Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Devět branek v duelu Nepolisy-Kopidlno, pohádkový Jičín viděl syrový fotbalový horor, vysoké výhry venku v podání Rychnova a Borohrádku


Datum akce: 30.11.-0001

 



O co se na podzim také hraje ?  

Pohár společnosti PROMEPRO IT - bodově nejlepší tým z 1.míst skupin obdrží prémii 6 500 Kč, druhý bodově nejúspěšnější z 1.míst 5 500 Kč, třetí pak 4 500 Kč a čtvrtý 3 500 Kč.

Vítězové skupin si podobně jako vloni zajistí do jarní skupiny "o postup" tři bonifikační body, druzí v pořadí dva bonifikační body, třetí pak jeden.
To samé se týká pátých celků v pořadí, které nastoupí do jarních skupin "o sestup" se třemi bonifikačními body, šestí mají k dobru dva bonifikační body, sedmí jeden. 


Novinkou letošního ročníku je penaltový rozstřel v utkáních, které v řádné hrací době skončí nerozhodne, vítěz rozstřelu bere bod navíc.

 

 

PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina A (výsledky)    

VEDOUCÍ NEPOLISY PODLEHLY DOMA DRUHÉMU KOPIDLNU

Skupina A PROMEPRO IT 1. B třídy pokračovala 6. kolem, kvapem se tedy blížíme do poloviny podzimu. Vedoucí nováček soutěže se v sobotu utkal s Kopidlnem, to byl doslova šrapnel tohoto kola.

Sobota v Nepolisech - domácí Sokol (před zápasem 1. místo, 13 bodů) hostil od 17,00 Kopidlno (před zápasem 2. místo 12 bodů). Předpovídali jsme, že to bude souboj dvou výborných ofenzív, Kopidlno v pěti zápasech nastřílelo 20 branek, domácí měli 17 tref do černého. Co mohlo diváka lákat více ?
Upřímně řečeno, čekali jsme skutečně otevřený fotbal, ale že padne devět branek a Nepolisy podlehnou 4:5, tak tyto tipy nepadaly. V 5. minutě vedli domácí 2:0 góly Pánka a Zámečníka, v 27. minutě bylo vyrovnáno díky Brettovi a Zedkovi. Na 3:2 do poločasu upravil opět Pánek. Slepenými góly po přestávce ujelo Kopidlno na 3:4, ale v 54. minutě opět srovnal Lukáš Pánek. V 65. minutě opustil hřiště vyloučený Poutník (Kopidlno) a o tři minuty později proměnil Komárek penaltu a stav se měnil na 4:5. V hektickém závěru byl ještě vyloučen druhý hráč Kopidlna Havelka. Milan Havlík, vedoucí domácího týmu: "Co si jen fanoušci mohli přát, to také v Nepolisch dnes viděli. Z obou stran ofenzivní a důrazný fotbal, plný zvratů, gólů, standardních situací i karet. Zápas ovlivnilo naše brzké vedení 2:0, protože jsme se uspokojili a nechali soupeře hrát Ten nás poté zatlačil a výsledkem byla nevídaná přestřelka. Domácí i hostující fanoušci na konci tleskali nejen svým hráčům, ale i soupeři." A přišlo jich 130.

Jičín B hrál již od 15,30 doma s Miletínem. Hosté přivezli minule bod z Kobylic, kde nedali ani jednu penaltu. Domácí rezerva nezažívá úplně dobré období, ale Jičín zvolil zajímavý model, béčko hrálo po áčku, takže ...
Jičín ale vůbec nebyl městem i fotbalové pohádky, po porážce áčka 0:3 přišel i debakl rezervy v podobě výsledku 0:5 (Vondrouš 2, Leplt, Kněžourek, Machačka). Miletín svého soupeře přeskočil v tabulce a hodně vyrovnal její střed. Co na to Roman Mikolášek: "Jednoznačná záležitost ve prospěch hostujícího celku. Již třetí zápas v řadě jsme nevstřelili branku, i když dnes jsme si aspoň několik šancí vytvořili."

Robousy nastoupily doma již od 10,00 a přivítaly Libáň. Toto utkání nemělo favorita, Libáň venku zatím nehrála dobře. Svoji neblahou sérii ale hostující fotbalisté prolomili a celku Robous nastříleli na hřišti u prodejny vozů Citroen čtyři branky, celkově vyhráli 4:1 (Balcar 2, Knížek 2 - Srb) a na jejich kontě je již devět bodů. Zbyněk Materna: "Těžko k takovému zápasu něco komentovat. Utkání bylo více kecavé než hravé z obou stran a se spoustou nepřesných a chybných rozhodnutí." Podle trenéra hostů Pavla Banyácského se u domácích fandů vytratila úcta k ženě, která zápas řídila.

V neděli se v Milíčevsi střetli domácí s Kobylicemi. Hosté měli před Milíčevsí čtyři body náskok a cílem bylo udržet ho. Domácí měli pochopitelně metu opačnou, chybět jim bude Matěj Roman. Milíčeves vyhrála nakonec 2:1 (vlastní, Chramovský - Vávra) a jisté je, že od 3. místa se tabulka hodně vyrovnala. Komentář domácího asistenta Radka Adamce: "V prvním poločase byla hra vyrovnaná a nám se podařilo vstřelit dvě branky. Sice jsem svými chybami nabídli hostům tři vyložené šance, které oni nevyužili. Ve druhé části hry jsme dovolili hostům z několika šancí skórovat pouze jednou a to rozhodlo o našem vítězství."


HVĚZDA KOLA :
Lukáš Pánek (Nepolisy), 28-letý fotbalista, autor tří branek v šlágru kola, ani jeho hattrick nestačil na jakýkoliv bodový zisk jeho Nepolis s týmem Kopidlna.

UDÁLOST KOLA :
Bezesporu zápas v Nepolisech, 130 diváků, dva pokutové kopy proti domácím, dvě červené karty pro hosty, devět branek, hosté z Kopidlna počtvrté za sebou dali v zápase pět branek.

VÝROK KOLA :
Milan Havlík, vedoucí Nepolis: "Co si jen fanoušci mohli přát, to také v Nepolisch dnes viděli. Z obou stran ofenzivní a důrazný fotbal, plný zvratů, gólů, standardních situací i karet. Zápas ovlivnilo naše brzké vedení 2:0, protože jsme se uspokojili a nechali soupeře hrát. Ten nás poté zatlačil a výsledkem byla nevídaná přestřelka. Domácí i hostující fanoušci na konci tleskali nejen svým hráčům, ale i soupeři."


NÁVŠTĚVA KOLA :
130 fanoušků vidělo zápas prvních dvou týmů tabulky.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 6. ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo 308 fanoušků, suverénně nejméně od počátku ročníku (!), průměr na utkání 77, od počátku sezóny tedy celkem 2518 diváků, celkový průměr na utkání 104)

FK Kopidlno - 555 diváků (průměr na zápas 185 diváků)                                       Sokol Nepolisy - 440 diváků (průměr 110 diváků na zápas)                                    FC Milíčeves - 370 diváků (průměr 92 diváků na zápas)                                         SK Robousy - 294 diváků (průměr 73 diváků na zápas)                                           Spartak Kobylice - 259 diváků (průměr na zápas 129 diváků)                                SK Miletín - 220 diváků (průměr 110 diváků na zápas)                                            Sokol Libáň - 220 diváků (průměr na zápas 110 diváků)                                          SK Jičín B - 160 diváků (průměr 53 diváků na zápas)                                                
KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 6. ODEHRANÉM KOLE :
8 - L. Pánek (Nepolisy),
7 - Němeček (Miletín),
6 - Klaban, Brett (Kopidlno),

4 - J. Mezsároš (Jičín B), Chramovský (MIlíčeves), Vondrouš (Miletín),
3 - Nový (Kobylice), J. Líhan, T. Hanuš, Zámečník (Nepolisy), Poutník, Zedek (Kopidlno), Knížek (Libáň),
2 - Drbohlav, Vích, Srb (Robousy),
Machačný, Šafařík, Komárek (Kopidlno), Tlustý (Nepolisy), Kořínek (Jičín B), Kubišta (Kobylice), Balcar (Libáň),
1 - Havelka (Kopidlno), Rejha, Jak. Roman, M. Roman, Havelka, vlastní (Milíčeves), Tomášek (Robousy), Ullman, Šustr (Nepolisy), Mat. Novotný, Khol, Říha, R. Brzek, Vávra (Kobylice), Lámr, Urban, Machačka, Kněžourek, Leplt (Miletín), Zlámal, Haken, Miler (Jičín B), Smetana, Macek (Libáň),


PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina B (výsledky)

SOBOTNÍ ČTYŘBOJ SKUPINY B, POLICE OPĚT STŘELECKY POTENTNÍ

Skupina B PROMEPRO IT 1. B třídy se odehrála v sobotu čtyřikrát, vždy od 17,00. Police s 18 brankami ze dvou zápasů jela na umělku do Trutnova. Dolní Kalná hostila Rudník.

Na umělé trávě v Trutnově se odehrál zápas céčka metropole Krkonoš s týmem Police. Z hostů šla hrůza, ve dvou posledních duelech dali 18 (!!!) branek a byli již druzí. Do poločasu se v Trutnově odehrávala exhibice polických fotbalistů, kteří vedli do přestávky již 5:0 (Hauk 2, Mucha, Šnábl, Klapkovský). Domácí hráči to nezabalili a hodně zápas zdramatizovali, nakonec snížili na konečných 3:5 (Klossowski, Wimmer, Nývlt). Domácí kouč Kalhous k zápasu řekl: "První poločas byl z naší strany hrůzostrašný, hostům jsme věnovali na zlatém podnose 4 góly z pěti. Po změně stran jsme vstřelili 3 branky a tajně doufali ve zvrat, bohužel ten se i přes velkou snahu nekonal, kluky však za druhou pětačtyřicetiminutovku musím pochválit."

Třetí Dolní Kalná uvítala nečekaně poslední Rudník. Malé derby mohlo ještě více roztrhnout tabulku. Kalné chyběl brankář Porkert vyloučený v Hostinném, kde kalenští cítili velkou křivdu a jméno rozhodčího Bouze je bude ještě dlouho strašit.
Domácí potvrdili svou ofenzívní sílu a Rudník poslali domů s porážkou 6:2 (J. Jiřička 3, Najman, Navrátil ml. a O. Šimůnek - Novák, Čáp). Hosté ztrácejí na postupové místo 5 bodů. Zápas se stal dramatem pro domácího gólmana T. Navrátila staršího, jehož pád přes hráče hostí vypadal hrůzostrašně, ale naštěstí vše dopadlo v rámci možností dobře.

Vedoucí Baník Žacléř ukázal svůj areál týmu Mladých Buků. Trenér hostů Zieris nenechal na řadě svěřenců, kteří se na fotbal doslova vyflákli v minulém kole, niť suchou, takže jsme čekali, zda kritika zabrala. Domácí byli zatím v pohodě, v Rudníku předvedli malý zázrak a určitě nechtěli první místo opustit.
Výhra 1:0 (branka Martin Skála) nakonec domácí Baník udržela na vedoucím místě skupiny, ale hosté tentokrát zanechali výborný dojem. Trenér Žacléře Vlastimil Honek: "Nastoupili jsme v oslabené sestavě, to však neomlouvá náš velmi podprůměrný výkon. První poločas to ještě šlo a utkání by vypadalo asi jinak, kdybychom pojistili vedení druhou brankou. Druhou půli soupeř vycítil šanci, přehrával nás a tři body jsme získali pouze zásluhou mladobucké střelecké nemohoucnosti a téměř bezchybného výkonu gólmana Volhejna. Prohra je pro hosty krutá."

AFK Hronov uvítal v sobotu Hostinné, věřili jsme, že na zápas přijde více diváků než minule hronovští uvedli. Hostitelé nakonec vyhráli 2:0 (Křeček, Valtera) a poskočili na čtvrté místo. O něj se svede velká mela, vedoucí trojka trochu unikla. Komentář trenéra Hronova Zdeňka Samka: "Po nervozním začátku, kdy po likvidačním zákroku musel odstoupit náš hráč, jsme měli převahu, kterou jsme v závěru poločasu využili ke vstřelení dvou gólů. Dalším brankám zabránil výborný výkon hostujícího brankáře."


HVĚZDA KOLA :
Lukáš Novák (Rudník) - okamžitě poskytl první pomoc při hrůzostrašně vyhlížejícím pádu dolnokalenského gólmana Tomáše Navrátila, i jeho zásluhou se nakonec tento pád obešel bez výraznějších následků.

UDÁLOST KOLA :
Po 18 brankách v minulých dvou kolech nastřílel tým Spartaku Police dalších pět gólů v Trutnově. Ve třech kolech 23 branek v síti soupeře, ukažte nám někdo takový tým.

VÝROK KOLA :
Vlastimil Honek (Žacléř) po utkání s týmem Mladých Buků: "Prohra je pro hosty krutá."


NÁVŠTĚVA KOLA :
125 diváků přišlo na zápas Hronova s Tatranem Hostinné, o "jednoho" méně na duel Dolní Kalné s Rudníkem.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 6. ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo 394 fanoušků na čtyři utkání, průměr na utkání 98, od počátku sezóny tedy celkem 2 990 diváků, celkový průměr na utkání 124)

Dolní Kalná - 519 diváků (průměr na zápas 129 diváků)                                       Hostinné - 490 diváků (průměr 163 diváků na zápas)                                           Rudník - 379 diváků (průměr na zápas 189 diváků)                                            Žacléř - 375 diváků (průměr 093 diváků na zápas)                                                 Police n. M. - 360 diváků (průměr 180 diváků na zápas)                                
AFK Hronov - 357 diváků (průměr na zápas 89 diváků)                                         MFK Trutnov C - 290 diváků (průměr na zápas 96 diváků)                                  Mladé Buky - 230 diváků (průměr 115 diváků na zápas)                                       

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 6. ODEHRANÉM KOLE :
6 - J. Jiřička (Dolní Kalná),
5 - Kotyk (Žacléř), T. Mucha, Hauk (Police),
4 - Jakoubek (Hostinné), D. Ježek (Dolní Kalná), Ondráško (Žacléř), Klapkovský, Čermák (Police),
3 - vlastní, Nývlt (Trutnov C), Hylmar (Rudník), Najman (Dolní Kalná), Valtera (Hronov),
2 - Bartoš, Najman (Dolní Kalná), Těžký (Žacléř), Kosina, Rodr (Hostinné), Štěpánek, vlastní (Mladé Buky), Šťavík (Hronov), Brož, Novák (Rudník), Šnábl (Police),
1 - Puraš, Schreiber, Kuru, Křeček (Hronov), L. Horák, Nossek, Valeš (Hostinné), Horešovský, Čáp, vlastní (Rudník), T. Jiřička, Kodytek, Navrátil ml., O. Šimůnek (Dolní Kalná), Hradecký, L. Vít, Kovačík, M. Skála (Žacléř), Brhel, Doležal, Ruml, Haider (Mladé Buky), J. Mucha, Hloušek, Kučera, Lorenc, Švorčík, vlastní (Police), Vomočil, Zákravský, Klosowski, Wimmer (Trutnov C),




PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina C (výsledky)  


PŘESKOČÍ DEŠTNÉ ČESKÉ MEZIŘÍČÍ? LOKOMOTIVA O NADĚJI SE SMIŘICEMI

Skupina C PROMEPRO IT 1. B třídy byla po 5. kole na prvních pěti místech neuvěřitelně vyrovnaná, týmy byly naskládány v rozmezí dvou bodů.

Sokol Deštné přivítal od 17,00 České Meziříčí, pokud by se domácím povedlo vyhrát, svého soupeře v tabulce přeskočili, tak zněla fotbalová matematika. Dva góly Bašeho a vyloučení domácího fotbalisty byly nakonec rozhodujícími atributy tohoto zápasu, který Meříč vyhrála 2:0. Trenér Mikušík: "Utkání ovlivnilo vyloučení domácího hráče, po kterém jsme krátce na to šli do vedení. Druhý poločas jsme vycházeli ze zabezpečené obrany a čekali na brejky. V závěru zápasu jsme vítězství pojistili druhým gólem Lukáše Bašeho a zaslouženě jsme zvítězili."

Lokomotiva s pěti body na kontě hrála o naději přiblížit se prvním příčkám se Smiřicemi, které získaly v minulém kole první dva body. Čekala se bitva, domácí spoléhali na střelce Javůrka. Hrálo se v sobotu od 17,00 a Lokáda zvítězila 2:0, góly tentokrát dali jiní hráči - Schejbal a Jaroš. Komentář domácího Michala Sobotky: "První minuty utkání patřily hostujícímu celku, přesto se gólově neprosadili, poté se naše hra o sto procent zlepšila a celek ze Smiřic jsme jasně přehrávali. Ve druhém poločase jsme vstřelili i dvě branky, a ještě řadu příležitostí jsme zahodili. Ke konci zápasu se hosté snažili o tlak a vstřelení branky, ale naše zkušené mužstvo vše pohlídalo a tak se zrodila zasloužená druhá výhra sezony."

Desetibodové Malšovice proti desetibodovým Předměřicím, to byl nedělní magnet v Hradci Králové. Hrálo se od 17,00 a o nejtěsnější výhře domácích rozhodl v 57. minutě Brokeš. Fotbal zajímal v Malšovicích málokoho, diváků přišlo okolo dvaceti. Vedoucímu hostů Pšeničkovi se také duel nezamlouval: "Na těžkém podmáčeném povrchu jsme předvedli špatný výkon, který toho neměl moc společného s fotbalem.Domácí vyhráli po hodně kuriozní brance."

Nedělní program uzavřelo utkání vedoucího Opočna s béčkem Jaroměře, i zde se hrálo od 17,00. Hosté chtěli překvapit a málem se jim to podařilo, jejich vedení 2:1 srovnal až čtyři minuty před koncem Jelen, to již hosté hráli o deseti bez vyloučeného Jirky. Na penalty vyhrálo Opočno 3:1 a dva body je udržely v čele soutěže. Jan Jánský, trenér Spartaku, také nikterak nejásal: "Po slabém výkonu, kdy jsme měli soupeře přehrát, jsou 2 body vítězstvím. Za druhý bod vděčíme dobrému výkonu našeho brankáře při penaltách."

HVĚZDA KOLA :
Brankář Opočna Effenberk, který vedoucí tým podržel při penaltovém rosztřelu, ve kterém si Spartak zajistil dva body ve střetnutí s Jaroměří B.

UDÁLOST KOLA :
Pouhých 20 (!) diváků vidělo derby utkání Malšovice - Předměřice.

VÝROK KOLA :
Vedoucí Předměřic Pšenička po zápase v Malšovicích: "Na těžkém podmáčeném povrchu jsme předvedli špatný výkon, který toho neměl moc společného s fotbalem. Domácí vyhráli po hodně kuriozní brance."


NÁVŠTĚVA KOLA :
Nejvíce fanoušků přišlo na duel Lokomotiva - Smiřice, podle hlášení domácích jich na utkání bylo 130.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 6. ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo pouhých 250 fanoušků, průměr na utkání 62, od počátku sezóny tedy celkem 2 161 diváků, celkový průměr na utkání 90, tato skupina je zatím divácky nejslabší)

Lokomotiva - 450 diváků (průměr 112 diváků na zápas)                                         České Meziříčí - 370 diváků (průměr 185 diváků na zápas)                                Předměřice - 300 diváků (průměr na zápas 150 diváků)                                         SK Smiřice - 290 diváků (průměr 96 diváků na zápas)                                           Opočno - 250 diváků (průměr na zápas 62 diváků)                                              Deštné - 210 diváků (průměr na zápas 52 diváků)                                               Jaroměř B - 161 diváků (průměr 80 diváků na zápas)                                             Malšovice - 130 diváků (průměr na zápas 43 diváků)                                                            

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 6. ODEHRANÉM KOLE :
7 - Jelen (Opočno),
4 - Jak. Javůrek (Lokomotiva),
3 - Reichl (Opočno),
2 - Ponikelský, Pekáč, Hlavatý, Šmarda, J. Bareš (Předměřice), Krajňák, Havel, Jan Tomášek, Baše (České Meziříčí), Ameti, Hekele, Ulrych (Jaroměř B), Macháček, Kaplan (Deštné), Brokeš (Malšovice),
1 - Plhal, Vít (Jaroměř), Zvolánek, Jaroš, Schejbal (Lokomotiva), Ježek (České Meziříčí), Velínský, Tobiášek, Rejha, Lemon, Groh, Horký, Valc (Malšovice), T. Přibyl, O. Přibyl, Musil, Školník (Opočno), Hlavatý, Lejp, E. Bareš, Hronek (Předměřice), Vilímek, Krupka (Deštné), Bednář, Koutník, Korenčík (Smiřice),


PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina D (výsledky)     

OSMÁ LÍPA VYBOUCHLA S VEDOUCÍM RYCHNOVEM, ZDELOV S BOROHRÁDKEM

Zatím velké návštěvy hlásí s výjimkou rychnovského stadionu skupina D, v ní se i tentokrát hrálo hodně derby a diváci to mají na hřiště soupeřů většinou kousek.

Pátý Vamberk předvedl své umění svým příznivcům proti třetímu Velešovu Doudleby a mohl svého soupeře stáhnout na bod. Další motivací bylo napravit zápas v Černíkovicích. Baník nakonec svého soupeře udolal před 122 diváky v poměru 3:2 (Pazderník 2, Flekr - Kráčmer PK, Lyer) a dotáhl se na postupové příčky. Spokojený trenér Baníku Pavel Kotyza: "Konečně se nám dobře rozehraný zápas povedlo dovést k vítězství a zisku 3 bodů. V prvním poločase jsme si dobrou a nátlakovou hrou vybudovali dvougólový náskok. V druhém poločase se hosté herně zlepšili, ale stačilo jim to pouze na snížení konečného stavu." V zápase sed dvakrát červenalo, hřiště opustili domácí Flekr a hostující Kráčmer.

Lípa nad Orlicí uvítala vedoucí Rychnov, pro domácí to byl hodně zajímavý a těžký duel. Béčko Rychnova nováčka školilo a čtyřbranková výhra 4:0 (Počtýnský 2, Jedlinský, Kočnar) zajistila Kotkovým svěřencům jasné vedení ve skupině. Rychnov kráčí v loňských stopách. Libor Beran komentoval zápas poměrně zajímavě: "0:4 ? Trochu kruté, ale je to tak. Po naivním výkonu v prvním poločase, kterému chyběl důraz a nasazení, hlavně krajních záložníků, jsme prohrávali 0:3. Ve druhém jsme toto zlepšili a bylo to alespoň opticky znát. Bohužel je potřeba přiznat, že absence Vašaty a Radima Kafky nejsme schopni nahradit. A naše útočná fáze? Kdyby lidstvo mělo podobné reprodukční schopnosti, tak vyhyneme."

Sedmibodový Zdelov proti šestibodovému Borohrádku, který však hrál jen jednou doma. To byl sobotní magnet s velkou důležitostí pro oba týmy. Po utkání zůstali zdelovští na sedmi bodech, Borohrádek jásal po výhře 5:1 (P. Matějus 2, M. Moravec, T. Sazima, Vojnar - Sehnal), duel vidělo 150 diváků. Domácí trenér Miloš Zeman byl kritický podobně jako někdy český prezident: "Náš dnešní výkon byl parodií na fotbal. Zodpovědnost je pro některé naše hráče velká neznámá a skóre ze dvou utkání 1:9 prakticky hovoří za vše. Do kolen nás dostávají hrubé chyby a nedůraz v osobních soubojích. To co jsme dnes předvedli, by nestačilo ani na průměrné žákovské mužstvo. Soupeři gratuluji k jednoznačnému vítězství a naším věrným fanouškům se omlouvám, za promarněné sobotní odpoledne."

V neděli mohla být pěkná návštěva v Černíkovicích, kde vyběhly Albrechtice. A byla - domácí hlásí 250 příznivců fotbalu. Oba týmy měly i v minulém kole super návštěvy. David Hanuš proti Davidu Hořínkovi, to mohl být souboj kanonýrů minulého kola. Oba se nakonec trefili shodně jednou. Výsledek zápasu byl nakonec 3:3, domácí ještě pět minut před koncem prohrávali 1:3, ale David Hanuš a Plašil stihli skóre srovnat. Na penalty nakonec vyhráli hosté z Albrechtic a Rostislav Kchop se nakonec trochu radoval: "V první i druhé půli jsme si vypracovali dost šancí na to, abychom vstřelili mnohem více gólů, protože tři nám bohužel k výhře nestačily. Domácí v posledních pěti minutách dvěma góly srovnali. V penaltách, s rozhodcovskou zápletkou, jsme byli úspěšnější."

HVĚZDA KOLA :
Jan Plašil (Černíkovice) - v 89. minutě srovnal skóre zápasu s Albrechticemi, poté proměnil i pokutový kop, v rozstřelu však jeho tým hostům podlehl.


UDÁLOST KOLA :
Oba nováčci prohráli doma, oba o čtyři branky. Výsledkem je sedmé místo Zdelova a osmé Lípy.

VÝROK KOLA :
Libor Beran, vedoucí týmu Lípy: "A naše útočná fáze? Kdyby lidstvo mělo podobné reprodukční schopnosti, tak vyhyneme."


NÁVŠTĚVA KOLA :
250 fanoušků vidělo zápas Černíkovice - Albrechtice.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 6. ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo opět pěkných 602 fanoušků, průměr na utkání 150, od počátku sezóny tedy celkem 3370 diváků, celkový průměr na utkání 140)

Černíkovice - 800 diváků (průměr na zápas 200 diváků)                                         Albrechtice n. O. - 770 diváků (průměr 256 diváků na zápas)                                  Lípa n. O. - 570 diváků (průměr na zápas 142 diváků)                                       Zdelov - 485 diváků (průměr 121 diváků na zápas)                                                Vamberk - 350 diváků (průměr na zápas 116 diváků)                                          Doudleby n. O.- 140 diváků (průměr 70 diváků na zápas)                                 Borohrádek - 128 diváků (průměr 128 diváků na zápas)                                    Rychnov n. K. B - 127 diváků (průměr na zápas 42 diváků)                              

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 6. ODEHRANÉM KOLE :
9 - Hořínek (Albrechtice),
5 - Pazderník (Vamberk),
4 - Komárek, Sehnal (Zdelov), Duha (Albrechtice), Jakub Jedlinský (Rychnov B), D.Hanuš (Černíkovice),
3 - Doleček (Lípa), Kráčmer (Doudleby), Počtýnský (Rychnov B),
2 - L. Vítek, Sršeň, Janeček (Albrechtice), Krmaš, Šrámek, Lyer (Doudleby), Brendl, A. Čermák, J. Matějus, Vojnar (Borohrádek), Králík (Vamberk), Jan Jedlinský, O. Stieber (Černíkovice), Čepelka, Síkora (Lípa), Kočnar (Rychnov B),
1 - Jaroš, Hladík (Albrechtice), T. Sazima, Dobiáš, J. Bílek, R. Sazima, Moravec (Borohrádek), Dudek, Mat. Mazura (Doudleby), Hamerský, Šponar, M. Šrom, Samek, J. Dostál, Fujdiak, Flekr (Vamberk), Brzokoupil (Lípa), Pauker, Stodůlka, Trejtnar, Plašil (Černíkovice), Forejtek, Jak. Brandejs, Polívka, Řehák, T. Mondík (Rychnov B), Ludvík (Zdelov),


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vytvořeno: 20.9.2014
redakce Fotbal v kraji (vb)


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace