Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Třebeš - Dvůr 20:0!?! Devětkrát se trefil Fischer!! Hodně branek ve všech mládežnických soutěžích, ale i nedostatek hráčů! Za solidního počasí se v Jičíně hraje na umělce!?


Datum akce: 30.11.-0001

Dalším kolem pokračovaly krajské mládežnické soutěže.

Ve východočeském přeboru dorostu U-19 se určitě musíme zastavit u zápasu Třebeš - Dvůr Králové. Výsledek 20:0( 9 branek vstřelil domácí Fischer!!) je pro hosty hrozivý. Není to jejich první debakl, vždyť za úvodních devět kol mají skóre 3:90!! Mladý dvorský tým na tuto soutěž, jejíž kvalita se příchodem loňských ligistů zvedla, evidentně nestačí. Uvidíme jak se s tím ve Dvoře poperou. Čelo tabulky i nadále opanují Hořice. Ty si jeli pro tři body do Litomyšle, za výhru 4:3 je přivezli, ale v závěru měli co dělat, aby domácím nedovolili srovnat. Třemi brankami jim k tomu pomohl Olah. Cidlina nepřipustila překvapení a z České Třebové si přivezla výhru 6:0, na které se střelecky podíleli Šimbovský a Vrabec, kteří se vrátili z hostování v Olympii HK. Náchod, po disciplinovaném výkonu, zdolal 2:0 Lanškroun. Novoměští dorostenci se v Pardubicích snažili, ale domácí favorit svoji roli zvládl a zvítězil 4:0. Vyrovnané utkání se hrálo v Kuklenách, kam přijelo Vysoké Mýto. V normální hrací době skončil zápas 3:3, penalty vyšli lépe hostům

Výsledky Východočeského přeboru zde ...


  V krajském přeboru U-19 je v čele , bez ztráty bodu, Vrchlabí. To si poradilo s Týništěm 2:0, když obě branky vstřelilo až ve druhé půli. Solnice doma zabrala a po brankách v poslední desetiminutovce, porazila hradeckou Slávii 2:1. Dramatický zápas se hrál v Trutnově mezi béčky domácích a Cidliny. Trutnovští ve druhé půli hosty mačkali, srovnali na 2:2, aby vzápětí cidlinský Mokošn nedal penaltu. Trenér hostí Obermajer měl studený pot na čele, ale nakonec se radoval. V poslední minutě rozhodl Luňák o exportu tří bodů do Nového Bydžova. Chlumecký Soukup svým hattrickem rozhodl o zasloužené výhře domácích nad Červeným Kostelcem a vedoucí domácích, Josef Strnad, si výkon svých svěřenců pochvaloval. Žacléř porazil rychnov 2:1 a toto skóre bylo pro hosty ještě milosrdné. Domácí zahodili co se dalo. V posledním utkání přehrál tým Smiřice/Jaroměř Třebechovice 2:1 a hosté si domů odvezli také dvě červené karty!

Výsledky přeboru zde ...

V A skupině krajské dorostenecké soutěže potvdili formu Skřivany, když v derby porazili Myštěves 5:1. Javorka zvítězila v Pace 3:1 a Kopidlno nadělilo šest branek Dohalicím, když pět branek vstřelila dvojice Valnoha, Hnízdil.

Výsledky skupiny A zde ...

 
V B skupině zvítězili vedoucí Stěžery v Českém Meziříčí 2:1, když o jejich výhře rozhodnul kanonýr Vácha. Roudnice si poradila s Rasoškami 3:1 a tým Vamberk/Doudleby porazil souklubí Malšova Lhota/Třebeš B 4:1. Hattricem se na výhře podílel Šrom.
                                                                                                         

V C skupině se hrálo derby Rudník Hostinné. Hosté si odvezli tři body za výhru 3:1. Domácí, i přes prohru, nezklamali a moc se jim nezamlouval výkon sudího Říhy. V utkání Babí - Velké Poříčí nastoupili domácí jen s deseti hráčů v poli. Hosté přijeli dokonce jen v devíti!?! Ani to jim však nezabránilo v tom, že si odvezli tři body za jasnou výhru 5:1. V posledním utkání této skupiny si dojela Skalice pro jasnou výhru do Meziměstí. Na vítězství 4:1 se podílel čtyřmi brankami Vik.

Výsledky skupiny C zde ...

V NADLER krajském přeboru U-17 se dařilo všem celkům z čela tabulky. Vedoucí Třebeš, v poklidném tempu, vyhrála 7:0 v Dobrušce. Hattrickem jim k výhře pomohl Pitra. Ještě o dvě branky více nastřílel Chlumec v Kostelci n.O. V poločase už to bylo 6:0. Třikrát se trefil Švarc. V Novém Městě, kam přijel Broumov, se hrál kvalitní zápas, ve kterém byli domácí produktivnější a i díky třem brankám Tuleje, zvítězili 6:1. Čtyři branky Trutnovského Frýby, rozhodly o jasné výhře jeho týmu nad Borohrádkem 7:1. Další hattrick jsme zaznamenali v zápase Olympia HK Jaroměř. postaral se o něj domácí Kabeláč a i díky němu zvátězil jeho tým 5:3. V Jičíně bylo krásné počasí, hrálo se však na umělé trávě?!? Ani to nezabránilo hostům z Vrchlabí, aby si odvezli tři body za výhru 4:1.

výsledky přeboru U-17 zde ...

 

V NADLER krajském přeboru SŽ si vedoucí Javorka poradila s Borohrádkem 6:0. Chlumec se dlouho trápil v Kostelci, kde domácí bojovali, ale tři body si hosté nakonec odvezli, i když jejich výkon nebyl vůbec dobrý. Hradecká Slávia sehrála v Č. Kostelci výtečnou první půli (0:3) a zaslouženě si odvezla všechny body. Nové Město zvítězilo 3:0 nad Broumovem, i když v poli to byl zápas spíše vyrovnaný. Jaroměř na Olympii třikrát vedla, aby nakonec odešla poražena 5:3.

výsledky zde:

V KOFOLA KS SŽ skupině A přijelo Hostinné na Olympii jen s deseti hráči a odvezlo si osm branek. Do Hořic zavítal Dvůr a odvezl si jeden bod. Domácí brali dva, za výhru na penalty. Čtyři branky vstřelil packý Cína a velkou měrou se tak podílel na jasné výhře jeho týmu v Českém Meziříčí 8:2.

Výsledky zde ...

Ve skupině  B se utkalo první Týniště s posledním Babím. Domácí zvítězili jednoznačně 11:0, když se čtyřikrát trefil Kos a třikrát Václavík. Rychnov měl , v utkání s Hronovem, po celý zápas více ze hry a zaslouženě zvítězil 3:1. Třebechovičtí žáci podali nejhorší výkon v sezóně a podlehli doma Úpici 0:1. V posledním utkání zvítězila Rozkoš ve Vamberku na pokutové kopy.

Výsledky zde...


Vytvořeno: 2.10.2014
MF


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace