Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

5. Den partnerů OFS Hradec Králové přinesl přes 200.000 Kč


Datum akce: 30.11.-0001

Okresní fotbalový svaz Hradec Králové uspořádal charitativní akci pro dětskou onkologii Fakultní nemocnice, v dražbě byly také dresy Petra Čecha, Tomáše Rosického či Václava Pilaře.

Okresní fotbalový svaz Hradec Králové uspořádal v moderní sportovní hale v Předměřicích nad Labem 5. ročník charitativní akce „Den partnerů OFS Hradec Králové“.


Tohoto klání se zúčastnilo devět týmů v sestavách s řadou známých borců, jako byli např. Richard Jukl, Karel Havlíček, Filip Klapka, Jiří Poděbradský, Jan Kraus, Milan Ptáček, futsalový reprezentant Daniel Rajnoch, či Mirza Rahimič.


Nejúspěšnější tři týmy převzaly poháry, všichni účastníci ceny a pamětní diplomy OFS Hradec. Nejlepší hráči celého turnaje obdrželi rovněž pamětní trofeje, nejlepším střelcem se stal David Placák (CK Votrok 10 branek), nejlepším brankářem Petr Kobos (Jako team) a nejlepším hráčem Jiří Dítě (Belsport). Zajímavostí turnaje byla finanční „pokuta“ za vstřelenou branku od 10 Kč výše, 50 Kč za hattrick, 100 Kč za žlutou kartu a 300 Kč za vyloučení, které poté byly věnovány na konto dětské onkologie v Hradci Králové.


Ceny předávali při závěrečném slavnostním vyhodnocení Martin Zbořil (předseda OFS Hradec Králové) a Vladan Haleš (místopředseda OFS Hradec). Mezi hosty byli mimo jiné Jiřina Chládková (vedoucí lékařka Dětská klinika Fakultní nemocnice Hradec), Jindřich Vedlich (náměstek primátora města Hradec Králové), pěvkyně Ema Hubáčková, klavírní virtuos profesor Vladimír Župan, Václav Andrejs (předseda KFS Královéhradeckého kraje) a další hosté.

 

Po fotbalovém turnaji se konala dražba sportovních kuriozit, mezi kterými byly dresy s podpisy hráčů, převážně s podpisy celých týmů a známých sportovních osobností. Vydraženy byly dresy fotbalových týmů FC Hradec Králové, AC Sparta Praha, FC Slovan Liberec a SK Slavia Praha s podpisy hráčů týmu, dres Chelsea FC s podpisem Petra Čecha, reprezentační dres Itálie, střelecká kamizola s podpisem sportovního střelce Davida Kosteleckého, dres s podpisem skicrossaře Tomáše Krause, od Tomáše Hertla pak dres s podpisem klubu NHL San Jose Sharks, fotbalový dres 1. FC Slovácko s podpisem Libora Doška, reprezentační dres Tomáše Rosického a Tomáše Sivoka z utkání s Islandem, plzeňský dres Václava Pilaře, Sivok repre dres fotbal ČR, dres Arsenalu od Tomáše Rosického s podpisem, baníkovský dres Milana Baroše s podpisem a spoustu dalších sportovních relikvií.


V průběhu celodenního klání přispěli i další dárci, a tak bude předáno Dětské klinice Fakultní nemocnice neuvěřitelných více jak 200.000 Kč, což bude ještě postupně upřesňováno v průběhu následujících dnů vzhledem k možnosti stále přispět bezhotovostně na speciálně zřízený charitativní účet č. 256299368/0300.

 

Jednotlivé zápasy, kde celkem padlo 140 branek, řídili bez nároku na odměnu rozhodčí Leoš Slavíček, Luboš Říha a Ota Pešava, zdarma na této akci působil i zdravotník Milan Pavliš, celý průběh fotbalového turnaje s přehledem komentovali Miroslav Přibyl a Radka Kozlovská.


Vytvořeno: 12.1.2015
L.Douděra


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace