Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Mládež už také zahájila soutěže. Ve šlágru U 19 úspěšnější RMSK! Pět branek Tomčíka z Vrchlabí!!


Datum akce: 30.11.-0001

V plném proudu už jsou také krajské mládežnické soutěže. Pojďme se na ně podívat trochu podrobněji.

Ve východočeském přeboru dorostu U-19 se v posledním kole hrál v Hlušicích šlágr kola. Druhá Cidlina přivítala vedoucí Pardubice. Vyrovnaný duel rozhodla penalta, kterou proměnil domácí Vrabec a snížil tak náskok Pardubic na pět bodů. Čelo tabulky je jinak nesmírně vyrovnané. Vždyť druhou Cidlinu, dělí od šestého Letohradu jen tři body. V derby mezi Trutnovem a béčkem Náchoda se blýsknul hattrickem domácí Vošanovič a pomohl tak svému týmu k výhře 6:1. Nic nového není ani na konci tabulky. Dvůr je stále bez bodu, prohrál 0:11 s Českou Třebovou a nikdo ze Dvora nebyl schopen napsat statistiky utkání...

Výsledky Východočeského přeboru zde ...


  Krajský přebor U 19 začíná až o nadcházejícím víkendu.

Výsledky přeboru zde ...

Ve finálové skupině krajské dorostenecké soutěže je po dvou zápasech v čele bez ztráty bodu Česká Skalice, která o víkendu vyhrála 5:1 v Hostinném. Solidní utkání se hrálo v Rudníku, kde domácí přehráli Předměřice 4:2, když hosté nedali penaltu.

Výsledky finálové skupiny  zde ...

 
V 1 skupině o pořadí je v čele packé souklubí, které zvítězilo 3:0 v Dohalicích. Ve druhém utkání této skupiny, které bylo o víkendu sehráno, podlehla Myštěves týmu Malš. Lhota/Třebeš B 2:3. Utkání Kopidlno - Roudnice bylo odloženo.
                                                                                                         

Ve 2 skupině o pořadí remizovalo V. Poříčí s Babím 1:1. Bonusový bod získali hosté. Domácí chválí svého brankáře Jansu. Taktéž remízou skončil duel Meziměstí - Předměřice. Konečné skóre 4:4 a jeden získaný bod si domácí pochvalují. Soupeř byl ve druhé půli jasně lepší.

Výsledky skupiny o pořadí 2 zde ...

V NADLER krajském přeboru U-17 je v čele Nové Město n. M. s pětibodovým náskokem na Třebeš. Novoměští přehráli Jičín 6:1. Velkou měrou se o to zasloužil střelec Prázl, který naskočil po zranění a hned vstřelil tři branky.Třebeš zvítězila jednoznačně 12:0 v Borohrádku. Solidní formu prokazuje na jaře Trutnov. Po výhře v Třebši, zdolal tentokráte Č. Kostelec a dotahuje se na čelo tabulky. Stejně dobře se vede i Jaroměři, která před týdnem přivezla výhru z Chlumce a tentokráte nedala doma šanci Slávii Hradec. Chlumec přivezl tři body z broumovského bláta, kde rozhodl čtyřmi trefami už v první půli. Střeleckou explozi předvedl v utkání Vrchlabí - Dobruška/Opočno domácí Tomčík. Pěti!! brankami pomohl svému týmu k výhře 8:0.

výsledky přeboru U-17 zde ...

 

NADLER krajském přeboru SŽ vyhrál vedoucí Chlumec v Broumově 4:3. Domácí nehráli vůbec špatně a hosté rozhodli o výhře až těsně před koncem. Týmy z čela tabulky zatím na jaře vesměs vyhrávají. Solidní formu potvrdila Slávie HK výhrou 5:1 v Jaroměři, ke které přispěl hattrickem Hanovec.

výsledky zde:

Ve finálové skupině KS SŽ porazil Černilov Hořice/Dohalice 1:0 a domácí trenér Musil hořekuje nad tím co jeho tým dokázal zahodit. Týniště přestřílelo Rozkoš 7:2, hattrick dal Kos. V čele tabulky je Hronov. Ten přehrál Dvůr 3:1.

Výsledky zde ...

Ve skupině o pořadí jsou bez ztráty bodu, zatím týmy N. a St. Paka, Hostinné a Úpice/Rtyně.

Výsledky zde:


Vytvořeno: 31.3.2015
MF


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace