenér Albrechtic: "Zdelov byl zdatný soupeř. V poslední třetině bojovného utkání jsme rozhodli o našem, možná pro hosty až krutém, výsledku. Kromě všech hráčů musím vyzdvihnout i náš nový fanklub Sací komando, který nás neúnavně povzbuzoval."


NÁVŠTĚVA KOLA :
280 diváků sleduje zápas Albrechtice - Zdelov, vidí dva vyloučené hostující hráče, čtyři góly domácích a snad i řinčelo sklo u okna (?)

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 5. ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo rekordních 688 fanoušků i přes tristní návštěvu v Rychnově, průměr na utkání 172, od počátku sezóny tedy celkem 2768 diváků, celkový průměr na utkání 138)

Albrechtice n. O. - 770 diváků (průměr 256 diváků na zápas)                                  Černíkovice - 550 diváků (průměr na zápas 183 diváků)                                         Lípa n. O. - 490 diváků (průměr na zápas 163 diváků)                                       Zdelov - 335 diváků (průměr 111 diváků na zápas)                                                Vamberk - 218 diváků (průměr na zápas 109 diváků)                                          Doudleby n. O.- 140 diváků (průměr 70 diváků na zápas)                                 Borohrádek - 128 diváků (průměr 128 diváků na zápas)                                    Rychnov n. K. B - 127 diváků (průměr na zápas 42 diváků)                              

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 5. ODEHRANÉM KOLE :
8 - Hořínek (Albrechtice),
4 - Komárek (Zdelov), Duha (Albrechtice),
3 - Pazderník (Vamberk), Jakub Jedlinský (Rychnov B), Doleček (Lípa), Sehnal (Zdelov), D.Hanuš (Černíkovice),
2 - L. Vítek, Sršeň (Albrechtice), Krmaš, Šrámek, Kráčmer (Doudleby), Brendl, A. Čermák (Borohrádek), Králík (Vamberk), Jan Jedlinský, O. Stieber (Černíkovice), Čepelka, Síkora (Lípa),
1 - Janeček, Jaroš (Albrechtice), T. Sazima, Dobiáš, J. Bílek, Vojnar (Borohrádek), Dudek, Lyer, Mat. Mazura (Doudleby), Hamerský, Šponar, M. Šrom, Samek, J. Dostál, Fujdiak (Vamberk), Brzokoupil (Lípa), Pauker, Stodůlka (Černíkovice), Forejtek, Kočnar, Jak. Brandejs, Polívka, Řehák, Počtýnský, T.Mondík (Rychnov B), Ludvík (Zdelov),


 

 

 

 

 

 

 

 


Vytvořeno: 12.9.2014
redakce Fotbal v kraji (vb)


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace