Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Nepolisy zabraly, vítězství nad Miletínem kořenily čtyřmi góly, Borohrádek stále na vítězné vlně, neuvěřitelná vyrovnanost ve skupině H


Datum akce: 30.11.-0001

 



O co se na jaře ještě hraje ? 
 
Pohár společnosti PROMEPRO IT
- vítězové skupin o postup obdrží obdrží prémii 8 000 Kč, druhé týmy ve skupinách o postup 4 000 Kč, třetí týmy ve skupinách o postup  pak 3 000 Kč.
Vítězové skupin o sestup obdrží prémii ve výši 5 000 Kč. KFS rovněž vyhodnotí soutěž slušnosti a její vítěz získá další finanční prémii.

Vítězové podzimních skupin si podobně jako vloni zajistili do jarní skupiny "o postup" tři bonifikační body, druzí v pořadí dva bonifikační body, třetí pak jeden.
To samé se týká pátých celků v pořadí, které nastoupí do jarních skupin "o sestup" se třemi bonifikačními body, šestí mají k dobru dva bonifikační body, sedmí jeden. 




PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina E o postup (výsledky) 


NEPOLISY POTŘETÍ ZA SEBOU DOMA, MAGNET KOLA ZVLÁDLY ...

Skupina E o postup prožívala páté dějství, do kompletního programu 20 střetnutí zatím chybí sehrát tři odložená utkání. Plný počet zápasů mají zatím pouze týmy Nepolis a Kobylic. Po sobotním prologu tří duelů zakončilo kolo nedělní střetnutí Police - Žacléř.

Sobotní zápas Hronov - Dolní Kalná bylo utkáním o poslední místo tabulky. Oba celky doposud nezískaly ani bod, lepší umístění Hronova bylo "zaviněno" bonusovým bodem z podzimu. Začínalo se v 17:00 a oba trenéři zatím měli nad čím dumat. Před sedmou hodinou večerní byli spokojenější hronovští fotbalisté, kteří vyhráli nejtěsnějším poměrem 1:0 (Štelzig). Zdeněk Samko a jeho slova: "Po 3 prohrách s průměrem 7 obdržených branek na zápas to bylo pro nás utkání pravdy. Zápas jsme vyhráli bojovným srdíčkem, i když to byl porod císařským řezem. Doufejme, že to nebyla jen jedna vlaštovka, protože ta, jak víme, ještě jaro nedělá."

Kobylice zřejmě byly na nohou, po "pětce" v Miletíně se tým rozjel a na řadě bylo Kopidlno. Jenže Hornovi svěřenci vyprovodili minule Hronov s devítkou a jejich postavení nebylo vůbec špatné. Bitva začala v 17:00 a do přestávky 143 diváků branku nevidělo. Jenže - už bylo řečeno minule, Kobylice mají Havlíčka a ten se trefil dvakrát, přidal se k němu Hrubeš a tým z obce mezi Nechanicemi a Novým Bydžovem vyhrál 3:0. A čeří vodu ... A komentář z domácí kabiny: "Zasloužené vítězství. První půle byla ještě z naší strany na můj vkus nepřesná a pasivní. O poločase jsme si to rozebrali a druhý poločas to již byla jiná káva. Toto vítězství věnujeme našemu kapitánovi Jardovi Vávrovi, který se stal poprvé otcem. Jemu i jeho přítelkyni Martině gratulujeme a přejeme jim hodně zdaru ve výchově syna."

Duelem kola byl bezesporu zápas Nepolisy - Miletín, domácí před tímto zápasem nedali dvě kola ani branku, ale střelců mají v týmu požehnaně. Miletín byl zatím suverénní, vyhrál všechny tři zápasy. Bylo se na co koukat. Hvězdou zápasu byl Lukáš Pánek, který nastřílel tři branky, čtvrtou přidal Líhan. Nepolisy vedly v 81. minutě již 4:0, hosté korigovali dvěma trefami až v úplném závěru zápasu Němečkem a Kulinou. Milan Havlík vyřkl velmi spokojený komentář: "K udržení kontaktu s čelem skupiny jsme potřebovali zvítězit, což se nám povedlo. Po dvou impotentních zápasech Nepolis se Lukáš Pánek zase rozstřílel a kvalitním výkonem celého týmu jsme si připsali s těžkým soupeřem tři body. Hosté výsledek vylepšili v posledních třech minutách." Antonín Kraus řekl: "Odehráli jsme špatné utkání."

V neděli se potřebovala zvednout Police, která prohrála venku v Kobylicích i v Miletíně se svými konkurenty z čela. Doma hostila Baník Žacléř a bylo to hodně rozdílové utkání, které však poličtí fotbalisté zvládli suverénně v poměru 3:0 (Hečko, Kollert, Jandík), ještě v poločase to však bylo bez branek. Hostující kouč Vlastimil Honek byl přece jen oproti domácím sdílnější: "Potřetí venku a potřetí na značně hrbolatém hřišti, kdy oproti soupeřům nejsme dostatečně důrazní. Dnes jsme propadli hlavně v touze se poprat o lepší výsledek. Utkání bylo spíše podprůměrné, ale je fakt, že terén fotbalu nepomohl."

HVĚZDA KOLA :
Hvězdou kola se stal opakovaně střelec Nepolis Lukáš Pánek, který v rozdílovém zápase zatížil konto Miletína třemi góly a odstranil dvoukolovou střeleckou impotenci svého celku.

UDÁLOST KOLA :
Po třech kolech bez bodu včetně 21 obdržených branek konečně zabral Hronov a těsně 1:0 zdolal Dolní Kalnou, která během čtyř kol nezískala ani jeden herní bod.

VÝROK KOLA :
Vedoucí týmu Miletína Antonín Kraus po zápase v Nepolisech: "Jediným pozitivem bylo, že jsme zápas nevypustili ani za stavu 4:0 pro domácí a v závěru alespoň výsledek kosmeticky upravili."

NÁVŠTĚVA KOLA :
143 diváků sledovalo v Kobylicích dobrý výkon svých hochů ve druhém poločase a konečnou výhru nad Kopidlnem v poměru 3:0. A mohou se těšit na další zápasy ...

DIVÁCKÁ HITPARÁDA V 5. JARNÍM ODEHRANÉM KOLE (v 5. kole, které v sobotu nabízelo citelnou zimu, celkem přišla návštěva 413 fanoušků, průměr na utkání 103 diváků)

Sokol Nepolisy - 355 diváků (průměr na zápas 118 diváků)
FK Kopidlno - 280 diváků (průměr na zápas 140 diváků)                                      
Spartak Kobylice - 257 diváků (průměr na zápas 128 diváků)                                 SK Miletín - 240 diváků (průměr na zápas 120 diváků)
Dolní Kalná - 237 diváků (průměr 118 diváků na zápas)                                          Spartak Police - 180 diváků (průměr na zápas 90 diváků)                                      AFK Hronov - 130 diváků (průměr 65 diváků na zápas)                                      
Baník Žacléř - 90 diváků (průměr 90 diváků na zápas)                                 

Zápasy 3. jarního kola nebyly do statistiky zatím zařazeny. Dohrávky: Miletín - Kopidlno (středa 29.4. v 17:30), Police - Hronov (čtvrtek 30.4. v 17:00), Žacléř - Dolní Kalná (čtvrtek 7.5. v 18:00).                                                                                   
KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 19. ODEHRANÉM KOLE :
24 - L. Pánek (Nepolisy),
16 - Němeček (Miletín),
14 - Vondrouš (Miletín),
12 - T. Mucha (Police), Valtera (Hronov), Brett (Kopidlno),
11 - Klapkovský (Police), T. Klaban (Kopidlno), 
10 - Hauk (Police),
9 - Nový (Kobylice), J. Jiřička (Dolní Kalná), Ondráško (Žacléř), T. Hanuš (Nepolisy),
8 - Kotyk (Žacléř), D. Ježek (Dolní Kalná), 
7 - Čermák (Police), Urban (Miletín), J. Líhan (Nepolisy),
6 - R. Brzek (Kobylice), Hradecký (Žacléř), Komárek (Kopidlno),

5 - Tlustý, Ullman (Nepolisy), Poutník (Kopidlno), Bartoníček (Miletín), Šťávík (Hronov), Havlíček (Kobylice),

4 - Šafařík, Zedek (Kopidlno), Leplt (Miletín), Najman (Dolní Kalná), Chaloupka (Nepolisy), Neuschl (Hronov), Hrubý (Kobylice), Jandík (Police),
3 - Říha, Vávra, Kubišta (Kobylice), Zámečník (Nepolisy), Machačný (Kopidlno), Kněžourek, Lámr (Miletín), Schreiber (Hronov), Nožka, Bergman (Police), Bartoš, V. Kodytek (Dolní Kalná), L. Vít (Žacléř),
2 - Machačný, Černovský (Kopidlno), Šustr, P. Hanuš (Nepolisy), Pšenička, vlastní (Kobylice), Machačka(Miletín), Najman, Tauchman (Dolní Kalná), Těžký, Knap (Žacléř), Šnábl, Sivak, Švorčík, Kollert, vlastní (Police), Kuru (Hronov),
1 - Havelka, Dřímal, P. Klaban, Kateřiňák (Kopidlno), Mat. Novotný, Khol, P. Dvořák, Marek, R. Hrubeš (Kobylice), Richter, Novotný, Brentner, Kulina, vlastní (Miletín), Motyčka, Spejchal, Pavelka (Nepolisy), Puraš, Křeček, Franců, Štelzig, vlastní (Hronov), T. Jiřička, Navrátil ml., O. Šimůnek, Hampl (Dolní Kalná), Kovačík, M. Skála, Mádle, Albert, Baše, Špecián (Žacléř), J. Mucha, Hloušek, Kučera, Lorenc, Motyčák, Hejnyš, Hečko (Police),

Střelci 3. jarního kola nebyli do statistiky zatím zařazeni.                                   


PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina F o postup (výsledky)

RYCHNOV ZDOLAL VEDOUCÍ LOKOMOTIVU, DERBY V MEZIŘÍČÍ PRO DOMÁCÍ ...

Skupina F má ve své bilanci také tři odložená střetnutí, plný počet čtyř zápasů sehrály před tímto kolem celky Opočna a Rychnova. Rychnovští fotbalisté sesadili Lokomotivu, na jejím místě se opět rádo usadilo České Meziříčí. Kopalo se dvakrát v sobotu a dvakrát v neděli.

V sobotu se od 17:00 střetly v souboji bez nervů Opočno s Malšovicemi. Hosté vedli do poločasu 1:0 (Lemon), ale po přestávce existovali na hrací ploše daleko více domácí, kteří skóre otočili na 3:1 (Musil, Jelen, Pfeifer). Domácí asistent Švorc k zápasu řekl: "První poločas byl vyrovnaný. Hráli jsme bez pohybu, špatně jsme pokrývali hráče soupeře, který jedno naše zaváhání potrestal. V druhém poločase jsme zvýšili pohyb a agresivitu, zpřesnili kombinaci. Hosty jsme nepřipustili do žádné šance a zaslouženě vyhráli." Duel vidělo 60 diváků.

O několik kilometrů dále hostilo rovněž v sobotu České Meziříčí Doudleby a tady měl zápas určitě velký náboj. Velešov naposledy prohrál doma s béčkem Rychnova (rozdílové branky však dávali spíše hráči A-týmu) a určitě chtěl být domácím houževnatým soupeřem. Milan Mikušík spíše přemýšlel o čtyřech gólech v Hradci Králové a snažil se udělat vše proto, aby na pořadu nebylo repete, což se mu podařilo dokonale. Po poločase 3:1 vyhráli meziříčtí 4:2 (Baše 2, Ježek, Provazník - Mat. Kráčmer 2) a do neděle jsou opět v čele tabulky. Milan Mikušík a jeho slova: "První poločas se odehrálo bojovné utkání s množstvím brankových příležitostí. Díky větší produktivitě jsme ho zaslouženě vyhráli 3:1. O vývoji hry ve druhém poločase rozhodla červená karta na konci prvního poločasu pro hostujícího stopera Krmaše. My jsme se soustředili na brejky, ze kterých se nám podařilo odskočit o dvě branky a utkání jsme dohráli s cílem neinkasovat. Chválím nasazení a přístup hráčů."

V neděli se hrálo derby Albrechtice - Černíkovice, výkop otevřel zápas v 17:00. Oba týmy bodovaly v minulém dějství, o totéž se měly snažit i tentokrát. Duel se však stal exhibicí domácích, kteří vyhráli rozdílem třídy 4:0 po poločase 1:0 (Duha 2, Jaroš, Forejtek). Domácí trenér Kchop k zápasu řekl: "Ke jmeninám jsem dostal od kluků dárek v podobě výsledku a výkonu, ke kterému nemám v podstatě jedinou výtku. Hráli jsme aktivně, s chutí, zodpovědně dozadu a když náš brankář zlikvidoval některé nebezpečné střely soupeře, bylo na straně Černíkovic skóre nula. Po první půli se ujala střela Forejtka, gólově jsme se však prosadili zejména ve druhém poločase, hlavně sólo Duhy z hloubi vlastního pole při brance na 3:0, bylo oku lahodící."

V Rychnově se představila Lokomotiva a pro domácí byl vedoucí tým tabulky velkou výzvou. Lokáda minule zaperlila, škoda jen, že toto utkání příliš diváků nevidělo (přišlo jich třicet), rezerva domácích svůj velký fanklub nemá. Střelcem zápasu byl Jedlinský, který trefil hattrick a přispěl nejvíce k výhře Rychnova v poměru 4:1. Čtvrtý gól dal Zimmer, za hosty korigoval Jakub Javůrek. František Kotek měl radost i z toho, že se hrálo na trávě: "Dnes nám počasí udělalo radost, nemuseli jsme se konečně trápit na umělce. Potvrdili jsme minulé body z venkovního utkání, takže můžeme být s dnešním výsledkem spokojeni. Těšíme se na příští utkání, kdy k nám přijede Č.Meziříčí."

HVĚZDA KOLA :
Další autor třech gólů v jednom zápase se jmenuje Jakub Jedlinský, jeho hattrick pomohl ke změně pořadí na prvním místě této postupové skupiny.

UDÁLOST KOLA :
První zápas na přírodní trávě konečně sehráli fotbalisté béčka Rychnova a šlo jim to náramně k duhu ...

VÝROK KOLA :
Jan Čermák, trenér Doudleb: "Musíme se zlepšit a zvýšit agresivitu v obranné fázi a pak budeme úspěšní. Soutěž je vyrovnaná a nic není ztraceno ..."

NÁVŠTĚVA KOLA :
250 diváků vidělo derby Albrechtice - Černíkovice, domácí borci tentokrát rozdávali radost a potěšili své příznivce čtyřgólovým vítězstvím.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA V 5. JARNÍM ODEHRANÉM KOLE (v 5. kole celkem přišla  návštěva 460 fanoušků, průměr na utkání 115 diváků)

Albrechtice - 350 diváků (průměr na zápas 175 diváků)                                      
Č. Meziříčí - 293 diváků (průměr na zápas 146 diváků)                                          
Černíkovice - 270 diváků (průměr na zápas 135 diváků)                                        

Doudleby - 260 diváků (průměr na zápas 130 diváků)
Lokomotiva - 210 diváků (průměr na zápas 105 diváků)
Opočno - 210 diváků (průměr na zápas 105 diváků)
Malšovice - 50 diváků (průměr na zápas 25 diváků)                                           Rychnov B - 50 diváků (průměr na zápas 25 diváků)                                        

Zápasy 3. jarního kola nebyly do statistiky zatím zařazeny. Dohrávky: Lokomotiva - Malšovice (středa 29.4. v 17:30), České Meziříčí - Albrechtice (čtvrtek 7.5. v 17:30), Doudleby - Černíkovice (pátek 8.5. v 17:00).                           

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 19. ODEHRANÉM KOLE :
18 - Hořínek (Albrechtice),
13 - Kráčmer (Doudleby),
12 - Jelen (Opočno), Jakub Jedlinský (Rychnov B),
11 - Baše (České Meziříčí),
10 - Duha (Albrechtice),

9 - D. Hanuš (Černíkovice), 

8 -
O. Stieber (Černíkovice), Jak. Javůrek (Lokomotiva),
7 - Schejbal (Lokomotiva),
6 - Hudousek (Doudleby), Počtýnský (Rychnov),

5 - Reichl, T. Přibyl (Opočno), Šrámek (Doudleby),
4 - L. Havel (České Meziříčí), Horký, Lemon (Malšovice), Zvolánek, Mašek (Lokomotiva), Sršeň,  L. Vítek, Janeček (Albrechtice), Polívka (Rychnov B),
3 - Vondřejc, Musil (Opočno), Jan Tomášek, Petr Tomášek, T. Havel (České Meziříčí), Svatoň (Lokomotiva), Brokeš, Tobiášek, Groh (Malšovice), Schod, Krmaš, Kotyza (Doudleby), Stodůlka, Plašil (Černíkovice),
2 - Krajňák, Rezek, Čiháček, Ježek (České Meziříčí), Rejha, P. Jareš, Luňák (Malšovice), Jiří Javůrek (Lokomotiva), Škrabal, Školník, vlastní (Opočno), Lyer, Dudek, Mat. Mazura (Doudleby), Jan Jedlinský (Černíkovice), Kočnar, Semerád, Řehák, T. Mondík (Rychnov B), Voda, Jaroš (Albrechtice),
1 - Jaroš, Jankaj, Tichý, Ziegler, Denk, Němec, vlastní (Lokomotiva), Frynta, Kozák, Jančura, Jak. Tomášek, Vošvrda, Provazník (České Meziříčí), Velínský, Valc, Ninger, J. Jareš, Papík (Malšovice), O. Přibyl, Pfeifer (Opočno), Hladík, Pavlas, Forejtek (Albrechtice), Dostál, Kopsa (Doudleby), Pauker, Trejtnar, Vašata, Handa, vlastní (Černíkovice), Forejtek, Jak. Brandejs, Muller, Nosek, Hanyk, Valášek, Zajíček, Zimmer (Rychnov B),


Střelci 3. jarního kola nebyli do statistiky zatím zařazeni.                                   


PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina G o udržení (výsledky)


V LIBÁNI SE ROZHODLO V POSLEDNÍ MINUTĚ, JIČÍN PROHRÁL PENALTY ...

Skupina G se na rozdíl od finálových osmiček bude dohrávat je jednou, o zápas méně mají pouze Mladé Buky a Rudník. Derby okresu se hrálo v Libáni. Všechny zápasy měly sobotní termín.


V sobotu se již od 14:30 vykopávalo v Jičíně, domácí béčko hostilo Tatran Hostinné a v jičínské rezervě panovala euforie - první místo, 12 bodů. Naopak Hostinné mělo co napravovat, domácí porážka s Trutnovem C hodně mrzela. Jičín vedl od 51. minuty brankou M. Mezsároše, pět minut před koncem srovnal Šmucer. Na penalty vyhráli hosté a Tatran získal velmi cenné dva body. Jaroslav Matějka nebyl vesel: "Ztráta dvou bodů mrzí, protože jsme o ně přišli až ke konci zápasu. Soupeř nás potrestal za neproměňování brankových příležitostí a nepojištěni jednobrankového náskoku."

V Horním Starém Městě se hrál hodně důležitý duel, trutnovské céčko hostilo Rudník. Hosté na tom nejsou dobře, doma dvakrát prohráli a mají k dispozici ještě dohrávku v Mladých Bukách. V zápase jsme těžko hledali favorita, ale céčko Trutnova se přece jen v minulém kole rozjelo. Začínalo se v 17:00 a do přestávky svítil stav 1:1. Tři branky trutnovských v druhé půli rozhodly nakonec o výhře domácích 4:1, ale výsledek tak úplně neodpovídá obrazu hry. To potvrdil i domácí trenér Marcel Kalhous:"Do utkání jsme vstoupili dobře a zaslouženě vedli, bohužel přišel útlum ke konci první půle, soupeř vyrovnal a měl i možnosti utkání obrátit. Zvrat nenastal. Po hodině hry nastoupil Chvalina a s jeho příchodem dorazil i konečný tříbodový zisk pro náš celek. Rudník kousal a vůbec mi nepřišel jako mužstvo, které je na konci tabulky 1.B třídy".

V Libáni, které se zatím hodně daří (12 bodů), hrála v sobotu Milíčeves, která byla zatím čtvrtá. Bylo to derby, které má pro oba týmy vždy určitý náboj, favorita jsme však spíše hledali v domácím kolektivu. V 20. minutě šli milíčevští do vedení Matějem Romanem, zlomem však byla červená karta pro Rejhu v 60. minutě. To již byl stav 1:1, vyrovnal Havlík, a přesilovku nakonec Libáň využila v poslední minutě gólem opět Havlíka. Vedoucí domácích Jiří Pešta přidal tento komentář: "Po dobrém vstupu do utkání jsme neproměnili naše šance. Hosté při prvním ohrožení naší branky skórovali. Nepřesností přibývalo a hra se často přerušovala. V polovině 1. poločasu mohli hostující zvýšit náskok na 0:2, ale Miech penaltu zneškodnil. Po našem rychlém gólu v úvodu 2. půle jsme zpřesnili hru a zápas se začal mírně vyhrocovat. Po pár kartách a faulu zezadu byl vyloučen hráč hostí po druhé ŽK. V závěru zápasu jsme hru oživili střídáním, jenž nám se štestím přineslo vítězný gól."

Bez bodu jsou Robousy, pět bodíků měly Mladé Buky. Tady se hrálo o spodek tabulky, domácí chtějí jaro důstojně dohrát, Buky se chtějí zachránit. Petr Zieris byl ke svému kolektivu před jarem hodně kritický, uvidíme, zda se zlepšila tréninkové morálka týmu. Robousy vedly 1:0 (Hanuš), po přestávce Buky třemi góly otočily zápas (vlastní, Poznar, Ruml), jejich vedení 1:3 korigoval opět Hanuš na konečných 2:3. Slova Zbyňka Materny: "Byli jsme nejblíže bodu, ale nepodařilo se. Vlastním gólem jsme soupeři pomohli dostat se zpět do hry a otočit výsledek. Na hrbolatém hřišti vázla kombinace na obou stranách a tak nejpřesnější v dějišti utkání byl hlavní rozhodčí a hlavní pořadatel."

HVĚZDA KOLA :
Brankář Libáně Miech zneškodnil za stavu 0:1 pro hosty z Milíčevse penaltu a tento zákrok zřejmě nakonec umožnil obrat v zápase a konečné vítězství libáňských fotbalistů 2:1.


UDÁLOST KOLA :
Běží 90. minuta zápasu, Milíčeves bez vyloučeného Rejhy brání remízu 1:1, vše na své kopačky bere Havlík (na podzim hostoval v Jičíně) a Libáň vítězí 2:1.

VÝROK KOLA :
Zbyněk Materna (Robousy): "Na hrbolatém hřišti vázla kombinace na obou stranách a tak nejpřesnější v dějišti utkání byl hlavní rozhodčí a hlavní pořadatel."

NÁVŠTĚVA KOLA :
K titulu návštěva kola stačilo 84 fanoušků v Libáni.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA V 5. JARNÍM ODEHRANÉM KOLE (v 5. kole celkem přišla  v mrazivém počasí návštěva pouhých 208 fanoušků, průměr na utkání 52 diváků)

Libáň - 284 diváků (průměr na zápas 94 diváků)                                                    Rudník - 250 diváků (průměr 125 diváků na zápas)                                           Hostinné - 220 diváků (průměr 110 diváků na zápas)                                         Milíčeves - 150 diváků (průměr na zápas 75 diváků)                                              Mladé Buky - 110 diváků (průměr 110 diváků na zápas)                                         Robousy - 106 diváků (průměr na zápas 53 diváků)                                            
Jičín B - 100 diváků (průměr 50 diváků na zápas)                                                 
Trutnov C - 60 diváků (průměr na zápas 30 diváků)                                          

Zápasy 3. jarního kola nebyly do statistiky zatím zařazeny. Dohrávky: Mladé Buky - Rudník (středa 22.4. v 17:00).                                  
                     
KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 19. ODEHRANÉM KOLE :
15 - Ruml (Mladé Buky),
12 - Jakoubek (Hostinné),
10 - Balcar (Libáň), 
7 - Chramovský (Milíčeves), Valeš (Hostinné), J. Mezsároš (Jičín B), Havlík (Libáň),
6 - Voldán (Jičín B), Hylmar (Rudník), Šimočko (Trutnov C),
5 - Drbohlav (Robousy),
Novák (Rudník), Tomášek (Robousy), Haider (Mladé Buky), M. Mezsároš (Jičín B),
4 - Knížek (Libáň), R. Nývlt, M. Kulda (Trutnov C), Víšek (Rudník), M. Roman (MIlíčeves), Šmucer (Hostinné), vlastní (Mladé Buky),
3 - Fridrich (Libáň), Vích (Robousy), vlastní, Wimmer, Klossowski, Zákravský (Trutnov C), Slavík, Rodr, Maličký (Hostinné), Čáp, Prívara, (Rudník), Jak. Roman (Milíčeves), Mička (Libáň),
2 - Srb, Karásek, Hanuš (Robousy), Kořínek, Miler, L. Haken, Zlámal, Bucek (Jičín B), Rejha, Novotný, J. Roman (Milíčeves), Pešta (Libáň), Kosina, Nossek, R. Polák (Hostinné), Štěpánek, Brhel, Kahoun, Minařík, Poznar, vlastní (Mladé Buky), Brož, Horešovský (Rudník), Vomočil, Zákravský (Trutnov C),
1 - Havelka, Mach, Fejfar, vlastní (Milíčeves), Bílek, Rejman (Robousy), T. Haken, Havlík, Krykorka, Janda, vlastní (Jičín B), Smetana, Macek, Papič, Jůza (Libáň), L. Horák, Blažek (Hostinné), Hloušek, vlastní (Rudník), Doležal, Machalík, Tošovský, Kaňka (Mladé Buky), Jirka, M. Nývlt, Chráska, Petr, Doubic (Trutnov C),

V tabulce střelců chybí dva nehlášené góly Rudníku v utkání v Mladých Bukách.

Střelci 3. jarního kola nebyli do statistiky zatím zařazeni.                                  


PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina H o udržení (výsledky)

TŘÍBODOVÉ DEŠTNÉ A PŘEDMĚŘICE NA DOMÁCÍ PŮDĚ ...

Všechny zápasy 5. kola této skupiny se hrály v sobotu od 17:00. Plný počet utkání sehrály pouze Borohrádek a Smiřice.

V sobotu se od 17:00 hrál zápas Lípa n. O. - Smiřice, domácí měli čtyři body, Smiřice šest, ale o zápas více. Bylo tedy o co hrát, oba týmy hrají o záchranu 1. B třídy zcela neodvolatelně. Úspěšnější byla domácí Lípa, vyhrála 2:1 (Síkora, Doleček - Bednář) a vyrovnanost tabulky je již zcela neuvěřitelná. Libor Beran chválil a také ocenil rozhodčí: "V první půli jsme si po velmi dobré hře a krásných brankách Sikory a Dolečka dokázali vytvořit dvoubrankový náskok. Kdo čekal pohodové dohrání zápasu, byl na omylu. Hosté nás zlepšenou hrou druhou půli doslova přikovali k vlastnímu vápnu. Vůlí, bojovností a notnou dávkou štěstí jsme uhájili všechny body pro Lípu. K výkonu rozhodčích se snažím nevyjadřovat, ale dnes to nejde. Důvod? Byli excelentní. Pánové v černém, děkuji." A kdo pískal - Marián Otava.

Bitva Předměřice - Vamberk byla hodně důležitá, možná emoční a vypjatá. Slavoj měl pouhé tři body, Vamberk pouze o tři více. V Předměřicích se také začínalo od 17:00. Slavoj se nakonec radoval z těsné výhry 1:0 (Hronek) a dotáhl se na další celky. Pavel Kotyza z Vamberku nebyl spokojen: "Ve vyrovnaném utkání s šancemi na obou stranách nakonec vyhrálo domácí mužstvo pěknou střelou z přímého kopu. Blahopřeji Slavoji k zisku 3 bodů. Rozhodčím tohoto zápasu vzkazuji, že kromě fotbalu existuje ještě dalších 49 sportů, kde by se "možná" uplatnili více."

Deštné v souboji o první jarní počinek vyzvalo rezervu Jaroměře s vědomím, že v minulém zápase obou soupeřů Jaroměř excelovala a domácí doslova zostudila sedmi góly. Jenže byl tu i další motiv - domácí začínají hrát natvrdo o záchranu. V Orlických horách se hrálo rovněž od 17:00, pouhých 22 diváků vidělo zajímavý zápas, který reprezentanti zimního střediska vyhráli nakonec 5:2 (Matula, Macháček, Bálek, Valášek, Tuček - Jirka, Bano). Petr Cejnar, vedoucí hostitelů, byl pochopitelně spokojen: "V dnešním utkání jsme opět zaspali začátek, z čehož pramenil rychlý gól v naší síti. Poté se naše hra díky bojovnosti značně zlepšila, čímž se nám podařilo převzít utkání plně pod naší kontrolu. Do druhé půle jsme vstoupili s vyšším nasazením a po neproměnění dalších gólových příležitostí jsme zaslouženě zvítězili. Je vidět ,že tým má svou kvalitu, kterou musíme prodat v nadcházejících utkáních."

Zdelov přivítal doposud suverénní Borohrádek, hosté se rozjeli a vytěžili již na jaře před tímto duelem čtyři výhry a neinkasovali žádný gól. Zdelov naopak potřebuje každý bodík, trenér Miloš Zeman a jeho svěřenci měli těžký úkol. A nakonec se ukázal nad jejich síly, suverénní hosté vyhráli ve Zdelově 2:1 (Karkula, Bílek - Sehnal PK) a jejich bilance je neuvěřitelná - pět utkání, 15 bodů, ve Zdelově Borohrádek inkasoval na jaře poprvé. Co na to domácí trenér Miloš Zeman: "Hosté nám dali lekci z produktivity a bohužel si zaslouženě odvezli 3 body. Sami jsme je pustili do dvou šancí, které bez problémů proměnili. To, co jsme si před utkáním řekli v kabině, zůstalo bohužel jen tam! Na co je nám 70% držení míče, když se dopustíme hrubých chyb a připravíme se tak o body sami."

HVĚZDA KOLA :
Marian Otava, rozhodčí utkání Lípa nad Orlicí-Smiřice, výborně odřídil zápas a právem si odnesl ocenění přítomných.

UDÁLOST KOLA :
Díky všem výsledkům má nyní druhý tým tabulky 8 bodů a poslední osmé družstvo 6 bodů ... Co více dodat?

VÝROK KOLA :
Pavel Kotyza, vedoucí Baníku Vamberk, byl po zápase v Předměřicích emočně nestabilní: "Rozhodčím tohoto zápasu vzkazuji, že kromě fotbalu existuje ještě dalších 49 sportů, kde by se "možná" uplatnili více."

NÁVŠTĚVA KOLA :
70 fanoušků přišlo na zápas Zdelov - Borohrádek. Nic moc ...

DIVÁCKÁ HITPARÁDA V 5. JARNÍM ODEHRANÉM KOLE (v 5. kole celkem přišla  návštěva 195 fanoušků, průměr na utkání 48 diváků, nejslabší návštěva doposud)

Zdelov - 240 diváků (průměr 80 diváků na zápas)                                                Vamberk - 236 diváků (průměr na zápas 118 diváků)                                         Smiřice - 230 diváků (průměr na zápas 230 diváků)                                       Borohrádek - 220 diváků (průměr 110 diváků na zápas)                                      Jaroměř - 130 diváků (průměr 65 diváků na zápas)                                               Lípa n. O. - 108 diváků (průměr na zápas 54 diváků)                                       Předměřice - 100 diváků (průměr 50 diváků na zápas)                                   
Deštné - 22 diváků (průměr na zápas 22 diváků)                                           

Zápasy 3. jarního kola nebyly do statistiky zatím zařazeny. Dohrávky: Jaroměř B - Vamberk (středa 22.4. v 18:00), Deštné - Předměřice (čtvrtek 7.5. v 17:30), Zdelov - Lípa (středa 13.5. v 17:30), 
                      
KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 19. ODEHRANÉM KOLE :
9 - Králík (Vamberk),
8 - Kaplan (Deštné),
7 - Brendl (Borohrádek), Ulrych, Seifert (Jaroměř B), Z. Sehnal (Zdelov), Doleček (Lípa),

6 - Pazderník, M. Šrom (Vamberk), Čepelka (Lípa),
5 - J. Matějus, P. Matějus, J. Bílek (Borohrádek), D. Komárek (Zdelov), Vít (Jaroměř B), Korenčík (Smiřice),  Síkora (Lípa), Macháček (Deštné),
4 - Ameti (Jaroměř B), Krupka (Deštné), Koutník (Smiřice), Hronek (Předměřice),
3 - Vašata (Lípa), Flekr (Vamberk), J. Bareš, Ponikelský, Hlavatý (Předměřice), J. Emlar (Jaroměř B), A. Čermák (Borohrádek), Bednář (Smiřice), Matula, Tuček (Deštné),
2 - Vojnar, R. Sazima, T. Sazima, Karkula (Borohrádek), Charvát, Brzokoupil, vlastní (Lípa), Cvejn (Zdelov), Lejp, Pekáč, Šmarda, Raszka, E. Bareš (Předměřice), Hekele, Exnar, Jirka, Bano (Jaroměř B), P. Škarytka (Smiřice), Hochmann (Deštné), Hamerský, Samek (Vamberk),
1 - Dobiáš, Moravec, Hlaváč, Kapusta, vlastní (Borohrádek), Šponar, J. Dostál, Fujdiak, Luňáček, Richter, Chochola (Vamberk), Brzokoupil, Šrejbr, Charvát, Mondík, Tlapák (Lípa), Ludvík, Bulavcsjak, Weisser, R. Zeman, Hrbáč, Csontos, Truhlář, Neubecker (Zdelov), Plhal, Rieger, Čenovský, Horák, Špaček, Křivský, Beneš (Jaroměř B), Hlavatý (Předměřice), Vilímek, Včelák, Kříž, Lanta, Bálek, Valášek (Deštné), Kodeš, Čížek, Zapadlo, Bureš, Mochan, vlastní (Smiřice),

Střelci 3. jarního kola nebyli do statistiky zatím zařazeni.                                  

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vytvořeno: 27.4.2015
redakce Fotbal v kraji (vb)


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace