Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Postup pro Opočno a Kobylice, fotbalová matematická olympiáda ve skupině C, Hostinné i Kalná vyhrály, Borohrádek s Černíkovicemi kdo z koho ...


Datum akce: 30.11.-0001



O co se na podzim také hraje ?  

Do konce podzimní části soutěže zbývá poslední kolo a do již vyluštěné tajenky již přibyla další pole.
Vítězové podzimních skupin si podobně jako vloni zajistí do jarní skupiny "o postup" tři bonifikační body, druzí v pořadí dva bonifikační body, třetí pak jeden.
To samé se týká pátých celků v pořadí, které nastoupí do jarních skupin "o sestup" se třemi bonifikačními body, šestí mají k dobru dva bonifikační body, sedmí jeden. 




Pohár společnosti PROMEPRO IT - na podzim bodově nejlepší tým z 1. míst skupin obdrží prémii 6 500 Kč, druhý bodově nejúspěšnější z 1. míst 5 500 Kč, třetí pak 4 500 Kč a čtvrtý 3 500 Kč.



A jak to vypadá v tomto Poháru před posledním kolem ...

1. Spartak Police n. M. 33 bodů, skóre 57:25
2. FC České Meziříčí 32 bodů, skóre 24:11
3. Sokol Nepolisy 30 bodů, skóre 47:17
4. FC Spartak Rychnov n. K. B, 28 bodů, skóre 23:13
                                                      

PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina A (výsledky)   

KOBYLICE VYLUŠTILY S MILÍČEVSÍ POSLEDNÍ POSTUPOVOU TAJENKU ...

Do konce skupiny už po tomto víkendu bude chybět jedno kolo, byl vyluštěn poslední teoretický otazník, Milíčeves již bodově Kobylice nedotáhne. Rozhodlo o tom vzájemné utkání v tomto kole. Kromě tohoto malého rébusu se již hrálo pouze o jarní bonifikační body a o první místo, které v sobě nese finanční prémii. Do finálové skupiny o postup jdou tedy Nepolisy, Miletín, Kopidlno a Kobylice, o "padáka" si zahrají Libáň, Milíčeves, Jičín B a Robousy.

Sobotní utkání Miletín (před utkáním 24 bodů) - Jičín B (před utkáním 12 bodů) mělo jasného favorita v domácích, kteří ještě útočí na první příčku, ta by znamenala tři bonifikační body a prémii. Zápas začínal v 14,00 a po jeho skončení svítil na tabuli stav 7:0 pro Miletín, který úlohu favorita zvládl proti oslabenému soupeři zcela bez problémů. Slova asistenta Krause: "Proti oslabenému soupeři jsme se více jak třicet minut trápili. Až dvě slepené branky nás uklidnily a když jsme na začátku druhé půle přidali třetí, bylo jen otázkou jakým výsledkem zápas skončí." Střelci - Němeček a Bartoníček se trefili dvakrát, Vondrouš a Urban jednou, sedmý gól přidal brankář Richter z penalty. Zápas sledovalo 90 diváků, řídil ho Rychtár, Miletín dotáhl před nedělí Nepolisy.

Utkání Libáň - Robousy se hrálo rovněž v sobotu od 14,00 a v zápase již o mnoho nešlo, pouze domácí se mohou do jarního souboje o záchranu bavit o zisku tří nebo méně bonifikačních bodů. Duel skončil nakonec těsnou výhrou libáňského favorita v poměru 3:2 (Pešta, Knížek, Balcar - Vích, Drbohlav), což pro Libáň znamená zatímní páté místo. Komentář z kabiny domácích zněl drsně: "Utkání úrovně ani ne okresního přeboru. Poděkování divákům, že se vydrželi dívat na tu tragédii až do konce."

Nejzajímavější utkání z hlediska pořadí se hrálo tedy v Kobylicích. Domácímu Spartaku stačil k postupu bod, pokud by prohrál, čekalo by se na výsledky v posledním kole. Milíčeves varovala - doma Kobylice porazila. Jenže svěřenci Petra Průchy zabojovali a na rozdíl od loňského ročníku se letos probojovali do finálové skupiny díky výhře 3:0 (Brzek, Marek, Pšenička), navíc zaujímají třetí příčku. Komentář kobylického trenéra: "Jsme svědky dalšího historického úspěchu klubu FC Spartak Kobylice. Jsme tady všichni nesmírně šťastni a příští týden to také patřičně oslavíme. Jinak jsme měli celé utkání pod kontrolou a vyhráli naprosto zaslouženě. Hosté neměli žádnou šanci a my naopak měli vyhrát daleko vyšším rozdílem. Těší mě první branka Filipa Marka v I.B. třídě, má již důchodový věk a měl již na čase. Jinak doma jsme byli na podzim silní, chlapci díky, odpouštím vám minulý týden."

Nedělní duel Kopidlno - Nepolisy byl střetnutím o první místo, takže náboj určitě měl. Ve hře byly podobně jako v Miletíně prémiové finanční prostředky a počet bonifikačních bodů pro jarní elitní skupinu. Domácí se museli obejít bez Davida Machačného vyloučeného v zápase v Robousích. Po bezbrankovém poločase byl vidět pro diváky, kterých přišlo 237, velmi atraktivní zápas. Nepolisy nakonec v Kopidlně vyhrály 4:2 (L. Pánek 2, T. Hanuš, P. Hanuš - Šafařík, Komárek) a už je nikdo nesesadí z prvního podzimního místa. Co na to vedoucí hostů Milan Havlík: "Zápas nadprůměrné úrovně. První poločas byl na šance vyrovnaný, ty naše mířily mimo bránu a ty domácí pochytal brankář Marko. Druhou půli jsme zápas již ovládli a zvítězili. Těší mě, že můžu poděkovat nejen našim hráčům za výkon, ale také našim fanouškům, kterých přijelo do Kopidlna 70 a především na konci zápasu vytvořili nezapomenutelnou atmosféru." Vrchol kola řídil Bouz.

HVĚZDA KOLA :
Lukáš Pánek (Nepolisy) - za stavu 1:1 a 2:3 prokázal svoji schopnost být rozdílovým hráčem a dvěma góly pomohl rozhodnout zápas Kopidlno - Nepolisy na konečný stav 2:4. Na podzim již nastřílel 16 branek.

UDÁLOST KOLA :
V jediném zápase, ve kterém se ještě mohlo rozhodovat o postupu mezi nejlepší čtyři, zdolaly Kobylice jasně Milíčeves 3:0.

VÝROK KOLA :
Jaroslav Matějka, trenér Jičína B, v Miletíně: "K zápasu jsme nastoupili se čtyřmi hráči mladšího dorostu."


NÁVŠTĚVA KOLA :
237 diváků bylo hlášeno na zápase o první místo mezi domácím Kopidlnem a hostujícím Sokolem Nepolisy, z toho 70 fanoušků přijelo právě z Nepolis. V závěru byla na hřišti podle vedoucího hostů Milana Havlíka neopakovatelná atmosféra.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 13. ODEHRANÉM KOLE (v 13. kole celkem přišla druhá nejlepší podzimní návštěva 555 fanoušků, průměr na utkání 138 diváků, od počátku sezóny tedy celkem 5 899 diváků, celkový průměr na utkání 113)

FK Kopidlno - 1393 diváků (průměr na zápas 199 diváků)                                       Spartak Kobylice - 903 diváků (průměr na zápas 129 diváků)                                Sokol Libáň - 830 diváků (průměr na zápas 118 diváků)                                          SK Miletín - 760 diváků (průměr 108 diváků na zápas)                                            Sokol Nepolisy - 640 diváků (průměr 106 diváků na zápas)                                    FC Milíčeves - 525 diváků (průměr 87 diváků na zápas)                                         SK Robousy - 503 diváků (průměr 83 diváků na zápas)                                        SK Jičín B - 335 diváků (průměr 55 diváků na zápas)                                                
KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 13. ODEHRANÉM KOLE :
16 - L. Pánek (Nepolisy),
11 - Vondrouš (Miletín),
10 - Němeček (Miletín),
9 - Brett (Kopidlno),
8 - Klaban (Kopidlno), Nový (Kobylice), T. Hanuš (Nepolisy),
7 - Chramovský (Milíčeves), Balcar (Libáň),
5 - J. Líhan, Tlustý (Nepolisy), Poutník, Komárek (Kopidlno), Urban (Miletín),

4 - J. Mezsároš (Jičín B), Šafařík (Kopidlno), Ullman (Nepolisy), Knížek (Libáň), Drbohlav (Robousy),
3 - Říha, Hrubý, R. Brzek (Kobylice), Zámečník (Nepolisy), Zedek, Machačný (Kopidlno), Kněžourek, Leplt, Bartoníček (Miletín), Fridrich (Libáň), Tomášek, Vích (Robousy), Voldán, M. Mezsároš (Jičín B),
2 - Srb, Karásek (Robousy),
Machačný (Kopidlno), Šustr, Chaloupka (Nepolisy), Kořínek, Miler, L. Haken (Jičín B), Kubišta, Pšenička (Kobylice), Rejha, Jak. Roman (Milíčeves), Pešta (Libáň), 
1 - Havelka, Černovský, Dřímal (Kopidlno), M. Roman, Havelka, Mach, Novotný, vlastní (Milíčeves), Bílek (Robousy), Mat. Novotný, Khol, Vávra, Havlíček, P. Dvořák, Marek (Kobylice), Lámr, Machačka, Richter, vlastní (Miletín), Zlámal, T. Haken, Havlík (Jičín B), Smetana, Macek, Mička (Libáň), Motyčka, P. Hanuš (Nepolisy)


PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina B (výsledky)

VŠE ROZHODNE POSLEDNÍ KOLO, KALNÁ A HOSTINNÉ BUDOU BOJOVAT NA DÁLKU ...

Skupina B PROMEPRO IT 1. B třídy přitahuje pozornost bitvou o čtvrté postupové místo, která svůj oheň rozhořela v minulém kole, kdy Hostinné vyhrálo v Dolní Kalné.  Baník Žacléř jel pojišťovat na horkou půdu do Mladých Buků. Všechny zápasy začínaly v 14,00. Po sobotě už bylo jasné, že o jarní záchranu budou hrát Rudník, Trutnov C a Mladé Buky, o postup Police nad Metují a také i Hronov a Žacléř.

Mladé Buky (před utkáním 14 bodů) se stále ještě nemusely úplně loučit s nadějí na čtvrté místo, podmínka byla porazit Žacléř a čekat na další výsledky. Jenže, kdyby Baník prohrál, mohl mít potíže v posledním kole, takže tady bylo v sobotu o co hrát. Zápas řídil Filip Svoboda a hosté vedli od 31. minuty trefou Kotyka. Jenže v 90. minutě vyrovnal Minařík a trenér Honek po prohře v penaltovém rozstřelu nebyl nadšen: "Utkání bylo zbytečně nervózní, opticky měli převahu domácí, ale my jsme pozorně bránili a směrem dopředu jsme byli nebezpečnějsí. Remíza je asi zasloužená, gól v 90. minutě nás samozřejmě velmi mrzí." Takže - Mladé Buky se již i s teoretickou nadějí na první čtyřku loučí, Žacléř a Hronov mají jistotu postupu, jde jen o to, z kterého místa. Při případné rovnosti bodů má Baník horší vzájemnou bilanci s Dolní Kalnou a lepší s Tatranem Hostinné, v případné minitabulce tří je nejlepší.

Dolní Kalná (před utkáním 17 bodů) jela na půdu posledního týmu tabulky do Rudníku, zápas řídil Jansa. Rudník již poslední místo neopustí, Dolní Kalná po selhání doma s Tatranem Hostinné musela vyhrát a pak vyhlížet poslední kolo. Chyběl jí distancovaný gólman Porkert, kterého nahradil Navrátil starší a ten dokonce chytil penaltu. Kalenští fotbalisté zvítězili nakonec 2:0 (Ježek 2), ale v souboji s Tatranem Hostinné je limitují horší vzájemné zápasy. Komentář hostů: "Vyhráli jsme zcela zaslouženě, v prvním půli jsme byli lepším týmem, vstřelili dvě parádní branky, ale díky své ofenzivní nekvalitě jsme domácí stále nechávali ve hře. Druhý poločas patřil domácím, ti se však do šancí téměř nedostali a navíc neproměnili ani pokutový kop. Naopak my jsme mohli několikrát z brejků rozhodnout, ale naše finální řešení a koncovka, to je na psychologa. Utkání se bohužel absolutně nepovedlo rozhodčímu Jansovi."

Další z adeptů čtvrtého místa Tatran Hostinné (před zápasem 17 bodů) přivítal v sobotu již téměř jistého postupujícího AFK Hronov. Cíl Hostinného byl jasný, hronovští fotbalisté mohli hrát relativně v klidu a fotbal si užívat, v posledním kole totiž přivítají beznadějně poslední Rudník. Konečný výsledek 2:0 (T. Valeš, Rodr) je obrovsky důležitý pro domácí. Komentář Pavla Šmucra: "Úvod zápasu se nám povedl, už ve 4. minutě utekl po křídle Šmucer, nacentroval do vápna, kde brankář hostí skosil Nosska a nařízenou penaltu s přehledem proměnil Valeš (1:0). V 27. minutě jsme zahrávali roh a po vydařené hlavičce Rodra jsme vedli 2:0. Ve druhém poločase hosté přidali na obrátkách ve snaze zkorigovat stav, J.Horák musel předvést několik pěkných zákroků. Z našich několika pěkných šancí se gólově žádná neujala, povětšinou střely skončily vedle nebo si s nimi poradil brankář hostí."

Velkým favoritem v zápase Police nad Metují - Trutnov C byli samozřejmě domácí, hosté si pro zachování jakékoliv případné matematické naděje nemohli klást jiný cíl než výhru. Utkání se hrálo v neděli od 14,00 a s píšťalkou ho vedl Luboš Říha. Po vítězství 6:1 (T. Mucha 2, Klapkovský, Hauk, Sivak, Čermák - Chráska) byl spokojený předseda Spartaku Police Karel Klimeš: "Jsme rádi za šňůru deseti výher za sebou. Vítězství se nerodilo lehce, ale naše fotbalovost rozhodla."

HVĚZDA KOLA :
Tomáš Navrátil (Dolní Kalná) - veterán kalenského fotbalu opět po vyloučení brankáře Porkerta v minulém kole nastoupil do branky v důležitém zápase v Rudníku, neinkasoval a dokonce kryl domácím i pokutový kop.

UDÁLOST KOLA :
Police nad Metují vyhrála jubilejní desátý zápas za sebou, tentokrát to odnesl Trutnov C se skórem 6:1.

VÝROK KOLA :
Zdeněk Samko, trenér Hronova, po zápase v Hostinném: "O osudu utkání se rozhodlo již ve 4. minutě, kdy si domácí z dvoumetrového ofsajdu vymodlili pokutový kop."


NÁVŠTĚVA KOLA :
118 diváků sledovalo důležitý duel kola mezi Tatranem Hostinné a AFK Hronov, nakonec publikum vidělo výhru 2:0 ve prospěch domácích fotbalistů.


DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 13. ODEHRANÉM KOLE (v 13. kole celkem přišla druhá nejslabší návštěva podzimu 372 fanoušků na čtyři utkání, průměr na utkání 93, od počátku sezóny tedy celkem 6 103 diváků, celkový průměr na utkání 117)

Hostinné - 968 diváků (průměr 138 diváků na zápas)                                           Rudník - 951 diváků (průměr na zápas 135 diváků)                                            Police n. M. - 915 diváků (průměr 130 diváků na zápas)                                         Dolní Kalná - 824 diváků (průměr na zápas 137 diváků)                                       AFK Hronov - 662 diváků (průměr na zápas 110 diváků)                                         Žacléř - 628 diváků (průměr 104 diváků na zápas)                                            Mladé Buky - 645 diváků (průměr 92 diváků na zápas)                                      MFK Trutnov C - 510 diváků (průměr na zápas 85 diváků)                                 


KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 13. ODEHRANÉM KOLE :
12 - Ruml (Mladé Buky), T. Mucha (Police),
11 - Klapkovský,
10 - Valtera (Hronov), Hauk (Police),
9 - J. Jiřička (Dolní Kalná), 
8 - Kotyk (Žacléř),
7 - Jakoubek, Valeš (Hostinné), D. Ježek (Dolní Kalná), Čermák (Police),
6 - Ondráško (Žacléř),
5 - Šimočko (Trutnov C), Novák (Rudník), Šťavík (Hronov), 
4 - Najman (Dolní Kalná), Hylmar (Rudník), Danihel (Hronov),
3 - vlastní, Nývlt, Wimmer, M. Kulda (Trutnov C), Neuschl, Schreiber (Hronov), Slavík, Šmucer, Rodr (Hostinné), Nožka (Police),
2 - Bartoš, Najman, V. Kodytek (Dolní Kalná), Těžký, Knap, Hradecký, L. Vít (Žacléř), Kosina, Nossek, D. Maličký (Hostinné), Štěpánek, Brhel, Kahoun, Haider, vlastní (Mladé Buky), Brož, Horešovský (Rudník), Šnábl, Bergmann, Sivak vlastní (Police), Kuru (Hronov), Vomočil, Klosowski (Trutnov C),
1 - Puraš, Křeček, Franců, vlastní (Hronov), L. Horák, Blažek (Hostinné), Čáp, Hloušek, Prívara, Víšek, vlastní (Rudník), T. Jiřička, Navrátil ml., O. Šimůnek, Hampl, Tauchman (Dolní Kalná), Kovačík, M. Skála, Mádle, Albert (Žacléř), Doležal, Machalík, Tošovský, Kaňka, Minařík (Mladé Buky), J. Mucha, Hloušek, Kučera, Lorenc, Švorčík (Police), Zákravský, Jirka, M. Nývlt, Chráska (Trutnov C),

V tabulce střelců chybí dva nehlášené góly Rudníku v utkání v Mladých Bukách.




PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina C (výsledky


DETEKTIVKA NEVYLUŠTĚNA, V POSLEDNÍM KOLE JEŠTĚ HODNĚ VARIANT ...

Skupina C PROMEPRO IT 1. B třídy - po sobotě naprosto nic jasného, pět (nebo jen čtyři?) týmů bude stále bojovat o pořadí v tabulce a o postup do elitní postupové skupiny. Po výhře v Jaroměři je jasným postupujícím Opočno, nejlepší výchozí postavení z ostatních týmů má stále Lokomotiva, která sice ztratila dva body ve Smiřicích, ale v konečném důsledku to zřejmě nic neznamená.
Co tedy přinese poslední kolo - bitvu Deštné-Předměřice, ztráta tady znamená asi následné minimální šance, protože třetí osmáctibodový Sokol Malšovice hraje doma se Smiřicemi. Jenže mít 21 bodů také ještě nic neznamená, pokud béčko Jaroměře vyhraje na Lokomotivě. Pokud však získá třeba dva body, bude zřejmě rozhodovat tabulka ze vzájemných zápasů nebo vzájemné zápasy. Jenže také může rozhodovat tabulka dvacetibodových. Prostě - fotbaloví matematici si mohou s gustem započítat.

Lokomotiva se rozjela v Malšovicích a pokud by v sobotu vyhrála ve Smiřicích, už by ji nikdo nezastavil. V 8. minutě jí poslal do vedení Mašek, jenže v 11. minutě srovnal Zapadlo a tento stav vydržel až do konce. v penaltovém dramatu vyhrály Smiřice 8:7 (rozhodující penalta J. Škarytka) a tato penaltová prohra nakonec pro Lokádu znamená jen minimální míru nejistoty, v posledním kole hraje doma s béčkem Jaroměře a to ji v případě výhry může v tabulce přeskočit. Vzájemné zápasy s Předměřicemi, Sokolem Deštné i Malšovicemi však hovoří pro ni.

České Meziříčí uvítalo Deštné v Orlických horách (vloni se oba kluby na podzim moc nemusely), domácí jsou jasným vítězem skupiny a tento zápas mohli odehrát v klidu. O co šlo týmu Deštného (před zápasem 17 bodů), nemusíme říkat, porážka 3:7 s Jaroměří doma hráče musela strašit a snad i motivovat.
Zápas nakonec skončil před 128 diváky 2:2 (Baše, T. Havel - Krupka, Matula) a fatální ztrátu bodu utrpěli hosté v penaltovém rozstřelu, který prohráli 3:4. Slova domácího trenéra Milana Mikušíka: "Divácky velmi dobré utkání, oba týmy chtěly hrát fotbal. Povedlo se několik dobrých akcí na obou stranách. V náš neprospěch rozhodl slabší důraz při zakončení a smůla v obrané fázi. Z toho vyplynula remíza a při penaltovém rozstřelu jsme byli šťastnějším týmem. Hráče, kteří odehráli většinu utkání v základní sestavě, bych chtěl pochválit za kvalitní přístup, nasazení a velmi slušnou mezihru. Přispěli tím k tomu, že utkání bylo kvalitní a diváci se při něm zahřáli."

První bitva o všechno se odehrála v sobotu v Jaroměři, rezerva domácího klubu hostila Opočno (před utkáním 20 bodů). Domácí měli před výkopem 19 bodů, všichni věděli, že kdo prohraje, bude mít hodně velké komplikace. Jaroměři chyběl brankář Schejbal, utkání vedl zkušený Milan Fryš. Opočno nakonec vyhrálo 4:2, v průběhu zápasu vedlo již 3:0 a 4:1. Domácí trenér Tomáš Paleček byl smutný: "Blahopřeji hostům k vítězství, kteří byli po celý zápas agresivnější na míči a šli za ziskem tří bodů. Náš výkon dnes vůbec neodpovídal boji o finálovou čtyřku." Jaroměř musí pro jistotu postupu vyhrát na Lokomotivě.

Slavoj Předměřice (před utkáním 16 bodů) svedl další bitvu o naději s Malšovicemi (před zápasem 17 bodů), tady platilo stejné pravidlo, kdo prohraje, bude mít zřejmě již smůlu. Zápas byl derby, měl tento náboj, bezesporu byl top-duelem kola. Oba týmy si vypily kalich porážky v minulém kole, Předměřice však podlehly lídru tabulky hodně nešťastně. Utkání pískal Franěk.
Konečným výsledkem byla remíza 1:1 (Hlavatý - Brokeš), dva body nakonec patřily Předměřicím, které penaltový rozstřel vyhrály 4:3. Co na to Bohumil Krucký: "Již tradičně jsme hned v úvodu zápasu prohrávali. První poločas nám nabídl vyrovnanou partii a tak jsme šli do šaten s jednobrankovým mankem. Ve druhém poločase jsme byli lepším týmem a tak jsme po zásluze vyrovnali, ale na vítězství to nestačilo. Bohužel ani na třetí pokus se nám nepodařilo získat bonusový bod v pokutových kopech."

HVĚZDA KOLA :
Lukáš Jelen (Opočno) - opět prokázal svou cenu pro tým, v zápase o postup v Jaroměři vstřelil dvě branky a pomohl velkou měrou k výhře Spartaku 4:2, která svěřencům trenéra Jánského zajistila postup do finálové čtyřky.

UDÁLOST KOLA :
Tým Malšovic potřetí absolvoval penaltový rozstřel a ani tentokrát v Předměřicích neuspěl, bod může nakonec hodně chybět.

VÝROK KOLA :
Milan Mikušík, trenér Českého Meziříčí, k zápasu se Sokolem Deštné: "Divácky velmi dobré utkání, oba týmy chtěly hrát fotbal. Hráče, kteří odehráli většinu utkání v základní sestavě, bych chtěl pochválit za kvalitní přístup, nasazení a velmi slušnou mezihru. Přispěli tím k tomu, že utkání bylo kvalitní a diváci se při něm zahřáli."


NÁVŠTĚVA KOLA :
128 příznivců fotbalu přišlo na zápas České Meziříčí - Deštné, hosté potřebnou výhru nevydolovali a nakonec podlehli i v penaltovém rozstřelu.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 13. ODEHRANÉM KOLE (celkem přišla v 13. kole opět velmi slabá podzimní návštěva 298 fanoušků, průměr na utkání 74, od počátku sezóny tedy celkem 4 412 diváků, celkový průměr na utkání 84, na céčko se s výjimkou Českého Meziříčí a některých atraktivních derby příliš nechodí)

České Meziříčí - 1 031 diváků (průměr 147 diváků na zápas)                                Lokomotiva - 660 diváků (průměr 110 diváků na zápas)                                         Předměřice - 650 diváků (průměr na zápas 92 diváků)                                         SK Smiřice - 580 diváků (průměr 82 diváků na zápas)                                           Jaroměř B - 471 diváků (průměr 67 diváků na zápas)                                             Opočno - 360 diváků (průměr na zápas 60 diváků)                                              Malšovice - 340 diváků (průměr na zápas 56 diváků)                                             Deštné - 320 diváků (průměr na zápas 53 diváků)                                                              


KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 13. ODEHRANÉM KOLE :
11 - Jelen (Opočno),
7 - Kaplan (Deštné), Jak. Javůrek (Lokomotiva), Baše (České Meziříčí), Ulrych (Jaroměř B),
5 - Seifert (Jaroměř B), Reichl (Opočno),
4 - L. Havel (České Meziříčí), Horký (Malšovice), Ameti (Jaroměř B), Zvolánek (Lokomotiva),
3 - T. Přibyl, Vondřejc (Opočno), J. Bareš, Hronek, Ponikelský, Hlavatý (Předměřice), Jan Tomášek, Petr Tomášek (České Meziříčí), Svatoň, Mašek (Lokomotiva), Krupka, Macháček (Deštné), Vít (Jaroměř B), Lemon, Brokeš (Malšovice), Korenčík (Smiřice),
2 - Lejp, Pekáč, Šmarda (Předměřice), Krajňák, Rezek (České Meziříčí), Hekele, Exnar (Jaroměř B), Rejha, Groh, Tobiášek (Malšovice), Schejbal, Jiří Javůrek (Lokomotiva), Bednář, P. Škarytka (Smiřice), Musil, Škrabal, Školník, vlastní (Opočno),
1 - Plhal, Rieger, Bano, Jirka, Čenovský, Horák, Špaček, J. Emlar, Křivský (Jaroměř B), Jaroš, Jankaj (Lokomotiva), Ježek, Frynta, Čiháček, T. Havel (České Meziříčí), Velínský, Lemon, Valc, Ninger, Luňák (Malšovice), O. Přibyl (Opočno), Hlavatý, E. Bareš, Raszka (Předměřice), Vilímek, Včelák, Kříž, Hochmann, Matula (Deštné), Koutník, Kodeš, Čížek, Zapadlo (Smiřice),


PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina D (výsledky)  

ZÁPAS KOLA V BOROHRÁDKU, ČERNÍKOVICE BODOVALY V ALBRECHTICÍCH...

"Rychnovská" skupina se hrála převážně v neděli, fakticky se hrálo jen o čtvrté místo a samozřejmě o místo první a bonifikační body. Bez šancí na postup byly již Lípa a Vamberk, po tomto kole už také Zdelov. Poslední kolo přinese finále - Černíkovice hostí v přímém souboji o postup Borohrádek.

V sobotu Doudleby hostily od 14,00 Baník Vamberk, domácí stále bojují o první místo, před utkáním měli 23 bodů a určitě chtěli mít o tři více. Hostům již o nic velkého nešlo, ale osmé místo by třeba chtěli opustit.
Nakonec Velešov vyhrál 6:2 (Kráčmer 2, Hudousek 2, Kopsa, Kotyza - Flekr, Králík) a vyhoupl se před nedělí na čelo tabulky. Poměrně obsáhlý komentář k zápasu podal hostující Pavel Kotyza: "Tento zápas, ve kterém již prakticky o nic nešlo, nám ukázal naši největší slabinu v plné nahotě. A to je, na rozdíl od domácích, proměňování gólových šancí. Na to, abychom vstřelili gól, si musíme vytvořit minimálně 3 až 4 šance, kdežto domácí tým bez milosti proměnil své všechny. Navíc, když hlavní rozhodčí zápasu nemá svůj den, pak je konečný výsledek utkání takový jaký je. Jedním slovem "strašidelný". Domácí tým vyhrál zaslouženě a blahopřeji mu k plnému bodovému zisku."

Nedělní magnet kola se hrál v Borohrádku, kde vyběhli v derby borci ze Zdelova. Svěřenci Radka Sazimy doposud domácí zápasy prohrávali jak na běžícím pásu a pak náhle zvítězili v Lípě 6:0. Na toto derby přišla slušná návštěva 146 diváků, po zápase má Borohrádek 18 bodů, Zdelov 17, hosté si na jaře zahrají o záchranu. Domácí totiž zvítězili 2:1 (P. Matějus, R. Sazima - Zeman), což kvitoval trenér Sazima: "Vyrovnané utkání se šťastným koncem pro nás. Důležité tři body, díky kterým jsme ještě zůstali ve hře o první čtyřku tabulky. Pochvalu zaslouží celý tým i trojice rozhodčích." Magnet řídila žena - Blažena Kánská. V příštím kole čeká skupinu vyvrcholení, v přímém souboji o postup se střetnou Černíkovice s Borohrádkem.

Albrechtice - Černíkovice, i tady to byl zápas jako hrom. Domácí bojují o první místo a bonifikaci pro jaro, Černíkovice o jarní postavení v elitní skupině nebo ve skupině o záchranu. Čekala se dobrá návštěva, počasí nebylo být špatné. Hosté vedli do poločasu 2:0, domácí stihli vyrovnat na konečných 2:2 (Hořínek, L. Vítek - D. Hanuš, O. Stieber). V penaltovém rozstřelu se radovali hosté (4:2). Zápas nakonec vidělo 180 fanoušků, komentář k zápasu dal Petr Bartoš, vedoucí Albrechtic: "V prvním poločase bylo mužstvo Černíkovic jednoznačně lepší. Ve druhém poločase jsme si vytvořili převahu a to bojovností, která nám v 1.půli chyběla.Ocenil bych výkon dorostence Vody, který příkladně bojoval na hrotu." Černíkovice v příštím kole čeká zápas podzimu s Borohrádkem.

Už od 11,00 fotbalisté Rychnova hostili v neděli Lípu nad Orlicí. Ta vybouchla doma s Borohrádkem a do okresního města Karla Poláčka nejela právě v pohodě, rychnovská rezerva naopak logicky útočila na první místo. Vše podstatné se zrodilo v první půli, díky jí vyhráli rychnovští fotbalisté 2:0 (Jedlinský, T. Mondík).

HVĚZDA KOLA :
Radek Sazima - jako trenér Borohrádku nastoupil do velmi důležitého utkání se Zdelovem a v 58. minutě dal pojišťovací druhý gól. Velmi dobrý příklad svému týmu ...


UDÁLOST KOLA :
Po zápase Borohrádek - Zdelov (2:1), který rozhodoval o mnohém, pochválily oba kluby výkon rozhodčích. A kdo pískal jako hlavní - s píšťalkou zápas vedl sudí Novotný.

VÝROK KOLA :
Jan Čermák, trenér Doudleb, po zápase s Vamberkem: "Otevřené, bojovné derby. Jsem spokojen s předvedenou hrou. V utkání dostali výraznější příležitost hráči, kteří nebyli v průběhu podzimu tolik vytěžováni. Takže ... spokojenost!!!"


NÁVŠTĚVA KOLA :
Tradičně v Albrechticích, na zápas s Černíkovicemi s velkou důležitostí pro hosty přišlo 180 fanoušků.


DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 13. ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo v 13. kole 486 diváků, návštěvnost ovlivnila slabá divácká účast v Rychnově, průměr na utkání 121, od počátku sezóny tedy celkem 7 022 diváků, celkový průměr na utkání 135)


Albrechtice n.O. - 1680 diváků (průměr 240 diváků na zápas)                                  Černíkovice - 1160 diváků (průměr na zápas 193 diváků)                                        Borohrádek - 1010 diváků (průměr 144 diváků na zápas)                                     Zdelov - 735 diváků (průměr 122 diváků na zápas)                                                Doudleby n. O.- 670 diváků (průměr 95 diváků na zápas)                                   Lípa n. O. - 645 diváků (průměr na zápas 107 diváků)                                       Vamberk - 478 diváků (průměr na zápas 79 diváků)                                          Rychnov n. K. B - 342 diváků (průměr na zápas 48 diváků)                              


KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 13. ODEHRANÉM KOLE :
18 - Hořínek (Albrechtice),
9 - Kráčmer (Doudleby),
8 - Jakub Jedlinský (Rychnov B), D. Hanuš (Černíkovice),
7 -
Brendl (Borohrádek),
6 - Pazderník (Vamberk), Čepelka (Lípa), Duha (Albrechtice),
5 - Šrámek, Hudousek (Doudleby), J. Matějus (Borohrádek), D. Komárek (Zdelov), O. Stieber (Černíkovice),
4 - Sehnal (Zdelov), Sršeň,  L. Vítek (Albrechtice), M. Šrom, Králík (Vamberk), P. Matějus (Borohrádek),
3 - Doleček, Síkora, Vašata (Lípa), Počtýnský (Rychnov B), Janeček (Albrechtice), Flekr (Vamberk), Schod (Doudleby), J. Bílek (Borohrádek),
2 - Krmaš, Lyer, Dudek, Kotyza (Doudleby), A. Čermák, Vojnar, R. Sazima (Borohrádek), Jan Jedlinský, Plašil, Stodůlka (Černíkovice), Kočnar, Semerád, Polívka, Řehák, T. Mondík (Rychnov B), vlastní (Lípa),
1 - Jaroš, Hladík, Voda, Pavlas (Albrechtice), T. Sazima, Dobiáš, Moravec, Hlaváč, Kapusta, vlastní (Borohrádek), Mat. Mazura, Dostál, Kopsa (Doudleby), Hamerský, Šponar, Samek, J. Dostál, Fujdiak (Vamberk), Brzokoupil, Šrejbr, Charvát (Lípa), Pauker, Trejtnar, Vašata, vlastní (Černíkovice), Forejtek, Jak. Brandejs (Rychnov B), Ludvík, Bulavcsjak, Cvejn, Weisser, R. Zeman (Zdelov),


 

 


Vytvořeno: 7.11.2014
redakce Fotbal v kraji (vb)


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace